![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:05:41
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Mi štirje se bomo šli pa sedaj frizerja, pol bom pa večerjo začela delat..Rižoto z mesom in zelenjavo, pa skledo motovilca..njam. Zvečer pa maraton na TV., a ne?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:07:12
|
|
|
|
tany83
|
njam... sem kar lacna postala... to bo dobra vecerja...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:12:01
|
|
|
|
_ancica_
|
tany... ja, kaj pa cem...prvi dan sem bla kar jezna, potem sem se pa hitro pomirila. Bo kar treba bit bolj vztrajen, ni druge. Je pa mozno, da nisem tako zalostna zaradi novega stanovanja, komaj cakam da se preseliva cez dobre tri tedne!!! Zate pa upam, da bos kmalu boljse volje, sicer pa poznam te ''down'' obcutke, tudi mene kar dostkrat primejo, se posebaj med tednom ko sem sama doma. Bo bolje NAJBOLJSA...a vi se greste pa frizerje super, jih bos postrigla, ali bojo oni tedbe? Glede tv-ja zvecer imas pa prav
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:13:50
|
|
|
|
spps
|
Pozdravljene!kako ste mi kaj?jaz sem spet taka kot,da bi me tramvaj pofural
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:15:46
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla spps ja, kaj si pa pocela danes takega?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:19:48
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tramvaj??,, Otroci mi delajo vse živo..predvsem frizure brez škarij. Pa tko paše, da bi kar zaspala zraven.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:21:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hojla spps ja, kaj si pa pocela danes takega? na šihtu sem bila ponedeljek kot ponedeljek,me zdeluje vstajanje ob 5ih,ker zvećer moram buljit v tv. pa še vreme je čist v k....dežuje-pravo za spanje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:24:56
|
|
|
|
_ancica_
|
NAJBOLJSA...jaaaaa, to pa res ful pase. Jaz mam tud rada ce mi kdo po laseh sari haha spps...ja potem pa verjamem da si cist fuc
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:36:24
|
|
|
|
spps
|
še net me neki zeza in kaj mate ve dans v planu?ko sem vam je dan komaj začel
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:46:38
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz bom koledarje delala pa kaj skuhala, pa mogoce malo tv pogledala, pa tukaj se bom oglasila vsake tolk casa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:51:46
|
|
|
|
tany83
|
ojla... spps kako si kaj??? jaz mam tud rada da mi kdo po glavi sari ... je tko lepo, da kot muca predem... grrrrrrrrr ja ancica sej je vrjetno res, da si vsa evforicna in vesela ker se selista... no, sej je lepo to...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 17:39:59
|
|
|
|
_ancica_
|
Kaj pa je to danes? Nic kaj klepetave niste Jaz sem tudi bolj delavno razpolozena danes.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 17:55:16
|
|
|
|
tany83
|
jaz sem skoz tle nekje... sam mam status Odsotna ... jaz sem koncala s pranjem... zdej se susi ... zdaj pa morem neki kuhat... sam nevem kaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 18:14:54
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz sem skoz tle nekje... sam mam status Odsotna ... jaz sem koncala s pranjem... zdej se susi ... zdaj pa morem neki kuhat... sam nevem kaj aha, zato si kar naprej ''odsotna'' jst sem pa mislila da se slabo pocutis in pac zato nisi gor smo pa bolj tiho danes...mogoce ker je ponedeljek. Jutri pa mene ne bo. Grem koncno tisto zdravstveno zrihtat. Se bom pa verjetno na hitro oglasila zjutraj preden odpujsam v mesto a ves da jaz tud ne vem kaj bi kuhala danes. Imam se nekaj malega od vceraj, ampak za vecerjo bo pa treba kaj skuhat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 18:21:03
|
|
|
|
tany83
|
ja zato, sem skoz odsotna, sam na videz, drgac sem pa tle... sicer nisem lih razpolozena dans, ma bo ze.. jaz mam dieto tko da ne bom lih nevem kaj jedla... neki malega... no, lepo da si gres koncno uredit zdravstveno, ker to je itak pomembno, kr nikol neves kdaj ga rabis....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 18:46:55
|
|
|
|
spps
|
zdaj sem pa končno tle.prej sem risanke gledala,zdaj sem se pa pol ure z netom matrala zgleda je blo kaj na mreži zj... še je kera tu?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 18:47:45
|
|
|
|
_ancica_
|
upam, da se bos kmalu boljse pocutila. Jaz bi tudi mogla malo na dieto, se mi zdi da se samo redim tukaj ja, glede zdravstvenega pa res...nikoli ne ves.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 18:51:40
|
|
|
|
spps
|
kolk sta potem težke oz. pretežke,da bi morale imet dieto? moja mala ima pa danes modno revijo-z mojimi modrci
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 18:56:37
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kolk sta potem težke oz. pretežke,da bi morale imet dieto? moja mala ima pa danes modno revijo-z mojimi modrci mah ne, sej ni tako hudo, ampak bo pa treba zacet pazit. Sem se mal zredila tukaj. Imam tam okoli 55,56 kil (pred dvema letoma sem jih imela okol 52). Visoka (majhna) sem pa 165cm, tako da se ni panike
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 18:57:00
|
|
|
|
tany83
|
saj jaz nisem na dieti, ker bi hujsala... se nimam za neki predebelo.. res, da sem se mal poredila in mam mal bolj trebuscka.. ma ni panike... mam pa dieto iz zdravstvenih razlogov
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:06:18
|
|
|
|
_ancica_
|
joj tany...kaj pa je narobe? upam, da ni nic resnega. Jst moram itak ful pazit kaj pojem, ker mam probleme s prebavo, tako da
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:10:12
|
|
|
|
tany83
|
sej po moje ni nc resnega... sej bo... mal prebava... ... se bo umirila... vsaj upam...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:23:03
|
|
|
|
_ancica_
|
ah ja, jst sm ful spremenila prehrano...zdej ful pazim, da pojem veliko sadja, zelenjave, zjutraj jem te whole grain cereals, pa namesto belega kruha polnozrnatega ce ga sploh jem, pa tud makarone sem kupla polnozrnate itd...pa cimmanj cokoladic in tortic pa se mi je mal popravlo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:25:55
|
|
|
|
tany83
|
haha... sej jst jem velik sadja in zelenjave.... kruha skor nikol... se tistga jem prepecenga... ... no, ja cokolada in tortice pa zaenkrat jih ne bom.. sam da jih pa nikol vec ne bi smela
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:28:45
|
|
|
|
_ancica_
|
no ptem pa ne bo problem, mogoce si malo pod stresom, pa se vcasih pozna na prebavi...bo minilo
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.