|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
4.2.2008 14:43:58   
bojana2

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

se bom res z zdravnico probala zment, naj mi še to zravn napiše....v vrtec pa jim lahko svoj mlek nosim, ni panike, samo kolk bojo kuharce za touser posted image no, mal mam vez tam, tak da mogoč se bo dalo pametno zmenituser posted image

Ulla pri nas v vrtcu se da VSE zmenit...sej so tud kuharice tam zaradi otrok...ne obratno. Pa itak vejo kaj delajo...lahko tud svoje stvari prineseš, ni blema, res pa je , če imajo otroci alergijo ne dobijo tako raznolike hrane...so kr obsojeni na določene stvari in jim to ponavadi ne paše najbolj. Sploh k vidijo kako slastno jed ima sosed na krožniku...user posted image . Sam zdravje je na prvem mestu...tud z vzg. se pogovori...po mojem se ti ni treba preveč obremenjevat zaradi tega...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
4.2.2008 15:57:35   
madejka
Ja babike kje ste?

Mi2 sva se odločila, da malega peljeva k dermatologinji na Gosposvetsko. Se jutri naročimo, da vidim kaj bo rekla.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
4.2.2008 15:59:50   
Ronči
user posted image user posted image  me je vročina preveč mantrala...jaz sem bubana, pa klara tudi, na srečo je ona dosti boljše, jo šmrčki mantrajo, je vsa zamašena in jo kar zalivamo s fiziološko. jo pa mantra zvečer ko se uleže in se odpre iz noska. Se ji tako vliva v grlo, da se kar davi. I to že od prejšnje srede. Bile smo pri P, da izključi pljučnico in bronhitis, kri je bila ok, prav tako je bil bris grla negativen. Smo pa bile v soboto na inhalacijah, ker je ful hropla.

o alergijah ne morem nič napisat, na srečo jih jaz nimam (razen na eno cepivo), pravzaprav nihče v familiji, in Klara je do sedaj vse super prenesla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
4.2.2008 16:58:41   
kapica
Kolko se pogovarjate o tem mleku in alergijah, da sem ze jaz cist zmedena, ker sem studirala, kaj dobi pol , ko se ne bova vec dojila? Pa se neki cajta ne bom na to mislila, je pa res, da sem mislila se kaksen mesec dojit, pol pa ne vec.

Nocni poskus v svoji posteljci spat je kr uspel no, 1krat je jedel, pol sem ga pa lahko nosla se nekaj casa, da je nazaj zaspaluser posted image . No, saj nic hudega.

Se mi pa zdi, da vec kot spim ponoci, bolj sem cez dan zmatranauser posted image .

Dino je tud zdaj zaspal, jaz pa menda grem tud zraven njega, ko se komaj pokonci drzim. Vreme pe itak tako da spis poleguser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
4.2.2008 18:15:29   
madejka
Kapica user posted image user posted image user posted image za Dinotovo nočko!
Mi se še kr 4-5x zbujamo. Si ne predstavljam, da bi bil v drugo sobi in bi letala tja. A imate varuško vklopljeno al ga slišiš?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
4.2.2008 18:17:10   
tejči77
babike, živjo!
Mi smo končno doma. Je bil kar dolg dan. Najpomembneje pa je, da se je Larisi srček sam porihtal. Ste pa res dobro pesti držale. Hvala vsem! user posted image user posted image Doktor je rekel da je srček zdrav. Jupiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem morala takoj nazdravit, ko sem prišla domov. Sem spila 3dcl vina (nisem pila vina odkar sem zanosila) in mi je stopil v glavo. Tako kot v študentskih cajtih liter. Hja smo čisto iz forme. Kakšen deci je dobro kdaj pa kdaj spit, jaz pa mesece in mesece čisto abstiniram, potem ko kaj spijem sem pa koj pijana.
nč, se moram vrnit na deseto stranm da preberem kaj ste pametnega naumile. user posted image user posted image
Ja, pa še tole moram napisat, kar mi na duši leži.
Je pa pediatrična klinika v takem razsuluuser posted image user posted image . Katastrofa. Smo bili naročeni ob destih, na vrsto pa prišli ob pol dvanajstih. Še previt nimaš kje otroka, mislim katastrofa. No, ko smo končali smo pa še luatli po BTC-ju, zapravljali na veliko v Baby centru in Mullerju (se mi je od same sreče še denarnica odprla).In potem še na pijačo seveda, tako do smo prijadrali domov šele ob štirih. Larisa pa ves dan noro pridna, čeprav ni nič spala. Samo nazaj grede je malo zadremala. Kako je zlata.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
4.2.2008 18:26:22   
bojana2
Češnca hvala...user posted image

Bravo za Lariso...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
4.2.2008 18:48:29   
rumba
tejči77, super za zdrav srček!user posted image  Pa prav, da si nazdravila. Je pasalo, a? Super! Mi imamo UZ srčka na pediatrični konec meseca. A praviš, da se dolgo čaka? Ojej..... A so ji dali uspavalo? Kako dolgo je trajalo?

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
4.2.2008 19:18:18   
kapica
Madejka, imam varusko vklopljeno ja.
Tejci, joj, kako fajn za Lariso. Super da si nazdravila,ti privoscimuser posted image user posted image user posted image .

Midva sva oba zdaj spala, mali je pa se kr siten kouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
4.2.2008 20:05:10   
Češnca
Tejči na to je pa res treba nazdravit!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
jest sm tud spala, pa se zdej še slabš počutm. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
4.2.2008 20:11:07   
Češnca
bojana trgovina v btc-ju je hobby and guns, dobije se pa tudi v mantua model (http://www.mantua-model.si/)

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
4.2.2008 20:19:59   
madejka
Iiii Tejči user posted image user posted image user posted image za Lariso!

JAz grem pa otroka spat spravit pa pridem pol...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
4.2.2008 20:32:32   
Anonimen
tejči super za srčkauser posted image
no, ula že pančkauser posted image dons je šlo pa brez problema....me zanima kak se bo nadaljevalouser posted image
aja, pa zgleda da bo počasi začela kapirat določene stvari in si jih bo zapomnila....recimo zdaj že ve, če ji rečam "kak da ula bravo, bravo" in začne ploskatuser posted image in pol mami vsa navdušena cvili bravo ula in ula vsa navdušena ploska in cvili in na koncu je tko da vsi ploskamo in cvilimouser posted image user posted image user posted image user posted image prav posrečena je....pa ko ji rečem kje je lučka, pogleda v lusteruser posted image raztura u glavnem....je pa res da ji nosntop govorim take stvari...se mi ful dobr zdi, ker jo bom lohk kako neumnost končno naučilauser posted image

me je pa kap skor, k je dans pršla iz karitasa in prinesla kao darilo za ulouser posted image sveto pismo za najmlajše pa nekega angelčka skvačkanga,...mi je ful čudno, k ni bla krščena, od kod jim podatek da mamo dojenčkauser posted image me je pa razpizdlo mal spet, k je tašča rekla, da je vedla da pride, k je to žensko v trgovini srečala in ji je povedlauser posted image in če že ni mogla njej povedat, da ne rab hodit, k nismo krščansko usmerjeni (user posted image ), bi lohk vsaj men zinla da pride, tko sem bla pa čist šokirana....dobr da se je ženski mudilo in je praktično se kr na vratih poslovilauser posted image prov na penis mi grejo take stvari.....knjiga je pa tud kr nekiuser posted image jaz naj malemu otroku berem, kak je jakob goljatu vrgel kamen, da se mu je zapičil v čelo, kak so jona vrgli v morje, kako je bog VZEL REBRO ČLOVEKU IN IZ NJEGA USTVARIL ŽENSKO IN JO PRIPELJAL ČLOVEKU (!!!)...mislim halo, nouser posted image user posted image če je to knjiga za najmlajše, bi pa lohk mal študirali, kaj bojo not dali, beboji jasniuser posted image
eh....

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
4.2.2008 20:37:49   
tinispela
Ulla, pri tvojih izjavah se pa vedno nasmejim!user posted image
No za večerjo sem ji dala riževo mleko in od Alnature rižek z jabolkom in hruško in ni imela nič več pikic kot čez dan. Zdaj bom par dni res pazila, da vidim če bodo pikice zginile al ne. Sem ji pa danes prvič naribala surovo jabolko + banano in je ful lepo jedla. Tako vsaj vitamine dobi, ne pa da se jih vse ven skuha.
Tejči sem ful vesela za tvojo pikico, da se ji je srček poštimal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
4.2.2008 20:42:33   
Ajvy
Tejči, bravo za srčekauser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
4.2.2008 21:06:13   
bojana2
Ulla tud jaz sem se zdele nasmejala...joj kolk bi jaz take hitr odslovila, tud mu ne bi mogla rečt...user posted image ...jaz zbiram stvari, ki jih mali gleda in se z njimi igra in naredim kar fajn selekcijo, tko da take fore pr nas ne vžgejo...user posted image ...smo tud mi bol tko naravnani...anti...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
4.2.2008 21:06:51   
madejka
Jaz pa zadnje čase majrim pogrešamuser posted image Kak so kaj primorci? Neža je zdrava?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
4.2.2008 21:10:37   
Anonimen
mah, sej čeprov sem anti, pa u bistvu nimam nič proti kaki knjigici na temo krščanstva, samo ne take kozlarije....user posted image sem tud prvo mislila ja fajn, knjigica, pa še ful lepe slikce so...pol pa berem...jao!
mi sam še bolj mine, pa kak pol take stvari razložit otroku, k že tko postavlja miljaužnt vprašanj, brez da mu bereš take traparijeuser posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2843
4.2.2008 21:20:22   
rumba
Ulla, imam iste pomisleke glede teh knjigic. Smo jih dobili že prav lepo zbirko.user posted image  Ene res niso za brati, toliko nasilja, da ju je ponoči še strah. Mi se sicer trudimo vzgajati otroke v krščanskem duhu, a nočem, da se mi otrok boji Boga in njegove vere. Želim jima ga predstaviti kot nekaj dobrega, kar pa s temi knjigicami ne gre. user posted image  No, tako sem kar nekaj teh knjig skenslala, imamo pa par prav lepih, kjer so v glavnih vlogah živali.user posted image  Ali pa so svetopisemske zgodbice lepo prilagojene tej starosti in tudi skrbno izbrane.

madejka, ja res, majrim se že lep čas ni javila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
4.2.2008 21:34:10   
Anonimen
Tejči77, bravo za Lariso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa Zvesto pogrešam user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
4.2.2008 21:36:33   
madejka
Rumba je res treba prilagodit ja, ker se ne posvetujejo s kakim razvojnim psihologom al pa vsaj staršem preden izdajo kaj takega. Mi smo dobili za krst tud eno fajno SP, v kateri je res fajn napisano vse.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
4.2.2008 22:15:44   
Freycha
Ulla kak si me nasmejala user posted image user posted image user posted image  meni je bila grozna situacija, ko je en fantek od mamine sodelavke pri vereuku vprašal kako naj bi se začel svet, če sta bila pa potomca Adama in Eve Kajn in Abel, pa nikjer več nobene ženske.... in se je duhovniku čisto spipalo in napisal full grozilno pismo staršem, da ga bo vrgel iz vereuka, če bo še take stvari spraševal user posted image  

Dite sicer nisem in ne bom krstila, če pa bo imela željo po vereuku in veri ter cerkvi kot inštituciji, ji bodo pa vse možnosti odprte.... (jo bom že prepričala, da bi bilo bolj primerno se it v nedeljo z motorjem vozit, kot pa v cerkvi viset user posted image user posted image ) pa punce, brez zamere user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
4.2.2008 22:22:03   
rumba
Freycha, zanimivo.... zdaj jih pa na teologiji učijo, da so to vse samo prispodobe. Mogoče pa ravno zaradi takih vprašanj.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
4.2.2008 22:27:10   
Freycha
verjetno res ja...

mah jaz vedno pravim, da naj vsak najde tisto nekaj, s čimer bo srečen, samo naj drugih ne prepričuje, da je le ta sreča tista ta prava.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
4.2.2008 22:27:33   
Freycha
Tejči super za izvide srčka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?