TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina TamaraJ, čestitke za Jakija. Bomo gasilca slučajno spoznali? Hmmm, razen če ga ponovno našemim. Ni se hotel slikat ... Včasih pozira kot maneken, včasih pa beži od mene s fotičem . Bomo probali ga še enkrat prepričat.. Ja, glede diebetesa pa upam, da je res samo nosečniški in da bo potem OK. Zoprno je, ker moraš potem spremeniti ne le prehrano ampak način življenja. To je pa vedno težko. Imam znanca, ki ima že od 20 leta dozer, ker so injekcije premalo. Zate verjamem, da kljub injekcijam te tri mesece hujšega ne bo in bo minilo. Se je pa vredno zdaj malo paziti, saj bo maj hitro tukaj. jana81... to je pa res ena najbolj simpatičnih 3D slikic, kar sem jih videla. Prav posrečeno ste ga posneli . Krofov se boš pa drugo leto najedla, še za nazaj... Jaz imam hudo željo po plesnivih sirčkih, mozzareli... pa bom raje pridna in se najedla vseh teh dobrot potem, ko bo nevarnost, da ogrozim pikca mimo. IZVIRNO SPOROČILO: kasso Medtem ko jaz tu berem, mi tamala uničuje labello in z njim maže vse živo....tako da pa pa punce. pri nas je pestro, pri vas pa še bo (tiste, ki boste prvič mamice ;) ) .... Poznam to... Moj mali mi je, ko je imel nekje 2 leti, z zlatim labellom naredil veliko stensko slikarijo nad posteljo z naslovom: sončno jutro . Pa je bil tako navdušen, da je še vedno gor. Bomo že v penziji belili IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mene je že moj vprašal, če mi prenosni rač. za v porodnišnico zrihta, da bom lahko v porodnišnici na RR visela. Pa bi prav prišel tistih nekaj dni IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Na maturantskih plesih in porokah boš pa s sineki plesala Valjda Ata bo pa sedel . Ja, bo kar treba še tretjič v akcijo, da bo imel še ata s kom plesat ****.... super, da si se oglasila. Itak smo vse pomislile, da najbrž pakiraš ipd. Čestitke za dobro opravljeno morfologijo . Za 16. velja. Oglasi se na notranjke kaj, ker se dobivamo v Logatcu in seveda se lahko zmenimo za kavo tudi v Mantovi na Vrhniki (ker se mi res dopade kot kavarna), da naredimo plan za 16. . Nismo se še zmenile, katera bo vozila (mislim, da edinaos ne), v igri za vozit smo še jaz, Naty in kasso... upam, da smo vse prisotne . No, do 16. se bomo upam že ujele, sicer pa si izmenjajmo telefonske na zs. valentina2006... joj, upam, da ni kaj hujšega in da boš do konca prebrodila zgolj s kakšno lahko dieto. Sicer pa kot sem napisala Katini... še malo punce... gremo hitro proti cilju IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je rekel NE NE PRED 18. LETOM NIČČČČČ Sej pssssssst, to sam med nami. Sej ni treba, da ta mali kaj vejo Aja, nekje sem zadnjič zasledila Taulo... kje je ta naša lumpa, se nič ne oglasi. Upam, da se bo vsaj danes po pregledu. Pa petrahh, pa... Pa še nekaj cvetk imamo... mislim, da jih je nekaj strani nazaj omenila Estrella. Le kje ste lumpe????? Danes za pregled: Estrella*,Taula, Katina, barbaw, Petrahh in Sashy