|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
5.2.2008 21:57:11   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Zgleda da je dan za samogovore user posted image  Že buči jih je imela na vse zgodaj zjutraj, ti mlavla boš pa zgleda zaključila dan z njimi user posted image  user posted image  user posted image

ja očitno je danes res bolj tak dan...user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
5.2.2008 21:58:27   
Marusah
Joj si pa hitra user posted image  Se pravi, da 15. bojo dinerčki.... Lepo, ker plača je bila bolj boga ta mesec user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
5.2.2008 21:58:51   
mlavla
Maruša upam, da si videla odgovor še na prejšni strani..ma sem čist preveč hitra...
očitno se bom mogla počas spravt v ležečko stanje...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
5.2.2008 21:59:53   
Marusah
Ni čudno, da imaš samogovore, če te pa nobena ne dohaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
5.2.2008 22:02:01   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Ni čudno, da imaš samogovore, če te pa nobena ne dohaja user posted image user posted image user posted image

hahahhauser posted image user posted image user posted image
zdele mi po glavi hodi samo ena misel..jst bi šla rooooooodddddiiiiiitttt..mam namreč že čez cel dan popadke..sam zelo neredne, a na trenutke pa kar močne (če to sploh lahko rečem, glede na to, da čez to še nisem šla nikoliuser posted image )
al pa naj se stvar umiri..zdej me namreč samo bega...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
5.2.2008 22:03:51   
Marusah
A si predstavljate, da gremo že rodit...meni se zdi kot, da bi se komaj začele menit po RR. Pa smo že vse bolj kot ne pri koncu. No, nekatere se že veselo cartajo...

Jaz bi šla tam v četrtek rodit...danes se mi nekak še ne da, jutri imam še cunje za zlikat, v četrtek bi blo pa idealnouser posted image user posted image user posted image  Upam, da se uspem zmenit z našim pikecom user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
5.2.2008 22:04:12   
dolenjka
Mlavla brez veze, dond je tko fajn na RR k se lahko sama s sabo pogovarjaš, v porodnišnci bo cel kraval, je ziher z nami lepš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
5.2.2008 22:05:05   
Janey
mlavla pol pa bi lahko počasi bilo...ampak kar lepo počakaj da prideš na vrstouser posted image user posted image user posted image   10 dni je kar nekaj

Sem prišla zaželet lahko noč...pa lepe sanje

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
5.2.2008 22:05:12   
Marusah
mlavla mogoče pa bo danes... Kako pa zgledajo popadki user posted image  

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
5.2.2008 22:05:33   
MetiLu
Pismo no, jest sem spet lačna user posted image  pa če to ni za znoret...
Pa še moj mi gre na živce, pa sploh ni nič naredu user posted image  zdele sem pa res čist sama seb odveč user posted image

Grem še neki zbasat, ker drugač ne bom mogla zaspat, pol grem pa spat...

nočko, se slišmo zjutraj

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
5.2.2008 22:06:25   
dolenjka
Uf, četrtek pr men sploh ne bi prišel v upoštev, ker grem še k frizerju user posted image  user posted image  user posted image
Pa še tko je, da tista k bo v četrtek rodila bo revčka, ker v petek je praznik in bodo vsi živi in mrtvi hodil na obiske, ker bojo frej user posted image  Noup, jaz bi šla čez teden al pa mogoče na nedeljo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
5.2.2008 22:07:39   
dolenjka
Janey, bo treba mal podpis zamenjat, ker smo že 5.2. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
5.2.2008 22:07:46   
mlavla

Mlavla brez veze, dond je tko fajn na RR k se lahko sama s sabo pogovarjaš, v porodnišnci bo cel kraval, je ziher z nami lepš user posted image

sej tle mi je itak lepo..samo bi rada čimprej spoznala našega user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
5.2.2008 22:08:57   
dolenjka
U user posted image , sploh nisem porajtala da imam že 5 zvezdic user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
5.2.2008 22:09:28   
Februarka08
Vidm, da bi res že vse rade šle rodit, ko tolk čvekate.user posted image user posted image
Jaz grem tudi počasi v mižule mažule, upam da bom kaj spala...
Bi pa tud jest pojedla pol hladilnika, pa ne upam zarad tete vage.user posted image Jutri imam pregled, številke bojo kar letele gor.user posted image
Lepo pančkite, se beremo jutri!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
5.2.2008 22:09:32   
Marusah

Janey, bo treba mal podpis zamenjat, ker smo že 5.2. user posted image  user posted image  user posted image

joj, kuk si žleht user posted image user posted image user posted image  boga revca je že čist na tleh od pričakovanja...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
5.2.2008 22:09:43   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

sej tle mi je itak lepo..samo bi rada čimprej spoznala našega user posted image

Tell me about it baby!!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
5.2.2008 22:10:41   
mlavla

mlavla mogoče pa bo danes... Kako pa zgledajo popadki user posted image  

v bistvu čutim take bolj močne krče kot sem jih v času med menstro..pa zjutrej ko sem mela CTG je lepo hribčke risal..sam G je pa rekla, da to še nič ne pomeni..
pa še vsake toliko čase zginejo (za kakšno urco) pol se pa spet pojavijo tam na 10-15 min ali pa tud 20min..ma sploh nevem kaj naj si mislim... 

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
5.2.2008 22:10:57   
dolenjka

joj, kuk si žleht user posted image user posted image user posted image  boga revca je že čist na tleh od pričakovanja...

Če se pa tko smešn bere user posted image  Če bi bla vesoljka bi mislila da je govora o 4.2.2009 user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
5.2.2008 22:12:06   
dolenjka

CTG je lepo hribčke risal..sam G je pa rekla, da to še nič ne pomeni..
pa še vsake toliko čase zginejo (za kakšno urco) pol se pa spet pojavijo tam na 10-15 min ali pa tud 20min..ma sploh nevem kaj naj si mislim... 

Predlagam, da bolj mal, ker odpustnico dobiš šele čez 9 dni user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
5.2.2008 22:13:57   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pismo no, jest sem spet lačna user posted image  pa če to ni za znoret...
Pa še moj mi gre na živce, pa sploh ni nič naredu user posted image  zdele sem pa res čist sama seb odveč user posted image

Grem še neki zbasat, ker drugač ne bom mogla zaspat, pol grem pa spat...

nočko, se slišmo zjutraj

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Vidm, da bi res že vse rade šle rodit, ko tolk čvekate.user posted image user posted image
Jaz grem tudi počasi v mižule mažule, upam da bom kaj spala...
Bi pa tud jest pojedla pol hladilnika, pa ne upam zarad tete vage.user posted image Jutri imam pregled, številke bojo kar letele gor.user posted image
Lepo pančkite, se beremo jutri!user posted image

pa vidve bosta pa res vse kar "leze" pojedle..prav občudujem vas ko pišete kaj vse spravte vase...user posted image user posted image pa brez zamere...

moram se pa tud jst mal na tem področju pohvalt..saj sem že skoraj na nuli oz. celo kakšen dan sem kakšne 0,5kg v +...bravo jst user posted image  je bila moja G čist navdušena

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
5.2.2008 22:14:57   
Marusah
Jaz se že sprašujem, če sem jaz normalna user posted image  Še niti ene same bolečine nisem začutla... pa naj bi šla čez 4 dni rodit user posted image  Vse imate neke lažne popadke al pa vsaj krčke...jaz pa nič user posted image

Upam, da user posted image  ne bo v trebuhu do marca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
5.2.2008 22:15:16   
mlavla

CTG je lepo hribčke risal..sam G je pa rekla, da to še nič ne pomeni..

Predlagam, da bolj mal, ker odpustnico dobiš šele čez 9 dni user posted image  user posted image  user posted image

ma ti si pa res nepopustljiva...mam filing,da te bo user posted image  itak ubogal...sej se po moje že zdej trese...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
5.2.2008 22:16:23   
dolenjka
Jaz o hrani raje nebi user posted image  Od kar vem, da ne grem več v ordinacijo ampak sam na CTG spet neki pretiravam, sploh danes user posted image  Zadnji čas, da se v posteljo poberem user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
5.2.2008 22:16:41   
mlavla
mislim, da bo za danes dovolj mojega klobasanja..sej že same neumnosti kvasim...user posted image
lepo pančkajte...s tipkamo

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?