|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
4.2.2008 9:26:54   
Freycha
Nič, mi gremo v LJ

lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
4.2.2008 9:28:45   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  za Žano

punce, kje pa poldy "hodi" (sej mogoče je kej napisala, pa sem spregledala user posted image ), pa Tašonko že pogrešam...

Anžej tle zraven mene strogo resno en star Stop bere in zraven komentira (začuda nič ne gre v usta!).

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
4.2.2008 9:29:42   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Nič, mi gremo v LJ

lep dan vsem! user posted image

Lepo se mejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
4.2.2008 9:30:02   
Češnca
čau, Freycha! user posted image  Lepo se imejte!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
4.2.2008 9:30:19   
Anonimen
Poldy se mi je na ZS javila, je posredovala podatke.. Tašonka pa.. Nevem...

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2755
4.2.2008 9:33:07   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da imam sedaj jaz seznam user posted image

Aja, jutro..

user posted image user posted image user posted image

Ampak si spregledala, da danes praznuje svojih 6 mesecev tudi Lea od Yudituser posted image user posted image user posted image

Lea in Tilen, vse najboljše za vajini obmesečniciuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
4.2.2008 9:34:46   
Anonimen
Opsa.. Nje pa ni na seznamu user posted image

Aja, je... Avgusta rojena Lea..

Se opravičujem..

Vse najboljše Lea user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2757
4.2.2008 9:35:20   
SANEK1
Bačko, po opisanem so verjetno res zobki.
Sicer pa so pri nas za vse teževe, od nekje 3 meseca dalje, krivi zobki. Pa še vedno ni o njih ne duha ne sluha.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
4.2.2008 9:43:55   
Češnca
Lea vseee naaaajboooljšeee za 6m!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
4.2.2008 9:44:55   
rumba
Freycha, hvala za pojanilo o adaptiranem mleku. Ja, jaz sem vedno mislila, da to pomeni prilagojeno mleko..... tako sem ga uporabljala za vsa prilagojena mleka oz. verjetno bi bilo bolj prav pijače, ne vem, če se SOM šteje za mleko.user posted image  Kakorkoli, hvala za to razlago! Mene do sedaj ni noben zdravnik popravil.user posted image  user posted image  Zdaj sem pa lahko važna, ko vem prav.user posted image user posted image user posted image  Pa lepo se imej v LJ.

Julij, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image
Živa, Lea in Tilen, tudi vam vse naj, naj, ... za obmesečnico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
4.2.2008 9:56:55   
Anonimen
jutrouser posted image
dejte mi povedat, a če se uporabnik izpiše, pol zginjejo vi ZSji njegoviuser posted image Če je tko, nej bo ena tolk, pa mi od zveste pošlje mail na ZS, ker sma neki zmenjene, da ji pošljem, pa nimam več njenga ZSja, kjer je bil mail napisanuser posted image

drgač pa no commentuser posted image men se meša....včer k je ula fajn spala, smo celo noč skor tarok špilaliuser posted image dons ponoč je bla galama spet....zdej pa že tečnari tamle, šibamuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
4.2.2008 10:10:02   
Anonimen
hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2762
4.2.2008 10:11:13   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2763
4.2.2008 10:22:38   
rumba
Češnca, lepe fotke.user posted image  Kako je Anžej dober s tole frizurco, no!user posted image user posted image  Pa kake očke.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
4.2.2008 10:24:16   
tinispela
Lea, Tilen in Živa vse najboljše za obmesečnice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julij vse  najboljše in lepo praznuj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
4.2.2008 10:26:01   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Lea, Tilen in Živa vse najboljše za obmesečnice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julij vse  najboljše in lepo praznuj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud od mene!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
4.2.2008 10:29:25   
madejka
Dobro jutro!
Današnja noč je bla iber čudna... mali se je zbudil enih 3x, jaz pa 10xuser posted image In ob petih se mi je zdelo, da je ura vsaj 10 že in kar nisem mogla spatuser posted image MAter če se ne bomo že hitro rešili tega prehlada!user posted image

Jooooj Rumba kak so dobri tvoji trije!user posted image user posted image user posted image Posebej faraon mi je všeč!user posted image

Freycha uživaj v LJ!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
4.2.2008 10:38:04   
Češnca
Evo, mali zaspan, pa se v postlci pogovarja a-dej-dej-dej in brrrrrr. user posted image  Sej verjetno bo zaspal.
Kaj jim boste danes kuhale? U bistvu ne vem, kaj naj user posted image  skuham, ker mam sadni dan. user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
4.2.2008 10:42:21   
SANEK1
Češnica, si na ločevalniuser posted image
Mi2 sma danes začela, zaenkrat se še držimuser posted image user posted image user posted image
Sma pa natanko pred 2 leti skoraj na isti dan začela in sma zdržala do konca, seveda z malimi in večjimi grehiuser posted image user posted image user posted image
Sma pa kar shujšala, no dragi je za nekje 18 kg.user posted image user posted image user posted image   Jaz ne tolkouser posted image user posted image user posted image
Mater, moški samo malo pazijo pa jim gre takoj doluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
4.2.2008 10:43:29   
julij
Oh, punce moje, hvala lepa za čestitke! user posted image  Danes me je pa zbudil radio City...Sanek, ti greš tudi v Verono?user posted image   Se pa mene tudi loteva prehlad. Zopet mi teče iz nosu.user posted image  

Ana pa že panča dopoldanski spanec.

Sanek, Rumba in Ronči, lepe maškare imate doma.
Zvesta, jaz te že pogrešam. Daj se oglasi.user posted image
Fotke so pa vse lepe. Še lepši pa so mali julijčki!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
4.2.2008 10:47:57   
SANEK1
Julij, joj škoda da nisem poslušalauser posted image user posted image user posted image  
Meni so pol zrihtali posnetek, tak da ga mam doma...user posted image user posted image user posted image
V Verono pa sma se odločla da ne grema, ker sma oba bla že večkrat tam, pa ker je seveda za drugo osebo za doplačat-40 ojrov, sma se odločla da dama dalje, samo zaenkrat še nisma najdla kandidatovuser posted image

Gre kerauser posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
4.2.2008 10:49:42   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Češnica, si na ločevalniuser posted image
Mi2 sma danes začela, zaenkrat se še držimuser posted image user posted image user posted image
Sma pa natanko pred 2 leti skoraj na isti dan začela in sma zdržala do konca, seveda z malimi in večjimi grehiuser posted image user posted image user posted image
Sma pa kar shujšala, no dragi je za nekje 18 kg.user posted image user posted image user posted image   Jaz ne tolkouser posted image user posted image user posted image
Mater, moški samo malo pazijo pa jim gre takoj doluser posted image user posted image user posted image

ja na ločevalni. mi je tud že fino uspel pred časom. moj pa itak takoj shujša (ko sva bla z Anžejem v porodnišnici, je za žur rihtal plac, pijačo, hrano, doma je pospravu, k nama na obiske hodu - in shujšal 5 kg) user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
4.2.2008 10:55:40   
madejka
Ja no vse pa tud ne mormo bit tvigiceuser posted image Jaz se še tud odločam za dieto. Ampak vem da 90 dni ne bi zdržala!user posted image
Bi pa blo fan, če bi kakih 10 kil dol spravlauser posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 4.2.2008 10:57:04 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
4.2.2008 10:58:22   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Živa, Lea in Tilen, tudi vam vse naj, naj, ... za obmesečnico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od mene

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
4.2.2008 11:00:59   
Ajvy
jst pa ne maram diete, ker se mi zdi, da se moram že tako prevečim stvarem odrekat v življenju.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?