Suzi*
|
Ojla, evo me. Sem rabla mal, da sem vas prebrala, vključno s samogovori. Bamby, krasna pupika in hvala za porodno izkušnjo. Jaz sem pa jezna na mojga, ker ga včerej spet ni blo do 11ih. Jaz sem pa pizzo pekla, sem ga hotla presenetit. Je revež na poti domov šel v mc'donalds si za jest iskat, ker itak je mislil, da ne bo nič dobil , pol je pa pizzo pojedel, pa še tisto kar je kupil. je pa bolj slika, zvok sem skor izklopla razen nujnih zadev okol tamalga. Sej vem, danes bo pa čist mehek in prijazen, ampak mene to tako jezi, da bi popenla. Spala sem uredu, brez krčev. Pojedla sem že kos kruha s sirnim namazom, pijem veliko šalco čaja za moje grlo, pa pomarančka me še čaka. Danes upam da res kaj po stanovanju naredim, ker mi gre na živce, da se ničesar ne lotim. Če ima katera kaj odvečne energije še kje skrite, naj mi jo prosim pošlje. menjam za odhod v P. Nooo, katera bo torej naslednja kufre pokala???????? Glede bolečine med porodom.....sej je res, da ni prijetno, takrat je kar hudo, ampak se vse pozabi, ko vidimo naše . Jaz se z bolečinami trenutno niti ne ubadam, če smo enkrat preživeli, bomo pa še drugič. Bolj me skrbijo šivi.....