barbaw
|
TamaraJ se strinjam s tisto temo hujšajmo skupaj. Vem, da sem prvič hitro shujšala na staro težo. Zdaj pa sem bila pomladi bolj suha, telo je hotelo da dobim težo, ki sem jo imela tudi pred prvo nosečnostjo in sem na istem kot v pri nosečnosti. Ne vem zakaj, ampak me tisto hujšanje ne tolaži več tako. Jaz sem bila vedno zakompleksana in se še nisem znebila kompleksa. Verjento bo kar to krivo. Pa okrog mene so same trlice pol pa se moraš dobro počutit. Pa srečujem nosečnice, ki nosijo celo nosečnost hlače, ki so jih imele prej . Jaz tega že zaradi zdravja ne bi počela. Ampak da si noseča 9m in imaš 34 št hlače gor? Sem videla nosečko na lastne oči. Kompleks, kompleks in še enkrat kompleks. Klinc ups gleda vse skup. Me zanima, če bo vaš drugi škrat Jakec ali bo Jaka. Našega nikoli nismo klicali Jakec. Je pa moj ljubček. Valentina jaz moram tudi jutri do službe stopit. Hm, me ne mika najbolj. Imam vedno večji odpor do šefice. Mogoče se samo v moji glavi kaj dogaja, ampak tisti pogledi pa besede me spravijo v slabo voljo še za tri dni. Vem pa, da v službi nisem edina, ki se tako počuti. Je kar grozno takole hodit delat. Zdaj imam vsaj manj stresno življenje, ker nisem tam. Nikoli nisem upala nič rečt, pa vse sem kot poslušen cucek naredila, še na bolniško nisem upala, ker sem vedno dobila tisti občutek manjvrednosti in ... Totalno zbijanje morale. Joj, ne spomnim se katera je delal v Rutarju (špelin@, Estrella,...???). Kaj je bilo ful hudo, da si menjala službo? Vsake toliko časa iščejo nove delavce/ke, mogoče že to dovolj pove? Kasso glede hujšanja med dojenjem imaš prav. Jaz pa sem zaradi hitrega življenja (ne vem zakaj je bilo to ravno med porodniško) zgubila vse pridobljene kile kar hitro. Dojila sem skoraj 8 mesecev, potem pa je naš Jaka pogruntal, da mu je kuhana hrana bolj všeč. Star je bil tri mesece, ko je začel cvilit ko smo mi jedli in nas je gledal. Je kar hitro dobil prvi kos lubenice za sesat. Ne me kregat, ampak je zelo rad jedel in ni imel problemov. Hotla sem to napisat, da sem jaz v prvem tednu ali dveh izgubila dodatnih 7 kil. Me je patronažna kregala ko , ker me je moj lubi zatožil, pa še videlo se mi je ful. 7 kil se pa mora nekje poznat. Mi je težila, da moram jest, apetita pa res nisem imela pa nimam pojma zakaj. Edinaos imaš pa pozornega moža. Sem se kar raznežila, ko sem prebrala kaj je napisal pri darilu od pupe. iiii Naty ti se kar lepo pazi. Meni se zdi, da boš malo prej rodila. V službi se pa naj sprijaznijo. Se boš potem peljala tja s tvojim ko bo čas za to. za sestrično. Tamaraj Link za smiley je http://www.getsmileyface.com/.