|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI februar/marec
2.2.2008 20:22:43   
kikaa
Aja pa še to poleg tistega opisa ženske...  + še ker dolgooo čaka, da bi imela otoke, zaradi kariere... user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.2.2008 20:23:39   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

A da bi šle za trak delat? Hm jaz sem na brzino narejena pa lahk še normo podrem in spet ratam uspešna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko Pija, a clooney je po TV?

Kikaa, a lahko zaupaš na katerem predavanju, mislim kje so to kazal?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.2.2008 20:27:38   
kikaa
Shuka - čestitke za user posted image user posted image , zdaj pa jih čuvaj!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.2.2008 20:36:44   
kikaa
Mijavček - enkrat decembra sem bila v hotelu Mons na enih predavanjih o neplodnosti (službeno), kjer so bile različne teme in različni doktorji kot predavatelji... Reš, Tomaževič, Vlaisavljevič, Drobnič, Zorn, Meden, Bokal... in še drugi. amapk moram pa povedat, da me vemo že veliko več, kot pa so oni takrat tam povedali. Res so bile gole osnove...
Ampak, kot sem že povedala, začeli so s to sliko, katero sem opisala... sej niso rekl, da so vse take, ampak da jih je veliko... da se ne bodo zdej vse v to kategorijo uvrščale...

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.2.2008 21:01:38   
dajamaja
SHUKAAAA, super!!!!! Pa to je fenomenalno, kak izkoristek, kakšna kvaliteta! Definitivno bo tokrat uspešno.

Mijavček, držim pesti, da se "pobereš" psihično in fizično.

Ugodno menjam laptop, kostime, ... user posted image  kaj ga sirjejo tile naši dohtarji včasih. Meni je Reš sicer razlagal, da kak stres neki, da v Afriki (poleg lakote seveda, kar dokazuje, da hrana ni pomembna) so pod stresom za golo preživetje, otroke pa vseen majo. Vse skupaj so ugibanja, ne vem zakaj se znanstveno tega ne lotijo, pravilni vzorec, pravilno opazovanje, ....

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.2.2008 21:46:03   
bambi75
Shuka pri taki kvaliteti pauser posted image res ne morejo izostati.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.2.2008 22:10:24   
bambi75
No kako pa je potem  user posted image  mene ta teta neplodnost našla user posted image . Nisem ne suha ne visoka pa tudi očal nimam.user posted image No edino navaden računalnik imam pa v pisarni sem ampak tudi neke kariere nimamuser posted image . Pa tudi tako stara še nisem bila ko sem začela delati pred 7 leti na tem.
In pa kaj je pri meni krivo za zanič jajcevode. Mogoče pa res sevanje navadnih ekranov, ki smo jih še pred letom ali dvema imeli v prejšnji službi.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.2.2008 22:15:40   
kikaa
A sem jaz kaj spregledala, ali se Arneja še vedno ni javila? Jo pogrešam...

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.2.2008 22:38:32   
Abra
Danes smo se pa feminiske zase postavle user posted image user posted image naj si upajo še kako tako vržt user posted image
Da smo vseeno bolj mehke sorte - danes nas je kar neki Clooneya gledalo. VIDEOSTIMULACIJA!!! user posted image

Kika, Arneja se je za neki časa poslovila. Jaz tut upam, da bo kmalu nazaj.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.2.2008 23:02:03   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Kika, Arneja se je za neki časa poslovila.

Aja, potem sem pa to najbrž spregledala...upam, da je v redu!

Arneja - user posted image  user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.2.2008 23:04:58   
kikaa
Meni pa še kar ni za spat it...sem ingver v soku zvečer spila. Na inernetu sem pa potem našla, da ni priporočljivo ga piti zvečer, ker ima poživilni učinek, na - zdaj pa imam... user posted image
Aja, ali mi je pa Aqua detox toliko energije dal user posted image , kwa pa vem...user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.2.2008 7:38:50   
DaisyE
Bravo shuka, bravo, bravo, bravo!!!

Jaz pa nisem prišla včeraj, ker si nisem čebelice zaslužila, če si jo bom dons, se pa kaj oglasim.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
3.2.2008 7:49:44   
pf
Dobro jutro punce.

Bravo Shuka, zdaj se pa le cartajte. Lara light in Lejla kako sta kaj? Upam, da vama čimprej mine do testka.
Jaz sem danes že deset tednov in 1 dan nosečka, sploh ne morem verjeti, kako hitro mine. Če si mislim, da sem že eno četrtino skozi dala, sem kar šokirana, ker res gre hitro vse skupaj. Pikovit tale rdeča oblekca je čudovita.

Vsem želim lep nedeljski dan.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.2.2008 8:04:08   
DaisyE
Sem prebrala dohterske opise neplodne ženske in sem se zgrozila. Odgovarjam dvema kriterijema. Mam laptop in očala. Najbolj šokirana sem pa zato, ker sem si očitno že pri osmih letih podpisala smrtno obsodbo - takrat sem namreč dobila očala. user posted image user posted image user posted image  Če bi takrat vedela, da zato ne bo otrok... Bi rajši slepa ko kura okrog po svetu hodila. user posted image user posted image user posted image

Bambi samo eno vprašanje. Kako so povezani neprehodni jajcevodi s slabo kvaliteto celic? Ne zafrkavam, ampak res mi ni jasno, kako dohterji to razložijo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 464
3.2.2008 8:38:07   
dajamaja
Jutro ... ! Dobro itak!
A ma katera kej znanja iz splošne medicine (vsi moji viri so trenutno odsotni)? Danes sem 5 dan po operaciji moja desna roka je pa vedno bolj zatečena - od mesta, kjer ti iglo not vtaknejo pa do komolca - in trda, v zapestju slabše gibljiva. Je pa normalne barve in smrdi še tudi ne user posted image
Ne vem, al počakam še do jutri al bi že zdej mal panike zagnala pri dežurnemu. Moj je rekel naj dam obkladke gor, tak, da zdej me še pa zebe user posted image . Mi je neroden, če bi blo to normalen, jst pa tja z vsemi izvidi, sam rabim jo še pa tudi mal
Kak nasvet al bi se še naprej sama seb smilila? 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.2.2008 9:36:23   
kikaa
dajamaja - po mojem gre za flebitis, vnetje žile od tiste i.v. kanile, ki si jo imela. Dej gor ledene obkledke (vrečko hot-cold pack, če jo imaš), - to tudi mi dajemo...tudi če bi šla nazaj, ti bi po mojem to priporočili, saj antibiotikov ti sigurno ne bi dali zaradi lokalne infekcije, razen če se bi fuuul poslabšalo. Upam, da ti bo bolje!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 466
3.2.2008 9:53:13   
Pija76
Dobro jutro,

evo mene iz kopalnice, po 1 uri user posted image user posted image . Madonca je bilo dela, sam še nohte moram zrihtat.
Kaj boste danes kaj počele? Jaz grem zdele mal cunje v red spravit, pol pa na kosilo sestrica vabi za RD. Super! Za jutri je pa že naš rekel d bo kuhal, pa clo solato bo natrebu user posted image , to pa res ne mara počet. Ko pridem zvečer domov mi še kuhat ne bo treba za spremembo user posted image .

Abra jaz sebe ne štejem med feministke, daleč od tega, je pa res da bi znala tud sama se znajdt, sej obstaja full vrst serviserjev user posted image . Sam ker bi mi otroka dal pa še nisem ugotovila user posted image . Mi je pa všeč da smo danes ženske bolj samostojne in ne več odvisne od moških, čudi me pa to, da poznam kar nekaj moških ki se na ženski šlepajo user posted image .

Dajamaja tko naredi kot dr. Kikaa pravi, drugač če bo hujš pa k dežurnemu. Jaz se spomnim da me je še kar nekaj časa roka bolela, ampak nisem pa imela mravljincev. Ej kolk časa že ne smeš v banjo po laparo? Jaz sem mal pozabila, tvoja info je pa še bolj sveža.

Kikaa ti pa včeraj pozna danes pa zgodnja na RR. A delaš?

Lara kako si kaj, in otroci?

Bambi dej mene tud zanima kako so slabi jajcevodi in celice slabe povezane?

Dejzi a za kak pirček bi pa gor pogledala? Ti a seznam je v vodo padu?

Pozdravček ostalim!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 467
3.2.2008 9:56:15   
Pija76
Pf danes sem že enkrat pomislila nate, da si bila zadnja nosečka v 2007, jaz bi pa morala biti prva user posted image . Ko pa sem prebrala kolk si noseča, sem pa res ugotovila, da gre full hitr čas, je že od moje laparo 4 tedne. Jah ni kaj, še malo pa boš imela štručko v naročju. Drži se!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 468
3.2.2008 10:08:11   
sayuri
Jutro punce user posted image . MAte kaj snega? Pri nas je vse belo user posted image  ravno za vzorec user posted image .

A ste vidle novičko, da je Koala končno včeraj rodila? JSt sem tok vesela zanjo, kot bi sama rodila user posted image . Je pa prva punca, ki jo poznam, da je rodila s podarjeno celico. Bravo Koala user posted image user posted image user posted image .

pija76 kadar se jaz zaprem v kopalnico, me tud eno uro ni ven. Jaz mam tok enega dela user posted image . No, zadnje čase vse skupaj zelo po hitrem postopku zrihtam, ker mi razne vonjave detergentov smrdijo user posted image  Tudi mi smo danes vabljeni na kosilo (brat ima RD), ampak bosta šla samo moja dva.

JSt sem včeraj zvečer bila spet v stari poziciji user posted image . Že popoldne me je tko čudno začelo tiščat v želodcu in potem sem samo čakala, kdaj bo eksplodiralo user posted image . Pa smo spet tam. user posted image  Sem bla že tko vesela, ker sem 2 dni zdržala brez bruhanja, včeraj pa spet user posted image .

Shuka bravo za tvoje moštvo user posted image user posted image user posted image . Štirinajst dni bo pa hitro minilo user posted image

Naredite si lepo nedeljo. Jst bom spet kavč likala user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 469
3.2.2008 10:16:19   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Bambi samo eno vprašanje. Kako so povezani neprehodni jajcevodi s slabo kvaliteto celic? Ne zafrkavam, ampak res mi ni jasno, kako dohterji to razložijo.

Hja, kako naj razložim. Doktor mi je nakako tako rekel, da naj bi zaradi tega ker ni normalnega pretoka po jajcevodu se v njem ustvarjal določen pritisk in ta bi pritiskal na jajčnik in zato celice ne bi mogle tako lepo rasti user posted image .
Tudi jaz sem prvič to slišala na tem zadnjem razgovoru, ko sem ga imela po genetskih preiskavah. Pravi da ne ve kaj bi bilo lahko drugega vzrok. Vem pa da lahko okvarjeni jajcevodi preprečujejo zanositev to so mi pa že na začetku povedali.
Ko sem gledala postopke za nazaj pa sem res ugotovila da sem imela v desnem jajčniku stalno jajčeca (desni jajcevod samo malo okvarjen) in več jih je bilo v levem pa samo v zadnjem postopku (levi jajcevod totalno zanič).
Tako da mogoče povezava res obstaja.
Dajamaja upam da ti bo kmalo bolje in da bodo obkladki pomagali.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 470
3.2.2008 10:40:52   
Abra
Dobro jutro!
Kako ste ene celo na nedeljo zgodnje. user posted image

Daisy, saj ti ni treba vsak dan čebelic nabirat, telo si more vmes kaj odpočit. No, danes lahko spet, če si včeri počivala user posted image user posted image kako je fajn bi pameten user posted image

Dajamaja, jaz sem tudi imela malo vneto, tko kot pravi Kikaa. Meni je zdravnica priporočila, da se mažem z Lokohepanom, pa mi je potem blo kmalu boljš. Mislim, da sem samo ene dva dni mazala. dobiš pa to v lekarni brez recepta.

Pija, jaz tud zase ne mislim, da sem neka feministka ... če je pa ženska samostojna in misli s svojo glavo, jo nekateri zelo radi vkalupijo. Čudno, da poleg vsega tistega še niso rekli, da je samska .... da rabi samo spermo user posted image user posted image raje ne bom več mislila na tiso podobo. Kolk je pa dohterc, ki zdravijo neplodnost in ustrezajo opisu user posted image user posted image user posted image Banda! Še enkrat! user posted image user posted image

Pf, kako lepo, kako daleč si že. Jaz bi bla pa danes 12 tednov user posted image sploh ne smem mislit na to.

Sayuri, si si premislila in boš obdržala nick? user posted image

Bambi, meni je pa ta teorija malo čudna. user posted image Pušenjak pravi, da jajčnika delata kot tim. Če je en okvarjen, ne pomeni, da imaš ovulacijo vsak drugi mesec, ampak vlogo prevzame druga stran. Logično pa je, da se z okvarjenimi jajcevodi težje oz. včasih ne da zanosit. Če ni prehoden, ne more prit do srečanja spermija in jajčeca. Če je delno, morta bit pa vsaj trmasta user posted image KOt jaz zadnnje čase berem so vzrok za nezrele celice, poleg visokega FSH tudi protitelesa, ki jih imamo v krvi. Nekatere npr. povzročijo lepljenje spermijev, ko pridejo v stik z žensko celico, pa še en kup je takih primerov. Če ima moški tak spermiogram, da se mu repi med sabo lepijo ima on povečano število teh protiteles ... Vse to se ta pozdravit in nima nobene veze s kakšnimi genskimi napakami. Pa seveda prehrana, kar tuki že kar neki časa vemo. To tudi "v moji knjigi" zelo povdarjajo user posted image

Kje pa so trepetalke? So čist odklople, zgleda. Pa špikarca Pikovit?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.2.2008 10:59:52   
kikaa
Pija76 - ne ne delam, sej zato pa potem strašim tu gor user posted image . Ampak res ne vem kaj mi je bilo včeraj, sem drugače bolj zaspane sorte, včeraj pa sploh nisem bila.
Moj pa tud ne mara solate trebit...user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.2.2008 11:00:12   
Pija76
No z mojimi cunjami ni nič, delam kruhove cmoke user posted image .

Abra sej nisem mislila da zase misliš, da si feministka! Moški so nam potrebni ni kaj! Konc debate. A se tečka že kej kaže? Ampak a ne da je hudo ko pomisliš kolk bi bila noseča? Tud mene kar mal zvije na momente. Ampak kolk pa to mojega zvija, to pa ni res! Čist je bogi na momente, ko se spet spomni. Revček...

Sayuri teb pa ni lahko! Še na družinskih kosilih ne moreš bit a ne? Naj že enkrat mine! Luštna si pa tko s trebuhom, suha pa tud!

Ja trepetalke kje pa ste? A otroc hočjo spta al kaj?

Pikovit daj ti mal nam poročaj kdaj greš kaj jajca kazat k Rešu, da ne bo sam punkcija kar naekrat!

Kaj pa je Koala rodila? A celico je pri nas dobila? Joj ne poznam njene zgodbe, ker me še ni bilo gor, sem pa firbec babji!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.2.2008 11:01:34   
Pija76
Bambi na keri kliniki pa si?

Kikaa men je pa full luštn trebt solato, sam motovilec mi ni tolk ljubi, ampak tega ponavad že na vrtu, da lahk čpim k kura user posted image . Sam zdaj ga nimam!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.2.2008 11:01:45   
dajamaja
Kikaa, Abra hvala za nasvet!!! Grem kr obkladke naprej devatuser posted image user posted image , jutri še pa po mažo, če ne bo bolje. res hvala!  
Pija, nam so rekli, da če ni histero, se lahko kopamo. Sicer zarad estetike jaz še nekaj časa ne bom šla med ljudi v kopalkah al kej podobnega user posted image .
Daisy, sem ti rekla, da ni treba vsak dan zadošča 3 x/ teden, največ vsak drugi dan. Telo se mora vmes spočiti, da ne boš pretrenirana. Pol je pa musklfiber in volja pade. Lepo počasi!! Sicer pa znamo tu tudi kakšno drugo tem .. npr. prehrana user posted image . Jst sem danes po dolgem času zelenjavni sok... bljak, gravž presneti.
Sayuri, srotka si. Ampak res! Naj že neha!!!
Shuka, zbudi se in deli veselje z nami!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?