Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 14:43:58
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba se bom res z zdravnico probala zment, naj mi še to zravn napiše....v vrtec pa jim lahko svoj mlek nosim, ni panike, samo kolk bojo kuharce za to no, mal mam vez tam, tak da mogoč se bo dalo pametno zmenit Ulla pri nas v vrtcu se da VSE zmenit...sej so tud kuharice tam zaradi otrok...ne obratno. Pa itak vejo kaj delajo...lahko tud svoje stvari prineseš, ni blema, res pa je , če imajo otroci alergijo ne dobijo tako raznolike hrane...so kr obsojeni na določene stvari in jim to ponavadi ne paše najbolj. Sploh k vidijo kako slastno jed ima sosed na krožniku... . Sam zdravje je na prvem mestu...tud z vzg. se pogovori...po mojem se ti ni treba preveč obremenjevat zaradi tega...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 15:57:35
|
|
|
|
madejka
|
Ja babike kje ste? Mi2 sva se odločila, da malega peljeva k dermatologinji na Gosposvetsko. Se jutri naročimo, da vidim kaj bo rekla.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 15:59:50
|
|
|
|
Ronči
|
me je vročina preveč mantrala...jaz sem bubana, pa klara tudi, na srečo je ona dosti boljše, jo šmrčki mantrajo, je vsa zamašena in jo kar zalivamo s fiziološko. jo pa mantra zvečer ko se uleže in se odpre iz noska. Se ji tako vliva v grlo, da se kar davi. I to že od prejšnje srede. Bile smo pri P, da izključi pljučnico in bronhitis, kri je bila ok, prav tako je bil bris grla negativen. Smo pa bile v soboto na inhalacijah, ker je ful hropla. o alergijah ne morem nič napisat, na srečo jih jaz nimam (razen na eno cepivo), pravzaprav nihče v familiji, in Klara je do sedaj vse super prenesla.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 16:58:41
|
|
|
|
kapica
|
Kolko se pogovarjate o tem mleku in alergijah, da sem ze jaz cist zmedena, ker sem studirala, kaj dobi pol , ko se ne bova vec dojila? Pa se neki cajta ne bom na to mislila, je pa res, da sem mislila se kaksen mesec dojit, pol pa ne vec. Nocni poskus v svoji posteljci spat je kr uspel no, 1krat je jedel, pol sem ga pa lahko nosla se nekaj casa, da je nazaj zaspal . No, saj nic hudega. Se mi pa zdi, da vec kot spim ponoci, bolj sem cez dan zmatrana . Dino je tud zdaj zaspal, jaz pa menda grem tud zraven njega, ko se komaj pokonci drzim. Vreme pe itak tako da spis poleg .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 18:15:29
|
|
|
|
madejka
|
Kapica za Dinotovo nočko! Mi se še kr 4-5x zbujamo. Si ne predstavljam, da bi bil v drugo sobi in bi letala tja. A imate varuško vklopljeno al ga slišiš?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 18:17:10
|
|
|
|
tejči77
|
babike, živjo! Mi smo končno doma. Je bil kar dolg dan. Najpomembneje pa je, da se je Larisi srček sam porihtal. Ste pa res dobro pesti držale. Hvala vsem! Doktor je rekel da je srček zdrav. Jupiiiiiiiii . Sem morala takoj nazdravit, ko sem prišla domov. Sem spila 3dcl vina (nisem pila vina odkar sem zanosila) in mi je stopil v glavo. Tako kot v študentskih cajtih liter. Hja smo čisto iz forme. Kakšen deci je dobro kdaj pa kdaj spit, jaz pa mesece in mesece čisto abstiniram, potem ko kaj spijem sem pa koj pijana. nč, se moram vrnit na deseto stranm da preberem kaj ste pametnega naumile. Ja, pa še tole moram napisat, kar mi na duši leži. Je pa pediatrična klinika v takem razsulu . Katastrofa. Smo bili naročeni ob destih, na vrsto pa prišli ob pol dvanajstih. Še previt nimaš kje otroka, mislim katastrofa. No, ko smo končali smo pa še luatli po BTC-ju, zapravljali na veliko v Baby centru in Mullerju (se mi je od same sreče še denarnica odprla).In potem še na pijačo seveda, tako do smo prijadrali domov šele ob štirih. Larisa pa ves dan noro pridna, čeprav ni nič spala. Samo nazaj grede je malo zadremala. Kako je zlata.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 18:26:22
|
|
|
|
bojana2
|
Češnca hvala... Bravo za Lariso...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 18:48:29
|
|
|
|
rumba
|
tejči77, super za zdrav srček! Pa prav, da si nazdravila. Je pasalo, a? Super! Mi imamo UZ srčka na pediatrični konec meseca. A praviš, da se dolgo čaka? Ojej..... A so ji dali uspavalo? Kako dolgo je trajalo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 19:18:18
|
|
|
|
kapica
|
Madejka, imam varusko vklopljeno ja. Tejci, joj, kako fajn za Lariso. Super da si nazdravila,ti privoscim . Midva sva oba zdaj spala, mali je pa se kr siten ko .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 20:05:10
|
|
|
|
Češnca
|
Tejči na to je pa res treba nazdravit!!! jest sm tud spala, pa se zdej še slabš počutm.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 20:11:07
|
|
|
|
Češnca
|
bojana trgovina v btc-ju je hobby and guns, dobije se pa tudi v mantua model (http://www.mantua-model.si/)
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 20:19:59
|
|
|
|
madejka
|
Iiii Tejči za Lariso! JAz grem pa otroka spat spravit pa pridem pol...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 20:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
tejči super za srčka no, ula že pančka dons je šlo pa brez problema....me zanima kak se bo nadaljevalo aja, pa zgleda da bo počasi začela kapirat določene stvari in si jih bo zapomnila....recimo zdaj že ve, če ji rečam "kak da ula bravo, bravo" in začne ploskat in pol mami vsa navdušena cvili bravo ula in ula vsa navdušena ploska in cvili in na koncu je tko da vsi ploskamo in cvilimo prav posrečena je....pa ko ji rečem kje je lučka, pogleda v luster raztura u glavnem....je pa res da ji nosntop govorim take stvari...se mi ful dobr zdi, ker jo bom lohk kako neumnost končno naučila me je pa kap skor, k je dans pršla iz karitasa in prinesla kao darilo za ulo sveto pismo za najmlajše pa nekega angelčka skvačkanga,...mi je ful čudno, k ni bla krščena, od kod jim podatek da mamo dojenčka me je pa razpizdlo mal spet, k je tašča rekla, da je vedla da pride, k je to žensko v trgovini srečala in ji je povedla in če že ni mogla njej povedat, da ne rab hodit, k nismo krščansko usmerjeni ( ), bi lohk vsaj men zinla da pride, tko sem bla pa čist šokirana....dobr da se je ženski mudilo in je praktično se kr na vratih poslovila prov na penis mi grejo take stvari.....knjiga je pa tud kr neki jaz naj malemu otroku berem, kak je jakob goljatu vrgel kamen, da se mu je zapičil v čelo, kak so jona vrgli v morje, kako je bog VZEL REBRO ČLOVEKU IN IZ NJEGA USTVARIL ŽENSKO IN JO PRIPELJAL ČLOVEKU (!!!)...mislim halo, no če je to knjiga za najmlajše, bi pa lohk mal študirali, kaj bojo not dali, beboji jasni eh....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 20:37:49
|
|
|
|
tinispela
|
Ulla, pri tvojih izjavah se pa vedno nasmejim! No za večerjo sem ji dala riževo mleko in od Alnature rižek z jabolkom in hruško in ni imela nič več pikic kot čez dan. Zdaj bom par dni res pazila, da vidim če bodo pikice zginile al ne. Sem ji pa danes prvič naribala surovo jabolko + banano in je ful lepo jedla. Tako vsaj vitamine dobi, ne pa da se jih vse ven skuha. Tejči sem ful vesela za tvojo pikico, da se ji je srček poštimal.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 20:42:33
|
|
|
|
Ajvy
|
Tejči, bravo za srčeka
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 21:06:13
|
|
|
|
bojana2
|
Ulla tud jaz sem se zdele nasmejala...joj kolk bi jaz take hitr odslovila, tud mu ne bi mogla rečt... ...jaz zbiram stvari, ki jih mali gleda in se z njimi igra in naredim kar fajn selekcijo, tko da take fore pr nas ne vžgejo... ...smo tud mi bol tko naravnani...anti...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 21:06:51
|
|
|
|
madejka
|
Jaz pa zadnje čase majrim pogrešam Kak so kaj primorci? Neža je zdrava?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 21:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
mah, sej čeprov sem anti, pa u bistvu nimam nič proti kaki knjigici na temo krščanstva, samo ne take kozlarije.... sem tud prvo mislila ja fajn, knjigica, pa še ful lepe slikce so...pol pa berem...jao! mi sam še bolj mine, pa kak pol take stvari razložit otroku, k že tko postavlja miljaužnt vprašanj, brez da mu bereš take traparije
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 21:20:22
|
|
|
|
rumba
|
Ulla, imam iste pomisleke glede teh knjigic. Smo jih dobili že prav lepo zbirko. Ene res niso za brati, toliko nasilja, da ju je ponoči še strah. Mi se sicer trudimo vzgajati otroke v krščanskem duhu, a nočem, da se mi otrok boji Boga in njegove vere. Želim jima ga predstaviti kot nekaj dobrega, kar pa s temi knjigicami ne gre. No, tako sem kar nekaj teh knjig skenslala, imamo pa par prav lepih, kjer so v glavnih vlogah živali. Ali pa so svetopisemske zgodbice lepo prilagojene tej starosti in tudi skrbno izbrane. madejka, ja res, majrim se že lep čas ni javila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 21:34:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tejči77, bravo za Lariso Jaz pa Zvesto pogrešam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 21:36:33
|
|
|
|
madejka
|
Rumba je res treba prilagodit ja, ker se ne posvetujejo s kakim razvojnim psihologom al pa vsaj staršem preden izdajo kaj takega. Mi smo dobili za krst tud eno fajno SP, v kateri je res fajn napisano vse.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 22:15:44
|
|
|
|
Freycha
|
Ulla kak si me nasmejala meni je bila grozna situacija, ko je en fantek od mamine sodelavke pri vereuku vprašal kako naj bi se začel svet, če sta bila pa potomca Adama in Eve Kajn in Abel, pa nikjer več nobene ženske.... in se je duhovniku čisto spipalo in napisal full grozilno pismo staršem, da ga bo vrgel iz vereuka, če bo še take stvari spraševal Dite sicer nisem in ne bom krstila, če pa bo imela željo po vereuku in veri ter cerkvi kot inštituciji, ji bodo pa vse možnosti odprte.... (jo bom že prepričala, da bi bilo bolj primerno se it v nedeljo z motorjem vozit, kot pa v cerkvi viset ) pa punce, brez zamere
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 22:22:03
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, zanimivo.... zdaj jih pa na teologiji učijo, da so to vse samo prispodobe. Mogoče pa ravno zaradi takih vprašanj.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 22:27:10
|
|
|
|
Freycha
|
verjetno res ja... mah jaz vedno pravim, da naj vsak najde tisto nekaj, s čimer bo srečen, samo naj drugih ne prepričuje, da je le ta sreča tista ta prava.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 4.2.2008 22:27:33
|
|
|
|
Freycha
|
Tejči super za izvide srčka
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?