|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
5.2.2008 11:06:36   
TamaraJ
edinaos... res je zlat tvoj dragi. Sem se pa nasmejala temu, da te zbuja ob 5, da greš lulat. Jaz tako zbujam Timija včasih, če trdno spančkauser posted image user posted image . Ja, res je ganljivo, ko se zaveš, da si mamica. Meni je bilo še potem, ko me je mali poklical kar malo čudno in me je čist prevzelo: A mamica sem... Uauuu!

No, le naj te carklja tvoj dragec. Pa tudi ti njega, ker je tako pridenuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
5.2.2008 11:08:20   
jana81
edinaos kako lepo...tvojh dragi pa res ve, kaj mora nardit da te "dirne u dušo" kaj?

čimlepše praznuj danes user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
5.2.2008 11:23:03   
Anonimen
Ja možek se je letos res lepo izkazal user posted image user posted image user posted image user posted image

TamaraJ: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image . Moja Anja-Tia bo imela vsaj dva frajerja na izbiro, tvojega Jakeca in miškota od Natyuser posted image user posted image user posted image . Glede na to, da sve pa v PDP samo 3 dni razlike, se zna ljubezen na prvi pogled zgoditi že v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image .

Naty: bogica, ti svetujem da raje ne rineš tako daleč sama  z avtom, če imaš težave

Jana81: user posted image user posted image za danes ob 13h. Nejčku pa že na poti razloži, da zdaj pa gresta fotografu in da si mamica fuuuul želi, da se malo tetki Šelih pokaže, da bo malo poslikalauser posted image user posted image da bo mami imela za spomin in da se bo lahko malo važila z najlepšim sinkotomuser posted image .

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.2.2008 11:40:13   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ja  Moja Anja-Tia bo imela vsaj dva frajerja na izbiro, tvojega Jakeca in miškota od Natyuser posted image user posted image user posted image .

Jah... meni so bili vedno malo starejši všeč.. Ko bo tvoja Anja-Tia že metala učke na kakšnega lepotca, se bosta moj Jaki in od Naty miško še z vlakci igralauser posted image . Takrat bo prišel pa Timi (no, takrat bo že Tim) v igrouser posted image , k bo lahko že od fotra avto vzel. Ja, sam da ne bo tvoja žvečla čigumija z široko odprtimi usti user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, ampak najprej bo treba še rodituser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
5.2.2008 11:40:16   
valentina2006
edinaos: Iskrene user posted image user posted image user posted image  čestitke še od mene...

user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
5.2.2008 11:41:53   
TamaraJ
valentina2006... iz katerih strani ti vzameš te lepe slikice in vse smajle? če se ne motim, si mi že enkrat napisala (mislim, da sem tebe fehtala)... pa ne najdem, kam sem shranila linkuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
5.2.2008 11:45:20   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
jaz sem tudi za odprtje nove teme z junijemuser posted image

Punce se pridružujem...tud jest sem za...user posted image  
Men bi kr najbol pasal, da za ene 8 mescev vse vage zginejo, pa metri za bušija...user posted image user posted image  A ja, pa vse špegle bi dala odmontirat al pa skrit za ta cajt...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
5.2.2008 11:47:43   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ja  Moja Anja-Tia bo imela vsaj dva frajerja na izbiro, tvojega Jakeca in miškota od Natyuser posted image user posted image user posted image .

Jah... meni so bili vedno malo starejši všeč.. Ko bo tvoja Anja-Tia že metala učke na kakšnega lepotca, se bosta moj Jaki in od Naty miško še z vlakci igralauser posted image . Takrat bo prišel pa Timi (no, takrat bo že Tim) v igrouser posted image , k bo lahko že od fotra avto vzel. Ja, sam da ne bo tvoja žvečla čigumija z široko odprtimi usti user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, ampak najprej bo treba še rodituser posted image

Ma ste dobre user posted image user posted image    kake načrte kujete user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
5.2.2008 11:47:53   
valentina2006
edinaos: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... za moža. Presenečenja so res neki najlepšga...
               Lepo praznuj danes user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
5.2.2008 11:49:35   
barbaw
TamaraJ se strinjam s tisto temo hujšajmo skupaj. Vem, da sem prvič hitro shujšala na staro težo. Zdaj pa sem bila pomladi bolj suha, telo je hotelo user posted image  da dobim težo, ki sem jo imela tudi pred prvo nosečnostjo in sem na istem kot v pri nosečnosti. Ne vem zakaj, ampak me tisto hujšanje ne tolaži več tako. Jaz sem bila vedno zakompleksana in se še nisem znebila kompleksa. Verjento bo kar to krivo. Pa okrog mene so same trlice pol pa se moraš dobro počutit. Pa srečujem nosečnice, ki nosijo celo nosečnost hlače, ki so jih imele prej user posted image . Jaz tega že zaradi zdravja user posted image  ne bi počela. Ampak da si noseča 9m in imaš 34 št hlače gor? Sem videla nosečko na lastne oči. Kompleks, kompleks in še enkrat kompleks. Klinc ups gleda vse skup.  Me zanima, če bo vaš drugi škrat Jakec ali bo Jaka. Našega nikoli nismo klicali Jakec. Je pa moj ljubček. user posted image

Valentina jaz moram tudi jutri do službe stopit. Hm, me ne mika najbolj. Imam vedno večji odpor do šefice. user posted image  Mogoče se samo v moji glavi kaj dogaja, ampak tisti pogledi pa besede me spravijo v slabo voljo še za tri dni. Vem pa, da v službi nisem edina, ki se tako počuti. Je kar grozno takole hodit delat. Zdaj imam vsaj manj stresno življenje, ker nisem tam. Nikoli nisem upala nič rečt, pa vse sem kot poslušen cucek naredila, še na bolniško nisem upala, ker sem vedno dobila tisti občutek manjvrednosti in ... Totalno zbijanje morale.

Joj, ne spomnim se katera je delal v Rutarju (špelin@, Estrella,...???). Kaj je bilo ful hudo, da si menjala službo? Vsake toliko časa iščejo nove delavce/ke, mogoče že to dovolj pove? user posted image

Kasso glede hujšanja med dojenjem imaš prav. Jaz pa sem zaradi hitrega življenja (ne vem zakaj je bilo to ravno med porodniško) zgubila vse pridobljene kile kar hitro. Dojila sem skoraj 8 mesecev, potem pa je naš Jaka pogruntal, da mu je kuhana hrana bolj všeč. Star je bil tri mesece, ko je začel cvilit ko smo mi jedli in nas je gledal. Je kar hitro dobil prvi kos lubenice za sesat. Ne me kregat, ampak je zelo rad jedel in ni imel problemov. Hotla sem to napisat, da sem jaz v prvem tednu ali dveh izgubila dodatnih 7 kil. user posted image  Me je patronažna kregala ko user posted image , ker me je moj lubi zatožil, pa še videlo se mi je ful. 7 kil se pa mora nekje poznat. Mi je težila, da moram jest, apetita pa res nisem imela pa nimam pojma zakaj.

Edinaos imaš pa pozornega moža. Sem se kar raznežila, ko sem prebrala kaj je napisal pri darilu od pupe. iiii

Naty ti se kar lepo pazi. Meni se zdi, da boš malo prej rodila. V službi se pa naj sprijaznijo. Se boš potem peljala tja s tvojim user posted image  ko bo čas za to. user posted image  za sestrično.

Tamaraj Link za smiley je http://www.getsmileyface.com/.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
5.2.2008 11:52:42   
valentina2006
TamaraJ: Ni blema, lahko še 100X vprašaš, pa ti odgovorim...user posted image user posted image  Ma tega je full. Dala bom neki najbolših...vsaj zame...

.........................

........................

Upm, da je kaj uporabnega user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
5.2.2008 12:14:26   
barbaw
Sem malo čekirala po forumu hujšajmo skupaj in je ena napisala, da je izgubila v 1,5 mesecu 17 kg. Saj ne vem ali sem narobe prebrala. Kakšna velika sprememba je to in šok za telo. Pri tako hitrm hujšanju moraš prekleto telovadit, da nimaš ohlapne kože. Jaz ne bi tako hitro hujšala. user posted image  Bomo dale gvihte (uteži) na noge (tiste aerobične) pa vozičkat na sončka. user posted image  Pa se bo treba odpovedat ničemur.

Neposredna povezava do sporočila: 2012
5.2.2008 12:21:59   
aurora28
Pozdravljene! user posted image

Edinaos prejmi še od mene iskrene čestitke za tvoj rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Te je pa dragi zelooooo lepo presenetil. user posted image user posted image user posted image

Katy82 škoda, da se je tvoja pupa tako skrivala, ampak važno je, da je ok in da lepo in zdravo raste. user posted image Naši majčki in majčke so pa zelo sramežljivi. user posted image

Danes sem bila v materinski šoli, sem šla na predavanja na temo Psihološka priprava na porod in je bilo zelo zanimivo, ampak jaz si nikoli nisem prestavljala, da materinska šola tako poteka. Nevem jaz sem si jo čisto drugače prestavljala, bolj sproščeno in prijazno vzdušje, zgleda pa tako kot nekakšna predavanja in totalno neudobni stoli.

Me je pa pretreslo, ko je user posted image za menoj skup padla user posted image , smo se vsi zelo prestrašili. Preden je dežurna prišla z vozičkom po njo, je že prišla k sebi in je rekla, da nič ne čuje, preden pa je padla skupaj pa je imela neko piskanje v ušesih user posted image user posted image . Nič kaj prijeten prizor. Je potem ta user posted image povedala, da se ji je to že zgodilo, ampak ni povedala ali ima nizek pritisk, ali ji je cuker padu....nevem, ampak jaz sem kar razmišljala da je to njeno stanje zelo nevarno za njo in za otroka. Kaj pa če pade skupaj po stopnicah in se udari.... user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2013
5.2.2008 12:24:05   
Naty*
Tamara in edinaos res mata dobre plane user posted image ....nazadnje bomo me tiste mamice, ki jih bomo hotle parčkat, oni bojo pa glih tist domov pripeljal, kar bomo najmanj hotle user posted image .

O hujšanju pa zdele sploh še ne upam razmišljat. Definitivno mamo srečo, da bomo lahko vozičkale po lepem vremenu (upam vsaj). Sam me je strah, da ne bomo privozičkale do prve slaščičarne pa šle na tortico user posted image .

barbaw glede občutkov v službi te čist razumem. Men sploh ni jasno, kako se lahko odnos šefa oz. šefice do tebe čist spremeni, zato ker si noseča al pa v bolniški. Js sm šefico prejle klicala, zdej pa čakam, da me pokliče nazaj. Vem da bom že po glasu spet slišala, da za vse kar se trenutno dogaja tam krivi mene, zato ker pač ne morem delatuser posted image . Mi bo spet dan pokvarla... Dober si samo dokler lahko od sebe daš 100%, ko ne moreš več pa nisi vreden nič.

Tamara sem gledala na spletne strani postojnske porodnišnice pa vidim, da še zmer nimajo razporeda za MŠ...ma so smotani...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
5.2.2008 12:29:54   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Dober si samo dokler lahko od sebe daš 100%, ko ne moreš več pa nisi vreden nič.

Se mi zdi, da je vedno več tega. Kot da smo stroji in ne ljudje. Eni nimajo prav nič sočutja do soljudi in so zaradi tega kao boljši šefi. Motivacija glih ni baš neki a ne. Ne vem zakaj bi nekdo, ki je mrtvo hladen bil boljši šef. Ne vem, če glih s tem zmanjša firmi stroške. Se tolažim, da me nekje čaka boljša služba in da se bom enega lepega dne spet vrgla v študij. Nikoli ni prepozno. Moji sestri sta obe začeli študirat  predlani in sta stari danes 35 in 33.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
5.2.2008 12:32:46   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

TamaraJ se strinjam s tisto temo hujšajmo skupaj. Vem, da sem prvič hitro shujšala na staro težo. Zdaj pa sem bila pomladi bolj suha, telo je hotelo user posted image  da dobim težo, ki sem jo imela tudi pred prvo nosečnostjo in sem na istem kot v pri nosečnosti. Ne vem zakaj, ampak me tisto hujšanje ne tolaži več tako. Jaz sem bila vedno zakompleksana in se še nisem znebila kompleksa. Verjento bo kar to krivo. Pa okrog mene so same trlice pol pa se moraš dobro počutit. Pa srečujem nosečnice, ki nosijo celo nosečnost hlače, ki so jih imele prej user posted image . Jaz tega že zaradi zdravja user posted image  ne bi počela. Ampak da si noseča 9m in imaš 34 št hlače gor? Sem videla nosečko na lastne oči. Kompleks, kompleks in še enkrat kompleks. Klinc ups gleda vse skup.  Me zanima, če bo vaš drugi škrat Jakec ali bo Jaka. Našega nikoli nismo klicali Jakec. Je pa moj ljubček. user posted image

Ah, jaz sem se prvič redila kot pujs in so me tudi matrali kompleksi. Potem pa se je treba enkrat vzet k sebi in kaj narediti. Imam znanko (ko je včasih bila poznana v manekenskih krogih) in sem jo srečala nazadnje po prvem porodu.. Prav nič se ji ni poznalo. Potem mi je druga kolegica rekla (one so bolj v stikih), da je nekaj tednov preden je šla rodit drugega nosila minič in petke in izgledala sploh huda nosečka. Ja, ene imajo pač malo sreče, kar se postavice tiče. Pa se ne smemo primerjat vedno z drugimi, ker vedno najdemo kaj boljšega, lepšega, popolnejšega... Pa naj bo to postavica ali avtomobil...

Ja, drugače pa je moj brat Jaka in ime je določil Timi. Nama je všeč in moj bratec je vesel, če se bomo res odločili za to ime. Enim se zdi mogoče čudno... ampak res sem rekla, da bo tokrat imel Timi besedo pri imenu (razen čudne predloge bomo probali skupno izločituser posted image ). Drugače pa bo seveda Jaka in je Jaki zdaj, ko je še čisto majcenuser posted image . še vedno pa smo odprti še za kakšen drug predlog. Meni je všeč Lenart... Timi pa se je zgražal zadnjič in rekel, da se potem ne bo hotel rodit, če mu bo tako imeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ma ste dobre user posted image user posted image    kake načrte kujete user posted image

Ja, potem te itak presenetijo in je tole ''načrtovanje'' bolj za hec. Je pa res, da si kot najbrž vsak starš nadvse želim, da primem prave vajeti in ga usmerim na pravo pot. kakšna pa to je... se bo pa še pokazalouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
5.2.2008 12:33:50   
TamaraJ
Valentina2005 in barbaw... hvala za linke. Grem mal firbcatuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
5.2.2008 12:46:50   
valentina2006
TamaraJ: user posted image  user posted image  user posted image

Kar se pa hujšanja tiče, sem zmer gvorila, da bom po porodu, ker se mi je pred user posted image  nabralo kr neki kg. Upam, da mi uspe... Itak bomo pa na liniji in bo vsaka povedala svoje...

barbaw: Razumem tvojo stisko s službo...tud men je slabo, sam da pomislm nanjo... user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
5.2.2008 12:55:54   
kasso

Tamara sem gledala na spletne strani postojnske porodnišnice pa vidim, da še zmer nimajo razporeda za MŠ...ma so smotani...

ne morejo imet objavljeno na internetu, ker še sami nimajo datumov za letošnja predavanja.... pa smo že februarja user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
5.2.2008 13:05:22   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ne morejo imet objavljeno na internetu, ker še sami nimajo datumov za letošnja predavanja.... pa smo že februarja user posted image

ti jim kar po mailu pošlji vprašanje. meni so odgovorili takoj drugi dan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
5.2.2008 13:14:26   
barbaw
Aurora če bi vprašala kako zgleda Mš bi ti takoj povedali, da je sedenje na neudobnih stolih, gledanje kakšnih projekcij in seveda posnetek samega poroda. Tisto kaj mi vidimo na Tv pa ne vem, če je kje v Slo. Da bi mamice sedele na blazinah na tleh s partnerji in se učile pravega dihanja,... V MB porodnišnici vem, da ni tako. Dihanje pa kar trenirajte, ker vam bo prav prišlo. Vsakršno stokanje in kričanje med porodom vam samo jemlje energijo. Ni tako hudo, da bi moral kričat. Da pa ene skup padajo na predavanjih se ne čudim. Že slab zrak lahko povzroči slabost. Jaz sem si vedno s seboj jemala pijačo, ker mi je bilo potem lažje prenašati vse skupaj.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
5.2.2008 13:16:31   
narava
a v ljubljani majo MŠ samo v ljubljanski porodnišnici?? al majo se v kakih ZD-jih? mogoce kera ve? bom sla se mal pofirbcat po forumu, ce kje kaj najdem..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
5.2.2008 13:21:09   
TamaraJ

Tamara in edinaos res mata dobre plane user posted image ....nazadnje bomo me tiste mamice, ki jih bomo hotle parčkat, oni bojo pa glih tist domov pripeljal, kar bomo najmanj hotle user posted image .

Itak... to je kar za pričakovatuser posted image

O hujšanju pa zdele sploh še ne upam razmišljat. Definitivno mamo srečo, da bomo lahko vozičkale po lepem vremenu (upam vsaj). Sam me je strah, da ne bomo privozičkale do prve slaščičarne pa šle na tortico user posted image .

Hmmmm, pa kaj bomo pa hotele, če nam bo cukr paduuser posted image user posted image

Ja, imam občutek, da bomo prepozne... V LJ se mi pa ne da vozituser posted image . Meni je rekla, naj pokličem čez en mesec... No, to je enkrat zdaj te dni.. Bom poklicala.

barbaw... kar se strojev tiče... ja, se strinjam. vedno slabše je... Je pa po svoje žalostno in nelogično, da večina dela kot robotki za tisto peščico bogatih kapitalistov. Ljudje za ljudi? Jeah,U wish... Danes idealna ženska za zaposlit: mlada, luštna, visoko izobražena z vsaj 5 let delovne dobe in hudimi referencami in osebnimi priporočili znanih direktorjev, neplodna s potrdilom, da ne bo posvojila otroka, samska, nikoli bolana,... ****t ga, ne izpolnjujem kriterijevuser posted image user posted image
Ah, manj ko se obremenjujemo, bolje je. čeprav je težko, da se ne obremenjuješ. Vsaj ko dobiš nakazilo ti vse dol pade. Potem pa čaraš...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
5.2.2008 13:44:23   
aurora28
Barbaw ja sem videla, da je pri nas v Slo situacija čisto drugačna in da je film, film user posted image user posted image . Ampak žalostno je, da moraš sedeti v prisiljeni drži in še to v totalno neprimernih stolih.

Sem pa videla, da je ogromno user posted image v našem kraju. user posted image user posted image user posted image

Punce kakšne načrte kujete user posted image user posted image .

Jaz o hujšanju sploh ne razmišljam, a veste, da sem jaz že na + 12kg user posted image user posted image user posted image , sploh nevem kam gredo kile, verjetno sem srečnica in mi ves špeh gre v tazadnjo user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
5.2.2008 13:51:10   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Punce kakšne načrte kujete user posted image user posted image .

Ja, zdej se moramo pozanimat o dobro situiranih rodbinah (kaj bo kdo podedoval od koga) in potem poparčkat naše otroke. Je treba misliti že zdaj na VIP povezave itd. Ja, to so resne stvari. Fotr od katerega ima veze tam in tam in od une mat je neki v žlahti z... kako pa bo službo revček dobil, če ne bomo že zdaj naredile načrta?

Ah... sej me ne jemljete resno, aneuser posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.