Abra
|
Dobro jutro! Kako ste ene celo na nedeljo zgodnje. Daisy, saj ti ni treba vsak dan čebelic nabirat, telo si more vmes kaj odpočit. No, danes lahko spet, če si včeri počivala kako je fajn bi pameten Dajamaja, jaz sem tudi imela malo vneto, tko kot pravi Kikaa. Meni je zdravnica priporočila, da se mažem z Lokohepanom, pa mi je potem blo kmalu boljš. Mislim, da sem samo ene dva dni mazala. dobiš pa to v lekarni brez recepta. Pija, jaz tud zase ne mislim, da sem neka feministka ... če je pa ženska samostojna in misli s svojo glavo, jo nekateri zelo radi vkalupijo. Čudno, da poleg vsega tistega še niso rekli, da je samska .... da rabi samo spermo raje ne bom več mislila na tiso podobo. Kolk je pa dohterc, ki zdravijo neplodnost in ustrezajo opisu Banda! Še enkrat! Pf, kako lepo, kako daleč si že. Jaz bi bla pa danes 12 tednov sploh ne smem mislit na to. Sayuri, si si premislila in boš obdržala nick? Bambi, meni je pa ta teorija malo čudna. Pušenjak pravi, da jajčnika delata kot tim. Če je en okvarjen, ne pomeni, da imaš ovulacijo vsak drugi mesec, ampak vlogo prevzame druga stran. Logično pa je, da se z okvarjenimi jajcevodi težje oz. včasih ne da zanosit. Če ni prehoden, ne more prit do srečanja spermija in jajčeca. Če je delno, morta bit pa vsaj trmasta KOt jaz zadnnje čase berem so vzrok za nezrele celice, poleg visokega FSH tudi protitelesa, ki jih imamo v krvi. Nekatere npr. povzročijo lepljenje spermijev, ko pridejo v stik z žensko celico, pa še en kup je takih primerov. Če ima moški tak spermiogram, da se mu repi med sabo lepijo ima on povečano število teh protiteles ... Vse to se ta pozdravit in nima nobene veze s kakšnimi genskimi napakami. Pa seveda prehrana, kar tuki že kar neki časa vemo. To tudi "v moji knjigi" zelo povdarjajo Kje pa so trepetalke? So čist odklople, zgleda. Pa špikarca Pikovit?
|