JABOLKO3
|
Pozdravljene! Danes sem 1. dan doma in tako kot sem planirala, ves dan zabušavam - zjutrj sem se za silo oblekla in odpeljala sina v šolo, nato pa nazaj v posteljo, kjer sem ostala do okrog 12h - mi je nadvse pasalo. Za jutri pa sem se naročila k frizerki - je bil res že zadnji čas. Sinska - mi smo se v hišo preselili pred enim letom in ti lahko rečem le, da me v kakšen blok z nobeno stvarjo več ne zvlečejo. Sem se pa visoko noseča selila v prejšnje stanovanje, pa ni bilo nobenega problema, sem imela toliko energije in vsi so pomagali, da smo opravili v nekaj dneh. Tako, da bi ti rekla, da se ne oziraj na nosečnost, temveč se odločita na osnovi tega, kako vama je všeč hiša, rasporeditev prostorov, okolica hiše, kakšni so sosedje, kakšen je promet v smeri službe, oddaljenost do šole, avtobusne povezave.... - če je to to, kar sta iskala, pa veselo v akcijo. Slabokrvnost - meni so tam nekje po 3. mesecu ugotovili Hb 80, pa moram reči, da razen občasnih vrtoglavic nisem imela kakšnih večjih težav. Je pa bil problem, ker železovih preparatov ne prenašam - vse zbruham, tako da sem hodila na PDC na infuzije - je trajalo kar nekaj časa, da se mi je vse skupaj popravilo, sem pa prejšnji teden sem imela Hb celih 119, tako da je zaenkrat urejeno. Se pa trudim z rdečim mesom, čeprav ga sicer ne maram, pa s suhimi slivami, pa pijem ribezov sok, v katerga dam cedevito, pa jem rdeči radič, pa rdeča pesa... Tasyo - ne bi bila rada preveč tečna, pa vseeno - mi zaupaš, s čim si slikala na steno? Glede kg pa jaz ne bom nič komentirala. Sedaj pa grem kuhat - danes bodo široki rezanci s šampinjoni in brokolijem in zelena solata.
|