![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:49:52
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany si verjetno šla malce počivat ne? Tako da bom jaz 4 zvezdice verjetno drugi teden dobila, ko bom imela samogovore , malce še bom pa še zdaj tudi tukaj strašla, če se bo slučajno katera oglasila potem pa odšla in v ponedeljek zjutraj nazaj prišla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:53:44
|
|
|
|
tany83
|
aaa... lepo.. ja si bos mogla veckrat, da prides v prakso...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:54:29
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...ce se ne tipkamo vec danes ti zelim en ful lep vikend, pa se vidimo spet v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:54:48
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa vsakič bo boljše boš vidla, vaja dela mojstra .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:56:10
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany si verjetno šla malce počivat ne? Tako da bom jaz 4 zvezdice verjetno drugi teden dobila, ko bom imela samogovore , malce še bom pa še zdaj tudi tukaj strašla, če se bo slučajno katera oglasila potem pa odšla in v ponedeljek zjutraj nazaj prišla ne sem tle... sam mi dela racunalnik nekam pocasi...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:58:27
|
|
|
|
sončnica24
|
Sem mislila da si šla počivat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 21:02:00
|
|
|
|
tany83
|
ah ne... nevem kaj bi.... zdaj sem si bojler odprla, da si segrejem vodo in pol se grem tusirat... in pol bomo vidli kaj bo na sporedu...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 21:02:28
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany probaj brskalnik dol zapret pa se na novo prijavi, pri meni to pomaga in potem spet vse dobro dela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 21:04:28
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany probaj brskalnik dol zapret pa se na novo prijavi, pri meni to pomaga in potem spet vse dobro dela ja hvala... saj zdaj si je opomogel in gre spet bolj hitro... ocitno sva oba danes
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 21:06:25
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany probaj brskalnik dol zapret pa se na novo prijavi, pri meni to pomaga in potem spet vse dobro dela ja hvala... saj zdaj si je opomogel in gre spet bolj hitro... ocitno sva oba danes To meni večrat naredi pa to potem pomaga očitno rabi tu pa tam malce novega elana ali pa res preveč čvekamo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 21:19:22
|
|
|
|
tany83
|
Vrjetno me ma ze zadosti, ker skoz tle visim... haha.. ... sem nesla perilo zopet ven obesit, ker je spet soncek posijal
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 21:21:38
|
|
|
|
sončnica24
|
Mate pa aprilsko vreme, jaz pa bom še do 22 tu potem pa grem v postlo je moj obljubo da bo hiter, sicer pa mora bit če hoče met , sva zdaj nekje v tistih lepih dnevih ok O
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 21:29:38
|
|
|
|
tany83
|
ja, je aprilsko ja.. sam ne po temperaturah... pol pa hitro v posteljo, segrejo jo, da bo temperatura prava, ko pride tvoj domov.... jaz pa pod tus sibam zdej ce bos ze sla... ti zelim kar se da lep vikend... in se tipkamo zopet v ponedeljek... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 21:32:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj verjetno bom jaz drug teden bolj brala kot pisala, ker moj dela zjutraj pa v petek je 8.2 in je praznik, tako da bom verjetno od četrtka dalje odsotna bomo pa potem naslednji teden nadoknadli . Punce lepo se mejte pa napišite kaj pametnega da mi ne bo v ponedeljek zjutraj dolgčas pa da bom mela kaj za napisat Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 22:00:18
|
|
|
|
sončnica24
|
Vidim da ni nič novega tako da ste verjetno vse pridne ali pa že spite, jaz tudi še zdaj skočim pod tuš, potem pa mojega lubeka počakam pa spat. lep vikend še enkrat in uživajte se beremo in tipkamo drug teden. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 22:10:33
|
|
|
|
_ancica_
|
vama bom pa se jst voscila lahko noc in lep vikend. V ponedeljek pa se spet tipkamo cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 22:14:53
|
|
|
|
mayci
|
Spet sem samo še na "lahko noč" prišla... Zdaj mi je pa že smešno! No, ja punce, pa se oglasim spet v ponedeljek, pa upam, da vas še ujamem.. Lahko noč!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 22:24:19
|
|
|
|
spps
|
alora čveke!še je katera kje blizu compa?ste spet našibale postov,da sem komaj najdla poste od danes-brala jih bom pa jutr,danes se mi ne da .zdajle sem iz šihta,pa sem se odločila,da vas malo pozdravim edin kar sem zasledila,da tany nekaj zdravje matra . in drugače ? kaj dogaja?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 22:25:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayci Spet sem samo še na "lahko noč" prišla... Zdaj mi je pa že smešno! No, ja punce, pa se oglasim spet v ponedeljek, pa upam, da vas še ujamem.. Lahko noč! majchy, ti pa res nimaš sreče-vedno si na forumu,ko že vse šmrknejo vstran
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 22:26:18
|
|
|
|
mayci
|
Nič ne bo spps, so že vse šle...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 22:29:32
|
|
|
|
spps
|
ne,niso še šle-sam po forumu letajo naokol
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.2.2008 14:36:52
|
|
|
|
tany83
|
Hola... kako smo kaj cvekice... jaz sem danes kot nova... glavobol je minil, slabosti tud... danes koncno sibam k frizerki in se premalam v rjavo barvo ... upam, da bom zadovoljna... zdej mam pa se ma casa, ker je moj sel menjat olje avtu in na banko.. tko, da lahko jst mal tle okol strasim...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.2.2008 14:56:56
|
|
|
|
spps
|
ojla!a danes boš pa prišla med rjavolaske? jaz sem se komaj navadla na barvo zdaj pa je ok.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.2.2008 15:34:28
|
|
|
|
tany83
|
ja danes sem se odlocla in se pobarvam v rjavo, sicer ne neki tmnega, bolj svetlo... bomo vidli kaj bo ven prislo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.2.2008 17:18:51
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe. Kako ste? Smo dobro po kosilu,sedaj pa peljem otroka, pol bom pa sama zvečer...Pa ve?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.