Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 18:21:05
|
|
|
|
gloria
|
Lara iste znake sem imela kot ti,pa sem bila ful v skrbeh zaradi špikanja...včasih je bilo kr boleče, kot pred menstruacijo.To so vse dobri znakci boš vidla da ti ++ ne uide
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 18:24:21
|
|
|
|
lara light
|
Fajn slišat... Pa ti, si dobro? Verjamem!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 18:32:12
|
|
|
|
gloria
|
Lara sory sploh nisem vidla da si me že to vprašala pa nisem nič odgovorila .Počutim se res dober...slabost je bila sam en dan in še to kratko..edini znak da se nekaj dogaja je slikca od uz .Občutljive prsi mam že od et tak da sem se čist navadla.V torek bom bolj mirna ko se bom z svojim gin.pogovorila o vsem...v lj.je bilo vse tako hiter da bi Požlepova najraj vidla da bi si kr sama uz nardila,tak da se nisem upala kaj preveč spraševat.Res pa je da je bila gužva in da se ni imela časa dovolj posvetit.Zdej so pred menoj tedni straha da se mi slučajen ne ponovi prvi postopek...probam pa čim manj mislit o tem.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 18:43:42
|
|
|
|
lara light
|
Se strinjam, mislit na druge stvari...in se poskušat imet čimbolj lepo.. fino, to se mi zdi dober plan glede na situacijo, ga bom še jaz malo kopirala! Lepo mi bodi, torek bo hitro tu in boš vidla, da bo vse ok. Le brez skrbi!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 19:11:56
|
|
|
|
dejansenka
|
Lara mene je tudi ščipalo pa mislim da je to dober znak nič se ne sekiraj pa bo GLORIJA držim pesti za torek jaz imam pregled pri svojem gin. 13.2 komaj čakam sporoči kako ti izračuna datum poroda ,da vem kdaj bova rodili ha,ha
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 19:21:03
|
|
|
|
cati
|
mihi poslala sem ti zs
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 19:29:40
|
|
|
|
tejki
|
No pa da se vam še jaz malo javim. V petek sem imela ET, kjer se je od 6 celic oplodilo 6, vstavili pa so mi . Zdaj pa samo čakam 15.2. ko moram delati test. Počutje ni ne vem kako. Že vse od punkcije naprej me vse boli, tako da bolj počivam. Vsake toliko me nekaj špikne, ampak upam da to ni nič narobe. Vsem trepetalkam želim, da bi čim prej zagledale . Lp, Tejki
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 19:32:14
|
|
|
|
gloria
|
Dejansenka veš da ti sporočim...datum bo pa itak za nas tri isti .Se spomneš še tiste ene ko je bila z nami na testu(blonda)...nosi dvojčke .Jaz sem si že nekaj računala po letnem izračunu gdaj bi bilo,ker se mi zdi da ta na str.55(december/januar) res kaže mal preveč ali mam pa jaz tak občutek...nič vse bomo vidli v torek.Kak se počutiš?Teb tud ni nič slabo a ne?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 19:32:15
|
|
|
|
mihi78
|
Cati poslala sem ti zs
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 19:34:07
|
|
|
|
gloria
|
Tejki čestitke za ...počutje je čist normalno...večina se ih tako počuti po punkciji še pol neki časa...počivaj ter misli na pikici
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 19:47:03
|
|
|
|
lara light
|
Tejki, kako si? Praviš, da ne glih najboljš ...dva imaš ...in 6/6 bravo!! Odlično, res lepo...si dobila moj zs? Javi se še kaj...in upam,da boš čimprej bolje! pa pa
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 19:56:52
|
|
|
|
tejki
|
Punce, hvala za čestitke . Res ste super. Lara, nisem dobila ZS, ali pa sem "blond" in ne znam pogledat . Lp, Tejki
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 20:00:25
|
|
|
|
lara light
|
Tejki, poglej na tej strani zgoraj levo kjer piše Ringaraja...imaš poleg puščico, rdečo??
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 20:01:04
|
|
|
|
lara light
|
Joj, kdo je zdej blond, desno,desno!!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 20:07:22
|
|
|
|
tejki
|
Tam sem pa gledala, pa ni nobenega novega sporočila . Izgleda, da že predolgo sedim, ker me zopet hoče nekaj špikat po jajčniku, tko da punce lepo se imejte, jaz grem počivat. Lp, Tejki
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 20:09:16
|
|
|
|
lara light
|
Bom še 1x poslala... drži se! Lahko noč
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 20:38:27
|
|
|
|
gold fish
|
Gloria - kak ti lepo misliš name...... jutri bom mogoče videla malo večjo slikico če mi bo naredil UZ... Bom pa dobila materinsko knjižico in PDP.... Kak si si ti zračunala datum? Jaz sem danes 8t2d....., meni pa se zdi, da je tisti izračun na str. 55 kar pravi, ker po velikosti najinih pikic padema nekam v tisti teden.... no sicer bom pa videla jutri..... Ti daj te grde misli stran, šic šic..... saj veš, da bo vse v redu..... božiček ne nosi slabih daril...... Lara - nisem še dala slikic gor od sedežne --- no ja, nobenih slikic ....... Bom se poboljšala, samo sedaj se mi ne da.... , saj veš nosečniška utrujenost.... sem danes gor že ob 7.30, pa nič spanja vmes....energija temu primerna.... ( malo za hec). Shuka in Tejki - čestitke za pikici...zdaj pa ju lepo grejta..... Trepetalke - ste na dobri poti...špikanje...dober znak.... kar tako naprej..... (Lejla kje si?) Moram pa povedati, da ne bruham več in tudi mi ni več slabo (mogoče čisto malo zjutraj, ko se zbudim... sem kao ful lačna, pa rajši kar takoj nekaj malega pojem-magari albert keks, malo kruha.... in je boljše.... sem probala tudi sadje -jabolko... pa mi ne paše...) Edino kar me jezi je ta hiperstimulacija.... jaz imam še vedno tako napihnjen trebuh in še vedno ne morem normalno na wc.... Arneja - DaisyE - kje si pa ti danes? Pridi, saj bo kaka čebelica padla..... Aja, a ti veš kje je kaj naš Mišek13...jaz jo že pogrešam tu gor.... pa njene pingivne, pa čmrlje, pa palčke, pa štiriperesno deteljico..... Lahko tudi na zs... Ostale punce, ki vas nisem omenila..... bodite še naprej optimistične...navijam za vas... Pozdrav, Ribica
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 20:47:31
|
|
|
|
gold fish
|
Lara - sem pogledala tisti link, ki si ga napisala.....meni pa je ful lepa tista pod rdečo........ je taka nežna..... No ja, jaz je ne rabim.... naša akcija je bila pred 9 leti.... je bila pa v barvi šampanjca.... mogoče, ko se poboljšam dam slikico gor.... Gledam pa še vedno ful rada......
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 20:54:11
|
|
|
|
dejansenka
|
pri Stašu mi ni bilo nič slabo zdaj mi pa ta nagajivček dela redne slabosti vsak dan še ponoči se zaradi slabosti zbujam.Kako pa kaj delfinček ,kako je opravila uz. pozdravi jo v mojem imenu
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 21:22:00
|
|
|
|
m.rudovic
|
En lep dober večer tudi jaz se bom kar pofočkala,moram vam povedati da grem v drugi ivf postopek pri dr.REŠ razgovor imam 12.2 po prvem neuspelem postopku grem takoj v nov boj redno vas berem in za vse držim pesti,da bi vsaka čimprej zagledala magični plus .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 21:43:15
|
|
|
|
DaisyE
|
No, dober večer. Sem prišla po čebelico, sem bila pridna. Medtem ko jo v Ljubljani deževalo, sva se spravila na nadmorsko višino okrog 800 metrov, potem sva se pa še malo dvignila. Hodila po celem snegu, vso pot je snežilo, ma prav fejst. No, popoldan me je pa zraven enga filma kar pobralo. Ema me je zdaj prav potrla, ampak moram gledat pozitivno. Če sem to preživela, bom pa še kaj drugega. Shuka lepo si seznam zrihtala. Prav pridna si. Pa take lušne smajlije imaš, jaz jih pa nikjer ne najdem. No pol sem pa po seznamu naprej brala, pa mi neki ni jasno. A mi imamo dve tejki zdaj? Eno z zvezdicami in eno brez? Pa obe imata na isti dan test? Al sem vse zamešala? Prav luštno je gledat, ko mamo spet tolk trepetalk in njihovih . Saj testi so pa tud blizu. Še en teden in malo. En, dva tri, pa bo tukaj. Mi bomo pa navijali ko zmešani. Dajamaja, srotka uboga. Upam, da je roka boljše. Sicer maš pa strokovno pomoč od kikee, pa ni vrag, da ne bi bilo boljše. Zlata ribica, mišek13 ni več na RR, se je čisto izpisala. So punce že enkrat govorile o tem, vse njene zsje je zbrisalo. Upam, da se čimprej spet kaj pojavi. Nič, spet sem kar neki nabijala. Nosečke pazite nase, vse ostale pa tud. Želim vam uspešen delovni teden, pa da bo čimprej petek.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 3.2.2008 22:09:28
|
|
|
|
kikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček in razmišljam, da bi organizirala pobudo, da se to ukine oz., da uvedejo poljubno anestezijo za punkcije. Se takoj podpišem!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 22:10:10
|
|
|
|
netka34
|
Oj Dejansenka, sem prav veela, da si se javila!! Seveda se spomnem!! K maš že enga fantka!! A tvoj je Staš, no moj je pa Sašo tamali!! Js že prav komaj čakam, da se začnem spet špikat,...prav podoživljam to špikanje od zadnjič. In verjamem, d bo zej vse drugo, vsaj kar se tiče strahu in psihe naslošno, ker že vem, kaj vse me čaka, in kje boli in kje....boli!! Delfinček je OK, odkar se mi je zadnjič javila, ima pa enega fižolčka, kot vidve z Glorio, ki jo tudi prav lepo pozdravljam, in . Vas redno berem, brez skrbi....čeprav ste prave klepetulje!!! Lp, D
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 22:20:29
|
|
|
|
netka34
|
Sem pa tut ful presenečena, seveda pozitivno, da smo kar 3 al 4 iz našega konca!! Na konc bomo ugotovile, d se še poznamo povrh!! In mislim, d si tut ti med njimi pikovitka, k se zej poročiš hmal ane?? Če nism js zej vse zabluzla, k vs je tolk, moj spomin pa je podoben Alzhajmnerju!! No, a nam zaupaš, katerega fotografa sta izbrala? K sm tut js od tega foha, pa d vem, če boš mela lepe slike!! Shuka, seznam je krasen!!! Pa čestitke za !! Tejki tudi za !! Dejzi, js pa pijem sama zej, al kaj??? Js, Netka pa čakam te dni že 2. , čas kar pridno p´hamo naprej in še malo, pa že kličem za datum 2. postopka ICSI!!!!!!!! Bravo, Netka!!!! Lp, D
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 3.2.2008 22:29:01
|
|
|
|
gloria
|
Netka 34 vračam pozdrave...dober znak da si neučakana za nov postopek Dejansenka ja Delfinček ma tud enega in je nekje 11mm velik...Počutje je zdej ok.Pregled pa ne vem gdaj ma točno bi morala v meil pogledat Pol te je pa slabost hiter napadla,tist dan ko smo imele uz ih še nisi imela Ribica gdaj pa maš ti pregled juter,sem pozabla veš ...skratka dober obavi ter hiter poročaj da bom na tekočem A ste gledale emo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?