Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:01:05
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Ja no vse pa tud ne mormo bit tvigice Jaz se še tud odločam za dieto. Ampak vem da 90 dni ne bi zdržala! Madejka, po moji oceni pa ti res ne rabiš diete
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:03:05
|
|
|
|
madejka
|
Sanek hja no, saj na prvi pogled mogoče res ne zgleda da bi jo rabla Samo glede na to, da na rit dobim točno dvojne hlače in mi NIČ od pred nosečnosti ni prav in da nimam dnara za celotno novo garderobo... bo treba nekaj shujšat
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:09:46
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jst pa ne maram diete, ker se mi zdi, da se moram že tako prevečim stvarem odrekat v življenju..... Se tudi z tem strinjam Samo, ko pa grem kake cote probavat, pa piz 100 na uro, ker mi nič ni prav oz. izgledam ko povita riba Pol pa si prisežem, da pa jutri začnem hujšat. Pol je ta jutri, pojutršnem, pa popojutršnem... in caka je že mesec naokoli, jaz pa še kar jem in jem. Saj jaz si bom to ločevalno malo priredila, gre se za to da spet dobima neko disciplino, da ne jema vmes nekih bedarij, ala čips, sladkarije, sokove...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:12:52
|
|
|
|
Češnca
|
meni ta dieta odgovarja. sploh ko se je navadiš... itak lahko ješ tudi tortice! samo ne odgovarja vsakemu. in vedno je na prvem mestu zdravje!!!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:16:34
|
|
|
|
Češnca
|
ja, sanek, saj ravno zarad reda men odgovarja!!! madejka, men se tud ne zdi, da bi ti rabla hujšat, ampak vsaka zase najbolj dobro ve kako in kaj!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:24:46
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela Lea, Tilen in Živa vse najboljše za obmesečnice! Julij vse najboljše in lepo praznuj! Se pridružujem čestitkam... Naša noč...obup..vstajala na pol ure... ...pa zdej čez dan tud noče spat...mene bo pobral... Jaz sem pa zadnje tedne brez diete shujšala.... ...nočno vstajanje, ni časa za redne obroke, tud zvečer včasih pozabim jest (to mi sploh ni podobno)...mam že 4 kg manj kot pred nosečnostjo... Z ustnicam je pa še vedno kriza...sami rdeči fleki...za popi . Grem jutri pop k zdravniku, sej druzga mi ne preostane. Še dobr da je slabo vreme, k ven itak ne hodim k sem obupna... Da povzamem...obup...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:28:43
|
|
|
|
bojana2
|
Češnca še tebe bi prosila za eno info...si omenjala, da je tvoj dobil avto na dalj. vodenje...pa če se ne motim je za sestavit...??...dej povej prosim kje se to dobi, kolko stane in kaka znamka avta je...pa kolk pride velik?? Moj sprašuje...sem mu zadnjič omenla, zdej je pa čist not padu... ...jej jej jej otroc..... Aja, Zvesta tud jaz pogrešam tvoje sodelovanje v našem čveku...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:29:48
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: rumba Živa, Lea in Tilen, tudi vam vse naj, naj, ... za obmesečnico! tudi od mene pa še od mene
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:33:27
|
|
|
|
madejka
|
Hoj baja! Kak si?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:34:24
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Sanek hja no, saj na prvi pogled mogoče res ne zgleda da bi jo rabla Samo glede na to, da na rit dobim točno dvojne hlače in mi NIČ od pred nosečnosti ni prav in da nimam dnara za celotno novo garderobo... bo treba nekaj shujšat čisto na istem sma samo, da jaz ne grem na ločevalno, ni šans so tiste dvojne hlače še čisto ok bojana
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:35:31
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Hoj baja! Kak si? super - kri, voda, blato vse štima zate pa da se rešiš prehlada!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:37:34
|
|
|
|
Ronči
|
bubanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:39:09
|
|
|
|
madejka
|
Baja Ronči Katera od vaju je bubana pa naj si vzame
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:39:43
|
|
|
|
baja*
|
ojej Ronči ti al Klara??
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz diete sploh nisem imela 90 dni, ampak samo 1 mesec pa pol, ker sem prišla na željeno težo.. Zdaj pa... Ahhhh, ne gre nič
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:46:43
|
|
|
|
baja*
|
babike, kdaj se začnejo uvajat mlečni izdelki - skuta, jogurti, sir? No saj jutri mamo cepljenje pa bom P vprašala, sam vaše mnenje pa tud ful šteje , če ne še bolj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:47:57
|
|
|
|
madejka
|
Baja pri nas se še en čas ne bo to uvajalo, oz. vsaj dokler sumim da ma alergijo na KM
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:50:24
|
|
|
|
julij
|
Baja, jaz Ani že dam tu pa tam kakšen fruhctzvergec. Ga ima ful rada. In lažje kaka, dostikrat se je ful mučila, da je kaj v plenico spravila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:54:28
|
|
|
|
baja*
|
joj madejka, ta alergija na KM je res ful bad , se jedilnik kar fajn skrči... A Maj ima še vedno tiste pikice? Ste že naročeni na preiskave? Res držim pesti, da ne bo pokazalo na alergijo!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:56:18
|
|
|
|
baja*
|
julij kaj je treba dat poseben jogurt/skuto, mislim prav tega za otročke al lahko kar navadnega, za "odrasle" , npr. LCA?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 11:58:22
|
|
|
|
madejka
|
Še vedno ma pikice ja. Včasih bolj vidne, drugič manj. Mah moj ga ne bi rad dal na preizkave , ker pač posluša svojo teto, ki je P. In e ona reče, da ni še treba, ji verjame. Jaz tud upam, da ni alergija, ampak samo suha koža al pa kaj takega Hvala za pikepoke! Pa da Rene nič nima! Se mi zdi da so kr redki takšni otroci brez alergij zadnje čase
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 12:04:18
|
|
|
|
baja*
|
rene je 1x tud fasal polno malih rdečih pikic in to se mi zdi da ravno nekje na začetku uvajanja GH, sem tud najprej pomislila na alergijo, na koncu pa se je izkazalo, da mu je blo prevroče in je zato ratal cel pikčast... nič, zaj pa grem peglajzlu roko dat pridne bodite
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 12:06:33
|
|
|
|
julij
|
Baja, meni je P. predlagala da začnem s sadnimi skutkami in mogoče kakšno Aktivijo. Je pa res, da je Ana bila zaprta, zdaj pa kaka vsak dan. Zaenkrat ji navadnega jogurta še nisem dala. Misliš, da je kakšna bistvena razlika med jogurti?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 12:06:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ko ste se tam od mlek pogovarjale....pri alergiji na kM se največ uporablja pregomin ( na bazi soje) pa zdej novejša stvar je allernova ( riževo mleko), oboje je na recept. zdej je tko, da sicer se dobi SOM tudi, samo dostkrat je tko, da če je otrok alergičen na mlečne beljakovine, je tud na sojine, zato je primernejši pregomin, ker so te beljakovine bolj razbite. Je pa pri sojinih izdelkih velik problem to, da vsebujejo fitoestrogene ( hormoni) in zato ni preiporočljivo da se predvsem punčkam daje za jest dost teh izdelkov. Ker fitoestrogeni sicer dobr vplivajo na ženske, k so v meni ( zato so vsi preparati za lajšanje težav v meni na podlagi soje), za male punčke je bolj problem, da jim hormone tkole "mešaš". jaz tud sumim na alergijo, vsakič ko si probam mleko in mlečne izdelke uvrstit nazaj na jedilnik, mala kr bruha in jo zvija itd hvalabogu pa za to, da dojim, da nimam s temi mleki komedij, ker najbolj enostavno je pa še zmeri tko, da se jaz odpovem mlečnim izdelkom pa mir.....čeprov je pa dosadno... aja freycha, mi pa itak ni bo nkol jasno, glede na to da je dita tak alergik, kako ti breskrbno uporabljaš te mlečne kašice, k že majo dodan mlek, pa razne te hippe itd no, že veš...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?