|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
5.2.2008 21:39:11   
*blu*
Arabela, moj user posted image  ima tudi 25.2. roj. dan. To je kar fin datumuser posted image .

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
5.2.2008 21:50:15   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Moci, a si danes direktorica al imaš rdeč nosek?user posted image

ej, drek pek sem.
so vsi smrtno resni, bi me na plačan dopust v begunje poslali.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
5.2.2008 21:50:58   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pa sem iz bolnice... usodni dan je 25.2....user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image Arabela, zdaj boš pa res že odštevala. Joj, je hitro minilo tole.... Se še spomnim, da sem ti napisala, da komaj čakam, da rodiš, mi naj bi načeloma šli tak čas v akcijo, če se nam ne bi prekrižali načrti, zdaj je pa to že kar tukaj. Škoda, da ti niso dali 20. 2. user posted image Uživaj v trebuščku.... Saj veš, kako se ga potem pogreša, kajne.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
5.2.2008 21:52:28   
frrrr
evo, mi včer trenirali za klovna:
user posted image

danes smo bili pa krokodilja družina in Luka nas ni ulovil user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
5.2.2008 21:52:58   
Pikabu
Da pohvalim vse maškarce, user posted image user posted image user posted image user posted image prave fletni so vsi. A bo katera svojo sliko prilepila? Je bila še katera kaj, razen mis? Jaz sem bila tudi po službeni dolžnosti in sicer čarovnica. No, nisem bila kaj dosti maškara, saj to sem tako ali tako že, kajne? user posted image user posted image user posted image user posted image Slike mojih dveh maškar pa še niso na računalniku, pa ne vem, kdaj bo imel naš ati kaj časa. Brž, ko jih prenese, jih boste videle.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
5.2.2008 21:54:07   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

evo, mi včer trenirali za klovna:
user posted image

danes smo bili pa krokodilja družina in Luka nas ni ulovil user posted image
user posted image
user posted image

Iiiiiii, Frrrr, kakšen simpatiko je vaš mali. user posted image user posted image user posted image Pravi cuker. Da o mamici sploh ne govorim.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
5.2.2008 22:02:05   
frrrr
Pikabu, zdej pa farbam user posted image  user posted image

lepe so čebelice, pikapolonice, mucke, pingvinčki... še safari boya čakam, da vidim ali sem ga kje srečala user posted image

pri nas tut niso bili maskirani... samo js in eden je bil francoz user posted image sem pa imela navsezgodaj zjutraj z direktorjem sestanek in sem šla brez krokodilčka... me je kasneje vprašal, če zato, da se me ne bi bal user posted image user posted image   v vrtcu sta bila pa jaša in še eden v zeleno oblečena - un je bil žabica, naš pa krokodil user posted image

našega zobki matrajo... sva se 2 uri uspavala. bi kr joškal, pa sem mu dudo poturila (ki je drgač niti pod razno ne sprejme - 2x do zdej jo je za par minut), pa jo je skor pregriznil... kr pokalo je tolk je grizel in drgnil. ubošček mali... upam, da bo vsaj noč mirna in se bo kaj spočil... vključno z mano seveda user posted image

grem pod tuš in spat... nočko

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
5.2.2008 22:06:40   
Anonimen
Mi se nismo letos nič napravili, ampak ponavadi pa vedno. Tudi mi ''tastari''. Potem smo šli vsak k sosedom, pa k tistim prijateljem, ki so bili bolj za take fore, ker vsak te pa ne spusti v hišo. In je bilo prav zabavno, ker smo se pari vedno malo pomešali, potem so pa ugotavljali kdo in kaj smo...pa niso nikoli uganili...hihihih...no drugo leto, to zagotovo spet nadaljujemo....

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4158
5.2.2008 22:07:15   
@lina
jaz bi vam dala fotko gor, pa me shrani.si zaj****... ponujam mu jpg datoteko, pa pravi da ta ni dovoljena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
5.2.2008 22:19:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

jaz bi vam dala fotko gor, pa me shrani.si zaj****... ponujam mu jpg datoteko, pa pravi da ta ni dovoljena user posted image user posted image user posted image

pejt na www.slikomat.si

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
5.2.2008 22:20:31   
@lina
pikapolonec, ki to ne mara biti, niti mu ni všeč kapa s tipalkami, ki je letela prvo sekundo dol... in zajček dolgoušček:

user posted image

user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
5.2.2008 22:23:56   
*anč*
čer!

user posted image user posted image user posted image za vse lepe maškare! mi letos še nismo bli nič,drugo leto pa sigurno! mali lepo spi že 2 uri, milina user posted image user posted image . house mi je bil dans bolj ušeč. zdej grem pa krofe jest user posted image .

moci  dans sm že bolš,hvala na pitanju. user posted image

bolančki pozdravite se!! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
5.2.2008 22:26:44   
muki1
@lina user posted image . Kaj sta luštna tvoja dva. user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
5.2.2008 22:27:11   
lucika
helou še od mene. sam še tole napišem, pa grem spat:)

smo tudi mi šli v maškare. se je bal sprva, gužve in muzike, pa verjetno tudi malo drugih mask. je sedel v vozičku in žvečil dudo, pa čist s strahom gledal okoli sebe. (slika 1, hehe):

user posted image

ko se je pa gužva nehala, si je pa gospod žabček zaželel, da bi se malo naplesal:) tak je bil posrečen, je letal gor in dol po trgu...potem pa še na oder in je bil glavna atrakcija. so mu organizatorji prinesli nagrado; je bila podelitev že malo mimo, ampak si jo je zaslužil:) komaj smo ga spravili nazaj v voziček, da smo lahko šli domov. jap, ko je v elementu, ga nič ne ustavi.  (evo, slika 2:)

user posted image

pa ko sem ravno pri slikicah, tale je z novo frizuro:

user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
5.2.2008 22:27:27   
muki1
Tudi krokodilji mladič in stara luskava krokodilka user posted image  nista od muh.  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
5.2.2008 22:28:23   
muki1
U, lej ga žabca. user posted image  user posted image  user posted image
KVA KVA je luštkan. Pa frizurca user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
5.2.2008 22:32:17   
muki1
Katarinca user posted image  user posted image  user posted image .

Arabela, tudi meni se zdi, da je prehitro minil čas od poletja, ko sem bila na morju in sem dobila kar 4 sms-e, kdo je nova srečka nosečka na oktobru user posted image .
Kar se tiče vnaprej dogovorjenega poroda pa vem kako je. Jaz sem bila tudi naročena. Malo sem se napsihirala, ampak ti si bolj kul od mene in se ne boš user posted image .

Samo povej, če si s kom zmenjena, da nam javiš, ko boš rodila, ker verjamem, da bomo v velikem pričakovanju tvojega user posted image  in bomo komaj čakale veselih novičk.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
5.2.2008 22:54:22   
frrrr
sem izpod tuša, pripravljena za skok v posteljo.

Arabela, pozabila sem tvoj datum poroda komentirat user posted image zanimivo se sliši, da imaš d day... sej bo vse ok... do takra<t se pa s Katarinco le nacrkljajta do onemoglosti...

žabica, pikapokec in zajček so mi tut zelo všeč user posted image

muki, stara luskava krokodilka se ti zahvaljuje za komentarje user posted image user posted image

@lina, vaš Matjaž se je pa full potegnil. pravi fantič že zgleda. ga zgleda že dolgo nisme vidla al kaj user posted image

zdej pa res spat... papa user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
5.2.2008 23:00:49   
*anč*
arabela  jst sm mela "programiran" porod,ker je bil mali tok velik. naročena sm bla ob pol 2h na pregled pol bi pa zdravnica povedala al ja al ne. ker sm vedla,da je full šansa,da tam ostanem,sm celo dopoldne tekala na wc user posted image . pol sm pa po klistirju šla sam enkrat na wc, naj bi šla pa vsaj 2x(je rekla sestra), sm se totalno zasekirala ...user posted image pol sm ji pa rekla,da sm šla že doma ene 3,je rekla,da pol pa ni čudno user posted image .  živčki nardijo svoje user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
6.2.2008 7:26:37   
Maxica
Dobro jutro, baje se obeta en lep sončen dan, tako da upam, da bo čas v službi hitro minil, pa da šibam čimprej domov in mal na sončka v naravo. To mi tooolk sede.user posted image  Sicer pa še jutri, pol pa podaljšan vikend.
Boste kaj posebnega, "kulturnega" počeli v petek? Mi bomo najverjetneje šli do Atlantisa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
6.2.2008 7:33:04   
Maxica
Moram pa prav pohvalit sladkosnedno čebelico, navihano muco, popolno krokodiljo družino (brez očka???user posted image user posted image ), velikega simpatičnega zajčka, nagajivo pikapolonico brez tipalk, rega rega kvak najbolj simpatično žabico z novo frizurco in krasnimi očkami.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
6.2.2008 7:44:11   
Arabela
Dobro jutro!

Meni je kar žal da je pust mimo, ker so mi ti fraceki takkkkooo luškani ko so maskirani...user posted image user posted image ... komaj čakam na naslednje leto... jaz nisem bila maskirana, samo malce namazana, ker preko tega mojga trebuha nič več gor ne dobim...

Sonček..user posted image kje je sončekuser posted image ... pri nas je takšna megla da 2m pred sabo ne vidi človek...
Mala še spi, mami je že v miru popila kavico...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
6.2.2008 9:09:58   
Anonimen
maxica- pošlji sončka še k nam!

Evo, vam priložim slikice meglene Ljubljaneuser posted image , čisto depresivno
user posted image

user posted image

pa še naša huda čebela, ko ji je šlo že vse na živceuser posted image
user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4173
6.2.2008 9:14:06   
Anonimen
arabela- super za datumuser posted image , držim pesti, da te ne prehitiuser posted image

Jaz še zmeraj prehlajena, saj ni čudno pri tem vremenu, pa še skoz notri čepim, tako da upam, da se bo popoldne kaj zjasnilo in grem na sprehod!
Zdej pa stanovanje pospravljam, sploh ne vem, kjeuser posted image  pridelamo toliko prahuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
6.2.2008 9:25:46   
Clody
Ojla!!

Evo me doma!! Mislim, da imam angino(težko požiram in vročina), Nej ima gripo. user posted image

Teče drugi teden poizkusne, jest pa doma. Imam tako slaboo vest, da niti uživat ne morem. Vsi ostali, ki so tud bolni so pa na šihtu in na antibiotikih. Ja matr no, sej ni čudn da sm zbolela. Pika na i je pa ta, da sem šla zjutrej k doktorju. Na Bledu še  nimam osebnega zdravnika, ker nisem bila že 5 let pri njem.  U glavnem zjutrej sta delala dva in noben me ni vzel (nej bi imel polno) , jest pa vsa boga in zatečena. Sevede se mi je na parkingu usul in sem kr cmerala. user posted image

No, pa da nam sam jamrala, sem pa vsaj doma, pa še sonček sije. Bova šla za ene pol urce ven, ker ne pomnim, kdaj je bil mali nazadnje na zraku.

Za maškarce Nejca nismo nič napravl. Se je drl za vsako stvar, vleku dol. Zakaj bi ga matrala, če še ne razume zakaj se gre, bo že cajt za to.
Sem bla pa kar malo presenečena, ker se ni niti ena maškara zglasila pri vratih. user posted image

Lu,
tale tvja svakinja,....grrrrrr!!!!

Arabela, ne morem verjet kako je šlo hitro. Uf!!Ta mesec že kar rodiš!!user posted image user posted image Med katerimi imeni izbirata. Spisek pa menda imata al ne?! Če ti pa rada bit častna februarčica, si pa nagrado kar pod nasom obriš!! Gre za potegavščino!!A ne Mis?user posted image user posted image user posted image

Moci, pa kakšne resne ljudi imaš to na šihtu?? Kaj ni noben za hece?

Maxica, to pa res redko doživiš, da se šefica takole opraviči. Res lepo!

Remy, ti ne bom lušte delala in slikala našega sončka zunej!!! Brez oblačka!user posted image

Ste pa pripravle veliko slikic maškar!! Se vas je kar dosti namaškiral in prav vsaka slikica mi je zvabila nasmešek.user posted image user posted image Drugo leto pa še mi!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?