|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
5.2.2008 11:57:38   
123a
nefretiti-si napolnila baterije user posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
5.2.2008 12:15:10   
Anonimen
Bratca/sestrice upam, da še ne bo.....čeprav pridno delava v tej smeri, se potem zadnji trenutek zresniva in ustreliva mimo user posted image   user posted image

Upa, da boste vse mamice in malčki kmalu ozdraveli.....
Duška.....si kar predstvaljam luksuz, ko dobiš novo omaro....jaz bi tudi, pa je za vraga nimam kam dat....Oziroma nimam časa (beri dearja). Kljub povišanju porodniške...... user posted image

Škorpijon: jaz bi te pa kar najela za kuhat....meni je to taka potrata energije.....čeprav papam pa rada user posted image

Sandra: pravijo, da je ful običajno, da se otroček takole zarine v kot. Da se počuti kot v maternici.....luštkan je tale tvoj Žapček

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
5.2.2008 12:25:03   
Anonimen
Lina, podnevi spi dvakrat do trikrat eno do dve uri. Kakor ga prime. Ponoči pa zadnje čase 11 ur z dvema hranjenjema. HB takoj zaspi nazaj.

Nefretitiuser posted image

Sandra, jaz sem Žana že pri 2 mesecih našla tudi okoli obrnjenega, torej glavo pod kovtrom in noge na pouštru. To je šele bil šokuser posted image .

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
5.2.2008 12:29:06   
lumpa6
ojla

jaz sem pa peljala mojega kristjana k zobarju, ga je boleu zobuser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
5.2.2008 12:36:26   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček

Sandra, jaz sem Žana že pri 2 mesecih našla tudi okoli obrnjenega, torej glavo pod kovtrom in noge na pouštru. To je šele bil šokuser posted image .

user posted image e ja, to bi bil tudi šokuser posted image
ma Enej ko si povleče kouter čez obrazek, se mi zdi, da ful težko diha, ker začne ful močno skozi nosek dihatuser posted image zakaj? ker mu je čudno, ali ker še ne zna globoko vdihnit skozi usta???user posted image

aja nefretiti?
se počutijo kot v maternici' vidiš, sploh nisem pomislila na touser posted image sam kaj jim ni preveč suho za maternico, pa nič ne smrdi,...user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
5.2.2008 12:37:21   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ojla

jaz sem pa peljala mojega kristjana k zobarju, ga je boleu zobuser posted image user posted image

in zdaj je vredu? user posted image user posted image user posted image
kaj pa je bilo?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
5.2.2008 12:51:41   
ana b
Dan.

Nimam časa brat za nazaj, samo obljubljeno dodam, naš Nodi, malo čokoladen okoli ust user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=21815&asortType=3&apage=1

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
5.2.2008 12:53:25   
Anonimen

ojla

Bogi otrok. Moji so naročeni 26.2. na redno kontrolo. Zobozdravnik je zmeraj šok - še za nas. jaz se ga tako bojim (pa hodim v glavnem na kontrole), da celo noč ne spim in pridem navadno z glavobolom k zobozdravniku.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 5.2.2008 12:57:40 >

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
5.2.2008 13:00:54   
Anonimen
lep Nodiuser posted image user posted image

Nisem komentirala za nazaj:
Sandra lep Žabec, pa čebelica (Klara), Miška (Žiga), Mojster Miha & Zajčica, .....

user posted image user posted image user posted image

Upam, da nisem kaj spregledala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
5.2.2008 13:02:13   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ojla

kaj pa je bilo?

luknjico je imeu, sedaj je okuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
5.2.2008 13:05:13   
Anonimen
Uf pa zobar, jaz se en zob spravljam popravit že 1 leto, pa imam vedno izgovor da ne gremuser posted image .

Sandra, jaz sem se tudi že spraševala kako mu rata dihat pod koutrom kadar si ga na glavo zvleče, ampak mu očitno paše, ker si kar naprej ko je zaspan plenico, dekico, kouter zvleče čez glavo in pol tako spi. Tako da ko zares zaspi grem k posteljici in mu obraz odkrijem. Pa se zgodi da ko ga grem kasneje spet pogledat da je že spet cel zabubljen. Ampak jaz tudi tako spim da se samo oči ven vidijo, tako da me sploh ne čudi nič večuser posted image user posted image user posted image

Duška, no končno je prišla omara in bo spet red pri hiši.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
5.2.2008 13:08:58   
Anonimen
Duška, no končno je prišla omara in bo spet red pri hiši.

Red bom šele morala naredit, ko jo dokončno zmontirajo. Saj ni tako mala 3,25m in visoka 2,40m.

Tiste, ki poskušate GH, kaj vaši malčki tudi spuščajo zraven čudne zvoke, da se sliši kot NJAM?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
5.2.2008 13:18:42   
Anonimen
Žan spušča bolj zvoke kot je MMMMMMM medtem ko je. Tak zvok užitka, sploh če ima za kosilo sadje ali korenček, pri brokoliju je malo manj tega MMMMM-ja bilo slišatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
5.2.2008 13:46:55   
sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ojla

kaj pa je bilo?

luknjico je imeu, sedaj je okuser posted image

user posted image user posted image user posted image

anab lep nodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
5.2.2008 13:54:17   
jst86
oj
naš hodi spat podnevi na 1,5h po pol ure,ker je drugače prezmatran in je siten.če pa spi v kosu več gre pa spat 2x na dan po dve uri.je po mamici ki ne rabi veliko spanja.ati pa bi lahko skoz spal.

luštne maškarce!!!user posted image

tud leon je mmmmm-kal ko sva začela uvajat,zdej pa samo ustka odpira tako da ga ne morm dohajat,pa nima časa za mmmmmuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
5.2.2008 14:04:30   
ana b
No zdaj pa še na hitro pokomentiram glede GH.
Naš tavečji še sedaj pri 3,5 letih ne zna jesti user posted image . Lahko poje kruh, jabolko, piškot, krompir, vsa zelenjava in vse ostalo, pa mora biti brez koščkov, ker drugače ne poje in mu kar obrača. Kako bo pa sedaj, bomo pa še videli. Sem mu poskusila dati jabolčka, pa še ne zna jesti.

No sedaj pa sirena in ati varuška spet telefonira s službo. Drek pa tak dopust (se pardoniram na izrazu).

Čau

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
5.2.2008 14:25:36   
helenav
TO JE MOJE ZADNJE JAVLJANJE NA TEM FORUMU.........

ko sem prebrala Lemavrica tvoj odgovor, sem se zavedala, da je blatenje na drugih forumih letelo name!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in ko sem ugotovila zaradi česa....sej nevem ali bi se temu smejala ali ne????????? Gre mi nasmeh, ker če je to kar sem jaza napisala blatenje ( sem pol papež), na jok, pa, ker, človek je iskren, dobrovoljen, odkrit in želi vnest malo drugačnih tem, pol pa jih dobi po hrbtu od vzadaj!!!!!!!!!!
Pa da me ne bo, kašna narobe razumela....rada pišem o naših malčkih....ampak teg aogromno preberem tudi na drugih temah...zato pa obstaja čvekanje in forum septemberke, oktoberke...marčevke..karkoli, da lahko čvekamo tudi kaj mimo....ampak očitno ne....

No in da se ne boste spraševale, kaj je bilo to...vam prilagam Link, v katerem sem, nič slabonamerno citirala en post in ga prilepila k našim Primorkam...in zakaj sem to naredila....ker če bi Lamavrica, prebrala malo nazaj,,,,ali pa me samo prijazno vprašala, bi ugotovila, da imajo tudi Primorke  podobne probleme in je par postov nazaj tekla debata o Playgelu!!!!!!!!!!! In sem samo napisala....da nismo edine ki  ga potrebujemo in da je učinkovita stvar,,,,,

HALOOOOO IN KAJ TO JE BLATENJE????????????????????????????????????????

OK..SMO MALO BOLJ NORE TAM..AMPAK SE ZARADI TEGA VSAK VEČER SAMEJEM OD SRCA....
SRČEK, SANDRA...PA TUDI DUSKAMB..poznajo nekatere uporabnice na tistem forumu in lahko same potrdijo, da so vse ok spunce..ali pač?????

No tukaj link....da si jaz oprem slabo vest...

mah..sem ga iskala pol ure..pa ne najdem.....ampak danes zvečer si bom vzela čas samo zato in ga bom našla.....in ga pripopala sem..brez tega mi ne bo miru.....

in vem da sem spet odprla  eno sranje od debate...ampak pred odhodom sem pač mogla povedat.....in noče več pisat , enostavno zato, ker sedaj pa sploh nisem več sproščena tu gor..če za vsako stvar ki jo natipkam moram desetkrat pregledat, da ne bo kdo kaj užaljen in še sedaj ne morem verjet, da si si to vzela k srcu Lemavrica

..........
lep pozdrav od Helene....

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
5.2.2008 14:31:55   
123a
Jaz pa sem Zoji malo prej dala probati prvo riževo kašico in ji niti malo ni všečuser posted image In tudi jesti še ne zna tako,da bomo še počakali in probali čez kakšen mesec.Je samo zagldala žličko,ko sem ji zopet ponudila in se je začela jokat.Nima smisla ...bo že čas prinesel svoje

user posted image Ali mislite,da je normalno če se noče dojiti, ker je bolana?Jo hočem pristaviti in se začne takoooo dret...drugače papca na tri ure in sem počakala še urco in jo zopet pristavila in spet jokuser posted image Če pa si spumpam pa normalno popije vse in še biuser posted image To dela od kar je bolanauser posted image user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
5.2.2008 14:46:54   
Anonimen
123a. Ko je bil Žan prejšnji teden bolan je prepolovil svojo normalno dozo hrane in tudi spuščal je obroke in se drl zraven samo je dobil cucelj v usta, ko sem ga umaknila je nehal. Tako je bilo vsaj 1 teden, sa sem se že prav zasekirala. Ko se je pozdravil spet je normalno. kako pa je z dojenjem pa ne vem, ker ne dojim. Vem samo da otroci manj jejo kadar so bolani. Saj če pomisliš nase, tudi tebi verjetno ni za jest kaj preveč kadar si bolana.

Helenav, ti pa dobiš ZS.

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
5.2.2008 14:58:01   
sandra85
helena, kaj je zaj to bilo? user posted image
sem kej zamudilauser posted image user posted image user posted image
zakaj bi nate letelo blatenje na drugem forumu? nič mi ni jasnouser posted image ker sem blond, ali ker sem kej zamudila-nej mi kera odgovori!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
5.2.2008 15:29:45   
LINA31
Full bad. Helenav...jaz pa full rada prebiram tvoje poste in upam, da se boš le še oglasila, drugače te pa jaz poiščemuser posted image user posted image .

Saj nevem ali čem kaj komentirat ali raje neuser posted image user posted image  

Skratka midva sva iz RA. Je predlagala, da greva še na fizioterapijo, saj ima malo asimetrije, mlahov trebušček, pa še glavico se mora dobro naučit kontrolirat. Hm. Upam, da bomo kmalu te nepravilnosti odpravili. Sem bla kar malo žalostna, saj se takoj sprašuješ, če je kaj s tovjim handlingom narobe. Jaz sploh nisem imela občutka, da bi imel kej težav, razen to, da se mi je res zdelo, da ga malo zateguje.
Moram mal po drugih forumih pobrskat kako kaj se odpravijo te zadeve.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
5.2.2008 15:35:22   
123a
Hvala ga.Srček

helenav-itaq ne boš mela mira pred nami,ker te bomo našleeeeuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
5.2.2008 15:40:27   
sandra85
srček...mislim, da imata vedve z heleno stike-kaj je bilouser posted image
kje je ona kej vidla, da jo kdo ogovarja???

ma ta forum je že malo...še dobro da obstaja MSNuser posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
5.2.2008 15:43:28   
Anonimen
Ojla punce,
mi imamo tako lepo vreme, da sva bila skoraj cel dan zunaj. No, z vmesnimi hranjenji v stanovanju. user posted image  In sedaj lepo spančka v vozičku. user posted image

Aljab, kakal mi ni 8 dni. Sicer ga le dojim, toda sem začela uvajati GH. Mislim, da je kriv rižolino, pa kuhan korenček. No, sedaj nekaj dni pavze, bo samo mlekce papal. user posted image

Srček, to z  Donatom pa nisem vedela user posted image  oz. sem vedela, samo nisem vedela, da ga lahko tako majhnim user posted image  damo. Koliko žličk pa?

Nefretiti, user posted image user posted image user posted image  za user posted image ! Tista slikica s čikom je pa prav posrečena, sem se prav nasmejala. A ga je dragi prižgal? user posted image

Peg Perego Prima Pappa diner... Danes sem klicala v Monfalcone in je razlika v ceni. user posted image  Pri nas je 139€ (barva Oatmeal, kjer je umetno usnje celo 145€) v tisti trgovini pa 109€! Tako da ga gremo iskati drugi teden!!! Nefretiti, kakšnen avtosedež naj ti pogledam oz. ceno?? Vem, da si zadnjič spraševala, samo ne vem več za katerega. Sporoči, pa ti bom pogledala ceno.

Helenav???????????

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
5.2.2008 15:43:50   
lemavrica
Helena imaš ZS. In še tukaj javno; kar sem napisala NI letelo nate.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?