|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
4.2.2008 13:49:41   
noa1
Lane, ja kaj si bila pa ti za pusta hrusta...pa Aneta?

Kako sem radovednauser posted image ..pa lih jaz, ko letos nismo bili nič. Je pust letos zame malo prehitro...bomo drugo leto nadoknadili.

Alina_alin in Teka....nič se ne javita (vaju malo pogrešam)..saj vem da je za vama naporen vikend, pa danes je tako turoben dan...čeprav malo pa že sonček kuka izza oblakov.
Mogoče pa še danes ven pridemo.

Sm bila pridna...se pere že drugi stroj pa vso perilo od prej sem v omare spravla, samo likat pa se mi še ne da (kup še ni dovolj velik....pol pa ni čudno da vedno likam po par ur skupaj in to večinoma sma srajce).
Sedaj pa grem še kuhno v red spravit...se plošča od štedilnika več ven ne vidi.

Ajdi...si grem še prej nekaj za jest naredit

< Sporočilo je popravil noa1 -- 4.2.2008 13:51:22 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   RE: Desetke007
4.2.2008 13:56:43   
noa1
Pa še eno vrašanje: A ste že vse user posted image  dobile? Jaz je še nisem (saj ne da se je veselim) ampak se mi zdi, da že vse o njej pišete.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
   RE: Desetke007
4.2.2008 14:28:45   
pikceva
Ojla punce,

Oglašam se po dolgem dolgem času (prejšnja oktoberka 07), ker smo imeli doma nadaljevanko: NORO, NOREJŠE, NORIŠNICA :)...Zdaj se stvari že umirjajo, da že najdem nekaj časa zase. Dvojčki pač. Sicer sta se rodili konec avgusta, bile bi pa pravi oktoberki. No naše bejbe tehtajo zelo zelo dosti; prva ma 6,7 kg, druga pa 5,9 kg. Ni švoh a ne?

Punce, mene nekaj zanima. A ima mogoče katera od vas nasvet za boleča zapestja? Mene tako boli, da se bojim, da sem že kako revmo fasala. A ma mogoče kaka nasvet glede tega?

LP vsem


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
   RE: Desetke007
4.2.2008 14:29:54   
kmarija
Vas moram neki nujno vprašat. Ve, ki ste že dojile oz še dojite- naša mala grizica je porajtala, da lahko mamico fino grize med dojenjem user posted image . Imate kakšen nasvet kako to preprečit. Aja pa ugrizne kr močno glede na to da dojim z silikonskimi nastavki. Svašta.

Jo pa moram danes pohvalit, je bila tako pridna na FT user posted image , je bila prav pohvaljena. Pa v jelenčka sem jo napravla, je full cortik.
Bom poskusla kako sliko not dat (nisem še nobene dala v album), upam, da mi bo ratal user posted image

Sem pa cunjice 56, 62 popakirala v škatlo k ima en aprijateljica aprila rok pa bomo posodil. Te pa kr nostalgija prime k tko ta male cotke gledaš, se čudiš kam je šel tako hitro čas user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
   RE: Desetke007
4.2.2008 14:40:40   
oktoberka
Dan! Ta vikend se mi pa RES ni dalo bit na rruser posted image Ne vem kako je to možno..user posted image

Zato tud nisem vsega prebrala. Bom sam na hitrco mal napislala.

Maja Zarja vprašala si kako Zarja kaka. Enkrat trdo kot kamen, drugič pa čist tekoče. Takrat ko kaka trdo, ji kar skuham čaj z mlekom in je potem bolje. Ker čaja samega ne smem dajat.

Čestitke vsem 4mesečnim in enememu 3 mesečnemu user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

V soboto sem bla v Baby centru in sem šla pogledat kolk stane adaptirano mleko in me je skor kap ruknla. Tale Aptamil AR k ga kupujem je 17eurou!user posted image
Mater, pol pa naj rečejo da trgovci nimajo marž nabitih do onemoglosti.
Sosednja vrata, kjer je pa muiller, pa stane 11eura. V lekarni pa 13, 50eura!
Ne morš verjet če ne vidiš!

Pikčeva pozdravljena!!user posted image user posted image

Mene so zdej klicala iz razvojne da majo en prost termin, tko da sva zdej že v sredo na vrsti. Komi čakam da jo pokažem.. In upam na najboljše!

Zdej sva pršli domov iz plesnih.. Je blo prav fino.

Sej jutr se pa pol itak vidmo čvekiceuser posted image

Zdej grem pa še mal posprav pa hitr skuhat še za mojga user posted image kosilo.

Lp




_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
   RE: Desetke007
4.2.2008 14:42:05   
oktoberka
Aja še to. Da se pohvalim. Naša user posted image pa že tko pridno in lepo je po žlički, da je mami čist ponosnauser posted image



_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
   RE: Desetke007
4.2.2008 14:48:01   
lane31
Ženski del familije se ni šemil...moška pa predator in dartvader iz vojne zvezd
Noa1 greš jutri kaj v center....mi3 bomo malo pogledali če nebo dežja
Dragi mi gre v nočno ...tak da mam postlo za sebe user posted image
Menzes......že tretji user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
   RE: Desetke007
4.2.2008 14:50:42   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: kmarija

Vas moram neki nujno vprašat. Ve, ki ste že dojile oz še dojite- naša mala grizica je porajtala, da lahko mamico fino grize med dojenjem user posted image . Imate kakšen nasvet kako to preprečit. Aja pa ugrizne kr močno glede na to da dojim z silikonskimi nastavki. Svašta.



To so nam v MŠ tako rekli in pri naši opažam da pomaga.
Ne smeš zavpit au in "trgat" joške stran, ker boš še večjo škodo bradavici nardila. Moraš jo grdo pogledat in odločne rečt: "Ne tega delat, ker mamico to boli!" Če v tistem trenutku kljub temu ne spusti, dojko odstraniš z mezinčkom, da spustiš vakum. In to moraš ponoviti vsakič ko vgrizne.

Lia je tut že začela z dlesnimi skup stiskat... kaj bo šele ko bodo zobki zunaj? user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:01:14   
kmarija
Noa 1 - jst tud še nimam user posted image

Pikčeva - morda pa maš sindrom karpalnega kanala - zožanje kanala na notranji strani zapestja. Ponavad se pojavi že v nosečnosti (več vode v telesu) ali pa če so roke preveč obremenjene (pomoje pri dvojčkih nč novga).  Čez ta kanal tečejo živci, pa se ponavad pojavi  tudi kako mravljinčenje ali omrtvičenost prstov. Ponaga opornica (npr čez noč) pa kaka hladna obloga (če je kej vneto). Drgač pa k zdravniku. To je tko na pamet, user posted image

Sva pa lih prej govorla z user posted image da bi kr hitr imela še kakega user posted image ...... sam mormo najprej na user posted image  počakat user posted image

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:01:52   
noa1
Lane: midve sva vsak dan zunaj, če le ni dežja, ali pa tako, kot je bilo danes. Ti na ZS pustim tel. pa se javi, ko boste v mestu.

Grizenje dojk: mene noja pupa včasih tako stisne da kar zvezde vidim,...me je prav strah zobkov. Pa to dela najraje takrat, ko že imam čist poglodane, proti večeru, ko je tak non stop na njih. Samo ni me pa še tako močno, da bi trznila in jo potegnila ven ne silo. Jaz jo v teh promerih kar odstavim, ker ponavadi takrat tudi ni več lačna. 

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:05:44   
noa1
Kmarija: no super za user posted image . Pol pa že ni panike. Mi je znanka dejala, da je še tudi po enem letu ni dobila, ampak že prej ni imela redne, jaz pa sem jo imela zmeraj čisto točno.
Kako je torej s tem: meni so rekli, da zaradi CR naj ne bi imela drugega vsaj 2 leti. Kaj pa če imaš takoj drugega, a je lahko kaj narobe? Razen da imaš najbrž zaradi tega pač spet CR?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:05:54   
majoli
Ooo, Pikčeva, ful sem se te razveselila. Super, da sta punčki ok. Verjamem, da je naporno, saj sem jaz ob enem kar utrujena. No, ampak je vedno boljše.
Jaz bolečin v zapestju sicer nimam, sem pa pogledala v eno knjigo in piše, da najprej pazi na položaj zapestja. Predvsem pri dojenju se lahko zgodi, da dalj časa držiš zapestje v nenavadnem položaju. Piše tudi, da ortopedi predpišejo mazilo ali celo zapestno opornico, ki prepreči, da bi bil sklep pretirano obremenjen. Bodi pozorna na to, če delaš kakšne nove ali nenavadne gibe z zapestjem in se jih probaj zavestno izogibati.

Drugače sem pa jaz danes zelo ponosna mama, saj se je Maksu prvič uspelo obrniti iz bušija na hrbet in to enkrat na levo in enkrat na desno stran. Ga je bilo zanimivo opazovati prejšnji teden, kako je počasi napredoval - najprej se je par dni opiral na čelo, potem je dvigoval ritko, potem se je prekucnil na bok , no, danes pa je ratalo.



(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:07:58   
noa1
Joj kak sem danes čvekava....se vidi da moj apridna punčka danes kar spi in spi...samo je ne smem preveč hvalit, ker pol se hitro vse obrne. Samo je pa danes res takoooo pridna, da sploh ne vem, da jo imam. Samo je in spančka...mogoče pa vreme na njo vpliva.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:13:15   
majoli
Jaz tudi še nimam menstruacije in je to pravzaprav edina zaščita, na katero se zanašava. A mislite, da je možno zanositi, če nimaš menstre?

Moj mali je pa poleg lasanja in praskanja mamice in očija, začel še ščipati - auč!

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:16:13   
oktoberka
A mislite, da je možno zanositi, če nimaš menstre?


Ja, je možno! Pazi da ne zanosiš, če tega ne načrtuješ. Če pa, pol pa veselo med rjuheuser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:25:29   
jasna
majoli, a boš še kdaj prišla na srečanje?user posted image

grizenje - jaz sem vedno bila ful huda. Rekla sem NE in vzela dojko iz ust. Parkrat sta še probala, potem pa ne več. Neli se še ni spomnila tega.

pikceva, živjouser posted image . Dej kakšno slikico v albumuser posted image . Glede zapestja pa kar k zdravniku.

LP

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:47:59   
oktoberka
Jasna, kaj pa ti? Prideš na srečanje? Sem ti dolžna 2 pijački! Še za prevoz in tvojo prijaznost!

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:49:47   
oktoberka
Uuuu, kmal bomo na strani 100!user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo me!!user posted image user posted image user posted image Dejmo hitr še kej naklofat..user posted image

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:50:04   
pikceva
Halo,

Hvala za pozdrave. Slikici sem priložila. Glede zdravnika bom še malce počakali. Kake par dni. Zdaj sem brala, da mi mogoče manjka kalcija, pa naj uporabljam tudi voltaren.

Lepo se imejte. Se pišemo :)

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
   RE: Desetke007
4.2.2008 15:53:13   
oktoberka
Pikceva tvoji user posted image user posted image sta pa tok fletni! Dej enkrat ko boš mela mal časa, napiš svojo porodno zgodbo, ker me ful zanima kako zgleda rodi 2 user posted image user posted image !

Vso srečo še naprej!


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
   RE: Desetke007
4.2.2008 16:07:12   
2ursae
pikceva user posted image user posted image  za user posted image user posted image , sta taka srčka user posted image user posted image ... ja, malo podrbneje poročaj, sem tud firbčna, kakšno je življenje z dvojčki.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
   RE: Desetke007
4.2.2008 16:10:51   
majoli
Jasna, sigurno z Maksom še kdaj prideva, ne vem pa za sigurno, če jutri.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
   RE: Desetke007
4.2.2008 16:18:11   
kmarija
Eno butasto vprašanje user posted image
Sem dala v album par slik, pa me zanima a je kej ratal?
Hvala

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
   RE: Desetke007
4.2.2008 16:22:05   
drobižek
kmarija - ja, ratalo je - štiri slikce maš v albumu! Lepa pupa!

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
   RE: Desetke007
4.2.2008 16:22:18   
oktoberka
Je ratal, je! Pa tok je luštna Nina! Za požret! Pravi cukrček!user posted image user posted image

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Ime
daisy87

Katero ime za deklico bi vi izbrali?

Mia (25%)

Ema (42%)

Tereza (6%)

Kaja (27%)


Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!