SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: tejči77 Ja, bo treba res stopit v akcijo za piknik plac. Sam bi blo dober vedet kolk približno nas bo. A je lahk tud kak odročen plac, na samem v naravi. Samo potem je že problem, kako bo folk tak plac našel. najbolj fajn bi bilo, da bi bil pravi piknik plac (tisto, kar se oddaja), ker imaš wc-je in vodo in vse potrebno. Če pa tega ne bo, bomo mogle pa pač najti drugo varianto. Ampak zaenkrat sem za organizirane zadeve.... Kar se pa logistike tiče, se bova pa s Senekovo že potrudili, da boste vsi dobili taka navodila, da se bo našlo. Pa tudi razni baloni in tablice na drevesih pomagajo najti plac je pa potrebno čimprej dobiti okvirno število ljudi. Zato bi bilo mogoče najboljše, da bi javili na ZS tiste, ki mislite priti in koliko vas bo (ve, otročki, partner, babice in dedki itd..). Se bojim, da bomo imele probleme najti dovolj velik plac za vse to. Ampak če ne bo šlo drugače, se bom pa povezala s kakimi motoristi iz CE območja, ki imajo na tem področju motoristični zbor, pa mi bodo zagotovo znali povedati za dovolj velike place, da bomo vse brez problema tam Se strinjam To bo še zanimivo , ko bomo datum določale. Pol pa spet: jaz ne morem takrat, ker..., jaz pa ne takrat, ker mamo avto na popravilu, jaz nimam mačke kam dat.... Najbolje da damo na glasovenje ene 2, 3 datume in tam, kjer se jih največ napiše, tisti velja, bret trte-mrte
|