|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
2.2.2008 17:21:48   
Anonimen
živjo, jst se pa učim oz. se poskušam učit...pa full me trebuh boli, dons ni moj danuser posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
2.2.2008 18:21:22   
_ancica_
Hojla punce, kako ste?

sem rekla da se moram na hitrco oglasit.
Sem ful jezna ker se mi je user posted image zacela nakazovat user posted image user posted image user posted image smesno pa je, da niti nisem zalostna....sem pa jezna!!!! user posted image user posted image user posted image No ja, bo pa drug mesec user posted image haha
sicer se mi se ni vlila (samo madezi na papirju ko se obrisem...in vem da gre za M, ker se mi to vedno dogaja kak dan prej), ampak se mi bo danes ali pa jutri.

ok, zdaj pa greva z mojim dragim stanovanje placat user posted image

se tipkamo v ponedeljek, lepo se mejte user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
2.2.2008 18:25:39   
smrka
Men moja gospa user posted image sploh noce prit takrat ko bi morala, nevem zakaj mi je to vse skupaj tako neurejeno..  Drgac sem pa danes mela obiske in sem kuhala, letela v pralnico prat perilo, posesala celo stanovanje, brisala prah, pomilia kopalnico, likala.. mater.. ni cudn da me kriz boli...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
2.2.2008 20:13:22   
NAJBOLJŠA
Kaj zdej?
A vse žurate, k je sobota...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
3.2.2008 8:44:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Kaj zdej?
A vse žurate, k je sobota...

Ojla Najboljša!ponavad je med vikend zatišje,ko imamo našeuser posted image  doma.Je pa med tednom dost bolj pestrouser posted image user posted image user posted image ,ko si imamo dost za povedat,no za napisatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1630
3.2.2008 9:54:32   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro vsem, ki ob kavici mal prešnofate po netu kaj dogaja...
Jaz sem lohk mal poležala, k je moj dečko popazil na fracke.Sedaj pijem kavico, nato zajtrk, pol pa mal ven.

A imate kaj snega?Pri nas je glih tolk , da je mal belo.Vse skup sam za vzorec.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.2.2008 14:39:28   
tany83
Pozdravljene....

jst sem se prsla mal oglasit... danes moj user posted image  dela, jaz pa pospravljam, vceraj nisem, ker sva bla ves dan okol.... in koncno sem se prebarvala... ne boste vrjele... nisem lih rjva.. haha... sem bl na rdece... nevem kaj me je prijelo.. sem vprasala frizerko, kako barvo mi svetuje, pol je pokazala eno bolj zivo in sem rekla OK in se prepustila... me mal bolj pozivi, tko da sem zdej bolj divjaaaaa user posted image ..

ancica user posted image user posted image user posted image .. pri meni se je tudi tako zacelo... najprej mal rjavega pol pa se je ulila user posted image .. zoprno.. ceprav nikol ne ves... ni se vse izgubljeno, dokler se ne ulije je upanje, in upanje umre zadnje... jo bomo pregnale... bos vidla, ji bomo ze pokazale tej user posted image  ... user posted image

smrka ti si bla pa prav pridna.. haha.. jaz bom pa danes.. morem celo stanovanje pospravt.. neki sm ze lotila.. tko da zdej morem it nadaljevat...user posted image

nc grem zdaj pospravljat... se se kaj oglasim... user posted image

lepo nedeljo vsem user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.2.2008 16:35:26   
NAJBOLJŠA
Tany uživaj.Mi smo vsi po kavčih...No, midva res, otroci pa se nekaj igrajo v sobi.Mislim, da je zatišje pred nevihto..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
3.2.2008 16:56:52   
Anonimen
Pozdravljene punce ...ups klepetulje...user posted image
Po dolgem času se vam spet javljam. Ene me že dobro poznate, ene pa niti ne toliko. V glavenm, tiste, ki veste, katera sem, vam sporočam eno novico. Vdala sem se v usodo. user posted image  user posted image  user posted image  Kot veste sem dala po eni zavrnitvi glede službe, mi je moj user posted image  prinesel en lokalni časopis, kjer je bil oglas, da nek iščejo knjigovodjo. In Jst sem dala v sredo prošno in oni so me takoj poklicali ko so jo prebrali in rekli, naj se oglasim v petek. In jst sem šla v petek na razgovor in DOBILA SEM SLUŽBOOOOO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . JUTRI JE ŽE MOJ PRVI DELAVNI DAN v MOJEM ŽIVLJENJU user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pač ne bova še nekaj časa delala na novem user posted image , ampak se bom probala mal skulirat in umirit, pol pa v nove boje. Takrat, ko bom šla v nove boje, boste že zvedle. user posted image  user posted image  user posted image   
Tany83, Sončnica24, _Ancica_, Neža7, KAHLO (ki jo na tem delu rr-ja ni) in še kakšna bi se našla.... 1000X HVALA, ker ste me poslušale in bodrile. Nikol vas ne bom pozabila. Poleg tega, pa sej bom še prišla na rr. Sam ne tolk pogosto, ker ne bom imela tolk časa. Vsaj na začetku ne. Se pa vseekakor slišmo in pišemo user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.2.2008 17:39:22   
tany83
user posted image gantar user posted image user posted image user posted image ... ma kje ti hodis????
mi te vse tkooo pogresamo....

CESTITAM user posted image user posted image user posted image .... za sluzbo seveda.... mogoce je pa ze tko prav, saj ne ves.... ti zelim, da se bi mela karseda lepo v sluzbi in da bi bla srecna... ker si res zasluzis... nikar ne pozabi na nas in nas prosim kaj obisci... zmenjeno???
no lepo se imej in cim bolj uspesen dan ti zelim v sluzbi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.2.2008 18:22:53   
Anonimen
Hvala tany! Ni se za bati, da vas nebi obiskala kaj. Če mi bo le jutri kaj čas dopuščal, se slišmo oz. mišemo. user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.2.2008 18:39:15   
tany83
No lepo user posted image user posted image user posted image ... sam, da ne pozabis na nas...

ancica te vidim user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.2.2008 21:53:17   
mayci
En lep nedeljski pozdravček, čvekice!user posted image
Gantar, user posted image  za službo in jutri en lep prvi delovni dan!

Tako ali tako se bo pravo čvekanje začelo šele jutri, danes grem počasi spat...

Lahko nočko!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.2.2008 21:56:15   
tany83
Ojla mayci koncno sem te enkrat srecala tle na forumu... user posted image

no lepo spi in sladke sanje....

lahko noc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.2.2008 22:02:26   
mayci
OOO, tany, sem te prav vesela user posted image !
Ampak se pa dobro skrivaš, nisi bila gor napisana..user posted image
No, jutri spet služba čaka user posted image , tako da grem, pa upam, da se jutri spet uspemo kaj srečat tuki gor!user posted image

Lahko nočko!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
4.2.2008 10:23:57   
sončnica24
Gantar user posted image user posted image user posted image user posted image , vidiš pa se bo vse poklapalo sem tako srečna za tebe da ti ne morem povedat. Ja upam da boš še imela kdaj kaj časa in se nam boš prišla oglasit, če ne prej nam vsaj pridi javit ko boš nosečauser posted image .

No jaz bom verjetno te dneve bolj kot ne brala čeprav se mogoče tudi popoldan kaj oglasim bo moj verjetno šel še tu pa tam kaj privat delat mi je nekaj obljubljal.

Ancica ja upam da čim prej zagledašuser posted image , čeprav se meni tudi zdi od kar tukaj čvekamo da se ne sekiram toliko za to če mi bo uspelo ali ne, ker enkrat tako bo in ko bo pravi čas za to bo že, še dobro da smo sem pobegnile če ne bi jaz zdaj samo čakala kdaj me bo začelo špikat in bo O, samo me nena čisto ničuser posted image .

Če se bo še katera kaj oglasila se bom jaz tudi če ne pa mogoče kak samogovor imelauser posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
4.2.2008 10:51:18   
Natty5284
Ojla babike...jaz bi se pa mogla spravit k učenju...pa mi nikakor ne uspeva...user posted image

Lp Natty

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
4.2.2008 11:16:50   
Casey
ajde gremo za knjige.make us proud

(odgovor članu Natty5284)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
4.2.2008 12:27:47   
sončnica24
Recept za učenje, računalnik vgasnit vzet knjigo v roke in se začet učit, druga ne pomagauser posted image

(odgovor članu Casey)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
4.2.2008 13:39:24   
sončnica24
Tany, glede na to da predvidevam da se boš počasi vstala ti želim dobro jutro lep dan in eno kavico ti še ponudimuser posted image , da boš lažje klepetala pa upam da mi ne boste celih litanj spet napisaleuser posted image , potem bom mela jutri zjutraj ogromno dela da bom spet vse prebralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1645
4.2.2008 14:46:04   
tany83
Dober dan dekleta...

kako smo kaj???
jst nevem... bolj tko tko... nisem prav v redu... ampak bo ze... enkrat bo bolje.... danes morem perilo zopet prat, ker sem vcerej celo stanovanje popucala, tko da mam rujuhe, brisace... pa kup oblek za oprat... no belo se ze bere.. pol pa nadaljujem...

soncnica hvala za kavo.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1646
4.2.2008 15:36:01   
NAJBOLJŠA
Jaz sem ravno iz službe.
Kako ste kaj? Imate sneg?Pri nas ga je za vzorec...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
4.2.2008 15:40:14   
tany83
ojla NAJBOLJSA kako si kaj???

mi tle nimamo snega... bi bil cudez ce bi ga imeli user posted image user posted image user posted image ... je pa bolj oblacno danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1648
4.2.2008 15:59:24   
_ancica_
Dobro jutro / dober dan moje drage klepetulje user posted image kako ste kaj dan zacele  / prezivele?

Najprej vam moram povedat, da se mi je tecka rdecka vceraj vlila user posted image , ampak sem se ze sprijaznila, da to ne gre tako hitro in da bo verjetno marca vec srece user posted image
Zdaj moram pa zamenjat trakec oz cifre gor in v nove boje!!!! user posted image

Tukaj je zjutraj spet malo snezilo, ampak je na sreco ze nehalo.

tany
...zakaj si pa bolj slabe volje danes, ce smem vprasat?

soncnica...hvala za lepe zelje. Tudi jaz tebi in seveda vsem otalim tukaj gor zelim isto user posted image   Enkrat nam bo ze uspelo! user posted image user posted image user posted image user posted image

gantar...cestitke za novo sluzbo!!! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa koncno ves pri cem si, tako da se ti ni potrebno vec obremenjevat s tem. Sem res vesela zate, upam pa da se nam bos res oglasala na vsake tolko casa in nam kmalu sporocila kaksno lepo novico user posted image Pozabile te pa sigurno ne bomo, ne skrbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
4.2.2008 16:05:15   
tany83
ojla ancica... zal mi je da je prsla user posted image ... je pa lepo videt da gres optimisticno naprej user posted image user posted image user posted image .....

jaz?? sem nevem... mal sem zalostna... saj ves kako je... vcasih malo potones, saj bom ptipravala zopet navrh....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.