|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
5.2.2008 19:03:55   
jana81
za 3D je geslo nejc

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
5.2.2008 19:08:28   
jana81
poslušite zdej to kaka krivica se mi godi...greva z mojim v trgovino pač po fasngo, in potem ko vse nakupiva, greva še na kavico v santano, ker majo une dobre kave, no in kot zakleto danes zraven dobiva gratis dva krofa ker je pust...mislim ej kr sline so se mi cedile, ampak sem pomisla na mojga user posted image -da ne bi blo kej narobe, in sem ga dala user posted image ...
to ne moreš verjet...
no sem si pa k sreči kupla take dobre polnozrnate žemljice,da si vsaj malo potešim željo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
5.2.2008 19:10:22   
Katina
Hvala vsem za spodbudne besede, samo zadnje čase mi ne gre najboljše. Baje imam tako povečan sladkor, da verjetno dieta ne bo zadostovala in bo treba na inzulin. Po vsej verjetnosti jutri dobim napotnico, ker bodo odslej nosečnost in diaetes vodili v Lj, tam pa tudi navodila kako dalje. Upam, da mi bojo tile trije meseci hitro minili, čeprav sem jaz zelo uživala v user posted image in še vedno, si zdaj želim, da bi v rokah že držala zdravega user posted image , tako bi vsaj vedela, da se je vse dobro končalo.
jana81, upam, da ne prideš v moj klub. Jaz nimam v žlahti nobenega diabetesa in upam, da je moj res samo user posted image in bo potem izginil. Ja, draga moja, kapučinček odpade - še posebej, če je iz vrečke. pa še kaj druzga odpade. K sreči še nisem seznanjena z vsemi skrivnostmi in sladkostmi izločanja živil iz mojega jeilnika, tako da verjetno še grešim - iz nevednosti. Potem pa ...
Super, da je 3D uspel. Sem pa tudi jaz v vrsti za geslo.
valentina 2006, kako pa to, da misliš, da si v najinem klubu. Imaš kakšne težave ali kaj?
špelin@, kolk luštne maškarce. Vse ste prav corti. Tudi jaz sem pripela našo muco v album (geslo:muca).
TamaraJ, čestitke za Jakija. Bomo gasilca slučajno spoznali?
Aurora28, kakšnih posebnih znakov razen EMŠO in kil nisem imela. Mislim, da sem po teh dveh kriterijih padla v ožji izbor za ta test.
sesil, ko bom kaj zvedla bom tudi napisala. Ko sem šla brskat po netu ti lahko na hitro rečem le to, da nič belega kruha in izdelkov iz bele moke, seveda nobenih sladkarij in maščob, tudi sadje ni vse primerno, ker je presladko. Lahko pa zelenjavo in posneto mleko ....
edinaos
vse, vse naj naj za rojstni dan. Naj ti to leto prinese zdravega user posted image in veliko družinskega veselja. Tvoj te je pa res lepo presenetil. Bravo za tvojega user posted image .
katy82, čeprav se je vaša pikica skrivala, nič za to. Važno, da je zdrava in da se v bušiju dobro počuti.
barbaw, lušten vic. Mi je danes popestril malo otožen dan.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
5.2.2008 19:11:29   
aurora28
user posted image user posted image Jana ja to pa je krivica, velika krivica user posted image user posted image . Vajin sinček se pa tako lepo smeje user posted image user posted image user posted image . Koliko kil si ti pridobila? 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
5.2.2008 19:13:23   
kasso
Medtem ko jaz tu berem, mi tamala uničuje labello in z njim maže vse živo....tako da pa pa punce. pri nas je pestro, pri vas pa še bo (tiste, ki boste prvič mamice ;) ) ....

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
5.2.2008 19:20:52   
barbaw
Katina upam na vse najboljše zate. Upam, da vseeno ne bo prehudo za inzulin. Najhuje pa je, če bi mogla do konca ostat v porodnišnici. Da boš le nekako zrihtala in ostala pri nas na RR.  user posted image

Mene je že moj vprašal, če mi prenosni rač. za v porodnišnico zrihta, da bom lahko v porodnišnici na RR visela. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
5.2.2008 19:28:13   
Anitka
Ojla!

Malce pozno ampak iz srca - draga naša majčica Edinaos vse najboljše in najlepše za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce moje jaz sem tako utrujena po pustovanju v vrtcu. Bi najraje kar takoj šla spat. He he punce, drugo leto bomo šle pa v maškare že z našimi user posted image user posted image user posted image user posted image , a ne bo to fino?

Katy82 
naše detece tudi ni želelo pokazati obrazka na 3D. Je cel čas tiščalo obrazek nekam nazaj v steno, tako, da smo občudovali le zadnji del glave, hrbtenico, stopalce, ritouser posted image user posted image Sicer pa glavno, daj e drugače vse o.k., a ne?

Katina user posted image Držim pestke, da le ne bo tako hudo. Drži se draga naša majčica.

Ja saj res, TamaraJ user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image Boš rožica med koprivami kot se včasih pošalimouser posted image user posted image Na maturantskih plesih in porokah boš pa s sineki plesalauser posted image Se pa popolnoma strinjam s tvojim predlogom o temi Hujšajmo skupajuser posted image user posted image Sicer res ne takoj prvi mesec, ampak potem čez čas. Npr. v jeseni. Imamo itak čas priti dol s kilcami 9 mesecev, a ne?Naty še dobro, da imam jaz do prve slaščičarne kar daleč. Tako, da si bom na vsakem sprehodu z vozičkom lahko kaj malgea privoščila. Bom itak nazajgrede pokurilauser posted image user posted image

Ja naši PDP se res nevarno približujejo. Sicer je moj še med najbolj oddaljenimi, ker sem proti koncu maja. Sicer pa nikoli ne veš. Ma ko bo naj bo, samo, da bo vse v redu. Moram pa priznati, da me počasi začne postajati strah poroda - kaj je že to, strah pred neznanim, a ne?user posted image Joj kaj mene vse še čaka v naslednjih tednih. Čez kak mesec menjava oken v hiši, pa takoj za tem ali morda že istočasno menjava strehe in predelava podstrešne sobice za user posted image , pa potem še fasada. Bomo še švicali. Veliko vas ima že sobice skoraj nared, jaz pa še začeti ne morem z urejanjem. Eh saj bo, a ne?

Jana81 user posted image user posted image user posted image za 3D. Aja, sem že včeraj spraševala o akupunkturi pa mi nobena ni odgovorilauser posted image user posted image Bom danes še enkrat vprašala. Koliko časa pred porodom naj bi šel na akupunkturo?

Ste se pogovarjale tudi o kilcah. Se mi zdi, da resprihajam tudi sama v obdobje naglega pridobivanja le-teuser posted image user posted image Najhuje je zvečer, ko sem vsega polna. Barbaw tudi jaz včasih večkrat na dan stopim na tehtnico. Pa tudi moja je digitalnain včasih kar malce zamižim preden pogledam cifrouser posted image user posted image In šele v 33. tednu naj bi se to umirilo? Joj jaz sem pa komaj 24 1/7user posted image

Grem zdaj malce v horizontalo. Uživajte še naprej v pustnem večeru.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
5.2.2008 19:30:24   
jana81
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

user posted image user posted image Jana ja to pa je krivica, velika krivica user posted image user posted image . Vajin sinček se pa tako lepo smeje user posted image user posted image user posted image . Koliko kil si ti pridobila? 

hvala hvala, res je mel smejalni dan, pa pomahu nama je.
uhhhh aurora po moji tehtnici že 12kg, pri G. pa 9 al 10, sam bo moja verjetn bolj držala.

katina...sem ravn včeraj govorila z sosedo, ki so ji tudi ugotovili kr fejst povišan sladkor v user posted image user posted image , pa je dobila dieto, in se je tko džala, da je shujšala 3 kile, pol so jo pa kregali. ne se preveč sekirat, to mi je tud ona rekla, ker z user posted image  je v vsakem primeru vse ok, mogoče je le težji ob porodu in bolj se joče potem.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
5.2.2008 19:33:24   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jana81 user posted image user posted image user posted image za 3D. Aja, sem že včeraj spraševala o akupunkturi pa mi nobena ni odgovorilauser posted image user posted image Bom danes še enkrat vprašala. Koliko časa pred porodom naj bi šel na akupunkturo?

na bi šel vsaj 6x pred porodom, in začne se v 36.tednu, sem ravno danes vprašala.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
5.2.2008 19:37:09   
Anitka
Hvala Janauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
5.2.2008 20:02:29   
MARTINA25
OJLA!!!
NAj se vam malo "pohvalim", da sem se pravkar najedla sladoleda!!!user posted image
ZA kile se sploh ne sekiram več , ker je itak vseen....sestra me na G pregledu itak zmeri napizdi...tko da to mi ne uide...
NARAVA: Jst sem una čebelca ki dela v policiji....če boš kej rabla sam rec...vse za moje majske srečke nosečke!!!user posted image user posted image  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
5.2.2008 20:12:59   
Anonimen
Ojla punce,

Evo jaz sem ze v Sloveniji, samo bom rabila nekaj casa, da si vse postimama.
Pred odhodom nam je v Egiptu crknil internet tako da vam nisem mogla povedat da sem bila 31 na morfologiji na 4D in vse je o.k... Vse skupaj je trajalo vec kot eno uro in moz je bil navdusen,ker
user posted image  je bil zivahen, nama pomahal in zehal...user posted image user posted image

No, skratka, ko sem vas nehala brat je bilo 55 strani... velikoooooo moram nadoknadit. Tudi na e-maile in ZS odgovorim sam da bo mal cajta...

upam da ste vse fajn in zdrave... se pisemo in vidimo 16. inshallah.. a se velja ta datum za srecanje??

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
5.2.2008 20:19:50   
aurora28
Katina in Jana ali je vama G najprej ugotovil povišan sladkor v krvi po navadnih laboratorijskih izvidih in vaju je šele potem dal na cuker test? Malo me skrbi, da me to ne doleti, ker sama kar veliko sladkega pojem, ampak mi je zadnjič G rekel, da so zadnji izvidi krvi in urina v redu, nič ni omenjal sladkorja. A je potem to ok? 

Neposredna povezava do sporočila: 2063
5.2.2008 20:24:15   
valentina2006
jana81: Ta user posted image   pa je smejavčk že zdej...user posted image  user posted image  luštkan...

Katina: ...v vajinem klubu...mi je G na zadnjem pregledu rekla, da voda ni OK in da morm na cukr test...pa še sestra je imela vsako user posted image  sladkorno, pa mi je posodila aparat za merjenje KS, pa mi vrednosti niso kej preveč všeč...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
5.2.2008 20:26:37   
valentina2006
MARTINA25: Bi te neki rada vprašala, pa ne vem, a ti nej rajš napišem ZS? 

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 2065
5.2.2008 20:51:25   
Estrella*
****: user posted image user posted image user posted image  si nas že pošteno namučila, ti, ti porednicauser posted image  Dobrodošla v Slovenij. Upam, da sta z Samio in mamo dobro prestale let. Ti le pošlihtaj stavari in ko boš mela caj se javi.
Za 16, kolikor jez vem še velja!

Jaz sem tud šele zdaj domov prišla in moram vse prebrat!! Se jutr javim ko bom bolj pr seb.

Jana: user posted image  za 3D!!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
5.2.2008 21:02:55   
valentina2006
user posted image  ZA JUTRIŠNJE GP: user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Estrella*, Taula, Katina, barbaw, Petrahh, Sashy 
user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 2067
5.2.2008 21:06:15   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

jana81: Ta user posted image   pa je smejavčk že zdej...user posted image  user posted image  luštkan...

Katina: ...v vajinem klubu...mi je G na zadnjem pregledu rekla, da voda ni OK in da morm na cukr test...pa še sestra je imela vsako user posted image  sladkorno, pa mi je posodila aparat za merjenje KS, pa mi vrednosti niso kej preveč všeč...

Men je tud po urin testu vidla sladkor v urinu, in me zato dala na cuker test. sem si pa ravn dol pr mami merla sladkor v krvi, pa mi je pokazal 5.9, prej sem ga pa vedn mela 4.5
aurora nič te naj ne skrbi,dokler so testi ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2068
5.2.2008 22:23:58   
Katina
jana81, sem tud jaz brala, da te kregajo, če hujšaš. Men sicer ne bi škodilo, ampak bi pa mogoče user posted image , zato bo treba počakat do poroda. kar se pa tiče težav, ki jih sladkorna lahko povzroči, pa žal niso samo te, ampak ne bi rada zamorila drugih majčic, pa tudi tebe ne. Bom pa črne scenarije preverila, ko srečam diabetologa.
****, dobrodošla v turobni SLO. Upam, da si v kovčke zbasala kaj sonca, ker ga tu že nestrpno pričakujemo. prepričana sem, da je na tej strani veliko odjemalcev. Čestitke za odlično opravljeno morfologijo.
Aurora28, kot sem že rekla je bil povod moje G za napotitev na cuker test verjetno EMŠO in kg, krvi mi za G potrebe niso jemali že kar nekaj časa, urina pa sploh ne.
Valentina2006, ja, vem ...v vajinem klubu... se bere zlo čudno, če bi bil klub malo bolj prijazne narave, bi vanj povabila vse vas, tako pa je bolje, da je čimbolj zaprt in nas vanj ne pade preveč. Upam, da bo cuker test izločil potrebo po dieti, ker ti bolj želim, da se držiš tistih načel, ki tebi ustrezajo, ne pa predpisane diete. V kolikot pa te kljub vsemu doleti, bom pa zelo vesela, če bomo kdaj poklepetale kako se spopasti s to tegobo. zanimivo je, da sem si jaz pred kakšnim 1,5 mesecem tudi merla cuker pri tastu, pa sem imela najnižjega od vseh in rečeno mi je bilo, da je bil ok. Zato je bil šok, ko so potrdili gestacijski diabetes toliko večji, ker sem mislila, da gre za pomoto. Baje sem na 100g testu 2x presegla vrednost 13, kar je enormna cifra. Sicer se bom pa počasi izobrazila tudi na tem področju, pa bomo videli kako mi gre.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
5.2.2008 23:18:43   
Anonimen
Vsem majčicam najlepša hvala za čestitkeuser posted image user posted image . No smo kar cel dan po malem praznovali, tako da sem zdaj že pošteno izmučena.

TamaraJ: sem svojemu povedala, kako se že menimo za parčkanje, se je režal ko noruser posted image user posted image user posted image user posted image .  Je rekel NE NE PRED 18. LETOM NIČČČČČ user posted image user posted image user posted image user posted image

Vam in vašim user posted image želim miren spanec

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
6.2.2008 7:18:57   
aurora28
Dobro jutro!

Danes vam lahko postrežem z koruznimi žganci in belo user posted image . user posted image user posted image
Se boste držale današnjega posta? Mi se ga bomo, ampak nimam nobene ideje kaj bi kuhala. user posted image

Nič se mi ne da. user posted image Sem kot lenilec user posted image user posted image .
Saj sploh nevem kaj bi vam napisala, sem čist brez idej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
6.2.2008 7:32:02   
MARTINA25
JUTRO tudi iz moje strani!!!
Spet se je začel en siv in v meglo zavit delovni dan....Edina dobra stvar je dober kapučin in tableta magnezija za dobro jutro!!!
TAle služba mi postaja vedno bolj odveč.....včasih bi šla kr s trebuhom ven na teren, sam da se kej dogajauser posted image
VALENTINA-ti kr vprašaj, lahko tudi na ZS.
Joj punce kok čas hiti...naslednji mesec že materinska šola, rihtanje papirjev za porodniško...v sredi aprila še malo dopusta, potem pa že porodniška...naslednji trenutek bomo pa že mamice!!!!Komi čakam!!!

AURORA jst se tudi rada držim posta....sam res ne vem kaj naj kuham!!!Ko boš kej pogruntala mi javi!!
Nč grem popit kapičin potem pa veselo na deeeeloooouser posted image  

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
6.2.2008 7:46:47   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

TamaraJ, čestitke za Jakija. Bomo gasilca slučajno spoznali?

Hmmm, razen če ga ponovno našemim. Ni se hotel slikatuser posted image ... Včasih pozira kot maneken, včasih pa beži od mene s fotičemuser posted image . Bomo probali ga še enkrat prepričat..

Ja, glede diebetesa pa upam, da je res samo nosečniški in da bo potem OK. Zoprno je, ker moraš potem spremeniti ne le prehrano ampak način življenja. To je pa vedno težko. Imam znanca, ki ima že od 20 leta dozer, ker so injekcije premalo. Zate verjamem, da kljub injekcijam te tri mesece hujšega ne bo in bo minilo. Se je pa vredno zdaj malo paziti, saj bo maj hitro tukaj.
jana81... to je pa res ena najbolj simpatičnih 3D slikic, kar sem jih videla. Prav posrečeno ste ga posneli user posted image . Krofov se boš pa drugo leto najedla, še za nazaj... Jaz imam hudo željo po plesnivih sirčkih, mozzareli... pa bom raje pridna in se najedla vseh teh dobrot potem, ko bo nevarnost, da ogrozim pikca mimo.

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Medtem ko jaz tu berem, mi tamala uničuje labello in z njim maže vse živo....tako da pa pa punce. pri nas je pestro, pri vas pa še bo (tiste, ki boste prvič mamice ;) ) ....

Poznam to... Moj mali mi je, ko je imel nekje 2 leti, z zlatim labellom naredil veliko stensko slikarijo nad posteljo z naslovom: sončno jutrouser posted image . Pa je bil tako navdušen, da je še vedno gor. Bomo že v penziji beliliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Mene je že moj vprašal, če mi prenosni rač. za v porodnišnico zrihta, da bom lahko v porodnišnici na RR visela. user posted image

user posted image user posted image  Pa bi prav prišel tistih nekaj dniuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Na maturantskih plesih in porokah boš pa s sineki plesalauser posted image

Valjdauser posted image  Ata bo pa sedeluser posted image . Ja, bo kar treba še tretjič v akcijo, da bo imel še ata s kom plesatuser posted image

****.... super, da si se oglasila. Itak smo vse pomislile, da najbrž pakiraš ipd. Čestitke za dobro opravljeno morfologijouser posted image user posted image user posted image . Za 16. velja. Oglasi se na notranjke kaj, ker se dobivamo v Logatcu in seveda se lahko zmenimo za kavo tudi v Mantovi na Vrhniki (ker se mi res dopade kot kavarna), da naredimo plan za 16.user posted image . Nismo se še zmenile, katera bo vozila (mislim, da edinaos ne), v igri za vozit smo še jaz, Naty in kasso... upam, da smo vse prisotneuser posted image . No, do 16. se bomo upam že ujele, sicer pa si izmenjajmo telefonske na zs.

valentina2006... joj, upam, da ni kaj hujšega in da boš do konca prebrodila zgolj s kakšno lahko dieto. Sicer pa kot sem napisala Katini... še malo punce... gremo hitro proti ciljuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Je rekel NE NE PRED 18. LETOM NIČČČČČ user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej pssssssst, to sam med nami. Sej ni treba, da ta mali kaj vejouser posted image user posted image user posted image

Aja, nekje sem zadnjič zasledila Taulo... kje je ta naša lumpa, se nič ne oglasi. Upam, da se bo vsaj danes po pregledu. Pa petrahh, pa... Pa še nekaj cvetk imamo... mislim, da jih je nekaj strani nazaj omenila Estrella. Le kje ste lumpe?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled: Estrella*,Taula, Katina, barbaw, Petrahh in Sashy  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
6.2.2008 7:48:59   
Estrella*
Jutro!

Nimate idej za kuhat pa se želite postiti. Ja enostavno, nič ni potrebno kuhat in bo popolen postuser posted image
Drugače pa lahko skuhate zelenjavno rižoto, ribice, zelenjavna mineštra s kakšnim posladkom, sirova lazanja, polenta z bučkami in jurči, sojini polpeti s pire krompirjem in grahovo omako........skratka veliko idej, le če vam kaj od tega paše??

Danes imam GP ob 15h in se bom malo bolj pozanimala glede pielonov. Upam, da me ne bodo spet prestrašili. Sem se že pripravljala, če me bodao kaj kregali zaradi kg, jim bom kar svoje povedala, ker sem danse ravno rave voljeuser posted image

MARTINA: jaz tudi že odštevam tedne do konca službe....še malo pa bo se tolažimuser posted image

Danes sem se namenila oddat še papirologijo za otroki dodatek, ker imam do konca feb rok oddaje. Bolje danes, da ne pozabim. Se mi je že enkrat zgodilouser posted image

Edinaos: do 18 leta..hahahaha to bi pa rada vidla.  Veš jaz bom tudi rabla kakšnega pobča na našouser posted image . Imam pa na voljo Andraža, ki bo tudi prišel v poštevuser posted image  Je zelo priden in delaven in bo popolen zetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2074
6.2.2008 7:50:19   
TamaraJ
Kaj je že zo postuser posted image ... Neee, jaz sem skoz lačna in do večera me lahko pobere, če ne bom kaj konkretnega vase vrgla. Sicer pa se jaz držim tistih običajev, ki so mi všeč, saj nisem vzgojena v tem duhu. Jajca smo barvali, ker je bilo luštno... ipd.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.