SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK IZVIRNO SPOROČILO: fragola Punce poglejte še enkrat mojo obleko, ker zdaj jo boste vidle tudi v večji velikosti, komentarje prosim! SI KOT PRINCESKA!!!!!! Sam veš kaj......jaz sem si tut to obleko rezervirala SANJSKA JE!!!!!! Sam ne bit huda, men je fenomenalna in se v njej počutim res kot princeska.....ko sem jo oblekla, bi kmalu začela jokat od sreče Kakšen šopek boš mela pa zraven?? Ne nisem jezna je res lepa obleka, mi pokažeš sliko ko si v njej! Za šopek še premišljujem, verjetno vrtnice skupi stisnjene. Pa ti? A ti si jo lahko oblekla, ko si jo probala-ti je bila prav? Meni ni bla, je nisem mogla zapet!! Ti pokažem, sam da jo dol dobim iz fotoaparata. Sam je v resnici lepša k na sliki! Ja, jaz tudi pristajam na šopek iz vrtnic, samo še za barvo ne vem........ali močno oranžne barve ali pa žametno rdeče....Bomo vidli!!! Ja sem jo ja, vendar mi je bla predolga in tisto so rekli, da bojo skrajšali, ma ti kaj boš imela rožco ali boš imela originalen pasek? Ne, tist pas men ni nič všeč, mi je rožica lepša!!!! Mogoče bi lahko s kakšno drugo rožico kombinirala, če jo imajo ..... tut jaz sem bla kasneje v dvomih, če je prava, ker se je res težko odločit, katero izbrati!!! V graciji sem našla tut čudovito obleko, vendar je bila skoraj bež-zlata, vendar je moj bodoči mož rekel, da on pa ne bo v bež obleki......in tako sem se odločila za to. Pa pr tej obleki mi je všeč, da ko se vlečka spne, da ne zgleda , da mam konjsko rit ...u glavn, moja prijateljica je bila navdušena nad njo in jaz tudi! Prava je, ker sem se v njej počutila kot princeska in to je tisto pravo. Je pa res, da bi blo fajn mal shujšat do 10 maja bomo videli