tasyo
|
Evo, pa sem doma. Je tole danes trajalo in trajalo - sem več kot 15 min čakala samo na papirje na CSD! Tista cifra-159 evrov, pa je že nova, povišana (ne vem, katera je to spraševala) Vse novo pridružene aprilčice- dobrodošle in veselo čvekajte z nami! Sej še ne gremo rodit, je premrzlo! Lepa posadka - meni se zdi super, ker za svoje malčke šivaš sama (to velja tudi za big mamo)... Jaz tudi poskušam ustvarjat, če se le da, ampak sem popoln samouk in včasih kakšno stvar tako zakompliciram, da potem še sama ne vem, kako mi je to uspelo... Glede lege otročkov- v teh tednih se res še radi obračajo, tako da ni panike. Naša se zagotovo zelooo vrti, ker čutim brce včasih v mehur, drugič na straneh, tretjič spet pod rebra - pojma nimam, kako leži Slabokrvnost - jaz sirupov že tako ne maram, tako da sem se odločila za tablete Retafer, ki pa imajo name obraten učinek kot na večino in sem po njih veselo driskala in jih zato ne jemljem redno (ja, kovačeva kobila...). Jem pa govedino, veliko sadja in ogromno solate, pa se mi je Hb kar popravil, iz 105 na 116. Zdaj bo pa itak na vrsti regrad, ki ima ogromno železa, tako da ni panike. Ga namreč obožujem! Sinska - če vama finančno znese in vama je všeč lokacija ter hiška, potem jaz sploh ne bi razmišljala! Ja, s pucanjem je res dela, ampak vsi radi priskočijo na pomoč, poleg tega pa imaš idealno priliko, da si "organizator" - opravi najnujnejše, ostalo pa prepusti drugim. Pa tako kot so ti rekle druge-itak boš potem še 100 stvari drugam postavila in prestavila. Saj veš, ko začneš uporabljat, je marsikaj drugje bolj priročno kot tam, kjer je bilo zamišljeno. Pa še zaposlila se boš z najbolj luštnimi stvarmi. Sama sem tudi bolj kot Lepa posadka in Ketrin, veliko bolj uživam v gledanju in zbiranju stvari za hišo kot pa v oblekah. Pa vedno imam kup idej - samo finance nekak vsega tega ne zmorejo... glede kg, jaz sem na + 7,5 (sem se danes kljub sklepu, da počakam do konca tedna, stehtala in sem prav vesela...), mislim da se kar dobro držim. Čeprav imam zadnje dni povečan apetit, ampak k sreči mi zelo paše sadje in solata, ob vsaki stvari solata... Danes bomo tudi pri nas jedli cmoke, ampak slivove in kompot. Pa seveda solato...
|