|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
4.2.2008 18:47:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
NECKERMANN

QUELLE

Mal si poglejte. Se najde kej luštnga. user posted image

Niti ne upam iti firbcat user posted image user posted image  Imam na srečo user posted image user posted image  polno odlično ohranjenih in lepih nosečniških oblačil iz predhodnih treh nosečnosti in ne rabim nič. Čeprav bi imela kaj novega, jasno user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
4.2.2008 18:49:42   
jana81
oj čvekice

sem ravn prišla s pregleda, vendar nisem nič kaj dobre volje...morem it v sredo na cuker test nazaj, ker mam povišan sladkor v urinuuser posted image user posted image
moja mama ima sladkorno, pa upam da je ne bom še jst fasala, bom mnda res mogla pazit kaj jem. Je rekla nič več sladkarij, in ogljikovih hidratov.

sem vidla ko mi je z metrom zmerla MV, a mi ni povedla kok je dolg,jst sem pa tud pozabla vprašat. v glavnem ok.

sem vprašala kaj je s tem porodom v 8 mesecu, in mi je rekla da oni štejejo v tdnih in za njih traja nosečnost 10.mesecev, pa da po 35.tednu je otrok normalno razvit, tud pljuča itd, da lahk samostojno zaživi.Kej drugega mi pa ni povedla.

naslednji pregled imam 6.3.08

zdej se pa grem stiskat k user posted image , da me mal potolaži, kr sem kr depresivna ratala s tem cuker testom.

papa

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1952
4.2.2008 18:51:21   
špelin@
Če katero zanima, sem dala v album Maškare 2008 nekaj slikic (geslo je tribabe) user posted image

Zdaj grem pa user posted image  nafehtat, da slika moj trebušček user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
4.2.2008 18:52:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
sem ravn prišla s pregleda, vendar nisem nič kaj dobre volje...morem it v sredo na cuker test nazaj, ker mam povišan sladkor v urinuuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
4.2.2008 19:04:29   
Estrella*
Jana: nikar ne bodi žalostna. Sicer ne vem zakaj imaš cukr v urinu, pa vendar je možno, da od "pregreh". Ne smeš takoj pomisliti na nosečniški diabetes. Držim pesti za tebe in tvojegauser posted image
Sama sem ga imela v 1.user posted image povišanega, ker sem jedla preveč sadja, predvsem grozdja. Pol sem ga ukinila in je bil tudi urin bp.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
4.2.2008 19:05:29   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jana81: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
4.2.2008 19:10:16   
TamaraJ
No, še jaz na hitro preden me fantje dol spodijo... je rekel, da je vse OK, vaginalnega pregleda pa nisem imela in mi je prav pasalo. No, kakor sem videla in je tudi G rekel (čeprav mi noče za zihr potrdit, ker se kao lahko kdaj pa kdaj zmoti) bom tudi v nadaljne ostala edina ženskica v familiji. Ja, meni se je zdelo zelo očitno na monitorju, feeling me tudi že od začetka vleče na user posted image in se mislim, tudi tokrat ni zmotil. Ja, izgleda, da bomo res imeli mini Jakijauser posted image .
Zdaj sem na +5-6 kg nekje (ker sem bila že oblečena med vaganjem), obsega še ne vam (se moram izmerit). naslednji pregled pa imam 3.3.2008.

jana81
.... ja, prav zoprno tole s sladkorno. Je pa z malim vse ok in to je pomembno. Čestitke za pregled. Pa ne bit slabe volje, vse bo OKuser posted image

No, se beremo ju3... zdaj grem za nekaj minut v banjouser posted image

Nočko

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
4.2.2008 19:12:09   
Estrella*
Špelin@: luškane maškarce user posted image  Mali dve sta ti tako podobni! Imata kaj po atu?

Upam, da vidimo tudi tvoj bušiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1958
4.2.2008 19:13:29   
Aurea
iiiii, Špelin@, kolk ste fletne punce user posted image  
obe maškarci sta super user posted image , sploh tamala pika kot user posted image  s tistimi tipalkami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1959
4.2.2008 19:17:13   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP), Katy82 (3D 

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP), Špelin@ (3D), Aria81 (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP), **** (GP) 

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP) 

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.3.2008: TamaraJ (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP

Neposredna povezava do sporočila: 1960
4.2.2008 19:20:19   
aurora28
Špelin@ super maškare ste user posted image user posted image user posted image , če bi zdaj prišle k nam na vrata bi dobile nekaj za pusta hrusta. user posted image user posted image Aja pa tamala pa zgleda ta prava mala navihanka user posted image , verjetno je kej po mami, kajne? user posted image user posted image user posted image

Jana81 ne se obremenjevati preveč, vse bo ok boš videla, malo omeji sladkarije in veliko pij. En velik user posted image zate in tvojega pikeca.

Katina a si ti imela kakšne znake, da te je dal G na cuker test?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
4.2.2008 19:27:48   
sesil
katina user posted image  . ko pa boš dobila navodila za djeto, pa prosim povej kaj so ti napisali. mene zanima kaj je tako prepovedanega.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
4.2.2008 20:02:43   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:93 cm, +6kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:112cm, +9Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +6Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +8kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:89cm, +12kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +3kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +5kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +3,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:99cm, +6kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 
user posted image
Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+12 cm; +8kg )

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:98cm,+9kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +4kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:87cm /+17cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:105cm, +5-6kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +6kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +8kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +6kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image       

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 14Xuser posted image ,user posted image : 15Xuser posted image  in user posted image : 43X user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1963
4.2.2008 20:07:28   
valentina2006
Majčice LEPO NOČKO, jest grem ležat, me tko glava boli user posted image ...

ZA JUTRI: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jana81 za 3D

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
4.2.2008 20:10:45   
Estrella*
Še vedno vodijo user posted image . Malo sem prečekirala seznam in ugotovitev je sledeča; iz neznanega razloga se je večina  pozabila tehtatuser posted image  

Še vedno čakamo, da se javijo ; Čmrlika, Nataša34, Taula, ****
Drugače pa so poniknile tudi; petrahh, Modrooka, filipinka, svojeglava, Buccka , hijenca, sashy, StBarbara...

Mogoče vse veselo gnezdijo in se pripravljajo na prihod user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1965
4.2.2008 20:11:34   
barbaw
user posted image  za preglede.

Estrella kake lepe maškare. Trebuha si pa skrila. user posted image  Ta mala je prav prisrčna, ziher te mota okrog prsta.

Katina drži se diete pa bo vse ok.

jana81 ne sekiraj se. Mene je bilo tudi strah cukr testa pa sem ga imela 4,6  (zelo malo). Živci lahko poslabšajo rezultat.

Aurora jaz nisem imela nobenih značilnih znakov, ki jih je nekdo prej napisal (se opravičujem ker se ne spomnim katera je bila). Pač bolečine pa pogosto lulanje, pa je rekla naj kar lepo grem.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1966
4.2.2008 20:14:36   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Še vedno vodijo user posted image . Malo sem prečekirala seznam in ugotovitev je sledeča; iz neznanega razloga se je večina  pozabila tehtatuser posted image   

Le zakaj pozabijo na tehtanje? user posted image  

Te naše nosečke, ki se ne javljajo mogoče več nimajo časa? Upam, da je res samo to razlog. Zdaj pa prepuščam rač. svojemu lubiju in se jutri beremo.

Adijo

Neposredna povezava do sporočila: 1967
4.2.2008 20:20:20   
Estrella*
barbaw: mene ponavadi tudi daje SNP ko je potrebno stopiti na tehtnicouser posted image  Sicer pa pusta bomo kmalu pokopali in bo tudi pregreh manj.

Tudi jaz se poslavljam za danes, ker mi očke skupaj lezejo.
Mirno noč vsem majčicam

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
4.2.2008 22:01:59   
Anonimen
ESTRELLA: HVALA RES JE, JUTRI BOM NAPOLNILA 26. ROJ DAN

HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
5.2.2008 0:21:15   
katy82
Čer mačkice

Evo nas iz 3D-ja,ki pa ni uspel.user posted image Videl se je ful mal k se mala ni hotla nastavt,obrazek je skoz zakrivala z rokico al se je pa stran obrnla lumpa mala.Je pa zdravnica fenomenalna pa tko profesionalna da sm kapo dol.Ker ni slikala celga obrazka nama je zaračunala navaden UZ kar sva bla ful presenečena k ji ne bi blo treba k neki sva pa le vidla.Iz profila se vid,da ma nosek po mamici pa ustnice najbrž tud tko da o lepoti ni dvomauser posted image .Naredila je zelo podrobno morfologijo na koncu se je še 15 minut matrala da bi ujela obrazek pa ni šlo.Vse skupi sva bla notr eno uro,si je res vzela čas.Cd je za doplačat,stane pa 8 evrov.Dobila sm eno slikico pa še ta ni najbolša k  se skor nč ne vid k je čist zakrita.Sam tistih par sekundic k smo pa le ujel fračo da se je mal pokazala se mi je pa ta otroček zdel najlepši na vsem svetu,zdej zastopm mamice k pravjo,da je njihov otrok najlepši.Prav ena nežnost me je obdala pa čeprav vsi pravjo da je naporno kumi čakam,da jo bom držala v naročju,mi gre kr na jok,joj ti hormončki nas delajo obupno čustveneuser posted image .
Zdej grem pa počas v pančevo pa se jutr kej tipkamo,nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
5.2.2008 6:39:37   
Skye
Jutro srečke souser posted image

Najprej iskrene čestitke naši Edinaos za rojstni dan. Naj se ti izpolnijo vse skrite želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image , kakav in čaj so skuhani......postrezite siuser posted image

Tortico pa bo Edinaos speklauser posted image

Katina žal mi je da te je doletel gestacijski diabetis user posted image ...zdaj bo verjetno sledila stroga dieta in jaz vem da boš ti vse ovire na poti do cilja uspešno premagalauser posted image user posted image

Jana81 
veliko sreče v sredo na cuker testu......držim pesti, da je povišan sladkor v urino bil samo lažen preplah.user posted image user posted image user posted image user posted image

TamaraJ
čestitke za tvojega Jakija....no boš pa še naprej blažena med fantičiuser posted image user posted image

Katy82
klub temu da vam na 3D ni uspelo videti obrazeka (zgleda da so majski user posted image vsi bolj sramežljivi) user posted image sem vesela zate, da je drugače vse OKuser posted image user posted image user posted image
Ja to je pa verjetno res....za vsako mamico je njen user posted image najlepši na svetu in hvala bogu da je takouser posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
5.2.2008 8:13:01   
TamaraJ
Dobro jutro!

Skye... hvala za kavico. Dobro si skuhala in mi prav paše glede na to, kako sem prišla zalepljena v službouser posted image . Ja, izgleda da bom res skoraj edina punca ostala... Tehtnico bodo držale v ravnovesju še moja psička in dve mački. Tisti priseljeni debeli mačkon Edward pa bo vlekel iz ravnovesja, ker izgleda, da se je res za stalno preselil. Ah, je pa tako simpatičen. Skoz neki piha, po drugi strani pa bi se cartaluser posted image

Katina... na srečo imamo še tako malo do cilja, da verjamem, da boš uspešno zdržala tudi kakšno dieto te tri mesece in manj. Malo je zoprno, če te dajo na dieto že takoj na začetku.. tako pa bo veliko lažje.

edinaos...      user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
5.2.2008 8:57:49   
kasso
Katina, žal mi je, da si to fasala, ampak sem ravnotako prepričana kot ostale, da teh par mesecev diete boš z lahkoto vzdržala....

TamaraJ
, čestitam za user posted image , boš blažena med moškimi, ki te bodo razvajali :)

edinaos VSEEE NAJBOLJŠEEE in lepo praznuj!

špelina, ve tri babe pa ste zelo lušne navihane maškare :)

Kako izgledajo popadki? jaz sem imela občutek oz. bolelo me je kot menstruacijski krč in trebuh otrdi. Boli tudi čez križ. Sicer se mi to dogaja tudi zdaj, ampak ni v točnih intervalih, tako da ni panike. Prvič sem imela že svoje in me je zbudilo cca. ob štirih zjutraj, krč v maternici in otrdevanje trebuha na 15 minut...nič kaj grozno hudega, potem se je to krajšalo na 10 minut na osem minut, ... sem pa bila tako al tako naročena tisti dan, da mi bo G sprožila porod, ker sem bila dva dni prej 3 cm odpta.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
5.2.2008 9:01:29   
barbaw
Dobro jutro!

Hvala za kavico Skye.

VSE NAJBOLJŠE EDINAOS, VELIKO SREČE (KER IMAŠ POTEM VSE), ČIM LAŽJI POROD PA ZDRAVEGA OTROČKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TamaraJ boš imela punc dovolj, ko jih bosta fanta domov pripeljala. user posted image

Katina še tako malo je do konca, da boš že nekako zdržala tole dieto. Če računaš še tri mesece, dobre ali slabe, pa si na cilju.

Katy82 user posted image user posted image bosta imeli od maja naprej dovolj časa, da se bosta spoznavali. Samo, da je user posted image  zdrava, lepo napreduje, ostalo pa še pride.

Ko ste pisale včeraj, da je plod pri 36t dovolj zrel sem se malo zamislila. Pa kaj se zavedate, da je to čez 2 meseca. Aprila že lahko štarta prva majčica. Kako hitro bo to minilo. Joj me! Jaz še moram milijon stvari naredit do takrat. user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
5.2.2008 9:17:52   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

TamaraJ boš imela punc dovolj, ko jih bosta fanta domov pripeljala. user posted image

jeah, funny....user posted image  Ah, upam, da ne bom zaj. tašča. Pa da mi ne bosta moja fanta domov pripeljala kakšnega zafnanega bitja k z odprtimi usti žveči  čigumi in zdolgočaseno reče... daaaan... No, že postavljam kriterije... pa se eden še rodil niuser posted image user posted image . Ampak hočeš nočeš...nekako vseeno pomisliš na to, kako bo čez 15 let. Vsaj glede na to, kako hitro čas beži. Želim si, da bi imela s svojimi otroci prijateljski odnos, čeprav je to težka naloga, če želiš vzdrževati še avtoriteto. Vsaj v dobi odraščanja.
Moji mami je super uspelo... pa žal ne ve recepta. ''Feeling pač'', reče ponavadi....user posted image .

spelin@... sem si pogledala slikice in ste takooo luštne maškarce. Vse tri. Ata je res lahko ponosen na vas. Že enkrat prej, ko sem si ogledovala tvoj album, sem opazila, da sta ti obe princeski zelo podobni. Resda ne vam, kakšen je ata in težko sodim.. ampak vse tri imate tak simpatičen pogled in nasmeh, da se na daleč vidi, da spadate skupajuser posted image . Naš Timi je bil pa gasilec... mami pa letos nič. Lani mi je Timi rekel, da sem čudna, ker sem se našemila v hudička. No, bom drugo leto raje medvedekuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.