|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
3.2.2008 21:12:25   
dodi
Lepa miškauser posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.2.2008 21:13:21   
Urša08
jaz tud še ne spimuser posted image

Peli , Aljaž je bil lepa čebelica

Dodi tud vi ste bli superuser posted image user posted image user posted image   Dobra si, da ti uspe pri desetih otrocih sploh pridt do računalnika.user posted image

Mi smo prejle domov prišli in sem Nejca sam v postelco prestavila in spi.  Jaz pa mal dežuram na rr, namest da bi diplomo pisalauser posted image

PAJO a tvoj user posted image je pa zakuhal? Upam, da ni hujšega. Sej ne vem a sem zgrešila, kok star pa je tvoj user posted image , predvidevam da je punčka?

papauser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.2.2008 21:13:32   
Peli
No jest sm 25.

Dodi potem si bla pa mlada mamica?

Sandra Mark je bil pa fletna miška, sta se vidva tud kej oblekla?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.2.2008 21:15:50   
dodi
Mlada? Kakor se vzame-23 let sem imela potem avgusta,Janja je pa junijskauser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.2.2008 21:16:07   
Urša08
Sandra kaj je bil lepa miška user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ti? Že kej popadkov?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.2.2008 21:19:23   
Peli
Joj, joj na gorenjkah pa je ratal živo user posted image , a bo jutr dež?

No mi smo pa dons kr doma vztrajal, mož je spal midva sva pa pospravljala pa mal sva šla taščo pogledat.
Aljaž je ful navdušen nad koškom v katerem se niti pod razno ne sme peljat drug kot njegova "medika", je trenutno to najboljša igrača - pa čeprav sta ga z atom najdla v kevdru (je bil še moj)user posted image .

sandra tud moj je že sprašvov če si šla že rodit user posted image - sm mu rekla da me boš nagon***, če te bom vsak dan sprašvala.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
3.2.2008 21:23:10   
Sandra*
Hvala za pohvale, tut ostali so bli fletne maškare.

Popadkov še nič, jutri mam pregled, upam da me pošljejo rodit.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
3.2.2008 21:24:16   
Urša08
Peli sej vreme je blo res bolj za doma čepet. Midva sva pustila Nejca mal pr mojih in šla v šoping. Sem mogla Nejcu kupit pidžame, ma se je tko potegnu, da so kar naenkrat vse premejhne. No v glavnem sem dobla 3 pidžame in smo za pol leta dobri.user posted image Moj user posted image si je pa dvd snemalnik umislil, tko da sva bla dons zapravljivauser posted image .

No sedaj grem pa še en krof pojest, čeprav sem jih dons že 3.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
3.2.2008 21:25:09   
pikapolona2
dodi vi pa lahko kar sami organizirate svojo maškarado vas je dovolj....si se tudi ti oblekla? dodi midve sva potem isto stari....sam jst pa zaostajam za tabo ejeje...komi pr prvem otročku semuser posted image user posted image

tud miška je čedna sandra....mark je pa zrasteeeel se že res dolgo nismo videliuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
3.2.2008 21:26:15   
smotka lonib
Dodi in Sandra!

Ful lepe maškareuser posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
3.2.2008 21:26:34   
Peli
Sandra upam da ti uspe čimprej rodit, da se meali ne bo še naprej redil.
Sploh ne dojemam da je blo tole tako hitro, glihkar si povedala da si noseča - zdej greš paže v zadnji teden.

Kje pa je AjdaN?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
3.2.2008 21:27:42   
pikapolona2
urša tvoj si je omislil dvd....moj pa TV....danes ga je šel pod muz pogledat in rezervirat ker ga niso imeli na zalogi.....sem kr slabe volje....sploh ne rabimo nov TV...sam k si on neki zmisli ga ne premaknešuser posted image .....

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
3.2.2008 21:28:48   
Peli
Pomoje da se bomo počas mogle za kakšno srečanje zment, ker se res že nekej časa nismo vidl. No Sandra kaj praviš pred al po porodu?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
3.2.2008 21:30:04   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Pomoje da se bomo počas mogle za kakšno srečanje zment, ker se res že nekej časa nismo vidl. No Sandra kaj praviš pred al po porodu?

po moje po porodu...pa še mal počakamo, da k seb prideuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
3.2.2008 21:30:41   
Urša08
Joj pikapolona sej če si ne bi dvd snemalnik kupu, bi pa računalnik, ker ga je že v mislih sestavljal, pa tud tv je v planu.user posted image user posted image user posted image A je rezerviral lcd al plazmo?  Mah to so desciuser posted image ampak če njega vprašaš, je pa to kupu za naju z Nejcem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1365
3.2.2008 21:31:15   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

urša tvoj si je omislil dvd....moj pa TV....danes ga je šel pod muz pogledat in rezervirat ker ga niso imeli na zalogi.....sem kr slabe volje....sploh ne rabimo nov TV...sam k si on neki zmisli ga ne premaknešuser posted image .....

torej je z našimi desci nekej narobe - je luna? Naš je včerej na vsak način hotu po nov sesalc...user posted image
V četrtek pa smo bli v Kranju sm jest dobla novo rožo, mali pa bagrja - ne vem al je zbolu al kaj - k to ni v njegovi navadi, ponavad sm jest tista k kupujem traparije.

Neposredna povezava do sporočila: 1366
3.2.2008 21:31:28   
smotka lonib
dodi midve sva potem isto stari....sam jst pa zaostajam za tabo ejeje...komi pr prvem otročku semuser posted image user posted image

pikapolona2!
Če mene zdej vprašaš, bi tud jest prvega otroka imela šele po 30 letu. Se mi zdi, da sem zdej veliko bolj zrela, umirjena, sproščena. Ko sem bla mlada, sem bla skoz v skrbeh, pesimistična.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 1367
3.2.2008 21:32:46   
Urša08
jaz sem ZA srečanje, ampak bi blo fino v čim večjem številu, magari popoldan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
3.2.2008 21:35:46   
Urša08
Peli tvoj mož je pa faca. Nov sesalec, hja moj se tega ne bi spomnu. Računalnik, tv,... to že , za sesalec mu pa dol maha, pa čeprav velikokrat on sesauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
3.2.2008 21:35:50   
dodi
Jaz sem v Kranju ponavadi dopoldan in kadar bomo tam,se lahko zmenimo za en kofiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
3.2.2008 21:36:52   
barba
user posted image user posted image user posted image  Se pozna, da je slab vreme k ste kar neki napisale na RR.

Mi smo šli popoldne do naših, pa kar nismo imel obstanka. Meta, moja sestrica (8 let) in bratranec (7 let) so noreli po bajti. Kar okrog so laufal skoz dnevno in vežo, mi smo pa mal čvekal u kuhni. Še za klepetat je dons bolj slab vreme. Smo pršl ob 7h domov, ker morem jst še neki za službo nardit pa iz tega ne bo nič. Mam čist prazno glavo, še razmišljat se mi ne da.user posted image user posted image

Vaše maškare so ble zlo zlo lepe. Našo maškaro bomo še slikali.user posted image

Nč, grem spat ... jutri je treba še velik nardit, k čez vikend nisem čist nč nardila.user posted image user posted image user posted image

Aja, jst lohk pridem na srečanje edin za vikend. Med tednom sem doma najveškrat šele ob 5h. Bom pa imela dopust v času šolskih počitnic - zadnji teden februarja. Še se zmenmo za takrat pa ura ni problem.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 3.2.2008 21:37:00 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
3.2.2008 21:36:57   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Joj pikapolona sej če si ne bi dvd snemalnik kupu, bi pa računalnik, ker ga je že v mislih sestavljal, pa tud tv je v planu.user posted image user posted image user posted image A je rezerviral lcd al plazmo?  Mah to so desciuser posted image ampak če njega vprašaš, je pa to kupu za naju z Nejcem.user posted image

LCD.....plazme noče.....jst pa zdej razmišljam...kako bi ta kot kjer imamo zdej tv ven vrgla pa eno tako premično steno al neki da bi takrat k TV ne gledamo zaprla to kišto

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
3.2.2008 21:38:07   
Urša08
Lonib kdaj si pa imela prvega otročka? No jaz sem Nejca rodila mal pred 27 roj. dnevom in se meni osebno zdi, da sem se ravno prav odločila. Nisem več otrok, prav resna pa tud še ne. No tako se meni zdi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
3.2.2008 21:38:13   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

dodi midve sva potem isto stari....sam jst pa zaostajam za tabo ejeje...komi pr prvem otročku semuser posted image user posted image

pikapolona2!
Če mene zdej vprašaš, bi tud jest prvega otroka imela šele po 30 letu. Se mi zdi, da sem zdej veliko bolj zrela, umirjena, sproščena. Ko sem bla mlada, sem bla skoz v skrbeh, pesimistična.

user posted image user posted image user posted image ...moja svakinja bo zdej mela ta tretjega pri 39 pa tud pravi da je to njena najlepša nosečnost...pri prvih dveh pred 15 in 12 leti je mela skoz neke probleme pa sekiranjauser posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.2.2008 21:39:02   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Peli tvoj mož je pa faca. Nov sesalec, hja moj se tega ne bi spomnu. Računalnik, tv,... to že , za sesalec mu pa dol maha, pa čeprav velikokrat on sesauser posted image

sesalc si morš pa ti kupit z njegovo karticouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.