Ayo
|
Dobro jutro! Jaz sem pa danes super spala, sicer po obrokih, ampak sem lepo spocita, je Gabriel zjutraj potegnil od 8h do 10.30 in to kar v svoji posteljici Pa se sneg imamo zunaj, iiiiii zelva, tud men se zadnje case zdi, da Gabriel manj je, ampak ce ne daje znakov, da je lacen, je verjetno ok. In tud kr neki bi se igral na joski, ne razum tocno kaj bi rad, ko izpljuva bradavico in plese okrog nje... Je pa na tocno 4 ure, je tocen kot svicarska urca, itak! Glede zamasenega noska: nam ga kar lepo uspe spucat s pumpico, najprej kapnem notri fiziolosko, pol pa potegnemo ven vse zivo Magi* za suh zrak pa imamo pri nas v obeh spalnih elektricni vlazilec zraka in je super! Priporocam in ful pomaga proti prehladu! Glede rute za prenasanje tvojega velikana - meni jo je ravno prejsnji teden podarila ena prijateljica, pa mi na zalost ne odgovarja. Gabrielu je sicer bilo nekako vsec notri, meni pa je bilo vse prej kot udobno. Pa tud nic nisem mogla naredit, sem samo cekirala, kdaj bom z njim kam udarila. Ce bi bile blizje, bi ti jo kar dala, da poizkusis Ce me slucajno pride v kratkem kdo obiskat iz Slo, ti jo posljem. Moj gre namrec v nedeljo za 4 dni na sluzbeno pot, pa sem mislila, da bi me lahko prisel kdo obiskat. Potem se je pa ponudila tudi tasca, pa sem rekla, da najprej vidim, ce pride kdo iz Slo, ker se to tudi bolj poredko zgodi, pa tudi ne gre za to, da ne bi mogla bit 4 dni sama z Gabrielom, ampak zgolj za obisk, da se vidimo. In potem je bila pa uzaljena , ne vem no, ona je bila ful velik sama s svojimi 3 majhnimi otroci, zdej pa kao jz ne bi zmogla z enim za 4 dni Sem pa vceraj tudi pozabila povedat, da smo v soboto pri nas in je kar pasalo , samo bo treba sedaj it kupit en zel, ker je bilo vse suho tam spodaj, pa je kar malo bolelo (me je na to ze opozoril g). No, se grem zrihtat, sem se v pizami