Oranža
|
Čer , naši škrati so tud že neki čas v mižulah jt bom pa tud kmal podrzala, ker morm jutri zgodi vstat da še kej postorim, pol popoldan me pa itak čaka pakiranje....čeprav samo za 3 dni, je ful enga pokanja IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Vanja, veš da sploh nisem še začela z dieto . Moram se čipmrej spravit, kdaj bi začele? To bi blo super, da bi se spodbujali oz. bi druga drugo v rit brcali , mogoče se nam še katera pridruži. A začnemo s ponedeljkom? Zmejneno Nicolina V ponedeljek začnemo - Scuba lahko se nam pridružiš Nemrak super - nadaljuj z nami da si pomagamo. IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Vanja, ja res sem blizu te gostilne doma (no jest sem v dolini), no zdaj se pa lahko oglasiš na kavici, ko veš kje sem!!! Joj, oprosti, sej v bistvu nimam pojma kje to je, niti še nikol nisem bla tam , vem samo po pripovedovanjih lokalcev...sej veš IZVIRNO SPOROČILO: tintin Evo še en hiter pozdrav od mene:) Komaj vas uspem slediti, ko tako hitro klofate Dnevi mi minevajo ko po tekočem traku, zdaj bom malo manj prisotna na RR, saj nadaljujem z mojo magistrsko nalogo. Rada bi magistrirala do poletja. In ker mi res ne manjka veliko, bo to upam, da tudi možno Fuuuul si pridna . Kar tako naprej . Jst se morm tud diplomo spravit naredit ampak trenutno mi še ne znese quote]IZVIRNO SPOROČILO: ajtak A je se kera tok nora na forenzike? Men so ful dobri, čeprav pogrešam Miami, NY mi ni glih ne vem kolk. Pa tud zdej po porodu jih kr nekak ne morem več tolk gledat kt sm jih quote]IZVIRNO SPOROČILO: jooly Mi smo imel v ponedeljek. Cmerava sem bla itak sam jst (na skrivaj), mali je kr žarel... se mi zdi da bo pr nas ista pesem IZVIRNO SPOROČILO: mamuška Ehmmmm a me lahko ena poinštruira, kako se popajo slikce v sam post? Jaz sem čist bukova, sem probala slikco otrok zamenjat s tisto opico, pa sem obupala :( Sliko ki jo želiš met tuki notri najprej pomnjšaš recimo na 20% - to lahko narediš v slikarju(paint), kjer imaš v orodni vrstici gumb Slika in tam notri opcijo pomanjšaj/raztegni - potlej jo shraniš pod nekim imenom in si jo v svojem profilu nastaviš(tam kjer ti piše naloži moj avatar). Mene je to Scuba naučila , tko da če ti kaj ni jasno, ona je stručko Jaz sem imela eno seanso pri P, ki se mi je pol nekaj opravičeval in levo-desno no, na koncu sva se nekako zmenila brez trupel Izvedela pa sem, da nam pripada en denarni dodatek, ker se moram jaz posebej dietno hranit, tko da moram naredit vllogo. Menda da pride okol 90 eur. Priznam, da mi bodo krepko prav prišli!! Super Verjamem da ti bodo res, ker ta hrana je res draga ko Drugače nič posebno novega, dobre 3 ure smo odpešakali dopoldan, kile lepo kopnijo, na 14 dni cca 1 kg, ampak drek je ko koža še zmer tko grdo visi No ja, bo že. Bravo za kilce , ostalo bo pa treba s telovadbo, sej sm jst na istem, samo da gre men bolj počasi, ker ti maš res hudo dieto...a se vidi da sem zelena od zavisti ...ne sej ne...tega nikomur ne privoščim....ne me resno jemat, je bil hec A je kera že probala ananas jest? Kakšni so bili učinki na bebice? Jaz ga ne upam, pa se mi ga ful ljubi. To tud mene zanima, ga tud ne upam . Samo pomoje ne bi smel bit problem. Nč zdej pa grem spat. Nočko