Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:29:25
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela Ja ja, že drugo rundo! Ja naše dete se je že ob 4h zjutraj zbudila kot da bi bila ura 8! Ojej. A pol že od štirih dalje bedita? Mene bi kap po dveh kavah. Ena je nujna, druge pa ne morem več.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:32:03
|
|
|
|
tinispela
|
Sem jo kar k sebi v posteljo vzela, da sem lahko vsaj malo dremala! Ob 4 pa mi res še ni za vstat Kavo si pa tisto s 50% manj kofeina naredim, da si jo lahko 2x nalijem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:34:21
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Tašonka pogrešam(o) te! Bo kar ednina držala. Hvala. Veš, kje me najdeš... Napaka. Ravno sem mislila nate! Pa ne da si nas tudi ti skenslala? Če verjameš al ne, se vsak dan sprašujem kod hodiš Pač tega ne napišem, ampak te pogrešam ,
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:34:39
|
|
|
|
rumba
|
Julija je pa lumpa. Ko se ona prebudi, tako dolgo tečnari, dokler ne vstanem. Pa je ne rabim s posteljice vzet. Samo da ona vidi, da ne ležim. Pa je srečna. Mora nekaj dogajat. Tudi če jo k sebi vzamem ni zadovoljna, ker pač jaz ležim. Lumpika mala!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro kr ok nočka sem sam trikrat vstala dons mamo cepljenje in vse kar pač gre zraven. me zanima kolk je zrastla in se poredila naša babika zdej še pančka, jaz pa neki namest kave pijem tu...pa se skp sestavljam...mi enih koncev fali
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:53:15
|
|
|
|
Freycha
|
Eh Tašonka mislim, da veš, da nas je več kot ena, ki te pogrešamo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
mene je pa zmotla mal Tašonkina izjava ker je nekak v onem stilu vzbujanja slabe vesti, ob takem pa jaz kr zmrznem nekak....k ful ne maram tega ma sej bi blo bolš k neb tega pisala, sam se mi zdi da bo Taši že prenesla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:04:14
|
|
|
|
Freycha
|
meni se pa zdi po eni strani logično, če si tak tip človeka. Za ene, ki se ne oglasijo pol dneva se trikrat vpraša, kje je, za nekatere se pa nihče ne spomne napisati (pa čeprav ljudje mislijo na to osebo). In meni bi bilo (ker sem pač tak tip človeka) tudi malo hudo, če se par dni ne bi javila, pa nihče ne bi napisal kje se potikam..... Pa še Tašonko mam rada, pa jo malo bolj branim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
sej jo mam jaz tud čist rada pa ona to tko ve najbrž tko da je ni treba brant, k je ne napadam... pa jst za nbenga ne sprašujem kje hod ma, itak sem čudak, kaj čmo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:10:42
|
|
|
|
kapica
|
Jutro punce! Noc bila obupna, za kozlat, za popenit, pa nic ne morem. 3 ure sva bila budna, mali se je drl kot da mu ne vem kaj delam, nic ni pomagalo. Tako da.... ´ Pa zunaj dez, da ne moreva nikamor, moz je v sluzbi... Danes se sam .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:13:29
|
|
|
|
rumba
|
Po moje pa večina vsaj parkrat poštudira na neko osebo, ki se ne javi. Samo ko pa pišeš, pa razmišljaš o komentarjih, pa še hitiš, po možnosti s cvilečo spremljavo za hrbtom, pol pa valda izpustiš napisati, da koga pogrešaš. Ma vem, da to ni lepo in da imamo verjetno kar vse rade, da nas vsaj kdo omeni..... se čitiš bolj zaželeno. No, vsaj zase lahko trdim, da zelo hitro opazim, če katera manjka in se sprašujem, kaj je, da pa to pogosto pozabim napisat. Pa meni tudi ni najlepše, če se nekaj časa ne javim, pa tega nobena ne napiše.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:14:24
|
|
|
|
rumba
|
kapica, , da bi ti bilo vsaj malo bolje!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:16:22
|
|
|
|
kapica
|
Tasonka, ja kaj je zdaj to no. Saj ves da te pogresamo in smo vesele vskega posta ko ga katera napise . Jaz menda se nisem kdaj napisala, koga pogresam, kar pa ne pomeni da se ne spomnim na to: aha, kje pa je tale ? Ne vem kaj se je zacelo dogajat punce, pa saj smo vsi odrasli no, kaj se bomo sli kdo ima koga bolj rad . Eh, na tak nacin sploh ni zanimivo tule gor no . Freycha, ko pa berem kaksna dobra spanka je tvoja pupa, pa me kr stisne. Ampak ti privoscim in sem vesela za obrat .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:19:09
|
|
|
|
kapica
|
Rumba hvala . Sem prebrala da je Julija mala navihanka, si misli, kaj zdaj mami, a bos se kr lenarila . A je zacela boljse jesti?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica sej ni to....sam men je kul, da lohk vsaj približno sproščeno napišem neki, brez da bi ble neke grozne zamere, pa čeprov ni vsem všeč tist kar napišem....pa se mal predebatira, brez hardfilings pa gremo dalje men to pove določene stvari....ker če bi blo pa tko, da bi ble vse tolk prekleto vljudne in bi se pogovarjala samo neke brezveznarije, v strahu, da neb ena drugo užalile al kej, bi se pa jaz verjetno hitro hitro spokala k to pa ni glih zame....tko nič se ne boj, da se bomo skregale, pobile med sabo in izpisale ( ne nujno v tem vrstnem redu)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:24:55
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Rumba hvala . Sem prebrala da je Julija mala navihanka, si misli, kaj zdaj mami, a bos se kr lenarila . A je zacela boljse jesti? Jest? Definiraj prosim, kaj je to. Tako je pri nas: enkrat na dan mi celo parkrat odpre uste, tako da nekaj zelenjavne kašice ji spravim dol. Sadja še vendo totalno noče. Isto mlečnih kaš. Doji se pa kot velika (ali bi morala reči namanjša ). Jaz pa pogrešam predvsem naše večere, ko smo se lahko v nedogled šalile in zbadale brez kake zamere, samo fajn smo se nasmejale. No, jaz sem se, včasim prav do zraka nisem prišla, tako sem se smejala. Ja, to pa res pogrešam!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:26:13
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Tasonka, ja kaj je zdaj to no. Saj ves da te pogresamo in smo vesele vskega posta ko ga katera napise . Jaz menda se nisem kdaj napisala, koga pogresam, kar pa ne pomeni da se ne spomnim na to: aha, kje pa je tale ? Ne vem kaj se je zacelo dogajat punce, pa saj smo vsi odrasli no, kaj se bomo sli kdo ima koga bolj rad . Eh, na tak nacin sploh ni zanimivo tule gor no . . Se strinjam! Itak napišemo, ko imamo čas in voljo, če nam pa ni, vsaj zase govorim, pa kdaj tudi samo preberem. Sem pa vesela vsakega sporočila. Ne bodimo taki otroci!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:26:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Jaz pa pogrešam predvsem naše večere, ko smo se lahko v nedogled šalile in zbadale brez kake zamere, samo fajn smo se nasmejale. No, jaz sem se, včasim prav do zraka nisem prišla, tako sem se smejala. Ja, to pa res pogrešam! sej je še zdej tud tko kdaj....sam cajta je bistveno manj pa mal bolj smo se navajene in sproščene ena z drugo tle gor, posledično pa pol tud kaka bolj osebna pade
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:26:53
|
|
|
|
rumba
|
Ulla, pazi da te ne sežgemo namesto kapice. Sej veš, piknik se bliža. Pazi se.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:28:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ulla, pazi da te ne sežgemo namesto kapice. Sej veš, piknik se bliža. Pazi se. bom gledla ko satan s kugle, si še bliz nau nobena upala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:29:37
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ulla, pazi da te ne sežgemo namesto kapice. Sej veš, piknik se bliža. Pazi se. bom gledla ko satan s kugle, si še bliz nau nobena upala Evo, saj sem vedela, da boš prišla na piknik!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
a sem kdaj rekla da nom itak bo pol manj kvalitetn, če mene nau
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:31:18
|
|
|
|
tejči77
|
Babike, jaz vas imam vse rada . Sem včeraj pisala litanije, na temo krsta in oh in sploh, potem se mi je mala jokala in se mi je vse zbrisalo. Še enkrat pa ne bom pisala, pa tudi mislim da imate te teme dost. Pa čestitke za rd Julij in Reneju za obmesečnico, . Larisa je bila pa včeraj tako tečna popoldan kot . Nisem več vedla kaj naredit, potem sem ji pa še dlesni namazala s Calgelom in se je koj umirila. Sem mislila jo pač še te dve novi enkici bolita. Danes zjutraj pa pogledam kok sta že veliki, ti enkici, pa vidim da sta tudi že obe dvojkici zunaj. Tako da sta za včerajšnje tečnarjenje sigurno bili krivi dvojkici . Tako da imamo že 6 zobekov. Joj, kako gre to hitro pri nas. Ko bi še kaj drugega šlo tako hitro, npr. plazenje in da bi zdržala ponoči brez zize.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:31:22
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Freycha, ko pa berem kaksna dobra spanka je tvoja pupa, pa me kr stisne. Ampak ti privoscim in sem vesela za obrat . kapica pojma nimam, čemu se imam za zahvaliti Ampak odkar je na sojinem mleku (SOM), full boljše spi, pa tudi sicer je manj tečna čez dan itd... ne vem, če bi to vse pripisovala SOM-u (mogoče je ravno v enakem obdobju ona spremenila marsikaj, pa jaz sem ji SOM začela dajati), pa v končni fazi mi je čisto vseeno zakaj je tako, samo da je in da traja. Je pa res taka lubika ratala.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 10:31:38
|
|
|
|
rumba
|
Pol sem pa neki pomešala, se pardoniram. Ma važno, da prideš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?