![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 19:47:27
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Škoda, ko ni ta tema obstajala, ko sem bila še tudi jaz internacionalna. Od decembra 2005 naprej namreč zopet živim v Sloveniji, prej sva pa bila z možem na Nizozemskem. No lepo čvekajte še anprej in vsem lp! Saj lahko zaradi tega vseeno klepetaš z nami, jaz sem tudi iz Slovenije pa še par punc tako da se kar pridruži itak, ti se nam kar pridruzi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 19:51:28
|
|
|
|
sončnica24
|
Danes pa je pri nas predizbor za Emo, me prav zanima če bo kakšna pametna pesem na sporedu, lanska je že bila dobra
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 19:52:43
|
|
|
|
tany83
|
aja?? a bos gledala???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 19:53:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja bom tako vmes ja malo čvekala pa poslušala in malo gledala, saj jutri tako ne bom gledala v nedeljo pa moj tega tudi nebo hoto gledat tak da bom vsaj danes ko lahko
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 19:57:46
|
|
|
|
tany83
|
ja pol si pa kar privosci ... jaz pa morem posodo pomit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 19:58:03
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany ti si meni poslala vabilo za facebook? Si se prijavila? Baje je tisto full čudno drži ali ne?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 19:59:50
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany ti si meni poslala vabilo za facebook? Si se prijavila? Baje je tisto full čudno drži ali ne? Jaz tebi... NE... kdaj in kam?? koga???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:04:31
|
|
|
|
sončnica24
|
Sem zdaj pogledala, sem se zmotla samo je meil podoben tvojemu imeno tako da je verjetno bil nekdo drug Sorry
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:09:14
|
|
|
|
sončnica24
|
Že vem kdo je bil , samo sem najprej na tebe pomislila, je res full podoben meil kot tvoj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:12:49
|
|
|
|
tany83
|
ja, ja... ti si se zdaj to zmislila, sam da si pisala gor poste, da bos kao prsla do ... si zvita ti...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:14:11
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No pa saj potem po nečem pa lahko malce izstopamo, čeprav se meni ta ura zdi čisto brezveze. Ancica ti pa se kar namaskiraj pa začni z novim praznikom v kanadi, boš na vseh tv-jih haha... ta bi bla dobra ... bos na youtube... opozori me prej, da bom gledla novice po svetu.... haha...sem si ravnokar lase navila (zdaj mam take fajn kodrcke), zdaj si moram pa se en kostum gor dat pa bo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:16:10
|
|
|
|
tany83
|
ancica a, si si res lase navila?? ker to bi pa jaz rada vidla....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:18:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Nisem si nič zmislila , ti lahko pošljem če ne verjameš . Ancica z navitimi lasi, jaz bi tudi rada vidla . Hitro po fotoaparat pa se slikat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:19:22
|
|
|
|
_ancica_
|
se bom slikala ce hoces, sem ko une puncke iz porcelana
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:21:02
|
|
|
|
sončnica24
|
Ta Ema pa je spet brezveze , nič pametnega
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:24:13
|
|
|
|
_ancica_
|
ampak zgleda da imam malo predolge lase, pa so samo spodaj skodrani...je spirala prekratka, meni se pa ni dalo vsak sop po dvakrat navijat bom zdaj nalozila sliko na racunalnik
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:25:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Tvoji lasje so vsaj dobri če se skodrajo moji so tako trmasti da je katastrofa, bi verjetno še trajna čez dva dni spustla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:26:37
|
|
|
|
_ancica_
|
sej jst mam tud probleme s tem, ker so ful tanki, pa mi vsaka frizura dol pade upam, da bo vsaj na mojega pocakala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:28:07
|
|
|
|
tany83
|
Ok soncnica ti vrjamem da si nisi zmislila... ancica... hitro slike.. si se pa rs potrudla ti danes za tvojga dragega a???? jst pa si bi jih mogla likat... sam nevem ce bo kaj.. me je spet zacela fuul glava bolet, sem zopet vzela 2 tablete
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:31:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Mene pa bo glava začela bolet zaradi te naše Eme, katastrofa od katastrofe , full brezveze
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:41:23
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ok soncnica ti vrjamem da si nisi zmislila... ancica... hitro slike.. si se pa rs potrudla ti danes za tvojga dragega a???? jst pa si bi jih mogla likat... sam nevem ce bo kaj.. me je spet zacela fuul glava bolet, sem zopet vzela 2 tablete kaj pa vem, kr prijel me je neki, pa glih sem si lase umila. Zdaj pa sam upam, da bo drzal do vecera
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:42:36
|
|
|
|
sončnica24
|
Full laka za lase na lase spravi pa še malo trdilne pene pa bo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:44:36
|
|
|
|
tany83
|
ja, lak za lase si daj gor... a prej si nisi se nikol nakodrala??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:47:05
|
|
|
|
_ancica_
|
ja se bom fejst nasprejala, da bojo lasje trdi ko kamen
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 20:48:35
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja, lak za lase si daj gor... a prej si nisi se nikol nakodrala?? sem za bozicka dobila ta set za navijanje las, prej ga pa nisem imela, tako da niti nimam kakih izkusenj s tem
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.