|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
6.2.2008 9:29:25   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Ja ja, že drugo rundo! Ja naše dete se je že ob 4h zjutraj zbudila kot da bi bila ura 8!

Ojej. A pol že od štirih dalje bedita?
Mene bi kap po dveh kavah.user posted image user posted image user posted image  Ena je nujna, druge pa ne morem več.

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
6.2.2008 9:32:03   
tinispela
Sem jo kar k sebi v posteljo vzela, da sem lahko vsaj malo dremala! Ob 4 pa mi res še ni za vstatuser posted image  Kavo si pa tisto s 50% manj kofeina naredim, da si jo lahko 2x nalijemuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
6.2.2008 9:34:21   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Tašonka pogrešam(o) te! user posted image

Bo kar ednina držala. Hvala.user posted image  
Veš, kje me najdeš...

Napaka.user posted image
Ravno sem mislila nate! Pa ne da si nas tudi ti skenslala?user posted image user posted image

Če verjameš al ne, se vsak dan sprašujem kod hodišuser posted image user posted image user posted image   Pač tega ne napišem, ampak te pogrešamuser posted image ,

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
6.2.2008 9:34:39   
rumba
Julija je pa lumpa. Ko se ona prebudi, tako dolgo tečnari, dokler ne vstanem. Pa je ne rabim s posteljice vzet. Samo da ona vidi, da ne ležim.user posted image  Pa je srečna. Mora nekaj dogajat.user posted image  Tudi če jo k sebi vzamem ni zadovoljna, ker pač jaz ležim. Lumpika mala!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
6.2.2008 9:46:59   
Anonimen
jutrouser posted image kr ok nočkauser posted image sem sam trikrat vstalauser posted image

dons mamo cepljenje in vse kar pač gre zraven. me zanima kolk je zrastla in se poredila naša babikauser posted image
zdej še pančka, jaz pa neki namest kave pijem tu...pa se skp sestavljam...mi enih koncev faliuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
6.2.2008 9:53:15   
Freycha
Eh Tašonka mislim, da veš, da nas je več kot ena, ki te pogrešamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
6.2.2008 9:59:06   
Anonimen
mene je pa zmotla mal Tašonkina izjavauser posted image ker je nekak v onem stilu vzbujanja slabe vesti, ob takem pa jaz kr zmrznem nekak....k ful ne maram tegauser posted image

ma sej bi blo bolš k neb tega pisala, sam se mi zdi da bo Taši že preneslauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2982
6.2.2008 10:04:14   
Freycha
meni se pa zdi po eni strani logično, če si tak tip človeka. Za ene, ki se ne oglasijo pol dneva se trikrat vpraša, kje je, za nekatere se pa nihče ne spomne napisati (pa čeprav ljudje mislijo na to osebo). In meni bi bilo (ker sem pač tak tip človeka) tudi malo hudo, če se par dni ne bi javila, pa nihče ne bi napisal kje se potikam.....

Pa še Tašonko mam rada, pa jo malo bolj branim user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
6.2.2008 10:08:49   
Anonimen
sej jo mam jaz tud čist radauser posted image pa ona to tko ve najbržuser posted image tko da je ni treba brant, k je ne napadam...
pa jst za nbenga ne sprašujem kje hoduser posted image ma, itak sem čudak, kaj čmouser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2984
6.2.2008 10:10:42   
kapica
Jutro punce!
Noc bila obupna, za kozlat, za popenit, pa nic ne  morem. 3 ure sva bila budna, mali se je drl kot da mu ne vem kaj delam, nic ni pomagalo. Tako da....
´
Pa zunaj dez, da ne moreva nikamor, moz je v sluzbi...

Danes se samuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
6.2.2008 10:13:29   
rumba
Po moje pa večina vsaj parkrat poštudira na neko osebo, ki se ne javi. Samo ko pa pišeš, pa razmišljaš o komentarjih, pa še hitiš, po možnosti s cvilečo spremljavo za hrbtom, pol pa valda izpustiš napisati, da koga pogrešaš. Ma vem, da to ni lepo in da imamo verjetno kar vse rade, da nas vsaj kdo omeni..... se čitiš bolj zaželeno.user posted image  No, vsaj zase lahko trdim, da zelo hitro opazim, če katera manjka in se sprašujem, kaj je, da pa to pogosto pozabim napisat.user posted image  Pa meni tudi ni najlepše, če se nekaj časa ne javim, pa tega nobena ne napiše.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
6.2.2008 10:14:24   
rumba
kapica, user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi ti bilo vsaj malo bolje!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
6.2.2008 10:16:22   
kapica
Tasonka, ja kaj je zdaj to no. Saj ves da te pogresamo in smo vesele vskega posta ko ga katera napiseuser posted image user posted image . Jaz menda se nisem kdaj napisala, koga pogresam, kar pa ne pomeni da se ne spomnim na to: aha, kje pa je taleuser posted image ?

Ne vem kaj se je zacelo dogajat punce, pa saj smo vsi odrasli no, kaj se bomo sli kdo ima koga bolj raduser posted image .
Eh, na tak nacin sploh ni zanimivo tule gor nouser posted image .

Freycha, ko pa berem kaksna dobra spanka je tvoja pupa, pa me kr stisne. Ampak ti privoscim in sem vesela za obratuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
6.2.2008 10:19:09   
kapica
Rumba hvalauser posted image . Sem prebrala da je Julija mala navihanka, si misli, kaj zdaj mami, a bos se kr lenarilauser posted image . A je zacela boljse jesti?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
6.2.2008 10:24:50   
Anonimen
kapica sej ni to....sam men je kul, da lohk vsaj približno sproščeno napišem neki, brez da bi ble neke grozne zamere, pa čeprov ni vsem všeč tist kar napišem....pa se mal predebatira, brez hardfilings pa gremo daljeuser posted image men to pove določene stvari....ker če bi blo pa tko, da bi ble vse tolk prekleto vljudne in bi se pogovarjala samo neke brezveznarije, v strahu, da neb ena drugo užalile al kej, bi se pa jaz verjetno hitro hitro spokalauser posted image k to pa ni glih zame....tko nič se ne boj, da se bomo skregale, pobile med sabo in izpisale ( ne nujno v tem vrstnem redu)user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2990
6.2.2008 10:24:55   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba hvalauser posted image . Sem prebrala da je Julija mala navihanka, si misli, kaj zdaj mami, a bos se kr lenarilauser posted image . A je zacela boljse jesti?

user posted image
Jest? Definiraj prosim, kaj je to.user posted image user posted image user posted image
Tako je pri nas: enkrat na dan mi celo parkrat odpre uste, tako da nekaj zelenjavne kašice ji spravim dol.user posted image  Sadja še vendo totalno noče. Isto mlečnih kaš. Doji se pa kot velika (ali bi morala reči namanjšauser posted image ).

Jaz pa pogrešam predvsem naše večere, ko smo se lahko v nedogled šalile in zbadale brez kake zamere, samo fajn smo se nasmejale. No, jaz sem se, včasim prav do zraka nisem prišla, tako sem se smejala. Ja, to pa res pogrešam!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
6.2.2008 10:26:13   
tinispela

Tasonka, ja kaj je zdaj to no. Saj ves da te pogresamo in smo vesele vskega posta ko ga katera napiseuser posted image user posted image . Jaz menda se nisem kdaj napisala, koga pogresam, kar pa ne pomeni da se ne spomnim na to: aha, kje pa je taleuser posted image ?

Ne vem kaj se je zacelo dogajat punce, pa saj smo vsi odrasli no, kaj se bomo sli kdo ima koga bolj raduser posted image .
Eh, na tak nacin sploh ni zanimivo tule gor nouser posted image .

user posted image .

Se strinjam! Itak napišemo, ko imamo čas in voljo, če nam pa ni, vsaj zase govorim, pa kdaj tudi samo preberem. Sem pa vesela vsakega sporočila. Ne bodimo taki otroci!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
6.2.2008 10:26:42   
Anonimen

Jaz pa pogrešam predvsem naše večere, ko smo se lahko v nedogled šalile in zbadale brez kake zamere, samo fajn smo se nasmejale. No, jaz sem se, včasim prav do zraka nisem prišla, tako sem se smejala. Ja, to pa res pogrešam!

sej je še zdej tud tko kdaj....sam cajta je bistveno manjuser posted image pa mal bolj smo se navajene in sproščene ena z drugo tle gor, posledično pa pol tud kaka bolj osebna padeuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
6.2.2008 10:26:53   
rumba
Ulla, pazi da te ne sežgemo namesto kapice. Sej veš, piknik se bliža. Pazi se.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
6.2.2008 10:28:41   
Anonimen

Ulla, pazi da te ne sežgemo namesto kapice. Sej veš, piknik se bliža. Pazi se.user posted image user posted image user posted image  

user posted image bom gledla ko satan s kugle, si še bliz nau nobena upalauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
6.2.2008 10:29:37   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image bom gledla ko satan s kugle, si še bliz nau nobena upalauser posted image

Evo, saj sem vedela, da boš prišla na piknik! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
6.2.2008 10:30:14   
Anonimen
a sem kdaj rekla da nomuser posted image itak bo pol manj kvalitetn, če mene nauuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
6.2.2008 10:31:18   
tejči77
Babike, jaz vas imam vse rada user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem včeraj pisala litanije, na temo krsta in oh in sploh, potem se mi je mala jokala in  se mi je vse zbrisalo. Še enkrat pa ne bom pisala, pa tudi mislim da imate te teme dost. Pa čestitke za rd Julij in Reneju za obmesečnico, user posted image user posted image .

Larisa je bila pa včeraj tako tečna popoldan kot user posted image . Nisem več vedla kaj naredit, potem sem ji pa še dlesni namazala s Calgelom in se je koj umirila. Sem mislila jo pač še te dve novi enkici bolita. Danes zjutraj pa pogledam kok sta že veliki, ti enkici, pa vidim da sta tudi že obe dvojkici zunaj. Tako da sta za včerajšnje tečnarjenje sigurno bili krivi dvojkici user posted image . Tako da imamo že 6 zobekov. Joj, kako gre to hitro pri nas. Ko bi še kaj drugega šlo tako hitro, npr. plazenje in da bi zdržala ponoči brez zize. user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
6.2.2008 10:31:22   
Freycha

Freycha, ko pa berem kaksna dobra spanka je tvoja pupa, pa me kr stisne. Ampak ti privoscim in sem vesela za obratuser posted image user posted image user posted image .

kapica pojma nimam, čemu se imam za zahvaliti user posted image  Ampak odkar je na sojinem mleku (SOM), full boljše spi, pa tudi sicer je manj tečna čez dan itd... user posted image  ne vem, če  bi to vse pripisovala SOM-u (mogoče je ravno v enakem obdobju ona spremenila marsikaj, pa jaz sem ji SOM začela dajati), pa v končni fazi mi je čisto vseeno zakaj je tako, samo da je in da traja. Je pa res taka lubika ratala.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
6.2.2008 10:31:38   
rumba
Pol sem pa neki pomešala, se pardoniram.user posted image
Ma važno, da prideš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?