Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.2.2008 17:21:48
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo, jst se pa učim oz. se poskušam učit...pa full me trebuh boli, dons ni moj dan
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.2.2008 18:21:22
|
|
|
|
_ancica_
|
Hojla punce, kako ste? sem rekla da se moram na hitrco oglasit. Sem ful jezna ker se mi je zacela nakazovat smesno pa je, da niti nisem zalostna....sem pa jezna!!!! No ja, bo pa drug mesec haha sicer se mi se ni vlila (samo madezi na papirju ko se obrisem...in vem da gre za M, ker se mi to vedno dogaja kak dan prej), ampak se mi bo danes ali pa jutri. ok, zdaj pa greva z mojim dragim stanovanje placat se tipkamo v ponedeljek, lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.2.2008 18:25:39
|
|
|
|
smrka
|
Men moja gospa sploh noce prit takrat ko bi morala, nevem zakaj mi je to vse skupaj tako neurejeno.. Drgac sem pa danes mela obiske in sem kuhala, letela v pralnico prat perilo, posesala celo stanovanje, brisala prah, pomilia kopalnico, likala.. mater.. ni cudn da me kriz boli...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.2.2008 20:13:22
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kaj zdej? A vse žurate, k je sobota...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2008 8:44:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Kaj zdej? A vse žurate, k je sobota... Ojla Najboljša!ponavad je med vikend zatišje,ko imamo naše doma.Je pa med tednom dost bolj pestro ,ko si imamo dost za povedat,no za napisat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2008 9:54:32
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro vsem, ki ob kavici mal prešnofate po netu kaj dogaja... Jaz sem lohk mal poležala, k je moj dečko popazil na fracke.Sedaj pijem kavico, nato zajtrk, pol pa mal ven. A imate kaj snega?Pri nas je glih tolk , da je mal belo.Vse skup sam za vzorec.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2008 14:39:28
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene.... jst sem se prsla mal oglasit... danes moj dela, jaz pa pospravljam, vceraj nisem, ker sva bla ves dan okol.... in koncno sem se prebarvala... ne boste vrjele... nisem lih rjva.. haha... sem bl na rdece... nevem kaj me je prijelo.. sem vprasala frizerko, kako barvo mi svetuje, pol je pokazala eno bolj zivo in sem rekla OK in se prepustila... me mal bolj pozivi, tko da sem zdej bolj divjaaaaa .. ancica .. pri meni se je tudi tako zacelo... najprej mal rjavega pol pa se je ulila .. zoprno.. ceprav nikol ne ves... ni se vse izgubljeno, dokler se ne ulije je upanje, in upanje umre zadnje... jo bomo pregnale... bos vidla, ji bomo ze pokazale tej ... smrka ti si bla pa prav pridna.. haha.. jaz bom pa danes.. morem celo stanovanje pospravt.. neki sm ze lotila.. tko da zdej morem it nadaljevat... nc grem zdaj pospravljat... se se kaj oglasim... lepo nedeljo vsem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2008 16:35:26
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tany uživaj.Mi smo vsi po kavčih...No, midva res, otroci pa se nekaj igrajo v sobi.Mislim, da je zatišje pred nevihto..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2008 16:56:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce ...ups klepetulje... Po dolgem času se vam spet javljam. Ene me že dobro poznate, ene pa niti ne toliko. V glavenm, tiste, ki veste, katera sem, vam sporočam eno novico. Vdala sem se v usodo. Kot veste sem dala po eni zavrnitvi glede službe, mi je moj prinesel en lokalni časopis, kjer je bil oglas, da nek iščejo knjigovodjo. In Jst sem dala v sredo prošno in oni so me takoj poklicali ko so jo prebrali in rekli, naj se oglasim v petek. In jst sem šla v petek na razgovor in DOBILA SEM SLUŽBOOOOO . JUTRI JE ŽE MOJ PRVI DELAVNI DAN v MOJEM ŽIVLJENJU Pač ne bova še nekaj časa delala na novem , ampak se bom probala mal skulirat in umirit, pol pa v nove boje. Takrat, ko bom šla v nove boje, boste že zvedle. Tany83, Sončnica24, _Ancica_, Neža7, KAHLO (ki jo na tem delu rr-ja ni) in še kakšna bi se našla.... 1000X HVALA, ker ste me poslušale in bodrile. Nikol vas ne bom pozabila. Poleg tega, pa sej bom še prišla na rr. Sam ne tolk pogosto, ker ne bom imela tolk časa. Vsaj na začetku ne. Se pa vseekakor slišmo in pišemo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2008 17:39:22
|
|
|
|
tany83
|
gantar ... ma kje ti hodis???? mi te vse tkooo pogresamo.... CESTITAM .... za sluzbo seveda.... mogoce je pa ze tko prav, saj ne ves.... ti zelim, da se bi mela karseda lepo v sluzbi in da bi bla srecna... ker si res zasluzis... nikar ne pozabi na nas in nas prosim kaj obisci... zmenjeno??? no lepo se imej in cim bolj uspesen dan ti zelim v sluzbi...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2008 18:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala tany! Ni se za bati, da vas nebi obiskala kaj. Če mi bo le jutri kaj čas dopuščal, se slišmo oz. mišemo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2008 18:39:15
|
|
|
|
tany83
|
No lepo ... sam, da ne pozabis na nas... ancica te vidim ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2008 21:53:17
|
|
|
|
mayci
|
En lep nedeljski pozdravček, čvekice! Gantar, za službo in jutri en lep prvi delovni dan! Tako ali tako se bo pravo čvekanje začelo šele jutri, danes grem počasi spat... Lahko nočko!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2008 21:56:15
|
|
|
|
tany83
|
Ojla mayci koncno sem te enkrat srecala tle na forumu... no lepo spi in sladke sanje.... lahko noc
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2008 22:02:26
|
|
|
|
mayci
|
OOO, tany, sem te prav vesela ! Ampak se pa dobro skrivaš, nisi bila gor napisana.. No, jutri spet služba čaka , tako da grem, pa upam, da se jutri spet uspemo kaj srečat tuki gor! Lahko nočko!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 10:23:57
|
|
|
|
sončnica24
|
Gantar , vidiš pa se bo vse poklapalo sem tako srečna za tebe da ti ne morem povedat. Ja upam da boš še imela kdaj kaj časa in se nam boš prišla oglasit, če ne prej nam vsaj pridi javit ko boš noseča . No jaz bom verjetno te dneve bolj kot ne brala čeprav se mogoče tudi popoldan kaj oglasim bo moj verjetno šel še tu pa tam kaj privat delat mi je nekaj obljubljal. Ancica ja upam da čim prej zagledaš , čeprav se meni tudi zdi od kar tukaj čvekamo da se ne sekiram toliko za to če mi bo uspelo ali ne, ker enkrat tako bo in ko bo pravi čas za to bo že, še dobro da smo sem pobegnile če ne bi jaz zdaj samo čakala kdaj me bo začelo špikat in bo O, samo me nena čisto nič . Če se bo še katera kaj oglasila se bom jaz tudi če ne pa mogoče kak samogovor imela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 10:51:18
|
|
|
|
Natty5284
|
Ojla babike...jaz bi se pa mogla spravit k učenju...pa mi nikakor ne uspeva...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 11:16:50
|
|
|
|
Casey
|
ajde gremo za knjige.make us proud
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 12:27:47
|
|
|
|
sončnica24
|
Recept za učenje, računalnik vgasnit vzet knjigo v roke in se začet učit, druga ne pomaga
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 13:39:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany, glede na to da predvidevam da se boš počasi vstala ti želim dobro jutro lep dan in eno kavico ti še ponudim , da boš lažje klepetala pa upam da mi ne boste celih litanj spet napisale , potem bom mela jutri zjutraj ogromno dela da bom spet vse prebrala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 14:46:04
|
|
|
|
tany83
|
Dober dan dekleta... kako smo kaj??? jst nevem... bolj tko tko... nisem prav v redu... ampak bo ze... enkrat bo bolje.... danes morem perilo zopet prat, ker sem vcerej celo stanovanje popucala, tko da mam rujuhe, brisace... pa kup oblek za oprat... no belo se ze bere.. pol pa nadaljujem... soncnica hvala za kavo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 15:36:01
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Jaz sem ravno iz službe. Kako ste kaj? Imate sneg?Pri nas ga je za vzorec...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 15:40:14
|
|
|
|
tany83
|
ojla NAJBOLJSA kako si kaj??? mi tle nimamo snega... bi bil cudez ce bi ga imeli ... je pa bolj oblacno danes
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 15:59:24
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro / dober dan moje drage klepetulje kako ste kaj dan zacele / prezivele? Najprej vam moram povedat, da se mi je tecka rdecka vceraj vlila , ampak sem se ze sprijaznila, da to ne gre tako hitro in da bo verjetno marca vec srece Zdaj moram pa zamenjat trakec oz cifre gor in v nove boje!!!! Tukaj je zjutraj spet malo snezilo, ampak je na sreco ze nehalo. tany...zakaj si pa bolj slabe volje danes, ce smem vprasat? soncnica...hvala za lepe zelje. Tudi jaz tebi in seveda vsem otalim tukaj gor zelim isto Enkrat nam bo ze uspelo! gantar...cestitke za novo sluzbo!!! Zdaj pa koncno ves pri cem si, tako da se ti ni potrebno vec obremenjevat s tem. Sem res vesela zate, upam pa da se nam bos res oglasala na vsake tolko casa in nam kmalu sporocila kaksno lepo novico Pozabile te pa sigurno ne bomo, ne skrbi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 16:05:15
|
|
|
|
tany83
|
ojla ancica... zal mi je da je prsla ... je pa lepo videt da gres optimisticno naprej ..... jaz?? sem nevem... mal sem zalostna... saj ves kako je... vcasih malo potones, saj bom ptipravala zopet navrh....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.