![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:36:54
|
|
|
|
_ancica_
|
hmmmm.....nimam pojma
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:37:54
|
|
|
|
tany83
|
acicaaaaaaaaaaaaaaa a si sla hladilnik pucat????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:38:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hmmmm.....nimam pojma danes smo pa vse enotne
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:42:16
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hmmmm.....nimam pojma danes smo pa vse enotne ... res je... v eni stvari se strinjamo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:42:20
|
|
|
|
_ancica_
|
zgleda da je danasnja tema ze znana: NIMAM POJMA tany...ne se, bom pocakala se ena dva tedna, da bo kaj za spucat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:44:38
|
|
|
|
spps
|
no,pol pa poskusimo takole; Kaj je najbolj smešna stvar,ki se vama je zgodila?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:44:39
|
|
|
|
tany83
|
No se pravi tema dneva je: NIMAM POJMA no ancia, pol pa naj ti ta dva tedna cim hitreje mineta, ker vem da fuuul rada hladilnik pucas in komi cakas
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:45:35
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,pol pa poskusimo takole; Kaj je najbolj smešna stvar,ki se vama je zgodila? NIMAM POJMA
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:51:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps no,pol pa poskusimo takole; Kaj je najbolj smešna stvar,ki se vama je zgodila? NIMAM POJMA joooj men je bilo najbolj smešno,ko smo bili na morju,pa je mala vidla mojga ko si je kopalke preoblačil,pa je zagledala lulčija-v sobo se je histerično drla ATI KAKI!!!! je mnda mislila,da se je ati pokakal
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:53:26
|
|
|
|
_ancica_
|
to je pa tezko vprasanje... vceri sem placala podzemno s karto za upokojence (sva sle skupi s tasco in je mela samo te karte, so ful cenej, samo 65 centov na osebo, drugac je pa karta 1,75 dolarja)...se sreca da tip ni gledal, jst smm pa sam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:56:05
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps joooj men je bilo najbolj smešno,ko smo bili na morju,pa je mala vidla mojga ko si je kopalke preoblačil,pa je zagledala lulčija-v sobo se je histerično drla ATI KAKI!!!! je mnda mislila,da se je ati pokakal haha ... ta pa je dobra
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:56:28
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps no,pol pa poskusimo takole; Kaj je najbolj smešna stvar,ki se vama je zgodila? NIMAM POJMA joooj men je bilo najbolj smešno,ko smo bili na morju,pa je mala vidla mojga ko si je kopalke preoblačil,pa je zagledala lulčija-v sobo se je histerično drla ATI KAKI!!!! je mnda mislila,da se je ati pokakal
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:56:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ to je pa tezko vprasanje... vceri sem placala podzemno s karto za upokojence (sva sle skupi s tasco in je mela samo te karte, so ful cenej, samo 65 centov na osebo, drugac je pa karta 1,75 dolarja)...se sreca da tip ni gledal, jst smm pa sam to pomen ,da se ti splača z taščo okol hodit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:58:04
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ to je pa tezko vprasanje... vceri sem placala podzemno s karto za upokojence (sva sle skupi s tasco in je mela samo te karte, so ful cenej, samo 65 centov na osebo, drugac je pa karta 1,75 dolarja)...se sreca da tip ni gledal, jst smm pa sam haha... kaj ne ti precej mlajs zgledas, kot pa u resnici si.... da si tip vemo, sam da si pa u pokoju pa ne ... se ena skrivnost razkrita
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:00:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ to je pa tezko vprasanje... vceri sem placala podzemno s karto za upokojence (sva sle skupi s tasco in je mela samo te karte, so ful cenej, samo 65 centov na osebo, drugac je pa karta 1,75 dolarja)...se sreca da tip ni gledal, jst smm pa sam haha... kaj ne ti precej mlajs zgledas, kot pa u resnici si.... da si tip vemo, sam da si pa u pokoju pa ne ... se ena skrivnost razkrita mogoč so pa leta sam krinka,da se lahk pogovarja z nama ,pa je mogoč ena teta.ko ma že 5vnukov
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:03:03
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mogoč so pa leta sam krinka,da se lahk pogovarja z nama ,pa je mogoč ena teta.ko ma že 5vnukov .... sej mogoce pa res.... kak star stric, k ma fuuul vnukov
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:09:33
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ to je pa tezko vprasanje... vceri sem placala podzemno s karto za upokojence (sva sle skupi s tasco in je mela samo te karte, so ful cenej, samo 65 centov na osebo, drugac je pa karta 1,75 dolarja)...se sreca da tip ni gledal, jst smm pa sam to pomen ,da se ti splača z taščo okol hodit ja se splaca...je pa res, da je velika moznost, da me bojo aretiral in deportiral, kadar sem z njo... je cist nora!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:10:23
|
|
|
|
spps
|
zdajle,pa se moram za neki časa spucat dol iz compa.bom prišla nazaj čez kako uro,uro pa pol moram mal pospravit,da me ne bo vse za vikend počakalo,pa še soboto moram it na šiht-beda.v petek bomo doma,v soboto pa delat.dddddddddddd
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:10:46
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ to je pa tezko vprasanje... vceri sem placala podzemno s karto za upokojence (sva sle skupi s tasco in je mela samo te karte, so ful cenej, samo 65 centov na osebo, drugac je pa karta 1,75 dolarja)...se sreca da tip ni gledal, jst smm pa sam haha... kaj ne ti precej mlajs zgledas, kot pa u resnici si.... da si tip vemo, sam da si pa u pokoju pa ne ... se ena skrivnost razkrita mogoč so pa leta sam krinka,da se lahk pogovarja z nama ,pa je mogoč ena teta.ko ma že 5vnukov evo, pa sta me spat razkrinkale...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:11:41
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdajle,pa se moram za neki časa spucat dol iz compa.bom prišla nazaj čez kako uro,uro pa pol moram mal pospravit,da me ne bo vse za vikend počakalo,pa še soboto moram it na šiht-beda.v petek bomo doma,v soboto pa delat.dddddddddddd le pridi nazaj, da bomo kak pir skup spile
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:11:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ to je pa tezko vprasanje... vceri sem placala podzemno s karto za upokojence (sva sle skupi s tasco in je mela samo te karte, so ful cenej, samo 65 centov na osebo, drugac je pa karta 1,75 dolarja)...se sreca da tip ni gledal, jst smm pa sam haha... kaj ne ti precej mlajs zgledas, kot pa u resnici si.... da si tip vemo, sam da si pa u pokoju pa ne ... se ena skrivnost razkrita mogoč so pa leta sam krinka,da se lahk pogovarja z nama ,pa je mogoč ena teta.ko ma že 5vnukov evo, pa sta me spat razkrinkale... sej sma vedle....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:14:22
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja se splaca...je pa res, da je velika moznost, da me bojo aretiral in deportiral, kadar sem z njo... je cist nora! v kakem smislu????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:16:00
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps zdajle,pa se moram za neki časa spucat dol iz compa.bom prišla nazaj čez kako uro,uro pa pol moram mal pospravit,da me ne bo vse za vikend počakalo,pa še soboto moram it na šiht-beda.v petek bomo doma,v soboto pa delat.dddddddddddd le pridi nazaj, da bomo kak pir skup spile lepo pospravljaj in ne pozabi na naju dveh... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:24:46
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja se splaca...je pa res, da je velika moznost, da me bojo aretiral in deportiral, kadar sem z njo... je cist nora! v kakem smislu???? eh, npr. na avtobusni postaji isce po tleh karte in potem, ce se ji zdi jo kar uporabi in potem se mene vlece v to...je ful impulzivna, nikol ne ves kaj bo ko si z njo. Sej drugac je ful faca ampak vcasih me je kr strah
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:29:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja se splaca...je pa res, da je velika moznost, da me bojo aretiral in deportiral, kadar sem z njo... je cist nora! v kakem smislu???? eh, npr. na avtobusni postaji isce po tleh karte in potem, ce se ji zdi jo kar uporabi in potem se mene vlece v to...je ful impulzivna, nikol ne ves kaj bo ko si z njo. Sej drugac je ful faca ampak vcasih me je kr strah ... haha... faca je... sej moja je tud fuuul fajn... mene pa zmer vprasa kako se kaj njen sine do mene obnasa, ce je priden?? haha... mi zmer daje kake nasvete... je kot moja druga mama
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.