|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
5.2.2008 10:05:57   
15.7.
magi* sam js k ga pristavim k zmanjka mleka se on zacne dret. in se dere. pol mu dam pa flasko pa je mir , mislem pije in je. je pa res da spije 240 ml oz jih kr zdondla.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
5.2.2008 10:09:22   
lana38
Mi2 s Timom pa imava čez 10 dni spet posvetovlnico. Vsi pravijo, da vidno raste in se redi. jaz pa tega ne opazim, ker sem vedno z njim. Bomo videli, kakšne mere bo imel.
Mi še ne bomo letos Tima naskirali. Blaž je pa samo danes v šolo šel maskiran v vojaka JLA. Imamo še doma od dedka kapo in gas masko, tako da ima tudi nekaj opreme. Prej pa tako ni mogel biti maska, ker je bil bolan. Bilo bi pa prehitro, da bi zdaj začel kar nekaj zunaj noreti.Sploh v takem grdem vremenu. Spet je sivo in dežuje.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 777
5.2.2008 10:11:10   
lana38
15.7., če toliko spije takoj po dojenju, je pa kar pošteno lačen. user posted image Vsaj jaz mislim. Moj Tim niti ust noče odpreti takoj po dojenju.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 778
5.2.2008 10:48:14   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

magi* sam js k ga pristavim k zmanjka mleka se on zacne dret. in se dere. pol mu dam pa flasko pa je mir , mislem pije in je. je pa res da spije 240 ml oz jih kr zdondla.

najbrž tudi, če ga daš takrat na drugi jošek ne pomaga? je pa tako, po flaši se ne rabi nič matrat in pravijo, da ko enkrat spoznajo kako fajn teče po flaški, jih težko pripraviš do tega, da bi se spet "mučili" z joškanjem.

nič se ne sekiraj. sam, da hoče jest. sem vidla v bolnici kako hudo je mamicam, katerih otroci nočejo jesti sploh. sprosti se in uživaj s tamalim. bo tako in drugače gor zrasel. res se ne rabiš zaradi tega sekirat.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 779
5.2.2008 10:54:42   
Skyline
hi....sm ugotovila, da očitno to krvavenje ni več čišča, ampak bo kr user posted image , ker danes več krvavim in je prav M podobno, pa tudi trebušček me malo boli, tko da sm prow na tleh, ker se počutm vso tako umazano, ker nism navajena vložkov, ko sm pa skoz tampone uporabljala, ampak sedaj si jih še ne upam, bom počakal do pregleda drug tedn in vprašala...nekam zgodaj je prišlauser posted image ...sm mislila, da dokler bom dojila, da je ne bo, pa pravjo tud, da če dobiš M, da pol je več možnosti, da zgubiš mlekouser posted image ...je to res???

...hmmm...240 ml???...to je ogromno, to ima naša Ema za 2 obroka....se mi zdi po tem, da ful malo spije moja pikicauser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 780
5.2.2008 11:26:03   
Magi*
Skyline, nč bat glede mleka. M nima vpliva nanj, sam tamalim lahko takrat mal "smrdi" oz jim ni do hranjenja. ni pa mus. moje Zaki, se spomnim, ni nič iz tira spravlo. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 781
5.2.2008 11:29:52   
Vrtnica79
Oj, danes pa res ni našim maskaram dano vremeuser posted image . Jaz se Latašo že ob 7 naštimala v miško ( in ne mačko kot sem napisala par postov nazaj). Sem pa ji mogla naredit profesionalen make-up, drugače je rekla da si nebo gor dala tega kositmauser posted image  No, in pol ko se je pogledala v ogledalo si je bila prav všeč. Hvalabogu, ker drugače bi jaz z jeze jo poslala v šolo kar v trenirki. Joj, je prava avša včasih.

Samo škoda da že cel čas dežuje in bodo imeli povorko pokvarjeno. Slikice sledijo kasneje, zdaj moram it kuhatuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 782
5.2.2008 11:31:43   
Vrtnica79
Aja, ElaM, Raho in Magi- sem ves le našlauser posted image (saj veste kje)!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 783
5.2.2008 11:46:19   
ElaM
Evo, punce, da še tukaj malo pokramljam.user posted image  Sicer se že Manca oglaša in bo kmalu hotela jest.
Mene spet glava boli in sem prav slabe volje, pa vreme je za user posted image , Tinkara ga nekaj svira, no manca je pa pridna. je danes full dobro spala, od 10-do pol 6-ih, potem jedla in nato potegnila še 3 ure. Mi je bilo že kar čudno, ker naša punca ima uro okrog 8-ih običajno.

15.7. ne se sekirat zaradi mleka, moja Tinki je od prvega dne dobivala dodatek, pa ji čisto nič ne manjka. V letu in pol je bila 2x pri zdravniku zaradi bolezni.
Poje pa vaš Klemen res ogromno, ni čudno da je tak orjak. user posted image  Sama niti nimam predstave, koliko spije naša, mleka si nikoli ne črpam, ker sem enkrat poskusila in je priteklo celo 40ml.user posted image  Tako, da sem to opustila, očitno tamala veliko bolje sprazni dojko, lačna ni, ker takrat joka, pa tudi pridobiva lepo.
Ayo, kaj si zvedela zaradi glave?
Loncica, obvezno bova spomladi vozičkali.

Zihr sem še kaj pozabila, samo Manca je vedno bolj glasna.

:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 784
5.2.2008 14:01:41   
lana38
Jaz si tudi nič ne črpam in ne stiskam mleka. Sem to enkrat pri Blažu poskušala, pa mi ni nič kaj šlo od rok. Pa še en dermatofibrom sem si pridelala takrat na desni dojki. Zdaj pa naj kar Tim sam poskrbi, da si ga ven povleče.user posted image  Očitno ima dovolj, če lepo spi, ko se naje. Razen če ga krči mučijo, ampak to je že drugo. Drugače pa je tudi zadovoljen, ko je buden, kadar se podoji.
Blaž je bil samo v šoli maska. Potem se je pa kar slekel in več ne bo maska.user posted image Očitno ga bo začela puberteta dajati. Ni več tistega otroškega veseja. Vreme je pa tudi čisto zanič. Stokrat na dan dežuje in neha.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 785
5.2.2008 14:17:11   
andreja2000
pri nas pa je Lara spet dobila vročino in je spet doma.Za maskiranje pa itak ni navdušena in pravi,da ji je to  tudi otročje.Tudi večji sin se nikoli ni rad maskiral.

Jutri pa imamo že drugič posvetovalnico in Eva 2 meseca.Me resnično zanima kolikšna bo njena teža jutri.Mleka sem prepričana,da nimam premalo,je pa res,da Eva ni dolgo na prsih,saj je običajno gotova že v kakih 5 minutah,le zjutraj in zvečer traja dlje časa.Po dojenju pa tudi nikoli ne zaspi kot je to počela Lara.Če pa jo pristavim k prsim še potem,ko podre kupček pa se začne jokat,ali samo lizat bradevico.

Vreme je pa res obupno za pustni torek.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 786
5.2.2008 15:50:01   
t*e*j*k*a
OJ!

JA danes je pa res vreme tako da ni za nikamor!!

Tudi jaz si ne iztiskam mleka. Ja pa smo res decembrčice pridne glede dojenja. Jaz nikakor ne mislim flaške uvest, razen če bo res nujno. Ga imam raje vsake pol ure prikloplenga. Je pa res to kar je ena napisala tuki na forumu, da prehitro mlade mamice obupajo in dajo flašo. Kaj pa če bi živeli nekje bogu za hrbtom in nebi blo kr tko dodatka za dobit.

JAn dans spi že tri ure skup. Zdej se neki oglaša, ampak mislim da je to bolj v spanjuuser posted image .

A majo vaši user posted image tud kej bel jezik? JAn ga ma skor od zečetka, pa je babica vidla pa ni nč rekla, zdej sem pa nekje prebrala da je to lahko soruser posted image . V posvetovalnici sem pa čist pozabla vprašat, kr nas je tko na hitro odslovila, smo se zmerli, zvagali in adijo.

Lepo pustujte in čimveč krofov vam želim
čao

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 787
5.2.2008 16:09:08   
t*e*j*k*a
Sm napopala neki slikic v album

LINK

PAPa

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 788
5.2.2008 17:12:02   
Mat3ja22
tejka - če ima bel jeziček in obloge po dlesnih je to definitivno soor. moj Nick ga je imel okoli božiča. pa sem mu 3x dudo namazala z daktarin gelom pa mu je zginlo. no potem ga je pa čez kake 14 dni dobil še na jajčkih. svetujem ti da si kupiš tisto kremo in soor čimprej odpraviš vsaj meni je tako rekla paronažna.

ne strinjam pa se s tabo glede tega da mamice prehitro obupajo glede dojenja. no nekatere res, ja pa dosti takih, ki se zelo trudijo da bi imele mleko pa jim to ne uspe. jaz Nicka že od začetka dojim. pa je vmes bila kriza ker je imel premalo mleka in se tudi iz obeh ziz ni najedel. je še kar jokal. in takrat sem mu mogla dodajat Novalac. vsakič sem ga prej pristavila na zizo in sem tudi vztrajala kar dolgo, ker se je nenormalno jezil. ko pa ni blo drugega sem mu mogla naredit mleko, sicer je čezceli  dan spil mogoče še 120 ml dodatka, včsih pa še to ne. glede na to, da sem naredila čisto vse (od piva, polente in čaja za dojilje, ki ga pijem še zdaj) jaz nebi rekla da sem prehitro obupala. sedaj mu dodatek dam res še zelo zelo redko, ampak dobi ga kadar vidim da je še leačen in da mu moje zize ne zadostujej (ponavadi je to zvečer).

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 789
5.2.2008 18:15:40   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

ne strinjam pa se s tabo glede tega da mamice prehitro obupajo glede dojenja. no nekatere res, ja pa dosti takih, ki se zelo trudijo da bi imele mleko pa jim to ne uspe. jaz Nicka že od začetka dojim. pa je vmes bila kriza ker je imel premalo mleka in se tudi iz obeh ziz ni najedel. je še kar jokal. in takrat sem mu mogla dodajat Novalac. vsakič sem ga prej pristavila na zizo in sem tudi vztrajala kar dolgo, ker se je nenormalno jezil. ko pa ni blo drugega sem mu mogla naredit mleko, sicer je čezceli  dan spil mogoče še 120 ml dodatka, včsih pa še to ne. glede na to, da sem naredila čisto vse (od piva, polente in čaja za dojilje, ki ga pijem še zdaj) jaz nebi rekla da sem prehitro obupala. sedaj mu dodatek dam res še zelo zelo redko, ampak dobi ga kadar vidim da je še leačen in da mu moje zize ne zadostujej (ponavadi je to zvečer).

Mateja, tukaj se pa 100% strinjam s tabo.
Če mleka ni dovolj, ga pač ni, pa če otroka pristavljaš vsake pol ure. Vem kaj govorim, ker sem pri Tinkari to doživela. In vedno so me v jok in slabo voljo spravile pripombe, da se ne trudim dovolj, da ima vsaka mama dovolj mleka za svojega otroka in bla, bla. V drugo je dojenje steklo, vendar nikoli in nikdar ne bi za mamico, ki nima dovolj mleka rekla, da se ni dovolj potrudila. Tista, ki tega ni doživela, ne ve kako boli, ko veš da si vse storil, da bi bilo mleka več, pa ga ni.

:)

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 790
5.2.2008 19:09:50   
želva
Se strinjam, da mleko je al ga pa ni.Nekatere se trudijo, pa če ni ni.Vem, pa da bi tudi jaz kmalu obupala nad dojenjem, ker enostavno nisem vedela zakaj mala joče, al je lačna al jo kaj boli in najprej sem pomislila, da nimam mleka.PA sem ji hitela flaško dajat,ampak se je vneslo.
Sem bila danes v LJ, in zapravila 60 eur.user posted image Sem kupila plenice in to Pamperske, ker v Mullerju nimajo 3-6kg, zmanjkalouser posted image .PA v MArks&Spencerju so imeli 7 bodijev brez rokavov za 10 eur in valda sem mogla kupit.Bo imela za poletje.Pa darilo za moževo setro in njenega moža, ker iamta roj.dan in gremo v nedeljo na Bled, še malo na izlet.
Sem vidla,da imajo v H&M čist novo kolekcijouser posted image .Vse kar iam zdaj Manca doma imajo znižano, ker zgleda, da odprodajajo.Jaz pa čist vesela, ker bom lahko spet zapravljala.
Zdaj se gremo pa kopat,LP

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 791
5.2.2008 19:12:06   
Ayo
Oj!

Zal mi je, da imate na pustni torek slabo vreme, tukaj pri nas pa je bilo spet cudovito, brez oblacka, 12° user posted image Sva se z Gabrielom cel dan potepala user posted image
Pa se danes ponoci je prvic potegnil 6 ur v enem kosu, od 00 do 6h, samo skoda, ker sem mogla sama itak vstati ob 7h, ker sem imela fizioterapijo za mojo buco.
ElaM, v petek sem bila pri zdravniku, rekel mi je da so verjetno vretence in me poslal na razgibavanje k fisio. Danes sem bila, terapevt mi je rekel, da imam zgornje vratne vretence ful neprozne in da mozno da mi sedaj, ko sem ves cas sklonjena (dojenje, previjanje, cartanje...) to povzroca glavobole. No, bomo videli, ce bo po koncani terapiji kaj pomagalo. Povedal mi je tudi, da so zadnje raziskave ugotovile, da cokolada (poleg belega vina in cigaret) tudi povzroca glavobole. No, jaz pa le-te pojem na tone user posted image

Glede pumpanje mleka - jaz pa ravno razmisljam v teh dneh, da bi si kupila pumpico, ker bi bila tako bolj prosta in ne vec vezana na uro za dojenje. cez 10 dni se vrnem k tecaju baleta, pa se vedno me mika koncert Cure-ov 2.3., v tem primeru bi bla z doma sigurno ene 5-6 ur...user posted image

Sem bila pa danes spet na plavanju, kako to pase!!!! user posted image

Prejle sva imela pa z Gabrielom ful avanturo. Sem ga sla previt in ko je bil nagec, se je jasno polulal. Potem, ko sem iskala nova oblacila, se je se enkrat in to tako, da je ustrelil po svojem obrazu! user posted image Sem ga odnesla kar pod pipo v umivalnik, prideva nazaj na previjalno in - se enkrat! user posted image
No, pol nama koncno uspe oblect plenico, se podojiva in vmes se ful pokaka. Greva se se enkrat previja in uganite kaj se zgodi? Spet se polula user posted image Tko smo zamenjali 3 bodije in pjace v roku 1 ure user posted image

Sem ravnokar dobila sms, da me v casu, ko gre moj na sluzbeno pot v nedeljo za 4 dni pridejo obiskat frendi iz Slo!! user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 792
5.2.2008 20:20:04   
pikica*
Ne oglašam se pogosto in tudi za branje mi zadnje čase zmanjkuje časa, ampak na izjavo glede dojenja  sem se pa morala odzvat...
tejka, ne moreš kar vseh mamic v isti koš metat. Ja, se zgodi, da mleka ni. Včasih je bilo drugače. Zdaj je pa en kup dejavnikov, ki lahko povzročijo, da mleka pač ni. Tudi pri meni je bilo tako. Že pri Zoji ga ni bilo in zdaj je enako. Ravno zato me res razkuri, ko kakšna mamica (ali pa to sploh še ni) pripomni, da lahko vsaka doji. Ja, v idealnih razmerah. Pri nekaterih pa se stvari pač ne poklopijo in na srečo obstajajo dodatki, da naši otroci niso lačni. Dojenje je oh in sploh opevano, po mamicah, ki ne dojimo pa se pljuva vsevprek in se gleda na nas, kot da smo kužne. Pač je moj otrok na flaški. Pa mu zato kaj manjka? Čisto nič. Zoja  ni bila v bistvu nikoli zares dojena, pa ni še praktično nikoli zares zbolela. V svojih prvih dveh letih npr. še ni dobila enega antibiotika, čeprav pravijo, da so zalivančki bolj bolehni. Poleg tega pa imajo tudi flaške svoj plus. Nikoli nisem vezana na uro, otroka lahko popazi tudi kdo drug (na žalost je pri nas večinoma le mož, ker druge variante pač ni, bi pa otroka z veseljem za kakšno popoldne prepustila tudi kakšni babici) in še bi se našlo.
V glavnem, hotela sem samo povedat, da naj se vsaka ugrizne v jezik, predno izjavi, da doji pač lahko vsaka.

Uf, že vnaprej se opravičujem, ker sem bila malo bolj ostra, ampak tale izjava me je res zbodla, mogoče še toliko bolj, ker je danes za mano res zelo naporen dan in mi enostavno zmanjkuje energije, da bi svoje mnenje malce zavila v celofan. Tejka, upam, da ne zameriš.......ni letelo direktno nate.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 793
5.2.2008 20:29:32   
Skaana
user posted image
no končno se je zadeva malce umirila, mali drnjoha po celopopoldanski budnosti, Atena pa je večerjo.

Tako da le sekundo.

Posteljica sestavljena, a še brez or. posteljnine - se še sušiuser posted image . Tako da jutri slikam. Tejka, lepe slikice.

15.7. glede dojenja se ne obremenjuj glede drugih. Le poslušaj sebe in user posted image . In potem naredi tako, kot boš sama začutila. In le tako bo najbolj prav. Če si pa res zelo želiš izključnega dojenja, ti je pa Magi* odlično svetovala. Pa jaz bi še zamenjala flaško in kupila tisto z izredno majhno luknjico na dudi, da se bi malce pomatral.  Ne pa da mu kar samo teče dol user posted image . Mimogrede, a maš mogoče na ta datum rojstni dan?

Naš pikolin se je pa začel zelooo odzivati, sem mislila, da se je že prej, a je zdaj razlika očitna. Prav pozna me in me vedno išče z očmi in obračanjem glavice user posted image . Pa pri dojenju me je začel gledati in se mi smejati user posted image . In vsi pravijo, kako imam razvajenega, jaz se pa samo smejim in pravim, da fino, a ne user posted image user posted image user posted image . Sam je res zanimivo, je danes prišla sestrična na obisk, mali se je zbudil in me klical, pa ga je ona dvignila - morale bi videt ta jok. Nenormalno. Ali pa če ga odložim v posteljico - ja, še vedno nisem obupala - kadar je v naročju - v sekundi tak jok kot da bi mu najmanj kdo kaj narediluser posted image
Načeloma pa je cuker - itakuser posted image . Sem bla danes na prvih govorilnih urah v življenju in sem Alekseja kar zraven vzela - seveda sem prej vprašala. In je ta lump skoz pridno poslušal, kaj sva govorile. Upam, da ne bo potem čez leto dni sestrici poročal user posted image .

No miza je že v razturu, pravljica pripravljena... Prijetno potovanje proti jutru vam želim.user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 794
5.2.2008 21:13:05   
lorch
pozdravljene!
po zeeelooo dolgem času se vam malo javim, ker mi kar zmanjka časa za računalnik.
Mi imamo krče, pa seveda ravno ko se jaz spomnim da bi pa le šla za rač., me pa Tjaša zmoti in potem si rečem da bom malo poznej šla mal javit kako smo.

Mi se dojimo,ampak, smo vmes že tudi aptamil mešali, ker je včasih proti večeru mleka malo manj, oz. se mi zdi da je manj hranljivo. sem pa opazila, da je to predvsem takrat ko se z vozičkom sprehajam tu v vasi, kjer je cesta "hribovita". Če pokurim preveč energije, je tisti večer manj mleka in potem je pač treba dat nadomestek, ker otrok pač ne more bit lačen. Sem pa omejila sprehode v vasi in se zapeljem v mesto kjer se dobim še s kako drugo mamico in se sprehajamo po ravnini in je bolje.
Drugače pa je tjaša stara že dva meseca, tehjta 4900g in meri 57cm.
Smo se pa odločili za cepljenje proti rota virusu. Kako pa ste se ve odločile?  Jaz delam v vrtcu in je zato verjetnost okužbe še nekoliko večja, zato sva se z mojim dogovorila, da glede na to, da tudi on dela z ljudmi je bolje da jo cepimo.
Evo, pa smo tam...  Spet se oglaša, ker jo črviči.
se še kaj javim.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 795
5.2.2008 22:10:50   
Mat3ja22
Elam, Želva, Pikica - z vsemi se strinjam glede dojenja. boljše da je otrok sit, pa čeprav po flaški kot pa da je lačen in samo dojen. ( v glavnem še sedaj sem jezna tiste, ki mečejo vse v en koš, da se mamice ne trudijo dovoljuser posted image ). Zdaj pa dovolj o tem iz maje strani.

Lorch
- jaz bom Nicka tudi dala cepit proti rota virusu, v četrtek imam posvetovalnico in takrt bo cepljen.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 796
6.2.2008 6:34:27   
15.7.
Mi pa še kar spimo, sem šla na ogenj vrzt, pa caj in dodatek nardit, če se zbudi. Usput sem šla pa še slikce naložet v album, sam full traja. aja, drugače pa nas mali spije 160ml mleka in 160 ml čaja, kljub temu, da ga prvič podojim.

Drugače pa ja, imam rojstni dan 15.7., Ti tut?

Aja zaenkrat Vam bom sam eno slikco dala v album, ko bo čas pa še kako.
http://www.moj-album.com/uredi/sabina-jakopin/10352026/

< Sporočilo je popravil 15.7. -- 6.2.2008 6:35:01 >

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 797
6.2.2008 8:05:09   
15.7.
 http://sabina-jakopin.moj-album.com/

ewo to so v grobem te slikce, mogoče prilepim še kako.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 798
6.2.2008 9:31:54   
loncica
Čav!

No, da še jaz dam moje mnenje o dojenju. Jaz imam pa drug problem. Mleka imam dovolj, se pa mali grdo doji in me občasno spravi čisto ob živce. Na začetku ful hitro je, potem se mu zaleti in tuli in potem rabiva kar nekaj časa, da se umiri (če sploh se), da potem normalno je naprej. Pa ni problem v pristavljanju, ker kdaj zna lepo jesti niti ne v tem, da ne bi bilo dovolj mleka, ker ko stistnem, kar šprica. Po flaški je ful lepše in sem danes celo noč razmišljala ali naj mu dam flašo zjutraj. Problem je v tem, da si jaz ne morem spumpat 150ml mleka, ampak max 100, kar je pa premalo. Da bi mu dajala dodatek, se mi zdi brezveze, ker imam mleka drugače dovolj. Tako, da to opevano dojenje, vsaj pri meni ni nič kaj fletno.

Drugače je mali danes spet fajn spal, 7 ur, le jaz sem bolj slabo spala. Sem bila pa an aerobiki včeraj, je prav pasalo malce razgibavanja.

Lorch, jaz ga bom tudi dala cepit za rota virus. Moram zdajle poklicat.

Lp

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 799
6.2.2008 9:32:07   
želva
Dober dan!Sonček že kuka inspet bomo lahko šli malo ven!user posted image
Sva že od posvetovalnice in Manca se je zredila samo 650g in zrasla 2cm, ampak naj ji bo ko je pa 14 dni sračkala in bruhala.user posted image Smo pač v mušji kategoriji.Zdaj tehta 4730g in je dolga 57cm. Sem vprašala za rota virus in mi je rekla zdravnica, da to je zdaj prebolela in da tud če še enkrat zboli, bo v lažji obliki. KAo kot ošpice, če prebolič, da jih ne moreš več dobit.No, pa smo prišparali.user posted image
Včeraj grem vrečko za smeti menjat in vidim v kuhinji plesnivo omaro.Čist nova kuhinja, men pa omare plesnijouser posted image .Mi je šlo kar mal na jok.Smo ob 10 zvečer(tašča. tast, mož in jaz) kuhinjo na horuk prestavili stran od stene, ker se zadaj kar gobe gor gojijo.Groza!In zdaj imam vse v razturu, vse smo ven iz omar znosili, pa odprli predale, da se lufta in suši.Ne vem, od kje nam tolk vlage.Še dober, da ne kuham, ker imam vse po tleh razstavljeno.Plesni pa tolk in to sam tam kjer imam elemente, ker je bila kuhinja čist stisnjena do stene, pa cela zagiftana in zrak ni krožil.
Tejka, smo te kar mal preveč napadli. Sej vem, da nisi hotela nobene mamice, ki ne doji napadat, ampak pač občutljiva temauser posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.