|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
6.2.2008 18:32:36   
guppy
Evo me!!! Mal sem pozabila sem gor gledat. Od petka dalje sem brez moža dopoldan, tako da se malo privajam nazaj na trdo delo
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: škorpion
Sem že razmišljala o spalni vreči pa ne vem če je ta ideja dobra.

Midva dajeva že par mesecev spat v spalki tamala 2 in se super obnese!! Tisto turo ob 19h dava brez spalke spat in se zbudita kakor koli pač user posted image , včasih se obrneta na trebuh, se dvigata in smejita, včasih noge štrlijo ven čez rešetke... V tudi od 23h naprej pa spita izrecno v spalkah in sta tudi zjutraj na svojem mestu.

Pa še pokrivat ni treba it, ker mirno spita, kovtrček celo noč zdrži tudi čez spalko!

Pozdravček od naše optimistične družine LOL

P.S: Lepo vas je brat, nehimo tečnarit!!!!
user posted image user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
6.2.2008 18:52:50   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

Dame, upam, da ste že vse slekle  pižameuser posted image . Zdaj, ko sem cunje iz sušilca zlagala mi je prišlo na misel da bi konec marca začetek aprila imele eno tako vseslovensko praznovanje polleta naših septemberčk in septemberčkov iz RR. Kaj pravite na mojo idejo?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
6.2.2008 18:56:15   
nana 27
Tole sem našla. Mal zgodnja čestitka za vse nas user posted image  http://www1.msn.americangreetings.com/ecards/display.pd?prodnum=3061917&path=24388 ..pa čestitke za vse nove zobke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
6.2.2008 18:56:58   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: mamiica

živjo punce!user posted image

tukaj še ena mamica ki vas redno berem in uporabljam vaše nasvete!
sedaj sem se pa še jaz včlanla,tko da upam da me boste sprejele!imam sinčka starega 4 meseceuser posted image  in je pravi nagajivček,že ve pri komu se lahko crklja!!
no lepo se mejte pa veselo čvekajte še naprej!!!!!user posted image

dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamiica)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
6.2.2008 18:57:43   
babyrok
lina31 - hvala za lepe želje. Cisto sem imela že v začetku nosečnosti, po porodu je pa rasla iz dneva v dan in jo je bilo treba odstranit. Upam, da se ne bo ponovilo in da začnemo končno uživat.

Kako dajete 1 kapljico oleovit d3 - na dudo, z žličko z vodo ali kako drugače. Ali ste po cepljenju preventivno dale capol ali kakšno svečko proti vročini oz. bolečinam. Našga fanta je po prvem cepljenju kar fejst bolelo in zdaj razmišljam, da bi mu kaj od tega dala.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
6.2.2008 19:01:06   
lumpa6
In ubogi starši tega fantka. A je bil bolan?

ne eden ga je povoziu, ko je šeu z babico v trgovinouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
6.2.2008 19:01:59   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Tole sem našla. Mal zgodnja čestitka za vse nas user posted image  http://www1.msn.americangreetings.com/ecards/display.pd?prodnum=3061917&path=24388 ..pa čestitke za vse nove zobke user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Zvezda tole s polletnim srečanjem je super ideja user posted image  user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
6.2.2008 19:02:47   
guppy
Nana user posted image

Tile vaši filmčki so me toook nasmejali, sploh tisti mommy's kiss Aawwww :)
Mamiica, dobrodošla med čvekice s temperamentom!!!!

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
6.2.2008 19:03:04   
nana 27
Dobrodošla, Mamiica user posted image  Zdaj me pa malo firbec daje user posted image  Kako je ime otročičku? Babyrok, Oleovit kapnem na dudo ali na cucelj od flaške in hitro v usta user posted image  Jaz sem glede na izkušnjo po prvem cepljenju, po drugem cepljenju pred spanjem dala v ritko svečko in je bilo vse OK. Guppy, spalke so super zadeva...pa še malo jih onemogoči, da bi še ponoči v postelji telovadili user posted image  Ali zdaj še vedno skupaj spita, ali že vsak v svoji posteljici?

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
6.2.2008 19:04:07   
lemavrica
Spalko sem pa tudi jaz danes uporabila za popldasko spanje ker se mu pere kovterček in moram rečt da se ni nič bunil, pravzaprav zdele kar lepo pančka.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
6.2.2008 19:04:19   
nana 27
user posted image user posted image user posted image  temperament ja...nam ne zmanjka metkov user posted image  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
6.2.2008 19:04:52   
lumpa6
cestitke za zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
6.2.2008 19:57:09   
škorpion
Spet jaz!

Mi so bili danes pri P in nismo dobili 2 pikice, ker smo rahlo prehlajeni. To je še vedno od zadnič, tako da smo naročeni čez 14dni. Rekla pa mi je da mora bitiv v stanovanju dovolj vlažno, da se lahko svak večer kopamo in da mora biti čimveč na svežem zraku, zaradi dihalnih poti, samo ne sme imeti vročine. Misli da si annie spraševala glede tega. Meni je P rekla, kot si prebrala. ČIMVEČ SVEŽEGA ZRAKA.
Vsem bolanim maločkom hitro okrevanej in en topel user posted image

lumpa: sicer te ne poznam in niti ne vem kakšno življenje imaš ampak svaka ti čast, da lahko svolgaš vse sama. Res user posted image user posted image user posted image user posted image

Tele vaši videi so me pa do solz nasmejali, res so ful dobri.

123:user posted image user posted image user posted image  bravo za prvi zobek. A si bila mogoče danes ti na sprehodu z mojo sosedo, ker sem vaju z urso malo zamenjala.

bodoča: držim pesti za novo hišico in upam da se ti bodo uresničile sanje o podiranju stene.

mamiica: dobro došla na forumu in veliko užitkov pri pisanju

Kar se pa tiče mojih slikic za otroško: to so posamezne slikice najprej sem jih narisala potem pa izrezala, ker jih bom potem razporedila po sobi in probala narediti kot nekako zgodbico. Meni so ful dobri, samo upam da mi bo uspelo da naredim še nekaj likov. Kar se pa s.p. tiče pa dobra ideja ni kaj, za premislit.....................

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
6.2.2008 19:59:47   
Anonimen
123a - čestitke za zobek

baby rok - čimprej okrevaj

DOBRODOŠLA - mamiica

Moj oče je prišel prejšnji teden iz bolnišnice - po enem mesecu. On se sedaj dobro počuti (kaj je po moje največ vredno), v resnici pa mu srce dela samo s 45% in obe zaklopki ima okvarjeni. Zaj se pač mora pazit. Pritisk mu nessme preveč narast, ne sme se preveč naprezat ali nosit težkih stvari.
Mene je še zmeraj strah

To pri Rovinju je groza - ampak najprej sem pomislila - zdaj pa imajo svojo ERC

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
6.2.2008 20:13:13   
lumpa6
lumpa: sicer te ne poznam in niti ne vem kakšno življenje imaš ampak svaka ti čast, da lahko svolgaš vse sama. Res

sej nism sama mogoče si napačno razumelauser posted image , pred 10 leti ko je biu kristjan star 11 meseceu, se je ponesrečiu moj 1mož , s katerim imam 3 otroke, sedaj pa že 6 let živim s sedajšnjim partnerjem, 2.2 sva imela obletnico 6 letuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
6.2.2008 20:32:37   
nana 27
Joj Lumpa user posted image  Superca si!!!!Duska, user posted image  da je oče končno doma!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
6.2.2008 20:40:39   
PBJ
Sandra, za seznam, da ti ne zmanjka delauser posted image user posted image : 5 mesecev: 8000g in 70cm.
Pa user posted image  za še nerojenega nečaka.user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
6.2.2008 20:54:26   
LINA31
Žana sem spravila spat, pa sem na hitro prečekirala RR.
Imam pa dve vprašanji:

- Ali mogoče katera ve kako je s podaljšanjem porodniške...ali je možno, da tisto obdobje, ko ti ga podaljšajo (90 dni) delaš po 4 ure, 4 ure pa si na porodniški? Ali si potem posledično, 180 dni doma?

- Pa tiste, ki s svojimi user posted image  telovadite tako kot so rekli v RA, ali so na začetku kaj jokali in protestirali? Midva imava prav borbe..že z odlaganjem in dvigovanjem na bok?

mamiica: dobro došla na forumu user posted image . Povej nam kakšne podatke o sebi in svojem user posted image . Boš vidla, ko bo naša sandra85 na 70 strani objavila seznamček vseh septembrčkov, kaj spremljamo.

Babyrok...ravno včeraj sem pisala, da mi je v RA rekla, da naj dajem kapljice s tekočino, zato da ne ostanejov ustih, ker so full mastne...torej na zličko ali pa kar na prsi dam.

nana 27..čestitka je full kulska. Ti pa nam še kar naprej svetuj in lepi linke...so zelo dobrodošli.

Če se ne motim je ena pred nekaj časa spraševala katere kašice so brez glutena. Ravno danes sem v ZD vidla reklamni letak od Novalaca: "pva žitna kašica". Prodajajo pa jo v Lekarni...no jaz sem jo tam vidla.

zvezda71...srečanje bi bilo super.

No, zdaj grem pa pred TV. Ob 21.00 so mali vragci na kanalu A. Pol pa že srček iz službe pride, pa bova kakšno reklauser posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
6.2.2008 21:09:01   
123a
Čer čveke...

evo moja pupika spančka in upam,da bo danes boljša noč kot včeraj...upammmm.

Lepo,da  toliko pišete,ampak bi bilo še boljše,če pridejo nazaj še tiste,ki so odšleuser posted image user posted image Mislim,da je sedaj vse ok...saj veste bili so deževni dnevi in babnice smo takrat tečne,ker ne moremo pohajat okoli.

škorpion-nisem bila jaz...saj veš,da ne morema iti na sprehod ker smo bolaniuser posted image user posted image hmm..sedaj me pa firbec matra katera si ti??nimaš pa nobene slike v albumu...he he sem radovedna a ne..ženskauser posted image

mamica -dobrodošla med nami

duskamb-user posted image user posted image za atija

aljab in nana27-kdaj lahko grema z Zojo malo na sprehod...vročine nimamo že od petka...kašelj pa se ne sliši več tako grozen.se že izkašljuje.No pa imela je malo rdeče grlo in rdeče uho.Jaz sem mislila,da bi že za vikend lahko šle malo na sprehoduser posted image user posted image Sma pa notri že od petka in je...grozno..malo zraka rabimauser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
6.2.2008 21:13:33   
december06
Mi smo že sprobali prvo žitno kašico on Novalaca. Mu jo dam zvečer pred spanjem v flaško, pa seveda pol manj kot je v navodilih, ker drugače čez cucelj št. 3 nič ne priteče. Mu je pa zelo dobra. Včeraj smo jo prvič probali in je spal od 20:30 do 7 ure zjutraj, pojedel in potegnil še za urico. Ne vem če je to ravno razlog. Sporočim kako bo šlo danes.

Danes pa sem mu cvetačo spasirala s paličnim in mu je bolj šla kot včeraj, ko sem mu samo spasirala z vilčko. Najprej mu ni blo nič jasno, potem pa je že kar odpiral ustke. Samo se mu nisem upala preveč dat.  

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
6.2.2008 21:22:36   
škorpion
123a:A nisi bila zadnjič na shodu celjank. Upam, da te nisem zamešala. user posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
6.2.2008 21:29:32   
123a
škorpion-hmm misliš v petek..jaz sem bila samo enkrat na sprehodu,ampak že nekaj časa nazaj

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
6.2.2008 21:29:37   
ana b
Večer!
Se malo na hitro oglasim, ker nam računalnik nekaj nagaja in ga imam že poln kufer.
Vsem bolnim čimprej se pozdravite, vsem, ki imate zobke, čestitam, vsem novim dobrodošle,...
Ma zdej bom pa to kišto čez okno zagnala, ker še pisat ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image  Očitno luna škodi tudi računalniku.

Naš user posted image  je pa danes dobil še 3 pikico. Se moram kar malo považit, ker pri jemanju krvi in pri cepljenju ni niti trznil. Sva pa imela pestro preden sva šla od doma: že pri prejšnjem pregledu so nam dali vrečke in lonček, da vzamemo urin. No in se jaz danes lotim loviti urin v lonček. Akcija uspela, v lončku cel cm urina in lužica sredi spalniceuser posted image user posted image user posted image user posted image . Potem me pa še sestra v ZD čukasto gleda, ko sem rekla, da imam urin s seboj user posted image

Za seznamček (10 dno do 6 mesecev):7100g in 68 cm.

Tudi mi smo deležni obravnave in vodenja v RA in pridno hodiva na fth. Midva se kar drživa navodil. Sedaj smo začeli z vajami za obrčanje, ki so delno tudi za posedanje, izgleda pa to tako kot pri Rožici (user posted image dobro opisano).

Lina: vaje in handling: naš taprvi se je vedno user posted image  od začetka do konca fth, sedaj pa se terapevtka kar ne more načudit Maticu, ki je čisto nasprotje. Ja in tudi doma je bil jok in stok pri izvajanju vaj. No sedaj pri 3,5 letih pa mu gibalno prav nič ne manjka, se pa nikoli ni plazil in še sedaj se ne preveč rad user posted image .

Zdaj pa bom nehala, ker se prav mučim, ker mi skoz nekaj ven meče. Jutri potegnem ven tastar računalnik in potem samo format disk grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
6.2.2008 21:30:05   
december06
zvezda super ideja, da bi srečali. Sem tudi za to Sandrino varianto v ZOOju, lahko pa tudi kar v Tivoliju. Itak bomo bolj čvekale.

lina pišeš, da se počutiš, kot da ne znaš delat z otrokom ko si v RA. No, to kar si vse naštela je vse novo zame. Tako, da če ti in srček kaj sporočita, kakšna navodila iz RA, ali pa še katera druga, je vsekakor dobrodošlo. Meni nihče v posvetovalnici ni dal kakšnih posebnih navodil ali pa da naj bi spodbujala otroka..... Pa saj, mislim, da vse pride ob svojem času. Če pa bo naš malo kasneje pa nič zato, bo pa drugje bolj priden. No, tole o polaganju in dvigovanju na bok mi je čist novo. Za kaj je sploh to dobr.

melani res si dobro narisala. Potem pa še pošlji slikice, ko bo končna verzija sobe.

jst86 meni ne odpre tvojega albuma z geslom, ki ga imaš na google.

Pa še za kakšen nasvet ali link bi prosla o peki kruha. Zdaj ko smo bil v Banovcih, sem si nabavila goro moke za pečt kruh. Mama mi je posodla aparat za peko kruha, navodila pa so samo v nemščini. Kaj ima katera kakšen enostaven recep, za kruh iz eržene, ajdove, koruzne in krušne moke. Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1724
6.2.2008 21:32:42   
december06
Hej emm vidim da si online. Kako kaj kaže s kakšnim sprehodom po Velenju? Vreme nam služi.

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?