Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 21:57:11
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Zgleda da je dan za samogovore Že buči jih je imela na vse zgodaj zjutraj, ti mlavla boš pa zgleda zaključila dan z njimi ja očitno je danes res bolj tak dan...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 21:58:27
|
|
|
|
Marusah
|
Joj si pa hitra Se pravi, da 15. bojo dinerčki.... Lepo, ker plača je bila bolj boga ta mesec
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 21:58:51
|
|
|
|
mlavla
|
Maruša upam, da si videla odgovor še na prejšni strani..ma sem čist preveč hitra... očitno se bom mogla počas spravt v ležečko stanje...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 21:59:53
|
|
|
|
Marusah
|
Ni čudno, da imaš samogovore, če te pa nobena ne dohaja
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:02:01
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Ni čudno, da imaš samogovore, če te pa nobena ne dohaja hahahha zdele mi po glavi hodi samo ena misel..jst bi šla rooooooodddddiiiiiitttt..mam namreč že čez cel dan popadke..sam zelo neredne, a na trenutke pa kar močne (če to sploh lahko rečem, glede na to, da čez to še nisem šla nikoli ) al pa naj se stvar umiri..zdej me namreč samo bega...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:03:51
|
|
|
|
Marusah
|
A si predstavljate, da gremo že rodit...meni se zdi kot, da bi se komaj začele menit po RR. Pa smo že vse bolj kot ne pri koncu. No, nekatere se že veselo cartajo... Jaz bi šla tam v četrtek rodit...danes se mi nekak še ne da, jutri imam še cunje za zlikat, v četrtek bi blo pa idealno Upam, da se uspem zmenit z našim pikecom
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:04:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Mlavla brez veze, dond je tko fajn na RR k se lahko sama s sabo pogovarjaš, v porodnišnci bo cel kraval, je ziher z nami lepš
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:05:05
|
|
|
|
Janey
|
mlavla pol pa bi lahko počasi bilo...ampak kar lepo počakaj da prideš na vrsto 10 dni je kar nekaj Sem prišla zaželet lahko noč...pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:05:12
|
|
|
|
Marusah
|
mlavla mogoče pa bo danes... Kako pa zgledajo popadki
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:05:33
|
|
|
|
MetiLu
|
Pismo no, jest sem spet lačna pa če to ni za znoret... Pa še moj mi gre na živce, pa sploh ni nič naredu zdele sem pa res čist sama seb odveč Grem še neki zbasat, ker drugač ne bom mogla zaspat, pol grem pa spat... nočko, se slišmo zjutraj
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:06:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Uf, četrtek pr men sploh ne bi prišel v upoštev, ker grem še k frizerju Pa še tko je, da tista k bo v četrtek rodila bo revčka, ker v petek je praznik in bodo vsi živi in mrtvi hodil na obiske, ker bojo frej Noup, jaz bi šla čez teden al pa mogoče na nedeljo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:07:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Janey, bo treba mal podpis zamenjat, ker smo že 5.2.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:07:46
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mlavla brez veze, dond je tko fajn na RR k se lahko sama s sabo pogovarjaš, v porodnišnci bo cel kraval, je ziher z nami lepš sej tle mi je itak lepo..samo bi rada čimprej spoznala našega
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:08:57
|
|
|
|
dolenjka
|
U , sploh nisem porajtala da imam že 5 zvezdic
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:09:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Vidm, da bi res že vse rade šle rodit, ko tolk čvekate. Jaz grem tudi počasi v mižule mažule, upam da bom kaj spala... Bi pa tud jest pojedla pol hladilnika, pa ne upam zarad tete vage. Jutri imam pregled, številke bojo kar letele gor. Lepo pančkite, se beremo jutri!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:09:32
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, bo treba mal podpis zamenjat, ker smo že 5.2. joj, kuk si žleht boga revca je že čist na tleh od pričakovanja...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:09:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mlavla brez veze, dond je tko fajn na RR k se lahko sama s sabo pogovarjaš, v porodnišnci bo cel kraval, je ziher z nami lepš sej tle mi je itak lepo..samo bi rada čimprej spoznala našega Tell me about it baby!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:10:41
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah mlavla mogoče pa bo danes... Kako pa zgledajo popadki v bistvu čutim take bolj močne krče kot sem jih v času med menstro..pa zjutrej ko sem mela CTG je lepo hribčke risal..sam G je pa rekla, da to še nič ne pomeni.. pa še vsake toliko čase zginejo (za kakšno urco) pol se pa spet pojavijo tam na 10-15 min ali pa tud 20min..ma sploh nevem kaj naj si mislim...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:10:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, bo treba mal podpis zamenjat, ker smo že 5.2. joj, kuk si žleht boga revca je že čist na tleh od pričakovanja... Če se pa tko smešn bere Če bi bla vesoljka bi mislila da je govora o 4.2.2009
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:12:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla CTG je lepo hribčke risal..sam G je pa rekla, da to še nič ne pomeni.. pa še vsake toliko čase zginejo (za kakšno urco) pol se pa spet pojavijo tam na 10-15 min ali pa tud 20min..ma sploh nevem kaj naj si mislim... Predlagam, da bolj mal, ker odpustnico dobiš šele čez 9 dni
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:13:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Pismo no, jest sem spet lačna pa če to ni za znoret... Pa še moj mi gre na živce, pa sploh ni nič naredu zdele sem pa res čist sama seb odveč Grem še neki zbasat, ker drugač ne bom mogla zaspat, pol grem pa spat... nočko, se slišmo zjutraj IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidm, da bi res že vse rade šle rodit, ko tolk čvekate. Jaz grem tudi počasi v mižule mažule, upam da bom kaj spala... Bi pa tud jest pojedla pol hladilnika, pa ne upam zarad tete vage. Jutri imam pregled, številke bojo kar letele gor. Lepo pančkite, se beremo jutri! pa vidve bosta pa res vse kar "leze" pojedle..prav občudujem vas ko pišete kaj vse spravte vase... pa brez zamere... moram se pa tud jst mal na tem področju pohvalt..saj sem že skoraj na nuli oz. celo kakšen dan sem kakšne 0,5kg v +...bravo jst je bila moja G čist navdušena
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:14:57
|
|
|
|
Marusah
|
Jaz se že sprašujem, če sem jaz normalna Še niti ene same bolečine nisem začutla... pa naj bi šla čez 4 dni rodit Vse imate neke lažne popadke al pa vsaj krčke...jaz pa nič Upam, da ne bo v trebuhu do marca
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:15:16
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla CTG je lepo hribčke risal..sam G je pa rekla, da to še nič ne pomeni.. pa še vsake toliko čase zginejo (za kakšno urco) pol se pa spet pojavijo tam na 10-15 min ali pa tud 20min..ma sploh nevem kaj naj si mislim... Predlagam, da bolj mal, ker odpustnico dobiš šele čez 9 dni ma ti si pa res nepopustljiva...mam filing,da te bo itak ubogal...sej se po moje že zdej trese...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:16:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz o hrani raje nebi Od kar vem, da ne grem več v ordinacijo ampak sam na CTG spet neki pretiravam, sploh danes Zadnji čas, da se v posteljo poberem
|
|
RE: Februarčice - 3.del 5.2.2008 22:16:41
|
|
|
|
mlavla
|
mislim, da bo za danes dovolj mojega klobasanja..sej že same neumnosti kvasim... lepo pančkajte...s tipkamo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?