Ayo
|
Oj! Zal mi je, da imate na pustni torek slabo vreme, tukaj pri nas pa je bilo spet cudovito, brez oblacka, 12° Sva se z Gabrielom cel dan potepala Pa se danes ponoci je prvic potegnil 6 ur v enem kosu, od 00 do 6h, samo skoda, ker sem mogla sama itak vstati ob 7h, ker sem imela fizioterapijo za mojo buco. ElaM, v petek sem bila pri zdravniku, rekel mi je da so verjetno vretence in me poslal na razgibavanje k fisio. Danes sem bila, terapevt mi je rekel, da imam zgornje vratne vretence ful neprozne in da mozno da mi sedaj, ko sem ves cas sklonjena (dojenje, previjanje, cartanje...) to povzroca glavobole. No, bomo videli, ce bo po koncani terapiji kaj pomagalo. Povedal mi je tudi, da so zadnje raziskave ugotovile, da cokolada (poleg belega vina in cigaret) tudi povzroca glavobole. No, jaz pa le-te pojem na tone Glede pumpanje mleka - jaz pa ravno razmisljam v teh dneh, da bi si kupila pumpico, ker bi bila tako bolj prosta in ne vec vezana na uro za dojenje. cez 10 dni se vrnem k tecaju baleta, pa se vedno me mika koncert Cure-ov 2.3., v tem primeru bi bla z doma sigurno ene 5-6 ur... Sem bila pa danes spet na plavanju, kako to pase!!!! Prejle sva imela pa z Gabrielom ful avanturo. Sem ga sla previt in ko je bil nagec, se je jasno polulal. Potem, ko sem iskala nova oblacila, se je se enkrat in to tako, da je ustrelil po svojem obrazu! Sem ga odnesla kar pod pipo v umivalnik, prideva nazaj na previjalno in - se enkrat! No, pol nama koncno uspe oblect plenico, se podojiva in vmes se ful pokaka. Greva se se enkrat previja in uganite kaj se zgodi? Spet se polula Tko smo zamenjali 3 bodije in pjace v roku 1 ure Sem ravnokar dobila sms, da me v casu, ko gre moj na sluzbeno pot v nedeljo za 4 dni pridejo obiskat frendi iz Slo!!