|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
6.2.2008 21:33:41   
123a
jojjjjj ne morem več gledat kako tale drži majhnega otroka v rokah.glavica mu je kar padala(mali vrageci)

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
6.2.2008 21:54:28   
Anonimen
December, nekaj si zamešala ker jaz ne hodim v RA. Imam pa kruhomat in uporabljam mešanice moke iz Hoferja, je v vrečki že vse noter, ti samo dodaš vodo in pride vem pesmica od kruha. Imajo pa rženega ,belega, črnega, polnozrnatega, sončnična semena.....jaz ti predlagam, da se kar tega poslužiš. In navodila so gor v slo.

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
6.2.2008 21:57:47   
december06
Se opravičujem če sem kaj zamešala.

Saj zdaj imam tisto mešanico. Sem tudi zadovoljna. Čeprav cenovno, pa ne vem če se ravno splača, če primerjamo moko in kruh v Hoferju. Mislila sem probat kako pride, če sam kaj zmešaš. Sicer pa mi je ajdova in koruzna moka čista tujka. Morem se naučit kaj s tem delat, ker moraš nekaj prevret, al...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
6.2.2008 22:01:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček

December, nekaj si zamešala ker jaz ne hodim v RA. Imam pa kruhomat in uporabljam mešanice moke iz Hoferja, je v vrečki že vse noter, ti samo dodaš vodo in pride vem pesmica od kruha. Imajo pa rženega ,belega, črnega, polnozrnatega, sončnična semena.....jaz ti predlagam, da se kar tega poslužiš. In navodila so gor v slo.

Mi tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1729
6.2.2008 23:19:47   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Mi smo že sprobali prvo žitno kašico on Novalaca. Mu jo dam zvečer pred spanjem v flaško, pa seveda pol manj kot je v navodilih, ker drugače čez cucelj št. 3 nič ne priteče. Mu je pa zelo dobra. Včeraj smo jo prvič probali in je spal od 20:30 do 7 ure zjutraj, pojedel in potegnil še za urico. Ne vem če je to ravno razlog. Sporočim kako bo šlo danes.

Danes pa sem mu cvetačo spasirala s paličnim in mu je bolj šla kot včeraj, ko sem mu samo spasirala z vilčko. Najprej mu ni blo nič jasno, potem pa je že kar odpiral ustke. Samo se mu nisem upala preveč dat.  

Predlagam da kupiš un cucelj z zarezami, jaz mu dam polno tako kot piše v navodilih in čez ta cucelj lepo teče.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

Neposredna povezava do sporočila: 1730
6.2.2008 23:24:32   
december06
Bom probala. Hvala.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.2.2008 6:24:44   
bodoča
dobro jutro, kuham kavico, če bo katera. user posted image

sem zgodnja, ker ima Matjaž danec 3 cepljenje ter kri in vodo mora dat in sem kar živčna kako bo, pa še sama sem danes z njim, do zdaj si je vedno možek fraj vzel in šel z nama, danes pa ni mogel.

Zaspana pa sem še ko vrag, včeraj sem do polnoči pripravljala bureke, da jih danes potem samo spečem še, ful mi je dober burek, sam za naredit ga se mi pa ponavadi ni.

Sandra, glej, ko boš posodabljala seznam, lahko najine podatke dopišeš, prosim:
3. mesec: 5.940 g in 60 cm,
4. mesec: 6.700 g in 64 cm,
5. mesec: 7.400 g in 69 cm.

mojeustvarjanje

Neposredna povezava do sporočila: 1732
7.2.2008 7:21:11   
ana b
Jutro!
Mi smo tavelikega falotka že spravili v vrtec, ker imajo danes  eno dogajanje in so morali prit prej. Se je pa od pričakovanja zbudil že ob 5:30 in hotel v vrtec user posted image .
Bodoča držim pesti, da bo šlo vse gladko. Mi smo dali to skozi včeraj in zaenkrat razen malo rdečine na mestu vboda ni posledic.

Grem fruštkat in user posted image .

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
7.2.2008 8:06:59   
lumpa6
dobro jutro punce

moj še spi, pa vas moram prebrat

ali katera v kruhomatu peče tudi kakšno pecivouser posted image , jaz ga bi pa nimam recepta

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
7.2.2008 8:09:38   
Anonimen
Jutro!

Za mano je grozna noč.....spala nisem, oči pa nimajo več kam otekat.
Možek je odšel, dokončno. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
7.2.2008 8:12:12   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Jutro!

Za mano je grozna noč.....spala nisem, oči pa nimajo več kam otekat.
Možek je odšel, dokončno. user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je zelo hudo ko to slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj bo kmalu minilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
7.2.2008 8:22:51   
PBJ
Nefretiti, si predstavljam, kako ti je.
Pa saj čas hitro,prehitro mine in kmalu boste spet skupaj.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
7.2.2008 8:25:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

dobro jutro punce

moj še spi, pa vas moram prebrat

ali katera v kruhomatu peče tudi kakšno pecivouser posted image , jaz ga bi pa nimam recepta

jaz sem dobila neke recepte priložene - ti bom pogledala.

Drugače pa DOBRO JUTRO!!

Nefretiti - user posted image user posted image user posted image  da bi ti le hitro minilo....

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
7.2.2008 8:39:30   
nana 27
Dobro jutro! Nefretiti, user posted image user posted image user posted image   Si te kar predstavljam user posted image user posted image user posted image  Je šel že včeraj zvečer ali zjutraj? Upam, da se bosta vsaj slišala lahko. Jaz pa šibam v štajerski konec, pa moram biti že opoldne doma, drugače bi se kar k Štajerkam na kavo najavila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
7.2.2008 8:52:31   
Anonimen
Zdaj user posted image spi, da imam malo več časa.

Odšel je danes zjutraj. Sem ga jaz peljala.
Moram reči, da tako hudih dni si pa nikdar več ne želim. Bolj žalostna še nikdar v življenju nisem bila. Pa še zlasti, ko sem videla njega, da je tudi on bil, se mi je trgalo srce.
Vsi smo mu dali kakšno reč za sabo. Jaz sem mu skrila v knjigo Nežikin zoknček. Po moje mu bo hudo, ko ga bo našel, ampak naj ima nek spomin. Nežika pa se mu je zjutraj nasmejala od ušesa do ušesa. Grozno boli, ko gledaš to.

Upam res, da bo hitro minilo.

Čedalje bolj me skrbijo Nežikini izpuščaji. Danes jih ima tudi v gubi med nogicama ter po ritki. Takšni beli mozoljčki. Pa okrog in okrog vratu. Sem jo po duškinem nasvetu namazala s sudocrem. Bom videla, če bo kaj pomagalo.
Boga reva,  še dobro, da ni še kaj hujšega, ko pa se
m jaz v takem stresu. Vsakič ko jo dojim pomislim, koliko slabega sedaj popije, ker se jaz tako sekiram.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1740
7.2.2008 8:58:07   
Anonimen
drugače bi se kar k Štajerkam na kavo najavila

pa res škoda....

Nefretiti - pa si me ganila do solz. Jaz si sicer ne znam predstavljat, da bi user posted image  kam šel za dalj časa. Se pa živo spominjam, ko sem bila stara 11 let, je šel moj oče za 6 mesecev v Irak. In jaz sem bila njegova deklica...takrat se mi je podrl svet. Vsi kontakti, ki smo jih imeli z njim so bila pisma, ki so potovala...... zelo redko je uspel poklicat po telefonu...... Zdaj v teh časih lahko vsaj kontaktirata.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
7.2.2008 9:15:14   
bodoča
Nefretiti, mislim nate in ti želim, da čimprej prideš skozi krizo prvih dni. Točno vem kako ti je, ker sem sama čutila isto in bom na žalost spet, samo da tokrat bo še huje, ker je že Matjaž tu.

Nefretiti in Nežika user posted image  držita se.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
7.2.2008 9:16:34   
jst86
dobro jutro!
leon je končno zaspal.imam problem ker noče spat v svoji posteljici.zdej sem ga dobro uro dajala spat v njegovo,pa sem obupala.ko ga dam v najino pa zaspi v sekundi.user posted image

nefretiti user posted image ! upam da ti bo teh 6 mesecev hitro minilo.

december sem popravila geslo-neki sem zgleda zafrknilauser posted image .mam jst tud priložene recepte,ampak so sestavine dozirane po merici ki je priložena.če  vseeno rabiš povej pa bom nekako naredila približek na g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
7.2.2008 9:17:54   
melani99
Dobro jutro!
Prvo kavico tukaj gore sem že verjetno zamudila, ne? Ah, spet jo bom pila sama.
S user posted image  sva spet sami doma, za kuhanje kosila pa se danes ne morem več švercati, pa spet nimam ideje, kaj bi lahko kuhala. Joj,...
Sem ravno brala tole o Rovinju...groza!
Nefretiti- na ti ta čas brez user posted image  mine čim hitreje!
LINA31- Pa tiste, ki s svojimi user posted image  telovadite tako kot so rekli v RA, ali so na začetku kaj jokali in protestirali? Midva imava prav borbe..že z odlaganjem in dvigovanjem na bok?
Ja, moja user posted image  se je od začetka tudi zelo upirala vajam, sicer ne ravno pri samem handlingu, verjetno, ker je tega že vajena iz bolnice, drugače, pa ko delama vaje, pa je od začetka to bila cela živčna vojna, na vsak način je hotela vse kontra, no, sedaj, po dobrem mesecu je že malo bolj vse to osvojila in že vadima veliko bolje, se več toliko ne upira.

melani res si dobro narisala. Potem pa še pošlji slikice, ko bo končna verzija sobe. -->>user posted image  december06 , tole je pa manjša pomota. Nisem ničesar narisala.

Nekaj sem vas uspela prebrati, ostalo bom še kasneje, zdaj si grem zakuhat kavico, da se orng zbudim. evo, pa še nekaj za dvig razpoloženjauser posted image :

http://www.mojnet-si.net/assets/applets/behappy.swf

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
7.2.2008 9:18:08   
Anonimen
Nefretiti, tudi meni so se oči kar zarosile. Ne morem si predstavljati biti 6 mesecev sama. Pa ne glede na to ali imam user posted image ali ne, jaz enostavno ne znam biti sama. Zdrži, saj bo tudi to minilo in bo prišel domov in bo veliko z vama.

Lumpa, jaz imam šele po novem kruhomat in se še kruh učim peči. Če pa ima katera kak recept za pecivo pa bi imela tudi jaz.

Nana, pozdravi štajersko (pokrajinouser posted image ) in ji povej da jo pogrešamuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1745
7.2.2008 9:40:44   
škorpion
Da se vam še jaz na hitro javim!

Nefretiti; upam da se ne boš preveč sekirala in da bo hitro naokoli teh 6 mesecev

Prej ste spraševale kaj bomo kuhali danese, mi bomo pa špagete jedli, komaj čakam ker jih obožujem.

Zdaj si grem pa kavico skuhat ker sem jo že full potrebna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
7.2.2008 9:44:04   
LINA31
Dobro jutro,

vidim, da sem kavico že zamudilauser posted image user posted image .
nefretiti...najprej tebi pošiljam en velik user posted image  in upam, da vama bodo dnevi hitro minili.

Ma, ste ene pridne ...kruh pečete, pa peciva...Jaz sem včeraj po dolgem času naredila malo bolj konkretno kosilo. Se mi zdi, da čas tolk hiti. Se mi je prvič v življenju zgodilo, da sem pozabila na roj. dan od zelo dobre sodelavke in kolegice. Sem se čist zasekiralauser posted image ...jaz sem glede tega bila vedno full pozorna, zdaj pa dnevi tako mimo bežijo, da kar pozabim.

Žan zdajle spi prvo rundo, ampak v dnevni tako, da moram vse bolj po tihem delat, če želim, da odspi vsaj kakšno urco.
Pri nas je še full megla.

december06...polaganje na bok in dvigovanje naj bi bilo pravilno za razvoj otroka oziroma posledično ga vspodbujaš, da mu je na boku zanimivo in da se začne obračati...tako nekako so meni razložili.

123a in ostale...a ste vidle včeraj tele vragce na Kanalu a. Za znort. Čeprav tole uspavanje pri punčki je bilo kar zanimivo. Sem se takoj zamislila, da ne bi imela takih problemov jaz z mojimuser posted image , glede na to, da še vedno ponoči vsaj uro do dve bedimouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
7.2.2008 10:01:31   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Guppy, spalke so super zadeva...pa še malo jih onemogoči, da bi še ponoči v postelji telovadili user posted image  Ali zdaj še vedno skupaj spita, ali že vsak v svoji posteljici?

Že kar nekaj časa spita vsak v svoji posteljici. V eni sta se začela kmalu brcat in Marko se je zbujal z nogami čez Majino glavo user posted image , tako da smo ju dali narazen tudi iz varnostnih razlogov. Takoj je bilo super in sta spala kot sončka.

duška, bravo za atija!

LINA, o prvem vprašanju ne vem nič, drugo vprašanje pa: ne, nismo imeli težav, sta se kar rada igrala.

Dvigovanje z boka, še ena je to spraševala zadnjič... Mi smo to počeli še preden so nas napotili v RA in se fajn obnese.

Zzeeeeehh,
kok sem zaspana.......

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
7.2.2008 10:19:57   
Anonimen
Ojla punce,
mi imamo tako lepo spomladansko vreme, da sva zunaj skoraj cel dan. user posted image  In posledično, ni časa za računalnik. Pravijo, da bo do konca tedna tak lep sonček. user posted image

Nefretiti, user posted image .

Mamiica, dobrodošla!!

Lumpa6, svaka ti čast! user posted image

123a, še imam tvoj MSN ja, samo časa ni. user posted image  

Ena je spraševala o cepljenju in o D3 kapljicah. Po 1. cepljenju sem mu preventivno dala pol svečke in je bilo ok. D3 pa mu kapnem v usta.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
7.2.2008 10:20:10   
123a
Jutro...končno smo se malo naspali...user posted image Zojauser posted image zdaj pa že spi drugo prvo rundo,ki bo trajala 20min zato jaz temu pravim lepotni spanciuser posted image

nefretiti-user posted image in hitro user posted image na obraz...saj veš otroci čutijo,ko so mamice žalostne.no pa sem zopet jokala,ko sem prebrala kaj si napisala.vem,da je hudo ampak ti misli,da vaju bo kmalu prišel pogledati za nekaj dni.Šel malo nazaj, in kot bi mignil bo minilo 6 mesec in bosta v toplem objemu atijauser posted image user posted image
Veliko boš hodila z nami na kavice,me te bomo zabavale in čas ti bo kar bežal.

Spet lepo vreme midve pa ne morema na sprehoduser posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?