|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
16.1.2008 9:54:44   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

Jutro! vidim, da še vse spiteuser posted image user posted image user posted image user posted image ! ej ne boste vrjele mala je šla spat ne da bi jedla in je spala sloraj do 5h zjutraj-ne morem vrjet.Zdaj pa je mene gor vrgla gospodična pa dalje spiuser posted image .Ampak vsaj v miru pijem user posted image .To je pa tudi nekaj.Vidim da smo vse na neki dietiuser posted image user posted image user posted image .


Vidiš sem ti rekla včeraj da bo normalno spala....je treba zaupat našim sončkom,ker sami res najboljše vejo kdaj in koliko bodo popapali user posted image
Jaz sem še vedno pod vtisom včerajšnega dne....je blo tako lepo,ko se je vrnila najina stara Aneta....joj je zakladek ....a ne da se kar zaljubiš v svojega user posted image
Spala pa je do 8h....bo paji kinderpet premali počasi....že 3 krat sem jo našla ležati povprek, pa jo vedno dam na bok in založim user posted image  ,a zglea da tak rinta z ritkico user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
   RE: Desetke007
16.1.2008 9:58:28   
jasna
Ma spet me je skenslal, a se tudi vam to dogaja? Še enkrat...

punce, hvalauser posted image . Je že boljšuser posted image

diete tudi niso zame. Posebej zvečer moram jesti, drugače ne zaspim. Sem se pa tudi jaz odločila, da nekaj moram narediti za dvig energije in sva šli včeraj na hitri pohod z vozičkom. Kot pravi lane res prešvicaš. Pa malo sva še šli v hrib na golovec in me danes vse boliuser posted image . Kasija, se mi pridružiš? Čestitam pa vsem za -kguser posted image  in navijam za naprejuser posted image .

pot, vaje za prsi so super z ročkami. Ni treba, da so ročke zelo težke.

lane, link jeuser posted image

Skuštrana, saj ga lahko daš v polsedeč položaj. Po moje je že zadosti velik. Malo privzdigni hrbet. Pa uau za karnevaluser posted image , bi prišla kar k vamuser posted image . LAni je bilo v LJ bolj ubogo.

valči, mi smo veliko sami zunaj, pa ni take panike. Sem ju natrenirala, da ko smo sami, morata hodit vsak na svoji strani vozička in se držat za ročaj košare. Smo pa na začetku velikokrat šli predčasno domov, ker nista ubogala. Pa sta skapirala, da ni hecauser posted image . Ko smo šli na miklavža, sem ju pa z gumico kar privezala na vozičekuser posted image . Sem se bala gužveuser posted image .

Za pusta bo Neli verjetno rdeča mušnica. Moram še kupit blago, sem pa nameravala narediti kar rdečo rutko in ogrinjalo, gor pa bele pike, Mali bo zajček, večji hoče bit pa lev. In kako naj grivo rešimuser posted image

mama06, super, da se tako lepo dojitauser posted image . Kapo dol za vztrajnostuser posted image .

Evo, naša zaspanka je vstalauser posted image

LP

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
   RE: Desetke007
16.1.2008 10:18:50   
jasna
Valči, da ne bo izgledalo tole kot policijski režimuser posted image . Velja za pločnik in cesto. Na peš poteh in igrišču sta "svobodna"user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
   RE: Desetke007
16.1.2008 11:56:03   
jasna
Spet jazuser posted image

Tave, kako je s Tio?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
   RE: Desetke007
16.1.2008 12:11:16   
skuštrana
Jasna, za grivo kupi tako čupasto blago, recimo za prevleke za kavč...jaz imam nekje doma v slo neki taga čupastega, tako mucko ki je bila moderna okoli rokavov in vratu nekaj časa nazajuser posted image ..pribaj kaj takšnega najt, drugače ti pa jaz tisto odstopim, če jo najdem pa če jo je dost. gremo jutri v Laško pa bom pogledala na podstrešju.
Pol pa lahko pridete na karnevaluser posted image otroški je en teden pred glavnim...dokler nisem imela otrok mi je bilo tako brezveze, zdej pa komaj čakamuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
   RE: Desetke007
16.1.2008 12:25:41   
maja zarja
user posted image user posted image user posted image Lane full sem vesela za vas.Sem ti rekla,da jo ta finta ne bo dogo držalauser posted image .Kak je lepo če otrok rad papca.Bogi tisti,ki imajo zmeraj borbe.To pa je resuser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
   RE: Desetke007
16.1.2008 13:11:17   
jasna
Skuštrana, hvalauser posted image . Čeprav si mi dala dobro idejo za hudička, če malega prepričamuser posted image . Če mu rečem, da bo lahko imel pobarvane lase, bo verjetno čist navdušenuser posted image . A ti si iz Laškega? A boste tam cel vikend? Mi gremo ta vikend k mojim v Žalec, moja babi je pa v zdravilišču v Laškem in bomo tam. A se dobimo, če boš imela kaj časa?user posted image

ps. punce, ne zamerit, ker sem se danes tok razpisala, mala že cel dopoldan spiuser posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
   RE: Desetke007
16.1.2008 13:19:09   
Ulaa
No mi smo pa danes stari 3 mesece  in imamo nove mere:
5900g, 59cm

modercek: jaz jih imam nekaj od triumfa se od 1 otroka, sedaj pa sem kupila tudi milerjevega in mi je super, je pa res da nisem bogato oblozena tako da vse stoji tam kot mora user posted image

orka**: mi smo cepljenje za enkrat prelozili do spomladi, se mi zdi cist prekmalu spikat nase user posted image . Takrat se bomo pa se malo pogajali. Sem pediatrinji ze omenila kaj jast menim o cepljenju.

pust: mi se semimo vsako leto, Nik bo zvezdica, jaz angelcek user posted image user posted image , tavelik bo pa hudicek.
Kam pa greste na pustno rajanje, oz. a ze kaj veste kje bo letos kaj organizirano (lj in okolica).

Sicer pa Nik spet pridno je pri meni in imamo po novem bolj borbe pri flasi user posted image pojma nimam zakaj. Je pa ratal totalen crkljivcek, ko se dojiva lahko to traja tudi eno uro. Tudi spanje po noci je super: od cca 23.00 pa tja do 6.00 zjutraj, nismo vec zombiji user posted image user posted image .

Sedaj se pa sibam ucit.


(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
   RE: Desetke007
16.1.2008 14:39:35   
kasija78
jasna jaz bi šla z veseljem na golovec! Bi mi prav prišlo kaj kondicije pridobit, sem trenutno še čisto brez, tako da bom verjetno sopihala za tabo...user posted image

Skuštrana, kaj se bo pa dogajalo na Reki? Pa kdaj? Jaz moram nujno narediti potni list za eliana, da bomo lahko kam šli! No, čeprav zdaj greš lahko kam tudi brez.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
   RE: Desetke007
16.1.2008 14:51:38   
micla







Pozdravček še od mene,

sem vas samo na hitro prečekirala, ker zadnje dni nisem imela sploh časa za nič. Pri nas je spet idrija s hranjenjem. Spet smo v fazi, ko noče jest in je borbqa za tistih bogih 120.
lane31 sem vidla, da si imela ti podobno. Sej je res, da to samo trenutno traja, ker je pri nas že bilo tako, pa je bilo ful boljše in super in zdej spet. Ne vem al jo kaka luna daje (baje da je te dni mlaj). Ma bom mogla res gor na koledar pogledat, da vidim, če ima to njeno obnašanje kako zaporedje in mogoče kaj pomeni. Je pa tudi meni ful zoprno sploh kam it z njo, ker se tako dere pred vsakim hranjenjem in se rikami upira in meče flašo iz ust. Bojo res mislil, da sem malo mimo, ker ne znam niti svojega otroka nahranit. Pa itak taka hranjenja trajajo cca 1 uro,  in se vse samo vleče. V glavnem upam, da gre kmalu ta faza spet mimo, ker sem zelo zelo utrujena, zvečer sem ko zombi. Pa še za povrh vsega že en teden hodi spat šele ob 23 in jo je treba cel večer prenosit. Sej ne joče, ampak preprosto ne spi. In prav za sladico pa se je začela že spet zbujat ob 2 - to uro smo imele ukinjeno že kar mesec dni in se je zbudila prvič šele okoli 5, zdej se pa ob 2 in pol še ob 6. Tko da sem spet ko zombi, glede na to da grem spat vsak dan po polnoči, pol imam pa spet na 2-3 ure auf.

punce še eno vprašanje: meni se najbrž vnel sklep oz. kita v levem zapestju - od nošenja naše princeske predvidevam. Me boli ko user posted image . Bolečina se razteza od palca do notranje kosti v zapestju, imam tudi malček otečeno. Si stalno mažem z lokohepanom, pa ledene obkladke, ma še vedno boli. Itak vem, da bi mogla počivat, ma povejte mi kako, ko pa jo imam cel dan ko je budna na rokah.

Grem kej pojest, čeprav bi morala tudi jst na dieto, ker še vedno ne zaprem nobenih hlač in sem skoz v trenirki in enih nosečniških. Sem prou mal slabe volje.....to vreme, pa vse me boli, pa utrujena in neprespana sem, pa diplomo bi mogla kej pisat.........skartka ni moj dan.

Sori ker sem še tle vam težila. Upam, da se imate vsaj ve malo boljš.

_____________________________

micla

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
   RE: Desetke007
16.1.2008 15:11:41   
kasija78
Micla jaz sem tudi imela že boleče zapestje. Sem si ga namazala z enim mazilom podobnim kitajski masti in narahlo povila - to pa zato, ker sem sicer stalno pozabljala, da moram pazit na boleče zapestje. Je bilo boljše v parih dneh.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
   RE: Desetke007
16.1.2008 15:53:50   
skuštrana
jASNA, ja, super, lahko se kaj dobimouser posted image Bomo v Laškem cel vikend pa itak ni kaj početuser posted image jaz sem doma blizu zdravilišča, tako da - jaaaauser posted image user posted image Kdaj pa boste v Laškem?

Kasija, na Reki je vsako leto full velik karneval na pustno nedeljo - to je glavni karneval, drugače se pa non stop kaj dogaja... en teden pred glavnim karnevalom je pa otroški karneval, se vsi vrtci našemijo in gre povorka skozi center. je pa že ta vikend v Opatiji tudi otroški karneval, skratka pestro jeuser posted image user posted image Za na Hrvaško rabiš samo osebno, ne potnega lista.

Mene pa ne boli zapestje, ampak rameuser posted image to me je že pri Lizi in vem da je od tega, ko se ponoči dojiva pa imam roko gor dvignjeno, pol pa tako zaspim...In me boli..


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
   RE: Desetke007
16.1.2008 17:41:02   
mehurčica
Joj, sploh vas nimam časa prebrat. Upam, da mi zvečer uspe in še na kakšna vprašanja odgovorim.

Noa1, prideš jutri na telovadbo? Če prideš, si daj gor kratko majco!

Temence: po moje samo enkrat še namažem z Mustelo in jih ne bo več.user posted image Do sedaj sem ji 2x. Pa tisto peno(šampon) imamo tudi. Sem ji pa namazala zvečer in pustila čez noč, pol pa z navadnim glavnikom MOČNO česala in v bano. Sem jo pač zjutraj kopala teh 2x. Jutri pa ji še enkrat dam pa bo.

Aja, še mere od danes: 5620g in 62cm. Je samo 520g gor dobila, čeprav se ogromno doji!user posted image Trebušček in glavo ima pa iste mere, kot pri 1 mesecu. Mogoče so se zmotli al kaj. Zdravnica ni nič kmantirala. Ker kapica vidim, da ji je že malo manjša. Ji bom še sama zmerila. Je pa možno, da so ji takrat preveč zmerili.

Pa že morem it.... pa-pa

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
   RE: Desetke007
16.1.2008 17:41:54   
majoli
Klaudia, Maksove mere: 7000g, 61 cm.

Bil cepljen, nič jokal. Za suho kožo na ličkih smo šli kupit kremo a-derma. Je pediatrinja rekla, da ima taka lička lahko zaradi kakšne dekice, pleničke, na kateri leži, mojega puloverja ob dojenju... Pregledala ga je tudi razvojna in rekla, da mu glavco, ko leži vleče malo v desno in naj ga v postelji damo ležat obratno kot do sedaj (glavo tja, kjer je zdaj imel nogice), saj dojenček vedno raje gleda proti svetlobi. Pa stalno ga motivirati, da gleda tako levo kot desno in še malo mu masirati vratne mišice. Rekla je tudi, da morava stalno skrbeti, da je telo voljno in mehko in preprečevat gibe, ko je telo trdo, npr. razni mostovi - ko usloči hrbet na gor - na previjalni.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
   RE: Desetke007
16.1.2008 18:34:43   
Klaudia
             user posted image       

36 user posted image       26 user posted image          13 user posted image

18.09. pingiJAKA
             rojstvo: 2980g, 51cm
           1.mesec: 4210g, 54cm
           2.mesec: 5110g, 59cm
           3.mesec: 6780g, 64,5cm (3m+3t)
 
24.09. orka** , ANEJ
             rojstvo: 2530g, 47cm
           1.mesec: 3100g, 51cm
           2.mesec: 4500g, 55cm
           3.mesec: 5700g, 58cm

30.09. pony, SARA
             rojstvo: 3650g, 53cm
           1.mesec: 4180g, 54cm
           2.mesec: 4950g, 57,5cm

03.10. Klaudia, LIA

             rojstvo: 4030g, 53cm
           1.mesec: 5100g, 57cm
           2.mesec: 5840g, 59,5cm
           3.mesec: 6535g, 63,5cm

03.10. suzanamaiZOJA
             rojstvo: 2510g, 49cm
           1.mesec: 4320g, 52cm
           2.mesec: 5130g, 54,4cm
           3.mesec: 5500g, 56cm

03.10. tave, TEJ
             rojstvo: 3360g, 52cm
           1.mesec: 4760g, 56cm
           2.mesec: 6000g, 60cm
           3.mesec: 7100g, 63cm
    
06.10. MiclaELENA
             rojstvo: 3600g, 52cm
           1.mesec: 4535g, 55cm
           2.mesec: 4990g, 58cm
           3.mesec: 5500g, 59,5cm
 
07.10. maja zarja, ZARJA
             rojstvo: 2660g, 49cm
           1.mesec: 3850g, 52cm
           2.mesec: 4880g, 56,5cm

11.10. skuštrana, ARSEN
             rojstvo: 3740g, 55cm
           1.mesec: 4840g, 58cm
           2.mesec: 6070g, 62cm 

11.10. Kasija 78ELIAN
             rojstvo: 3840g, 54cm
           1.mesec: 4800g, 57cm
           2.mesec: 5350g, 59cm

11.10. kmarijaNINA
             rojstvo: 2990g, 50cm
           1.mesec: 3720g, 52,5cm
           2.mesec: 4400g, 57cm
           3.mesec: 5200g, 59,5cm

13.10. oktoberkaZARJA

             rojstvo: 2890g, 50cm
           1.mesec: 3600g, 54cm
           2.mesec: 4240g, 57cm
           3.mesec: 5140g, 60cm

13.10. JasnaNELI
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4980g, 55cm
           2.mesec: 5680g, 58cm 

14.10. metkica1LUNA
             rojstvo: 3070g, 50cm
           1.mesec: 3860g, 55cm
           2.mesec: 4680g, 57cm

14.10. PandicaZALA
             rojstvo: 3900g, 52cm
           1.mesec: 4370g, 55cm
           2.mesec: 4760g, 57cm 

14.10. majoli, MAKS
             rojstvo: 3880g, 53cm
           1.mesec: 5200g, 57cm
           2.mesec: ?
           3.mesec: 7000g, 61cm

15.10. janjaURBAN
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5660g, 61cm

15.10. miškDONA
             rojstvo: 3300g, 51cm
           1.mesec: 4020g, 54cm
           2.mesec: 4770g, 60cm 

15.10. breta, TAJDA
             rojstvo: 3040g, 50cm
           1.mesec: ?
           2.mesec: ? 

16.10. UlaaNIK
             rojstvo: 2720g, 48cm
           1.mesec: 3550g, 52cm
           2.mesec: 5250g, 56cm
           3.mesec: 5900g, 59cm 

17.10. *Lana*TEVŽ
             rojstvo: 3050g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 52cm
           2.mesec: 5800g, 56cm

17.10. noa1AJŠA
             rojstvo: 3590g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 53,7cm
           2.mesec: 5875g, 58,5cm

18.10. JennyAnnyLANA
             rojstvo: 3240g, 51cm
           1.mesec: 4430g, 58,5cm

19.10. mehurčicaENI
             rojstvo: 3340g, 50,5cm
           1.mesec: 4500g, 54cm
           2.mesec: 5100g, 59,5cm
           3.mesec: 5620g, 62cm

19.10. ULLA K.FILIP
             rojstvo: 3570g, 51cm
           1.mesec: 4500g, 53cm
           2.mesec: 5300g, 57cm

22.10. valčiNINA
             rojstvo: 3450g, 50cm
           1.mesec: 4250g, 55cm
           2.mesec: 4790g, 55,5cm

22.10. 2ursaeBOR
             rojstvo: 3750g, 53cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5930g, 61cm

23.10. drobižekŽIVA
             rojstvo: 3140g, 54cm
           1.mesec: 3680g, 54cm
           2.mesec: 4320g, 56,5cm

24.10. DaschiZAIRA

             rojstvo: 4080g, 53cm
           1.mesec: 5120g, 56cm
  
25.10. dittaZOJA AIKEN
             rojstvo: 3100g, 48cm
           1.mesec: 4250g, 54cm
           2.mesec: 4900g, 56,5cm 
 
26.10. sanosan, BRINA
             rojstvo: 3220g, 49cm
           1.mesec: 3780g, 55cm
           2.mesec: 4850g, 58cm

28.10. SparkALINA
             rojstvo: 3670g, 51cm
           1.mesec: 4290g, 53,8cm
           2.mesec: 5050g, 55cm

29.10. živaANŽE
             rojstvo: 3810g, 52cm
           1.mesec: 4820g, 56,5cm
           2.mesec: 6100g, 61cm

30.10. lane31ANETA
             rojstvo: 3650g, 50,5cm
           1.mesec: 4350g, 54cm
           2.mesec: 5400g, 59cm

03.11. mama06, JERNEJ
             rojstvo: 3400g, 49cm
           1.mesec: 4710g, 57cm
           2.mesec: 5625g, 59cm

05.11. zivepoPIA
             rojstvo: 4055g, 51cm
           1.mesec: 5150g, ??cm




ROJSTNI DNEVI MAMIC:

11.01.1974     Ulaa
29.01.1982     mišk
12.02.1986     Klaudia
14.02.1976     lane31
19.02.1979     drobižek
09.03.1973     janja
02.04.1976     jasna
08.04.1974     tave
06.05.1985     oktoberka
07.06.1979     Jenny Anny
10.06.1974     ditta
20.06.1979     valči
23.07.1978     mehurčica
24.07.1985     maja zarja
05.08.1979     sanosan
15.08.1980     metkica1
24.09.1975     noa1
03.10.1973     suzanamai
21.11.1977     2ursae
24.11.1986     zivepo
26.11.1979     pingi
01.12.1977     skuštrana
02.12.1975     majoli
10.12.1978     *Lana*
11.12.1979     Pandica
30.12.1978     kmarija

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
   RE: Desetke007
16.1.2008 20:01:15   
orka**
micla in lane31 sem se še nekaj spomnila, mogoče zato tako jokata pred hranjenjem, ker jima morda ne odgovarja okus mleka. Sem se spomnila kako se je Lara drla, ker se ni hotla dojit, pa tudi po flaški ni hotla moje mleko piti, ko pa je dobila adaptiranega pa se ni nič pritoževala. Katero mleko pa uporabljati?

Ulla glede cepljenja je tudi ta problem, če ne cepiš, da se ti lahko zgodi, da otroka ne vzamejo v vrtec. Mi smo tudi pri treh mesecih prestavili cepljenje, tako da ga imamo v petek, ampak ga bom spet prestavila, ker je tokrat Anej prehlajen. Še bolj čuden sistem cepljenja pa imajo v Ameriki, tam ni obvezno cepljenje, ampak če ne cepiš, ga pa ne moreš vpisat v vrtec, pa tudi v šolo ne.user posted image

micla zakaj pa jo skoz prenašaš po rokah, če ne joka komot lahko leži v posteljici, pri nas je Anej po rokah samo takrat ko joka. Če jo boš navadila na roke, ti bo večno po rokah. Roko pa čimbolj počivati in povij jo narahlo z kakšnim elastičnim povojem.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
   RE: Desetke007
16.1.2008 20:15:00   
noa1
Mehurčica: jutri me na telovadbo še ne bo. Moj možek še zmeraj kašlja, pa jaz še malo smrkam in kiham, pa ne bi rada kakega otroka ali pa mame okužila. Naša user posted image  se zaenkrat ni...kaka sreča. Rada bi se do konca pozdravila, da lahko pridem vsaj na srečanje v torek.

user posted image A ve večinoma uporabljate šampone za glavice naših malčkov? Meni je patronažna svetovala kar trdo milo, pa se mi zdi, da bi bilo bolje uporabljat šampon..ne vem no...sicer jo namilim po glavici enkrat tedensko, ali dvakrat sedaj ko imamo malo temence, pa kljub temu. Jaz si sigurno ne bi glave prala z navadnim milom. Katere šampone priporočate...sem perd mesecem uporabljala masažno olje od Wellede za krče, pa je kmalu dobila osip po trebuščku, zato od takrat uporabljam samo lekarniško mandeljevo olje, pa za ritko oblčasno kremico. Po obrazu pa je do sedaj še tudi nisem nič mazala.

Danes me je kar strah noči, ker Ajša sedaj kar spi, ponoči bo pa kraval. Pa moj gre jutri na službeno pot za par dni in bova prvič čisto sami. Saj vem, da bova preživeli in bo vse OK, samo malo pa me grabi panika, če ne druga zato, ker je prvič.

Srečanje Kolosej MB:
22.1. ob 11.00
- Mehurčica
- Lane 31
- Noa1
- Sanosan

še kdo?

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
   RE: Desetke007
16.1.2008 21:06:03   
janja
Še jaz na hitro.

Mi smo vsi bolani - viroza. Tako da sem morala cepljenje za Urbana prestaviti. Sva bila pa včeraj na UZ kolkov in je vse OK.

Srečanje ljubljana in okolica - kaj se pol dobimo 22.1. ob 11h v Areni Vodafone. Dejte se prijavit.

Zdej grem pa spat, mam glavo kot tempirana bomba.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
   RE: Desetke007
16.1.2008 21:24:21   
2ursae
kako ste, miške? Jaz moram prav pojamrat nad današnjim dnem, ni bil eden mojih boljših ... sem bila kar utrujena, pa kot nalašč je bil dopoldne še Anže siten in sem zapadla kar v eno krajšo depresijo in slabo voljo, predvsem na temo, kolk je moj Borči bogi, ker ga samo prekladam sem in tja in se v večjem delu ukvarjam z Anžetom, mali pa potrpežljivo čaka na svojo vrsto. Saj ni čisto tako, ampak danes se mi je bebica res smilila, ker je Anže precej sitnaril in mi tako vzel ogromno časa. No, ampak zdaj je večer, malčka palčka spita, jutri je pa nov dan user posted image . Bom pa najbrž uvedla kakšen dan v tednu, da se bo šel Anže igrat k babi (ki btw komaj čaka, da ga dobi v roke user posted image ), mi2 z Borčijem bova pa žurala user posted image .

noa, mi uporabljamo trdo milo, tudi za laske. Mi je ful bolj všeč (pa še prišparaš user posted image ), pri starejšemu smo ga uporabljali zihr krepko več kot eno leto. Saj v bistvu ne gre za navadno milo, v smislu onega za roke, ampak za posebno otroško milo od proizvajalca otroške kozmetike, npr. Nivee, Bubchna...

trebušni ples v ponedeljek: pridem, čeprav še ni 100% - varstvo bom menda imela, čeprav je mucek od tašče zdaj ful bogi, komaj diha, morda bo moral kmalu it na uspavanje user posted image , pa če ne bo ravno v ponedeljek kaj okoli veterinarjev skakat... pa še avto je v popravilu (halo, miške so kable poglodale - gre za ta stari avto, ki se uporablja le po potrebi in je bil zihr nene 2 meseca parkiran zunaj, ne da bi ga kdo uporabljal), ampak mende da jutri bo že fertik.

Srečanje ljubljana in okolica - 22.1. ob 11h v Areni Vodafone
* 2ursae

nočka



_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
   RE: Desetke007
16.1.2008 21:31:12   
lane31
Orka....žal ni okus mleka kriv....sva z miclo že obe zamenjali mleko....jaz sama sem ji celo dodala žlico bebe instant čaja ter tako popolnoma spremenila okus mleka....rezultat nič ne deluje....no moja se je odločila da se ne bo več tako zelo kregala user posted image
Micla....moja ko začne jest flaško sprazni...no morda kakih 30ml not pusti od 160....samo da veš- cc 5 kg težki dojenček bi naj popil 600-900 ml...a si jo že probala pogosteje hraniti....pri moji to ni delovalo....mogoče pri tvoji bo
Sem pa vseeno mnenja,da otrok je toliko kot mu paše in če ni zdr. težav potem se ne sekiraj-če dobro spi, ne joče preveliko.....jo bo že minlo
....eni so celo otroštvo taki slabi jedci...ti pa prav rada verjamem da je to user posted image

No jaz sem pri naši opazila da če je preutrujena pol ni šans da bi jedla tudi če je lačna....ko pa odcuma 15 minut pa poje vse...samo hudič je kako lačnega otroka uspavat...no jaz ji dam dudico in malo ujčkam pa obrača okice,pol pa ji po par minutah dam za jest- tako sva zdaj naredile in je šlo-zdaj pa dalje spi user posted image ....tistega hudega dretja pa tudi danes ni bilo- že trkam po lesu user posted image

Micla....glede roke so ti že svetovale...čim manj nosit in zavij user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
   RE: Desetke007
16.1.2008 21:32:51   
lane31
Maja Zarja.....a prideta v Koloseja na čvek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
   RE: Desetke007
16.1.2008 22:00:29   
živa
Hoj!

Sem čez vikend user posted image  zbolela, mi Lekadoli sploh niso prijeli, da bi si zbila vročino, in še vedno nisem prišla k sebi; no, menda do naslednjega tedna bom.

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

kako ste, miške? Jaz moram prav pojamrat nad današnjim dnem, ni bil eden mojih boljših ... sem bila kar utrujena, pa kot nalašč je bil dopoldne še Anže siten in sem zapadla kar v eno krajšo depresijo in slabo voljo, predvsem na temo, kolk je moj Borči bogi, ker ga samo prekladam sem in tja in se v večjem delu ukvarjam z Anžetom, mali pa potrpežljivo čaka na svojo vrsto. Saj ni čisto tako, ampak danes se mi je bebica res smilila, ker je Anže precej sitnaril in mi tako vzel ogromno časa. No, ampak zdaj je večer, malčka palčka spita, jutri je pa nov dan user posted image . Bom pa najbrž uvedla kakšen dan v tednu, da se bo šel Anže igrat k babi (ki btw komaj čaka, da ga dobi v roke user posted image ), mi2 z Borčijem bova pa žurala user posted image .



Dobrodošla v klub user posted image . Jutri bo bolje. Ali pojutrišnjem. Ali pa zihr čez kak teden. Ali leto. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

noa, mi uporabljamo trdo milo, tudi za laske. Mi je ful bolj všeč (pa še prišparaš user posted image ), pri starejšemu smo ga uporabljali zihr krepko več kot eno leto. Saj v bistvu ne gre za navadno milo, v smislu onega za roke, ampak za posebno otroško milo od proizvajalca otroške kozmetike, npr. Nivee, Bubchna...



Se podpišem. Verjemi, res se obnese.

Srečanje ljubljana in okolica - 22.1. ob 11h v Areni Vodafone
* 2ursae
* živa

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
   RE: Desetke007
16.1.2008 22:27:03   
mehurčica
Tudi jaz sem do sedaj umivala z navadnim milom. Sem pa zaradi temenc začela z Mustelino peno, ker piše, da varuje pred nastankom novih temenc. Pri prvem pa smo milo tudi zelo dolgo uporabljali.

Sem ji zmerla glavico in trebušček. Glavico ima cca.38-39, trebušček pa cca.42. Tako da ne vem kako je tista sestra to merila.user posted image Sva se pogovarjale o dojenju in je zgleda malo zamešala vse skup - kar prepisala od 1.meseca očitno.

Je pa rekla da lepo napreduje. Ko sem jo dala na trebušček, se je dvignila iz komolcev na rokice! Z rokicami je dvignila cel zgornji del telesa.user posted image Sva s pediatrinjo pol kar roke držale okoli nje, ker se je še kar hotela obračat okoli.
Ko je dobila pikeca, je pa odločno pokazala kako je lahko glasna.user posted image


Kg: samo eno slabo kilo še in sem na svojih začetnih. Ampak potem jih morem še vsaj 4 izgubit, da si bom všeč. Recept: manj papanja. In zdravo papanje. In močna volja seveda - te ponavadi dostikrat primanjkuje.

Par dni nazaj sem šla v Aladina in sem ji mogla nekaj kupit.user posted image Za jesen sem ji kupila rjavo oblekico z žepki ob strani in dve črtasti majčki. Pravi užitek je nekaj kupit takim micenim štrudlom.


Zdaj pa morem dol. Mi je še med. sestra rekla, da če nočem zbolet, da morem več počivat. Ma če pa grem v posteljo ob 22h, pol pa v luft gledam do dvanajstih. Utrujena pa tak, da ne morem več nič.user posted image


Aja, Klaudia, eno modro barvo imaš drugačno pri 3 mesecih in se zelo slabo vidi. Če se ti ljubi zamenjat.user posted image


_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
   RE: Desetke007
17.1.2008 8:19:47   
oktoberka
No, dobro jutro bejbike!

Mi smo imeli včeraj cepljenje. Zarja ni niti malo zajokala, tako da je vse skupaj minilo zelo mirno. Dons ponoč je pa spančkala kot top. Najprej 6ur, pol pa še 5 pa pol, pa zdej spet spi.
Naše mere pa so: 5140g in 60cm, čeprav sem jo js zanč zmerla 63cm pa je bla čist stegnjena. Ta sestra kr neki na prbližn zmer. Ma, nima veze. Ma pa samo še 300g premalo glede na velikost, tko da je bla p. prav zadovoljna. Js pa seveda tud!user posted image

Drgač je vse ok. P je bla ful zadovoljna nad tem k ma Zarja ful močne vratne mišice in že zelo lepo sedi in drži glavo. Kravice je tud lepo pasla...user posted image

Cepljenje proti rota virusu: Mal sem se pogovarjala s p in jo vprašala kaj ona misli o cepljenju, ker mi do zdej nč ni sploh omenila te možnosti. In je rekla da je ona to cepljenje ful priporočala in bla velika zagovornica tega cepljenja, ampak od kar je ena punčka mela komplikacije zarad tega (črevo se ji je zapletlo in je ful krvavela in je mogla takoj na operacijouser posted image ), tega ne more več priporočat in svetovat. Je rekla da ji je preveč grozno zaradi tega, tako da se raje ne pogovarja pol o tej temi. Da pa naj se sama odločim. Pa še rekla je da pač tu rota virus ni tok hud, da najhujše kar se lahko zgodi je, da daš otroka na infuzijo. Tko da se midva nisva odločila za cepljenje. Ni vredno tvegat. Si ne bi nikol odpustila, če bi se zgodilo kej podobnega kot tisti punčki. Čeprav je to baje zelo redka komlikacija- ampak se lahko zgodi.

Še to: Zarja je včeraj po cepljenju pojedla 200mluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klaudia men je tud rekla na 3 ure menjat obkladke- pol vode, pol alkohola, pa 2 dni ne kopat. Za sprehode mi pa nč ni rekla.user posted image

No, zdej ne vem a smo neki pogruntal al ne. Zaenkrat dobr kaže. Zarja je prej vsak večer ko je že zaspala se še 100krat zbudila in pojokala... Zdej sem pa rekla da bomo pustil da zaspi ob luči, ker prej sem vedno naredila čisto temo za spat, in zdej se ne zbuja več in takoj trdno zaspi. A je možno da je že tok mejhnga otroka strah teme? Oz. da se počuti nelagodno ob tem? Bom pa še par dni opazovala, pa bom poročala če je blo to res to.

No, zdej sem se pa res razpisala. Bom počas šla, da vas ne bom čist okupirala.

 
Lp



_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1674
   RE: Desetke007
17.1.2008 8:22:05   
oktoberka
Janja čim hitrejše okrevanje vam želimuser posted image

Klaudia 26.1. ne morem, ker moj user posted image   borda v Franciji.


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)


Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!