micla
|
Deževen pozdravček še s primorske. Punce, jst vas sploh ne dosim več. Sem približno 7 strani v zaostanku. Pa imate vse tko pridne otroke, da tolko pišete? no sej moja je tudi pridna, ma smo imeli cel prejšnji teden veselo: najprej sem jst zakuhala na 40 vročine in dva dni, kolkor je trajalo dobeseno mislila, da me bo pobralo. Pa sej ne moreš met dva dni 40 vročine, ej. Se mi je totalno bledlo in sploh nisem vedla, al je res, al se mi sanja..... no pol ko je meni vročina padla je pa naša zakuhala in smo spet dva dni zbijali s svečko, ker je mela kar v šusu 39. Je bla tko bogica, da sem zraven kar jokala, ko sem jo nosila. Samo stokala je in ječala. Prou boga boga. No hvala bogu je minilo in nam je sedaj ostal samo še zamašen nosek in kašelj. Pa tolko sem pazla, da je ne bi nalezla, ma ni ratalo. Še vreme nam ni šlo na roko, ker je bil skoz dež, tko da je morala mus bit doma. No zdej smo obe ok, čeprav sem jst še perecej švohica, ma bom že dobila nazaj moči. Jutri pa bo naša princeska kar za nekaj ur v varstvu pri moji mami, ker moram jst v LJ neki na faks, tko da me prou zanima, kako se bo obneslo. Mislim, da bom bolj jst njo pogrešala. Kar sem uspela prebrat sem vidla, da ste me dale na seznam, za drugega otročka. Vam moram prou povedat, da sem takoj po porodu rekla, da tega pa ne bom več dajala skoz, ker je res zelo zelo bolelo, pa vse posledice potem (hemoroidi, šivi....) . Ampak zanimivo, da zdej že po 4 mesecih bi pa kar spet šla v to. Ne vem no, ma kar pogrešam tisti trebušček in brcike.... Sej vem, da v drugo ni več tko, ker se ne moreš tolko posvečat temu, ker preprosto ni časa, ma vseeno mi že sedaj kar manjka. Ojej, že fantaziram. Dejmo najprej tega spravit na noge, pa pol počasi spet v akcijo. Zadosti za zdej. Upam, da mi bo uspelo prebrat za nazaj. Aja še to: mi imamo v načrtu it nekje marca v terme, pa me zanima, kako je z dojenčki v teh bazenih. A so lahko v bazenu ali boljše da ne? Če ima katera kak nasvet bo dobrodošlo. Sicer pa ni noben problem, ker gremo predvsem zato, da si mamica odpočije od vsega in si privošči 3 dni welnessa in masaž po dolgem in počez, princesko bo pa imel očka na čez in se z njo sprehajal. no zdej pa res grem....me čakajo cunje za oprat. Upajmo na kej več sončka. Pa pa,