|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.2.2008 14:25:36
|
|
|
|
helenav
|
TO JE MOJE ZADNJE JAVLJANJE NA TEM FORUMU......... ko sem prebrala Lemavrica tvoj odgovor, sem se zavedala, da je blatenje na drugih forumih letelo name!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in ko sem ugotovila zaradi česa....sej nevem ali bi se temu smejala ali ne????????? Gre mi nasmeh, ker če je to kar sem jaza napisala blatenje ( sem pol papež), na jok, pa, ker, človek je iskren, dobrovoljen, odkrit in želi vnest malo drugačnih tem, pol pa jih dobi po hrbtu od vzadaj!!!!!!!!!! Pa da me ne bo, kašna narobe razumela....rada pišem o naših malčkih....ampak teg aogromno preberem tudi na drugih temah...zato pa obstaja čvekanje in forum septemberke, oktoberke...marčevke..karkoli, da lahko čvekamo tudi kaj mimo....ampak očitno ne.... No in da se ne boste spraševale, kaj je bilo to...vam prilagam Link, v katerem sem, nič slabonamerno citirala en post in ga prilepila k našim Primorkam...in zakaj sem to naredila....ker če bi Lamavrica, prebrala malo nazaj,,,,ali pa me samo prijazno vprašala, bi ugotovila, da imajo tudi Primorke podobne probleme in je par postov nazaj tekla debata o Playgelu!!!!!!!!!!! In sem samo napisala....da nismo edine ki ga potrebujemo in da je učinkovita stvar,,,,, HALOOOOO IN KAJ TO JE BLATENJE???????????????????????????????????????? OK..SMO MALO BOLJ NORE TAM..AMPAK SE ZARADI TEGA VSAK VEČER SAMEJEM OD SRCA.... SRČEK, SANDRA...PA TUDI DUSKAMB..poznajo nekatere uporabnice na tistem forumu in lahko same potrdijo, da so vse ok spunce..ali pač????? No tukaj link....da si jaz oprem slabo vest... mah..sem ga iskala pol ure..pa ne najdem.....ampak danes zvečer si bom vzela čas samo zato in ga bom našla.....in ga pripopala sem..brez tega mi ne bo miru..... in vem da sem spet odprla eno sranje od debate...ampak pred odhodom sem pač mogla povedat.....in noče več pisat , enostavno zato, ker sedaj pa sploh nisem več sproščena tu gor..če za vsako stvar ki jo natipkam moram desetkrat pregledat, da ne bo kdo kaj užaljen in še sedaj ne morem verjet, da si si to vzela k srcu Lemavrica .......... lep pozdrav od Helene....
|
|
|