|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
3.2.2008 15:20:11   
15.7.
magi* meni tudi ni povsem jasno, zakaj bi moral hujšat. Res, da je full težak za nosit, ampak,...

Smo ga včeraj kopali, pa sem mi je full dober zdelu, da bi mu irokezico nardila, pa mu je brez bilo kakšnih gelov stala.

A vaši otroci že imajo tiste temenice? S čim jih odstranjujete?
Men je stara mama rekla, da nej si svoje mleko izčrpam in mu namažem, in z brisačo utrem, morem rečt, da kr nuca.
Če bi mi par urc prej povedala, ne bi sla v lekarno od Mustele kupavat za 13€ te pene, ki je temu namenjena.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 751
3.2.2008 18:23:18   
t*e*j*k*a

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 752
3.2.2008 18:27:16   
t*e*j*k*a
joj sem probala slikco prpopat pa ne greuser posted image

Vaše pupe in frajerji so ful cartuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tud nimam nobenga da bi z njim vozičkala, kr sama vozek okol tiščimuser posted image

Mi gremo jitr v posvetovalnico, komi čakam!!!

alarm-šibam čao

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 753
3.2.2008 20:18:21   
andreja2000
ursa1981 moja tašča je tako banjico kupila v Pikapolonici.

Lana38 čestitke tvojemu Blažu za god!

No,torej ni samo naša Eva tako čudno nareta glede spanjauser posted image user posted image user posted image ,sicer pa so si dnevi različni in včasih spi malo več,(beri kako uro skupaj),večinoma pa so to le kaki minutni odmoriuser posted image
Trenutno pa je naša punca sveže skopana in podojena,ter se  carta v očkovem naročju,jaz pa sem si vzela malo fraj.....ja ma saj me že kličejo......grem.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 754
3.2.2008 21:24:43   
lana38
Tudi jaz sem Tima danes skopala in zdaj uživa v atijevem naročju. Že drema. Karneval pa smo kar vsi doma gledali po TV. No, Tim ga je prespal.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 755
4.2.2008 9:16:22   
lana38
Ojla, kje pa ste? A ste bili v maškarah, zdaj pa spite?user posted image
Naš Tim je pa začel danes glasove spuščati in se "pogovarja" in smeje zraven.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 756
4.2.2008 9:23:08   
želva
Magi, a ste se že znebili prehlada? Če ja, kako?Mi imamo še kar zabasan nosek in se mi zdi,da je vedno slabše. Sred noči moram vstajat in jo zbujat,ker tok grdo diha, da ji spucam nos.Danes bom spet obesila čebulo, ker se mi zdi, da je bilo vsaj malo bolje.

Mi smo se pa včeraj potepali,najprej smo bili pri nas doma, kjer smo imeli družinsko požrtijo z prababicami in pradedki, potem smo šli še h kolegu, ki se je preselil v novo stanovanje.Zvečer sem Manco še skopala, malo podojila ob 8 in potem je spala ko top do 2 zjutrajuser posted image .Je pa res, da odkar hodi bolj zgodaj spat, tudi bolj zgodaj vstaja -ob 7, ampak mi prav paše, da si je najdla tak ritem.Lahko zvečer vsaj kakšen film v miru pogledam.

Se mi zdi,da Manca zadnje 3 dni tako slabo je, pa tud kaka ne. Ne vem, a se že tok hitr naje, da bi se pol sam crtala na joški al pa mal štrajka.Upam, da kmal začne spet fino jest.Sicer pa iamo v čet. posvetovalnico, pa bomo vidl,če se je kaj poredila.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 757
4.2.2008 9:42:32   
Vrtnica79
Oj,

je danes tako grdo vreme, da je kar brezvezeuser posted image .

Vana trenutno spi, jaz pa pijem kavico in malo čekiram če je kaj novega. Sem ugotovila da Vani tak pašejo sprehodi, ker pol spi tak da to ni res! Maškare pa zgleda pri nas niso več aktualne, saj Lataše nikakor nisem mogla prepričat da bi se čez vikend namaskiralauser posted image user posted image . Pa je stara 6 let- jaz sem v njenih letih komaj čakala na pust, ona po pravi da je že prevelika za to user posted image user posted image user posted image . No, vsaj jutri mi bo pustila da jo zrihtam ker bojo imeli v šoli pustovanje. Bo pa taka lepa mačkicauser posted image .

Danes imamo posvetovalnico in komaj čakam da vidim koliko smo zrastli in se zredili.

Lana38, čestitke Blažu za goduser posted image user posted image  (malo z zamudo).

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 758
4.2.2008 10:36:58   
Magi*
hoj!

mi smo nazaj od pediatra. Taras ima skromnih 6270g. user posted image  in naša pediatrinja pravi, da krasno napreduje in ne rabi nič hujšati. user posted image  mi je pa priporočila, da se navadim nositi ga v ruti, ker si bom sicer povsem uničila hrbtenico.

želva, nosek ima še kar zabasan, pljuča je pa danes P preverila in je vse OK. še naprej ga moramo pucat s fiziološko, kar tudi delamo. jaz mislim, da je glavni problem, da se ne moremo rešit tega prhlada, tole vreme in suh oziroma ogrevan zrak v stanovanju. čim bo lepše in bomo manj kurili, več bili zunaj, se bo sluznica popravila. tudi sama imam vsako noč povsem suha usta in me peče grlo. čez dan sem pa OK.

ostanite v cvetju, šibam jaz k svojemu junaku. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 759
4.2.2008 12:19:07   
Ayo
Dobro jutro!

Jaz sem pa danes super spala, sicer po obrokih, ampak sem lepo spocita, je Gabriel zjutraj potegnil od 8h do 10.30 in to kar v svoji posteljici user posted image Pa se sneg imamo zunaj, iiiiii user posted image

zelva, tud men se zadnje case zdi, da Gabriel manj je, ampak ce ne daje znakov, da je lacen, je verjetno ok. In tud kr neki bi se igral na joski, ne razum tocno kaj bi rad, ko izpljuva bradavico in plese okrog nje... Je pa na tocno 4 ure, je tocen kot svicarska urca, itak! user posted image

Glede zamasenega noska: nam ga kar lepo uspe spucat s pumpico, najprej kapnem notri fiziolosko, pol pa potegnemo ven vse zivo user posted image
Magi* za suh zrak pa imamo pri nas v obeh spalnih elektricni vlazilec zraka in je super! user posted image Priporocam in ful pomaga proti prehladu!
Glede rute za prenasanje tvojega velikana - meni jo je ravno prejsnji teden podarila ena prijateljica, pa mi na zalost ne odgovarja. Gabrielu je sicer bilo nekako vsec notri, meni pa je bilo vse prej kot udobno. Pa tud nic nisem mogla naredit, sem samo cekirala, kdaj bom z njim kam udarila. Ce bi bile blizje, bi ti jo kar dala, da poizkusis user posted image Ce me slucajno pride v kratkem kdo obiskat iz Slo, ti jo posljem.

Moj user posted image gre namrec v nedeljo za 4 dni na sluzbeno pot, pa sem mislila, da bi me lahko prisel kdo obiskat. Potem se je pa ponudila tudi tasca, pa sem rekla, da najprej vidim, ce pride kdo iz Slo, ker se to tudi bolj poredko zgodi, pa tudi ne gre za to, da ne bi mogla bit 4 dni sama z Gabrielom, ampak zgolj za obisk, da se vidimo. In potem je bila pa uzaljena user posted image , ne vem no, ona je bila ful velik sama s svojimi 3 majhnimi otroci, zdej pa kao jz ne bi zmogla z enim za 4 dni user posted image

Sem pa vceraj tudi pozabila povedat, da smo v soboto pri nas user posted image in je kar pasalo user posted image , samo bo treba sedaj it kupit en zel, ker je bilo vse suho tam spodaj, pa je kar malo bolelo (me je na to ze opozoril g).

No, se grem zrihtat, sem se v pizami user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 760
4.2.2008 13:17:44   
lana38
Pri nas imamo pa pravo aprilsko vreme. Zjutraj je deževalo. Potem je sijal sonček in sem Tima oblekla za sprehod. Pridem ven in že dežuje.user posted image  Tako sva se samo malo pred blokom prezračila pod streho enih 15 minut. Dobro, da nisva nikamor šla, ker bi bila pošteno mokra. Ko sva bila spet notri, se je prav pošteno vlil dež.
Blaž je pa danes šel že v šolo. Sicer še kašlja, ampak vročine pa ni že 4 dni. Zaenkrat še nihče od nas ni zbolel in mislim, da zdaj res več ne more nihče. Je minilo že preveč časa.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 761
4.2.2008 15:46:57   
Magi*
Ayo, tisto čudo za vlažit zrak mam sposojeno od sosede. šipe mamo mokre, vlaga v zraku pa nikakor ne gre nad 45%. po mojem so kriva nova okna na stari hiši.

ruto pa imam še od Zarje, samo nekako se je še nisem navadila oziroma tamali je tako velik, da mi čudno not sedi - Zaki sem lažje okoli prenašala. user posted image

o taščah pa raje ne bom :-)

ekola, sem dala en oglas za prodajo čevljev na ebay in mi je šel skoraj cel dan. no, mali itak spi, zunaj pa dežuje.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 762
4.2.2008 16:33:28   
Ayo
Pa kje ste res danes vse?
Pa Skaana se tud ze ful dolg ni oglasila...
Moj Gabri je ful priden danes, kar naprej dremucka, no saj je ravno pravsnje vreme za to, se kar snezi, samo je verjetno moker sneg, ker se ne prijemlje. Mami pa visi na netu, s kavico in cokolado! user posted image

lana38, fino da je Blaz ze zdrav, pa saj verjetno tudi vidva s Timom se nista nicesar nalezla, ker dojece mamice imajo ful protiteles, dojenci naj bi bili pa tako ali tako do nekje enega leta imuni. Moj user posted image je bil prejsnji teden tud ful bolan, z visoko vrocino, pa sem se tud ful bala, celo v drugi sobi sem spala, ampak sem zdrava kot srnica! Gabriel pa tudi. user posted image

Magi*, mogoce pa ruta tudi meni ne odgovarja zaradi teze nasega cmrlja, mora imet sigurno tud ze 5.5kg. Malo kasneje bom sla uredit njegovo omaro z oblacili, pospravit premajhne in pripravit vecje user posted image

No, cokolade je konc, grem user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 763
4.2.2008 17:23:27   
Mat3ja22
LP

Naš Nick je pa danes pravi tečko.umiri se ko je na zizi user posted image ali pa v igralnem centru,ampak mu ne paše več kot 15 min.Prej sva bila zuser posted image na povorki, nick pa je biv v varstvu pri moji sestri.

V četrtek imamo posvetovalnico da vidimo kolko smo zrasli in pridobili na teži pa cepljen bo proti rota virusu
Tudi spimo malo boljše od 21 do 2:15, od 2:30 do 5:30 in od 6 do pol 9

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 764
4.2.2008 17:45:56   
Skyline
ojla...

...naša Ema se tudi že smejka in ''pogovarja'', da ne govorim o tem, kako že od 14 dneva drži glavo pokonci in pase kravce...prejšnji tedn pa se je začela že kotalit s trebuščka na bok, zdej pa še z boka na trebušček, tako da jo sploh ne morem več puščati spat na boku, ker se prevali na trebušček, sam ji rokica ostane pod telesčkom, tako da je pol vsa zvitauser posted image ...je pa presegla končno te 4 kg...kar pa ni veliko, glede na to, da berem, kake korenjake in korenjakinje imate...

...meni se je prejšnji teden čišča ''kao'' končala, dns zjutri pa se mi je spet malo ulila kri...mislm kr nekiuser posted image user posted image user posted image ...a je katera imela podobno???...v sredo bo že 7 tednov od poroda....

...drugi tedn mam G, me prav zanima, kaj bo reku glede user posted image , ker sva se odločila, da bova počakala še tolko časa, če sva že tolk abstinirala (od konca marca laniuser posted image )...in študiram, da bi še ta tedn počakala s fitnesom in najprej vprašala G, da ne bi blo pol kaj narobe...kaj mislite ve???

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 765
4.2.2008 18:51:39   
t*e*j*k*a
Oj!

Magi* tvoj Taras pa res podira vse rekordeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Skyline jaz bi na tvojem mestu počakala še en teden. Glede čišče pa- men se je končala nekje pri 4 tednih, potem sem imela nekje 5 dni izcedek (neki takega kot je blo med nosečnostjo, brez barve), potem pa se je spet začelo krvavo, ampak mislim da sem dobila user posted image , ker je to zdej drugače kot čišča. Čišča ni bla take barve, to je še najbolj podobno M. Traja pa zdej že nekje tri dni, bomo vidli kdaj se bo končalo.

Danes smo bli v posvetovalnici prvič. Pa ravno danes je moglo deževatuser posted image . No in smo se natehtali 4370g in smo vleiki 55cm. Mi zdravnica skor ni mogla verjet da je samo dojen, pol me je pa še spraševat začela če sva veliko več kot en mesec stara.
V glavnem bila sva pohvaljena kr smo zrastli 5cm in se zredili dobro kilo od porodne teže.
Jana je ta posvetovalnica ful zmučla tko da dans kr spi, še lačn niuser posted image .

No uživajte in čao

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 766
4.2.2008 18:55:30   
Ayo
Skyline, jaz sem s sportanjem ze zacela (s tistim pravim + tistim v postli user posted image ). Sem komaj cakala. V petek sem imela g, pa mi je rekel, da bi lahko ze prej zacela. Sem pa vec kot 6t od poroda (CR).
Ce nisi se sigurna, pa pocakaj se do pregleda...

No, pri nam se je sneg lepo prijel, tako da je zima nazaj! user posted image

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 767
4.2.2008 18:57:43   
Ayo
Bravo tejka, bravo Jan!!! user posted image user posted image user posted image  
Zdej nam bo pa tvoj cmru ze lahko v konkurenco! user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 768
4.2.2008 19:32:11   
Vrtnica79
No, pa še jaz na hitro javim naše nove mere; 4560g in 53cm. Kar ni tako slabo saj je bila ob rojstvu pravi drobižek( 2860g in 45,5cm).

Ampak proti vašim fantkom se ne more kosati!

Joj, saj sem vedela da zdaj nebom imela mira pred rač. Vana je zdaj zacumala po kopanju, me pa Lataša mora izkoristit ko imam "proste roke" user posted image . Že letim..................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 769
5.2.2008 7:35:27   
loncica
Čav!

Jaz sem danes bolj zgodnja, sem solidarnostno vstala z možem. Zdaj čakam, da se Timotej zbudi, da ga nahranim in grem še mal nazaj z njim podremat. Je pa danes fajn spal.  7 ur v kosu. Prejšno noč je bil pa sitko.
Skyline, jaz sem čakala 7 tednov po porodu, pa mi je tudi G rekla, da bi lahko že prej user posted image . Prvič je bilo res kot bi bilo prvič user posted image , zdaj je pa že ful fajn. Seveda je obvezen lubrikant. Glede čišče, jaz sem tudi mislila, da je že user posted image , pa je bila 6. teden še kar čišča. Še zdaj mam kakšno kapljico kdaj na vložku.

Tejka, super je tale vaš Jan. Mene je tudi P spraševala, a je res samo dojen. Se mi zdi, da imamo kar srečo z dojenjem decemberke. Ker ko berem druge forume ful dodajajo, tukaj se mi zdi, da je kar veliko naših user posted image  polno dojenih.

Lp

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 770
5.2.2008 7:59:13   
15.7.
helov, kok ste, mi gremo pa danes se vrjetno zvagat, nas zaniam kok je zdej z ansim klemnom, ki pije caj in se doji, ker pa iamm malo manj mleka ima se dodatek. moj modrostni nc bolj, se zmer kr boli. aja kaj mislite da je mozno, da telo ne proizvede toliko mleka kot ga nas mali spije? aja jas sem ena izmed unih decemberk ki nimajo srece z dojenjem.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 771
5.2.2008 8:33:57   
loncica
15.7., če ti po pravici odgovorim ne vem. A če ga podojiš na obeh straneh, potem je še lačen? Ker če je tako, potem verjetno ni dobil dovolj. Samo razmišljam. Kaj pa, če bi ga pogosteje pristavljala, ker tako naj bi se tvorilo več mleka. Kaj pa stare vraže, si kaj probala? Čaj za dojenje, polenta... Meni se je količina mleka zmanjšala, ko sem jemala ena zdravila in sem potem res ogromno pila, predvsem čaja za dojenje in se mi zdi, da se je počasi nazaj povečala količina.

Lp

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 772
5.2.2008 8:58:51   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
Pa kje ste res danes vse?
Pa Skaana se tud ze ful dolg ni oglasila...

Evo me user posted image . V bistvu nič drastičnega, le časa mi primanjkuje user posted image . Na hiši smo spet začeli delat... Pa moj je bil prejšnji teden doma, pa smo kar naprej pohajali user posted image . Zdaj ga pa spet ceeeeel teden ni user posted image .

user posted image  Taras, user posted image Jan, user posted image Vana(pa saj je ogromno pridobila, Vrtnica user posted image )
IZVIRNO SPOROČILO: Skyline
...naša Ema se tudi že smejka in ''pogovarja'', da ne govorim o tem, kako že od 14 dneva drži glavo pokonci in pase kravce...prejšnji tedn pa se je začela že kotalit s trebuščka na bok, zdej pa še z boka na trebušček, tako da jo sploh ne morem več puščati spat na boku, ker se prevali na trebušček, sam ji rokica ostane pod telesčkom, tako da je pol vsa zvita ...je pa presegla končno te 4 kg...kar pa ni veliko, glede na to, da berem, kake korenjake in korenjakinje imate...

bravo Ema, je pa res napredna, če se že obrača. Naš pa svoje kilaže več ne zmore obrnit user posted image user posted image .

Evo, še naši dve maškari
user posted image
user posted image

Jaz pa moram danes sestavit večjo posteljico za Alekseja, ker mu je košek že premali - danes zjutraj si je potegnil kovtrček čisto preko glave user posted image user posted image . Tako da je nujno.
Smo dobili obisk user posted image . Pa pa, se še potem kaj javim.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 773
5.2.2008 9:30:28   
ursa1981
Zdravo,

se na hitro javljam. Zdajle smo prišli od pediatrinje in vam moram sporočiti naše nove mere.

Velikost - 59 cm (zrastla spet za 5 cm - skupno pa za 9 cm) user posted image
Teža - 5390 g (Anja se je zredila v drugem mesecu za 985 g - skupno od odhoda iz porodnišnice 2330 g) user posted image
Obseg glavice - (se je zopet povečal za 3 cm, zdaj je že 40 cm, skupno pa se je povečal v dveh mesecih za 6 cm) user posted image

Mislim, da smo kar pridne. Malo sem se bala da ima Anja vneto uho, a se je izkazalo, da je mamica preveč panična in da je vse skupaj res le ušesno maslo:)
Danes smo se tudi dogovorili za cepljenje, ki jo čaka 6.3.2008 in sicer prvo cepljenje (davica, tetanus,.....) - pet cepiv v eni pikici in pa smo se odločili tudi po pogovoru s teto, da jo cepimo proti rotavirusu (sploh ne gre za pikico, temveč to cepivo otrok kar popije - dobi pa dve dozi - zdaj pri 3 mesecih in pri 4,5 mesecih - ena doza stane 70 EUR) in še eno cepljenje, ki ga priporočajo vsem otrokom, ki gredo v vrtec in tistim, kjer so imeli starši večkrat vnetje ušes ali pa pljučnico. No med temi, ki so imeli vneta ušesa sem bila tudi jaz, zato bomo cepili tudi proti temu - je pa to več cepljen ena doza pa stane 63 EUR.
Baje cepiva danes niso več tako močna oz., ne povzročajo takih reakcij kot so jih včasih, saj niso več celična ampak beljakovinska in so reakcije manjše ali jih pa ni.

Na žalost bomo morali dati Anjo novembra v vtrec in si ne želim da bi naša Anja bila kar naprej bolana in če se da preprečiti je to vredu. Vem kako je hudo, če otrok zboli za rotavirusom in je dehidriran in mora revež v bolnico in to Anji res ne želim.

No zdaj pa šibam, da ne bo babi utrujena od držanja naše velike štruceuser posted image

Se ob priliki oglasim.

LP

URŠA

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 774
5.2.2008 9:48:37   
Magi*
tamali žuli dinozavra in imam 5 sekund. user posted image

15.7. - dokler bo Klemen dobival zraven še dodatek in čaj, pri tebi ne bo dovolj mleka, ker ga telo niti ne bo rabilo tok proizvest. predlagam, da počasi zmanjšuješ dodajanje in ga večkrat pristavljaš (pa veliko piješ, počivaš...).

podoji ga na obeh dojkah in če bo zadovoljen - super. če ne, pa mu dodaj manjšo količino mlečne formule. tudi, če ne bo sit kot običajno (tok, da mu teče iz ušes user posted image ), bo pač prej lačen in ga boš prej pristavila. nič se ne obremenjuj al so joške videti polne al prazne. enostavno ga pristavi k eni in potem še k drugi. na začetku bo vlekel "malo v prazno", potem pa te bo začelo ščemeti - to pomeni, da se je refleks izcejanja sprožil in bo mali pil. spet mu po koncu dojenja, če bo zgledal nezadovoljen, ponudi manjšo količino dodatka, vendar čim manj. naj čim več sesa, četudi se ti zdi, da v prazno. tako delaj kake 3 dni in po treh dneh, ti zagotavljam, da bosta ujela ritem in se bo tvorilo več mleka. tako boš imela vsake recimo 3 ure (ali manj) dovolj za obrok na obeh dojkah.

aha, pa med dojenjem podirajta kupčka in potem ga znova pristavi k isti dojki in boš videla, da se bo spet sprožil refleks izcejanja in ko že kaže, da je čista suša, mali še kaj potegne iz joške.

samo pogumno in brez sekiranja. mogoče pa tudi tebi uspe se znebiti flaške :-)

Skaana, jaz sem tudi nocoj z grozo ugotovila, da se poden od naše zibke nevarno ukrivlja pod težo našega lumpa. moram v akcijo. se mi zdi, da tako čas beži in bo samo še malo pri nama, pa ga bomo že k sestrici selili. sedaj se mi zdi, da se vse hitreje odvija.

aja, krasni maškari user posted image

pa prav vsi decembrčki/ke se lepo razvijajo. sam men je kr mal nerodno, ker je naš tak velikan. user posted image  me vsi sprašujejo kaj jem, da je on tak. user posted image  da o drugih komentarjih sploh ne pišem.

< Sporočilo je popravil Magi* -- 5.2.2008 9:55:23 >

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.