|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
3.2.2008 20:09:59   
kmarija
Kje ste čveke? user posted image
Naša user posted image  danes cel dan več ali manj user posted image .
Sva pa pogruntala kako jo čez dan uspavat..... jo oblečeva v pajaca za ven in zaspi v minutki user posted image . Pol jo pa kr pajacom dava v posteljico user posted image  
No bo treba it se kopat

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
   RE: Desetke007
3.2.2008 20:26:57   
maja zarja
Da se malo na hitro javim!
Zarja že spiuser posted image user posted image user posted image ,upam da tako ostane,dragi je na nogometu,jaz pa si polnim banouser posted image ,da si malo nafilam baterije.
No naša user posted image je zopet začela uživati v kopanjuuser posted image user posted image user posted image .
HB ker je bilo kopanje pri nas nočna mora.

Vse najboljše vsem,tri in štirimesečnikom.user posted image user posted image
Joj si predstavljate,ko jim bomo voščili za prvo,drugo....leto.user posted image user posted image
Kak hitro bo to tukaj.

Nič grem,da ne naredim poplav.

Lahko nočko,če se ne javim več!!!

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
   RE: Desetke007
3.2.2008 22:27:16   
Blejka26
no da se po dolgem času tud jaz malo javim.Moja Tjaša je res pridna..ne morem verjeti da obstajajo tako pridni otroci..prva hčerka se je skoz jokala-skratka bila je naporna.
Sedaj mi obedve spita jaz pa imam trenutek časa da vam mal težim.sej v bistvu ni nič novega-vse po starem.Želim vam čimmirnejšo noč


_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
   RE: Desetke007
3.2.2008 22:36:59   
noa1
Da še jaz voščim lahko noč.

Smo se kopali danes ob 8, pol je jedla do 9. in od 10. do sedaj, ko je zaspala v najini postelji. Sigurno bo še en alarm za hrano (beri cartanje), pol bi pa lahko že zares zaspala, da lahko grem še jaz spat.

S tem hranjenjem je spet cel kaos: pa potegne, pa se zvije od krčev (verjetno), pa malo posesa oz. pogrize moj prst (zobki?), pa malo zajamra ....je totalno nemirna...pa zgleda kot da je full lačna, samo da ko potegne jo nekaj zavije...in tako lahko traja v nedogled, da sem že čisto živčna zravenuser posted image . Čez čas (pol ure ali več) pa potem lepo poje do konca in zraven zaspi.

Smo bili danes pri mojih, pa ven smo šli na kosilo...je bila pupa zelooo pridna in nas je lepo gledala, kako smo jedli.user posted image Ko pa smo se odpravljali in sem jo zavijala v lupinico pa se je še parkrat fajn zadrla, da so vsi videli, da je bila ona tudi tam, pol pa je bila spet pridna in takoj zaspala v avtu.

user posted image
Pa vse najboljše vsem slavljencem user posted image !

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
   RE: Desetke007
3.2.2008 22:51:27   
janja
mama06 - tudi vam čestitke za 3 mesece user posted image . Se opravičujem, ker sem gledala samo oktober.

nočko ...user posted image


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
   RE: Desetke007
3.2.2008 22:56:12   
valči
Zdravo!

Mi smo imeli danes praznovanje Larinega 3. rojstnega dnevauser posted image Je bilo  samo z družino in starimi starši in lepo.Tako je bila vesela torte pikapolonice,ki sem ji jo naredila.Kako hitro minejo tri leta!

Naša Nina je tako pridna zadnje dni,da me kar čudi.Ogromno prespi čewz dan,ponoči se bolj pogosto zbuja,pa nič zato,ker se podoji in nazaj zaspi.

rokice si daje v usta in tako mljaskauser posted image Pa na glas se smeji,kot user posted image mali je,tako je sladka.

2ursae,
ko sem te prebrala,mi je kar malo na smeh šlo.Oprosti,ne slabonamerno,ampak predstavljala sem si te,kako končno priletiš in mali spiuser posted image Verjemi,nič hudega mu ni bilo takrat,ker eni otroci rabijo mir,eni so zahtevni in če ni jokal,mu sigurno ni bilo hudo in ne bo imel zaradi tega traumeuser posted image Ne si očitat tega,če nisi z njim,vsak otrok rabi tudi samoto,polek družbe in tudi to,ko gleda Anžetove norčije,mu je zabava,ne samo takrat,ko si neposredno z njim.

Naša Nina je taka,ali spi,ali se doji,če je v jajčki,nas gleda,kaj počenjamo.Ko je na tleh pa moram obvezno bit zraven,drugače je lahko hudo,ko se večjadva zaženeta...
Ko se Lara pokaka v gatke,gre Nina zraven na wc,je v jajči na tleh in se uči,kako umiti rit in it lulat v skoljkouser posted image Se bo naučila in ne bo tega delala,bo kar na wc kakala brez nesrečuser posted image

Lane 31,tvojem razbojniku čestitaj za kostum,dober je čeprav ne vem,kaj pomeniuser posted image ,je pa res vložil ogromno trudauser posted image

Vsem,ki praznujejo,čestitkeuser posted image user posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
   RE: Desetke007
4.2.2008 0:05:16   
jasna
Jao punce, sem pravkar oddelala cel šiht, da sem vse prebralauser posted image . Moj najljubši možiček je bil v Belgiji in mi je odnesel računalnik, nato pa je prišla za 3 dni moja najboljša (uh, mi je všeč ta beseda) prijateljica s familijo k nam. In smo se spet udarili tarok, tako kot v dobrih starih časihuser posted image .

Pa da vidim, koliko sem si zapomnila:

GH - meni se kupljena hrana za dojenčke ne zdi nezdrava, saj so za njeno proizvodnjo zelo strogi standardi. Hitreje sfališ s škropljenimi zadevami. Je pa seveda draga. Jaz sem običajno začela s sadjem, ki je bilo na voljo na vrtu mojih staršev. Pri prvem nisem dajala kašic (finančni primanjkljaj dveh študentov) in jih tudi kasneje ni maral (kot pravi teka). Zelo zoprno na poti. Drugi je dobil vsega po malem in zelo hitro začel jesti z nami (kot pri skuštrani nesoljeno).
Kolostrum - v opisu nisem zasledila, da bi bil namenjen novorojenčkom. Se pa meni zdi dobra zadeva, a jaz drugače gledam na to. (Kot prehranski dodatek podhranjenim in imunsko oslabljenim osebam.)
zobki - uporabljali smo Calgel, če je bilo zelo hudo tudi svečko.
kakanje je pri nas na sporedu na 5-7 dni. Sedaj po novem brez napenjanja in joka.
2ursae, hvala za prstne igrice. In da se ti je dalo pisatuser posted image . Glede slabe vesti pa se res ne sekiraj. Če bi dobival premalo pozornosti bi sigurno pokazal in se kregal.
mišk,  hrapavi lišajčki lahko nastanejo, če se na koži poruši ravnovesje bakterij. Če je to, potem bi pomagalo ukinitev kopanja in kozmetike. Da Dono nekaj dni le umivaš, nato pa jo kopaš bolj poredko. Vsaj dokler nas centralna izsušuje. Btw. Uhančki na dojenčku meni osebno niso nič cort. user posted image  Glede user posted image  sem ti pa tudi jaz favšuser posted image
sanosan, uuu sta luštnauser posted image . Me je kar nostalgija zagrabila, ko sta bila moja dva taka.
lane, predator je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz sem čisto not padla v kostume. Bom po torku pokazala slikice.
janja, drobižek in orka, user posted image  hitro se pozdravite
Ulaa, ti nič ne zavidam selitveuser posted image . Bo pa pol finouser posted image
Valči, vse najboljše Lari za 3 letauser posted image .

Tako, sigurno sem še kaj pozabilauser posted image . npr. živa, te mal potolažit, pa majoli pocukat, če še kdaj prideš na srečanje...
...pa da se še jaz potožim. Danes sem cel popoldan preživela na urgenci. Dobila sem namreč ledvične kamne in bolečine, da sem se zvijala in buhala. No sedaj je že bolje, mami je prišla po fantiča in ju odpeljala do jutri, jaz pa počivam in imam čas za RRuser posted image . Je pa Neli vedno hujša glede priklenjenosti name. Preden sem šla, sem jo podojila in uspavala. Kmalu za tem se je zbudila in tulila dokler ni od onemoglosti zaspala. Se spet zbudila in spet tulila, dokler se nisem vrnila. Iz flaške pa ni naredila niti požirka. in sem potem ugotovila, da sploh ne ve, kaj bi z njo počela. Jaz bi pa tako rada šla spet kaj v lajfuser posted image

Nič, je že prevečuser posted image . Če se vam ne da prebijat skozi vso solato, tudi OKuser posted image

Nočko!


(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
   RE: Desetke007
4.2.2008 0:59:15   
2ursae
valči, user posted image user posted image  vse najboljše in najlepše tvoji Lari user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

valči pa jasna, dejta mi povedat glede treh otrok (smo že skoraj odločeni, da bo pri nas še eden user posted image ): kako se prevažate oz. kako data tri avtosedeže v avto? A gre? Valči, po mojem bomo pri nas imeli podobne starostne razlike kot pri vas (no, upam user posted image ), Jasna, ti mi pa, prosim, malo osveži spomin in napiši, kolk so stari tvoji otroc pa kako jim je ime ... sem pozabila user posted image . pa upam, da bodo ledvične težave čim hitreje minile ... res zoprnija user posted image

nočkec vsem user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
   RE: Desetke007
4.2.2008 7:49:08   
kmarija
Dobro jutro RR-jevke.
Sem pa jaz za spremembo skuhala user posted image  in čaj user posted image . Pride katera.

Mi spet šibamo v RNO in imam celo čas tu pisat k moj user posted image  rihta otroka user posted image
Upam, da bo danes lepši dan, pa manj solzic. Verjetn je mami zdej 2 dni pojedla preveč krofov pa nini ni preveč pasal user posted image
Se tipkamo kasneje (upam da bo čas)  

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
   RE: Desetke007
4.2.2008 8:39:35   
Klaudia
Dobro jutro čveke...

Čestite vsem slavljenjcem... eno veliko tortico za njih!
user posted image


Je pa naša Lia začele neke čudne akrobacije izvajat. Neprestano se zateguje nazaj, naprej je še nisem vidla da bi se sama zvila (npr. v klobčič) Ko je na hrbtu, naredi most, tako da na tleh ostanejo samo noge in glava. Ko se obrne iz trebuha na hrbet, na podlago prvo pade glava. Se ji kar vidi kako si pomaga s težo glavice... pa tako je trda v nogah, da ni za verjet. Ko jo zvečer dajem v čebriček, ni šans da bi sama zmehčala kolena. Ji moram prisilno skrčit, da jo sploh spravim notruser posted image  Moram danes nujno P zatežit za RA, ker mi to počasi ni več normalno...

uff... sem hotla še napisat, pa se je lakota že oglasila. Se javim kasneje - najbrž potem, ko pridemo od P.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
   RE: Desetke007
4.2.2008 8:48:13   
sanosan
kmarija, jaz pridem na user posted image !

Ja, Blaž ima res rad Brino. Imamo srečo, da ga nič ljubosumje ne daje in da je Brina razumevajoča, ko se z njim ukvarjamo. So pa redki trenutki, ko ju lahko ujamem tako skupaj, saj je Blaž kar naspidiran, Brina pa še preveč stacionarna. Ga pa zelo pozorno opazuje, ko on vzganja norčije, tako da bo ga kaj hitro posnemala. Valči je napisala, da bo Nina že kar na stranišču kakala in lulala brez nesreč, ker se tega uči, naša Brina pa se bo naučila noret user posted image .

2ursae nič kaj ne imej slabe vesti zaradi Bora. Pri nas je Blaž sicer v vrtcu, ampak so popoldan in čez vikend zadeve podobne vašim. Brina mora kar nekaj krat počakat, da pride na vrsto, ker mama rihta Blaža za odhod iz vrtca, ali pa ko jaz dojim Brino, Blaž največje norije dela in ga je potrebno opozarjat ali pa mu moram knjigico brat itd.

Vsem, ki so karkoli praznovali te dni, želim vsenajboljše in user posted image user posted image !


(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
   RE: Desetke007
4.2.2008 9:11:51   
skuštrana
Dobro jutro....
Evo, Lizo smo spravili v vrtec ( baje bo danes tam spala, na lastno željouser posted image , me res zanima kako bo, ker doma ne gre popoldan spat za nič), midva z arsenom se pa malo preganjava po kavču..

Arsen tudi full rad gleda kaj dela Liza. Ga kar začara in strmi, tudi po pol ure..sploh če liza skače ali kaj takšnega naspidiranega počne se začne full naglas smejat in cepetat kot da bi hotel kar zraven ituser posted image Je pa full smešno, ker Liza ima full rada družbo in ona še risanke ne more gledat sama, ker mora z nekom komentirat in če jaz nimam časa si privleče Arsena zraven sebe in mu govori, da bo z njo gledal risanko potem mu pa komentira kako in kajuser posted image Mali pa čist navdušen...nasploh je tale naš mali bolj ko ga premetavaš rajši ima..Liza ga prelaga sem in tja, da se meni lasje dvigujejo on se pa reži ko zmešanuser posted image No, jaz upam (upati ni greh, a neuser posted image ) da se bo od nje naučil tudi kaj pametnega, ne samo bedarij...user posted image

Vreme pri nas je spet katastrfa - dež in veter..le kdaj bo boljše, letos je full dežja..no, bolje sedaj kot poleti, ko je kopalna sezona..komaj čakamuser posted image

2ursae,nov avto kupišuser posted image ravno sedaj se moja sestrična ubada s tem problemom, ima doma 2 kričača tretjega pričakuje aprila in ne ve kako in kaj...imajo pa laguno karavan..

Valči, vse naj Lari..kako je bila zadovoljna z darilom?

Pa vsem ostalim, ki karkoli praznujete tudi vse naj, naj...

Klaudia, fajn zrihtajte pri P...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
   RE: Desetke007
4.2.2008 9:57:46   
skuštrana
Evo, moje jamranje okoli vremena se je obrestovalo - SONCE JEuser posted image user posted image grem zdejuser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
   RE: Desetke007
4.2.2008 9:58:55   
jasna
Dobro jutrouser posted image .

2ursae, Enej bo spomladi 3 leta, malo za njim pa Alen 5 let. Mi imamo Merivo in pridejo sedeži zadaj v vrsto glih za glih. Prej jahač + navaden sedež (9-18) + jajčka, sedaj 2 jahača in jajčka. Ko boš kupovala večji sedež bodi pozorna na širino. Maxi cosi jahač je kar za 4cm ožji od Romerja. Se mi je pa kar milo storilo, ko sem slišala Blaža govoriti. Enej je v parih mesecih na enkrat prerasel otroško govorico, le R še ne obvlada. Pa kar pogrešam čebljanjeuser posted image .

Klaudia, dobro opravita.

Skuštrana, a je tvoja prijateljica ziher, da ne grejo v laguno trije sedeži? Naj najprej proba. Druga stvar je, če si seveda želi nov avtouser posted image .

LP

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
   RE: Desetke007
4.2.2008 10:04:27   
Blejka26
pri nas pa lepo sneži..prav vesela sem da bom z Nejo lahko naredila snežaka,ki ga obljubljam že od novembra..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
   RE: Desetke007
4.2.2008 10:19:13   
sanosan
Jasna tvoj Enej je pa okoli pol leta starejši od Blaža. Blaž je pa z govorom tak, da se zelo trudi, da bi ga drugi razumeli. Včasih pa mu misli prehitevajo in začne kar nekaj tja v tri dni čebljat, je prav zanimiv user posted image .

Včeraj je bil prav zanimiv pri v.d. tašči. Smo bili tam na kosilu, pa takrat ni hotel kaj dosti pojest, zato mu je user posted image  popoldne še ponudil. Jaz pa sem nekaj komentirala okoli tega, da ne bo jedel tega ali onega, pa mi Blaž reče (bom probala napisat tako kot je on to rekel) : "Ja mami, mora Blaz hlano jest!" Pa zraven je še zažugal s prstom. Tako da veš. user posted image  Za crknit.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
   RE: Desetke007
4.2.2008 10:22:29   
noa1
Dobro jutro!
Pri nas pa kar dežuje. Izza oblakov se nekaj kaže sonček, vendar deževati pa noče nehati. Mi je prav grozno, ko ne moreva it ven....sem se že tako navadila teh dnevnih sprehodov.
Moja pupa se je danes zbudila ob pol 8., nekaj časa stokala (jo gleda fejst zvija) in zaspala nazaj in še kar spi.user posted image user posted image user posted image
Sem že zajtrk pojedla in malo pospravila. Mi je kar čudno, ko je ne rabim po rokah nosit...moram izkoristit ta čas.
No...glede na vreme bomo pa danes najbrž malo več čvekale, če že ven ne moremo it.
se beremo

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
   RE: Desetke007
4.2.2008 10:23:34   
mehurčica
Jaz pa z obema doma, zunaj pa dež.user posted image Sem klicala mojega zakaj ga ni v vrtec peljal, on pa meni nazaj, da sem rekla da greva smučat. Ja, v dežju - bi lahko plavala dol s Pohorja.user posted image In sedaj se že sabla po stanovanju, ninja mala.

Morem vam pohvalit našo Eni, ker se že 3 dni obrača tudi iz hrbta na trebušček, ne več samo obratno. Sem mislila, da ji je samo slučajno uspelo, ampak sedaj vztrajno to dela. Najraje na previjalni, tako da sedaj pa je niti za sekundo več ne smem same gor pustit. Sva jo prej z Davidom dala na tla v njegovi sobi in se je iz hrbta obrnila na trebuh in kar nadaljevala spet na hrbet. Kot žogica.user posted image Edino rokice je včasih potem ne ubogajo in obleži na kateri ali pa kakšno pozabi zadaj.


2ursae, sem ti pozabila rečt hvala za tiste igre s prstki. Sem si dala stran med zaznamke. In sem videla, da bosta  kmalu začela delat še na enem....superca!user posted image Navijamo.


No, jaz sem si pa dala kar Mireno vstavit. Sem mislila kako bo bolelo, pa sploh ni bilo nič takega. Edino potem se mi je močno vrtelo(lahko bi me prej opozorili, da se ne vozim sama z avtom)in me trebuh bolel skoraj tako močno, kot pri M. Sem kar Lekadole jedla. Malo so pomagali.

No,sedaj pa že morem it. Ob dveh otrocih doma si ne morem kaj dosti interneta privoščit.user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
   RE: Desetke007
4.2.2008 10:25:13   
mehurčica
Aja, samo še to: danes ponoči se je zbudila samo 3x!user posted image user posted image user posted image Ah, kak sem se naspala.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2444
   RE: Desetke007
4.2.2008 10:50:31   
tave
Hoj!

No naš Tej spi. Tako da se lahko še jaz nahitro javim.

Danes imamo pregled na PK oz. imamo kontrolo še za tisto polivanje, ko smo bili v bolnici. Upam da bo vse ok.
No pa mojgauser posted image  imam tudi doma, ker je slabo vreme in ne morejo delat. Je prav fajn, ker ga lahko pomirka da jaz lahko u miru kaj naredim.

Zaenkrat toliko od mene.


lp, tave

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2445
   RE: Desetke007
4.2.2008 11:42:00   
mama06
No, da se še jaz poštemplamuser posted image

Midva sva že odspala dopoldansko spanje in se sedaj pridno igra, da vas jaz lahko preberem. Se je zjutraj tako vneto igral, da je odtrgal oziroma odhaklal igračo iz loka v igralnem centru. Ko sem ga dvignila, jo je še kar držal v rokahuser posted image user posted image


Sem tako nesrečna zaradi tega dežja. Mi sprehod prav manjka. Pa še dnevni ritem nama porušiuser posted image . In to se zvečer zelo pozna.

Nič, grem kuhat, pa vitamine morava vzet, pa malo se bova še pocartala, ker sedaj se še lahko, ko bo večji pa itak ne bo več hoteluser posted image .



Se beremo kasneje!

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
   RE: Desetke007
4.2.2008 11:42:57   
mama06
lane31, jutranje štemplanje ti manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
   RE: Desetke007
4.2.2008 11:52:45   
micla
Deževen pozdravček še s primorske.

Punce, jst vas sploh ne dosim več. Sem približno 7 strani v zaostanku. Pa imate vse tko pridne otroke, da tolko pišete? user posted image

no sej moja je tudi pridna, ma smo imeli cel prejšnji teden veselo: najprej sem jst zakuhala na 40 vročine in dva dni, kolkor je trajalo dobeseno mislila, da me bo pobralo. Pa sej ne moreš met dva dni 40 vročine, ej. Se mi je totalno bledlo in sploh nisem vedla, al je res, al se mi sanja..... no pol ko je meni vročina padla je pa naša user posted image  zakuhala in smo spet dva dni zbijali s svečko, ker je mela kar v šusu 39. Je bla tko bogica, da sem zraven kar jokala, ko sem jo nosila. Samo stokala je in ječala. Prou boga boga. No hvala bogu je minilo in nam je sedaj ostal samo še zamašen nosek in kašelj. Pa tolko sem pazla, da je ne bi nalezla, ma ni ratalo. Še vreme nam ni šlo na roko, ker je bil skoz dež, tko da je morala mus bit doma.

No zdej smo obe ok, čeprav sem jst še perecej švohica, ma bom že dobila nazaj moči.

Jutri pa bo naša princeska kar za nekaj ur v varstvu pri moji mami, ker moram jst v LJ neki na faks, tko da me prou zanima, kako se bo obneslo. Mislim, da bom  bolj jst njo pogrešala.

Kar sem uspela prebrat sem vidla, da ste me dale na seznam, za drugega otročka. Vam moram prou povedat, da sem takoj po porodu rekla, da tega pa ne bom več dajala skoz, ker je res zelo zelo bolelo, pa vse posledice potem (hemoroidi, šivi....) . Ampak zanimivo, da zdej že po 4 mesecih bi pa kar spet šla v to. Ne vem no, ma kar pogrešam tisti trebušček in brcike.... Sej vem, da v drugo ni več tko, ker se ne moreš tolko posvečat temu, ker preprosto ni časa, ma vseeno mi že sedaj kar manjka.

Ojej, že fantaziram.    Dejmo najprej tega spravit na noge, pa pol počasi spet v akcijo.

Zadosti za zdej. Upam, da mi bo uspelo prebrat za nazaj.  

Aja še to:  mi imamo v načrtu it nekje marca v terme, pa me zanima, kako je z dojenčki v teh bazenih. A so lahko v bazenu ali boljše da ne?  Če ima katera kak nasvet bo dobrodošlo. Sicer pa ni noben problem, ker gremo predvsem zato, da si mamica odpočije od vsega in si privošči 3 dni welnessa in masaž po dolgem in počez, princesko bo pa imel očka na čez in se z njo sprehajal.  

no zdej pa res grem....me čakajo cunje za oprat.

Upajmo na kej več sončka.

Pa pa,

_____________________________

micla

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
   RE: Desetke007
4.2.2008 13:11:22   
noa1
Ja kje ste vse.....moja spi popoldanski spanec, pa pridem vsake tolko malo gor počekirat in se mi zdi, da nič ne čvekate...ajde Rušanke in ostale..kje ste?

Ponavadi sva ob takem času zunaj in pupa spi v vozičku, danes, ko sva doma, pa sem mislila, da ga bo preskočila, pa ga očitno vseeno potrebuje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še malo pospravljat in zlagat perilo.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
   RE: Desetke007
4.2.2008 13:40:15   
lane31
Vidim, da sem med pogrešanimi user posted image ....vse je ok samo smo spali do 9 in 30 h user posted image
Seveda zato ker je včeraj pela in bincala do 23h pol pa kot da je v komo padla user posted image
Včeraj sm bili na Ptuju...moj Predator je zažigal....so ga slikali vsi povprek,bo najbrž v kerih cajtengah user posted image
Šli smo pa kar vsi v kompletu....mala je spala v vozeku cel čas,le ko jo je lakota zgrabla smo mogli nabrzino najti plac da se je najedla

Micla....to pa je moglo biti hudo za vaju....samo da sta vredu zdajuser posted image

Vreme je naravnost katastrofalno,dež in sonce hkrati....moj plan za danes- jaz generalka,dragi sprehod je tsako preložen na četrtek
Pa itak mi danes ni za nič....zdaj pišem tu z folijo na glavi,ker sem se šla sama poštrihat- še dobro da je jutri itak pust user posted image

Kosilo bo pa user posted image  naredil....hoče šmorn pa kompot jesti user posted image ...pa neka,neka
Samo ne se smejat....vse znam skuhat ,še tak kompliciranega,a šmorna pa prežganke pa ne user posted image

Včeraj so me tudi razvajali moji...sem samo wc in kopalnico sčistla ,ostalo- sesanje,prah in kosilo pa so si razdelili mož in njegova otroka.....midve pa sva ta čas šetale zunaj user posted image ......no da jih ne hvalim preveč ni bilo samoinicativno ampak sem jih kar zadolžila,ker jim skozi strežem spredi in zadi pa mi je malo dojadilo včerajuser posted image ......najbrž zato ker sem pol zvečer še menzo dobila

Sem jim lepo povedla to in to naret pa do 14h končat ,če mislimo kam it,če ne bomo pač doma
In običajno,če oni kuhajo je kot bomba v kuhinji....včeraj pa se je vse šajnalo.....so zgleda vidli da ni heca user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




trma
che guevara

kako se spopasti z otrokovo trmo?

kazen (13%)

ignorirat (43%)

pogovor (39%)

obupat (0%)

izolacija otroka (4%)


Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!