minicca
|
Ola, punce! Zihr večina že spi, po prebiranju vaših postov sodeč pa nas je nekaj takih, ki nam nočno spanje ne gre preveč dobro. Jaz sem včeraj celo noč kašljala, danes v službi sem pa komaj kaj štekala, kaj bi ljudje radi od mene-ko smo ravno pri ementalcu, ha ha. Najprej za vse, ki vas matrajo po bolnicah in strašijo s porodi, kar pogumno, ne se jim dat! Je pa res, da ste na najbolj varnem mestu, če kaj pride vmes. Katka, na tvoja dva pikca še posebno mislim! Moje izkušnje so take, da sem bila pred porodom tri dni v bolnici, nato pa skoraj ušla domov, ker sem bila najbolj zdrava od vseh, že naslednji dan pa prišla nazaj rodit . Je blo pa kar ironično, ko sva s cimro zajtrkovale, pride ekipa k drugi cimri in ji rečejo, da majo ravno čas, naj se pripravi, da grejo rodit. Ves apetit me je minil... Ne smem bit predolga, ker sem rekla, da se moram naspat, drugač bom spet cel dan jutri kašljala-ne zgleda pa, da je farmacevt bolj bolan od ljudi, ki pridejo v lekarno, a ne? Uspelo mi je speglat kup cunj, velik za pol kuhinje in moža bo jutri kap, ker spi že od devetih. Vmes sem poslušala lastni koncert z zborom, pri katerem sem pela pred prvo nosečnostjo in cel čas tulila. Glede na to, da nameravava imet vsaj 4 otročke, me še dolgo ne bodo videli. Tudi mi začnemo letos z gradnjo hiške, a me vse skupaj ne skrbi preveč. Mož in tast krasno sodelujeta pri tem poslu. Vesela sem, da se boste dobile, samo jaz bom februarja še delala, pa še dolenjka sem, tako da bi težko prišla na štajersko-dolenjke, kje ste, da se še me kje dobimo! Jaoooo, kile! V prvi nosečnosti je šlo na +20(brco v rit zaslužim). Sedaj sem na +10 in se kar pazim. No, na motovilcu tudi jaz ne šparam. Sladkarij videt ne morem, bi pa imela prašičjo in kravjo farmo in vsak dan jedla zrezke in solato . V omari imam deset čokolad, pa jih videt ne morem. Svakinja se dela norca iz mene, ker mi je delala poročno obleko na mere 92-62-92, zadnjič mi je pa dala meter, naj se zmerim, da mi bo naredila hlače, sem prišla pa na 98-100-98 -se sploh ne gledam v ogledalo. Trebuh si pa le mažem z oljem od firme bubchen-pflege ol-pomaga. Imena: za punčko imava Kristina, za fantka pa verjetno Matej. Prvi je pa Miha in mu ful paše to ime. Jao, kolk je že ura. Moram it spat. Tudi vam lepo noč, pa čimanj obiskov wc-ja. Aja, čveke, pa dejmo že spacat to 200-tko! -tegale mačka sem pa pripopala, ker se mi je ponoči sanjalo, da lovim miši po kleti in so mi vse zbežale. Mogoče bo kaj pomagalo.
|