|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
6.2.2008 11:08:40   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Afnica vidim te!user posted image

user posted image user posted image  Jaz tebe tudi. user posted image user posted image

Voziček smo dobili. Jupiiiii user posted image

Aja, piknik...jupiiiiiiiiiiiiii...kdaj približno? Maja ste rekle, al? Sam ne 13. 14. 17. in 18.  user posted image user posted image  ...ker boste morale še darila prinest. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
6.2.2008 11:08:47   
tejči77
ulla, naša je imela samo tretje cepljenje. Ji še nikoli niso pregledali kri in vodo. Tretjič je pa bila cepljena pri petih mesecih. Zgleda da je vsepovsod drugač.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
6.2.2008 11:09:45   
madejka
Freycha zmejenouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
6.2.2008 11:11:13   
rumba
Glede datuma: jaz bi predlagala, da se kajr določi en datum, za več tednov naprej, pol si pa vsaka sama zrihta, da bo takrat imela čas. Tudi pregledi v ZD se lahko prestavijo, mačka odnese sosedom, sposodi sosedov avto, odstrani gips...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
6.2.2008 11:11:43   
Anonimen
ja, vidim da je res različnouser posted image no, bomo vidl ka bo rekla dons...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
6.2.2008 11:13:21   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

A tale SOM dajete namesto npr. Aptamila al kak? Rumba ti ga tud sama piješ al kak?

Z Julijo še nisem opazila težav. Pri Hani pa smo imeli SOM. Sama ga nisem pila, sem pila riževo mleko, obe sva bili pa na zelo strogi dieti. In kot pravi Freycha, Hana je bila popolnoma drug otrok, ko sva šli na dieto.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
6.2.2008 11:24:26   
Freycha
no tko, mi gremo ven na sprehod, ker tako lepo sonček sije in tako toplo je, da bi bil kriminal, če bi ostali doma...

se beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
6.2.2008 11:51:08   
julij
Malo še, pa bom popizdila. Naš froc me bo ob živce spravil. Ni lačna. Noče jest. Pa ji lahko ponudim, kaj hočem, čeljusti drži tak trdno skup, da niti slučajno ne morem nič v usta spravit. Že dva dni sama jem naribane japke, zmučkano banano, pire krompir in cvetačo. Še Aptamila noče. user posted image  mali...

Pa tečna je tak, da jo bi najrajše nekam v kot postavla. Saj se mi smili, ker ne vem kaj jo muči, bošček mali, samo nekaj pa mora pojest. Mogoče pa so zdaj res ZOBKI. Naj že pridejo enkrat... Pa spali smo tak na pol, ker je nonstop jamrala.

Ah, sem se olajšala...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
6.2.2008 11:56:55   
kapica
Julij, te razumem, nasveta pa nimamuser posted image user posted image user posted image .
Ulla, tud pri nas niso pregledali vode in krvi, tak da je res povsod drugace.
Freycha, Rumba, ja no, bom pa res poskusila bit cist brez mleka, se to salcko bom odrezala, ki jo spijem (skupaj z kosmici).  Mah, sam se skoz nekaj crta iz seznamauser posted image . Ne jest mascobe, pa ne sladkarij, pa ne mleka, pa ne cikov, pa ne alkoholauser posted image . In pol naj bo se clovek zraven tak tecnega otroka se normalenuser posted image user posted image .

Dino je zaspal, jaz grem pa tud, ker se komaj gledam.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
6.2.2008 13:05:28   
bojana2
Dan...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
6.2.2008 13:28:59   
Anonimen
Na kratko...

Tašonka, jaz te pogrešam...  In ni mi jasno, zakaj se več pogosto ne javljaš, kot si se prej... user posted image Če sem jaz kaj kriva, glede tistih ZS-jev, oprosti user posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
6.2.2008 13:52:53   
corfu
Dober dan

Ja, punce hvala za odgovor, kot ste napisale ima sestra vnetje obraznega živca, s tem da je šla danes zopet nazaj, ker se je stanje še poslabšalo. Zakaj sploh pride do tega?

Kaj se je sploh dogajalo? A ste se kaj kregale? Tašonka jaz te pogrešam, in veliko mislim nate in tvoja dva škratkauser posted image

Danes sem že dobila odločbo iz vrtca, in me prav zanima če je sprejeta, imam pa drug teden še pogor pri gospe, ki je čuvala tudi Aljaža, ker bi jo raje dala v privat med tri otroke,  kljub temu, da bi imela vrtec zanjo zastonj. Bomo videli kako se bo izšlo.

Punce pridne bodite pa rade se imejte!

-  Pa še tole, a vaši otroci čez dan kaj spijo? Moja namreč spi 2x na dan po cca 15-   30 minut user posted image .
- Kdaj boste začele z ukinjanjem nočnega dojenja?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
6.2.2008 13:57:11   
Freycha
tkole.... ko smo prišli ven, je kakih 5 minut še sijalo sonce in potem se je skrilo za oblaki. Cel čas sprehoda je bilo nesončno, ko pa smo prišli pred blok nazaj, je pa sonce spet posijalo user posted image user posted image user posted image  Nekdo me ima res rad user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
6.2.2008 14:35:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

user posted image user posted image user posted image  Nekdo me ima res rad user posted image user posted image

ja, in to ni sonceuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
6.2.2008 14:38:21   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

-  Pa še tole, a vaši otroci čez dan kaj spijo? Moja namreč spi 2x na dan po cca 15-   30 minut user posted image .
- Kdaj boste začele z ukinjanjem nočnega dojenja?

Naša pupa spi ali od tam cca. 10.00 pa do 12.30 in potem nič več ali pa od 10.00 pa do tam 11.00 če je tako malo pa potem useka še popoldansko okoli 15.00 za 15-20 min.

Kar se pa nočnega dojenja tiče pa ga jaz že kar ukinjam, jo ponoči utišam samo z dudo, dojiva se pa potem šele okoli 5.30, je pa res da ne pali vedno user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
6.2.2008 15:02:11   
Ajvy
-Kakšen sonček balonček je zunajuser posted image  midve sva bili že skor dve uri zunaj, zdej 9-10m ,da se zbudi pa greva še eno turo.....user posted image user posted image

Corfu....naša spi: 9-10, 13-14, 16-17 ali 9-9.45, 14.30- 16.10.....

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
6.2.2008 15:04:31   
madejka
Maja a 5.30 ne šteje več kot nočno dojenje?user posted image No pol se mi tud  ne dojimo več ponočiuser posted image Čez dan pa spi 2-3x po pol ure.

Smo bli  v mestu na "sončku"user posted image Smo prišli v mesto pa je nehalo sijat, šele proti koncu sprehoda se je spet pokazalo. Zdaj ga pa več niuser posted image
Čez dobre pol ure grem pa na čvek nazaj v mestouser posted image Se mi zdi, da samo nekaj pohajam brez malega zadnje časeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 6.2.2008 15:12:31 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
6.2.2008 15:18:45   
tejči77
corfu - naša spi enako 2x, včasih celo 3x na dan 15-30 min. Kakor je in kakor kdaj, včasih tudi nič. Na sprehodu pa vedno zaspi vsaj za 30min.
Ponoči se še dojiva, večinoma med 1h in 2h, pa potem okoli 5h in še zjutraj okoli 7h. Se je pa đe zgodil, da je prvo nočno hranjenje preskočila. Jaz ne bom nič na silo ukinjala nočnega dojenja. Me ne moti tako, ker vedno takoj nazaj zaspi. Bom počakala, da bo začenjala sama spat. Ker če je lačna, je z dudo ne morem potolažit in bi jo samo brez veze razburjala ker ne bi dobila zize.
Če pa še ne bo hotela spat ko grem delat pri enem letu, potem bomo pa morali verjetno bolj na trdo. Skratka še ne razmišljam o tem da ji ponoči več ne bi dala jesti.

Slikice naše Larise

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
6.2.2008 15:25:10   
tejči77
Ajvy in maja, vama pa lepo spita malčka. Bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj sta že od začetka tako lepo spala?
Jaz pa vsa srečna če kdaj za pol ure zaspi. Prve štiri mesece sploh nisem vedela, kaj je to spanje. Zdaj je pa vsak teden bolje.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
6.2.2008 15:32:46   
Freycha
Dita spi zelo različno....več kot je v avtu in v vozičku, več spi. Če je doma, spi manj.... spi pa zelo različno - ko pač sama pokaže, da je zaspana jo uspavava in spi različno dolgo. od 10 minut do 1 ure..... kakor je.  Bi pa rekla, da vsaj 3x na dan spi čez dan..... Recimo zdele spi drugič v dnevu doma in enkrat je vmes v vozičku. Pa bo do večera zagotovo še 1x spala.....

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
6.2.2008 15:36:52   
Ajvy
Tejči, naša je 3,5 mesece samo spala...no, bolj poredko je bila pokonci.....sedaj pa je vedno več pokonci....je pa tak zaspanček- po mamici seveda....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
6.2.2008 15:53:10   
Ajvy
AJa, punce ,midve imava ta teden avto, pa če bi bla kera za kufe, se priporočava

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
6.2.2008 17:09:13   
tejči77
c v nn         cn n vc   jkk                          bbbbbbbbbbbbvctc gcb gnn h evddsvrxrv               
Evo, to vam pošilja Larisa.
Jaz vam pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Slikice naše Larise

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
6.2.2008 17:59:07   
baja*
punce, nič vas nisem za nazaj brala.... bom pol...
zaj mam sam eno vprašanje: Rene je bil včeraj cepljen in je popoldan dobil malo vročine (37,4), ponoči ga je ful matralo, kot da ga nekaj boli, skoz je stokal in jokal, večinoma smo bedeli... Dans ima še vedno vročino - pred par min. 38 stopnij. Kaj je možno, da je to reakcija na cepljenje (prva 2 cepljenja je čist ok prenesel)? A to lahko traja več dni?? Včeraj sem mu dala Calpol, dans še ne... Se pa tud slini kot nor - zobki?!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
6.2.2008 18:17:30   
Ajvy
Baja, pokliči P pa jo vprašaj....ona ti bo znala najbolje pomagat.....pišuka, ti pa res ne znam pomagat....naša je imela takšno reakcijo, da je niti prijet nisi smel...samo vročine pa ni imelauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?