|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI februar/marec
2.2.2008 15:55:57   
lara light
Ribica, fajn, nova sedežna! Pošlji slikco, da vidmo..user posted image
Ja te slabosti se člouk res ne ve kako lotit...nimam nasvetov..sayui je kuhan krompir in pečenga piščanca...jaz bi brez preveč začimb...probajuser posted image

Zdej sem pol polikala, zdej pa pauza...grem v živo blebetatuser posted image  k frendicam..sem kar dobro, vse po starem razen malo napihnjena in boleče prsi...pa jedla bi ves časuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 426
2.2.2008 17:52:29   
kikaa
Abra - ti kar študiraj, boš potem še nam kaj povedala user posted image . Ampak veš kaj ...kaj je bila prva slika, ki smo jo videli na onih predavanjih, na katerih sem bila...tipično žensko, ki ne more imeti otrok... In to je bila: ena lepa, suha, lepo poslovno oblečena, z očali, za računalnikom, delavna, perfekcionistka, inteligentna oz. psihično precej obremenjena...skratka, rekli so - evo, to pa je ena tipična neplodna ženska. Tako da, jaz sem nehala "preveč kopat" za razno raznimi podatki, ker ti ne pomagajo nič, le še bolj obremenjuješ se z njimi. Res po moje tudi psiha dela svoje, ampak jaz si zaenkrat tega še nočem priznat. Zanikam. Rečem ne, psiha pa že ni...
Delam, kar se da naredit pri prehrani, telesni aktivnosti, hodim na masaže, danes sem bila pa tudi na terapiji AQUA DETOX. Ali katera to kaj pozna? Noge namočiš v eno vodo z elektrodo in te kao razstruplja... ne vem, upam da te resuser posted image . Naj bi bilo dobro za mikrocirkulacijo in boljši pretok limfe, pa za vse celice v telesu in tkiva... Bomo videli, če bo kaj drugače...

Pija76 - ja nova oblekica za nov boj user posted image , ampak ne vprašaj, kako sem bila smešna ko nisem vedela, kako se to narediuser posted image . Sem raziskovala in se matrala, pa je uspelouser posted image ...ampak sem bila pa sama sebi hecna user posted image

Mijavček - vse dobro ti želim! Ampak 5 kg v enem tednu??! To je pa velik, anede?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 427
2.2.2008 18:21:11   
**NiNa**
Oj oj kika!

Kikaa tudi jaz hodim na ta aqua detox. Sedaj sem že 2x šla. To naj bi v začetku hodil na 48 ur, (približno na tri dni) potem pa 1x na teden, vsega skupaj pa 10x. Tudi jaz upam, da bo kaj pomagalo, čeprav sem danes bolj čudne voljeuser posted image pa se mi vse skupaj zdi en lari fari. Tolažim se, da mi škodovati nemore, če pa kaj pomaga pa toliko boljeuser posted image .

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 428
2.2.2008 18:35:57   
Pija76
Kikaa kako pa morejo kaj takega rečt, da kao uspešna ženska je pa neplodna? Ja madoniš a ni nobene upedenane mamice več, ali pa ženske ki ima dobro službo in zanosi? Jaz ne vem kolk je psiha tukaj kriva, ne verjamem preveč to! Moraš verjeti da tele razne masaže, pa da nekaj narediš za sebe pomaga, jaz imam zdele zelenjavni sok pred sabo iz pese, korenčka ingverja in eno pomarančico sem notr dala in me na bruhanje sili user posted image , evo poglej da ga serjemo, ampak sej mal ga pa moramo a ne? Pr vama je nepojasnjena a ne?

Kikaa in Nina dej mi kaj več povejta o tej vajini masaži aqua ...., kje pa to izvajajo?

Lara sem šef ja, ampak drugim, men pa nekdo drug user posted image , letos no v 2007 sem zaradi postopkov precej zanemarjala svoje delo pa se mal pozna, enkrat ven udari, no sej zdaj do aprila potrpim, pol bom pa itak na bolniškem!

Joj gledam ponovitev Eme, to pa je en šit vse skupi!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 429
2.2.2008 18:36:41   
kikaa
NiNa -  tudi jaz mislim, da škodovati ne more. Kaj se pri tebi kaj dogaja sedaj?

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 430
2.2.2008 18:39:29   
kikaa
Pija76 - ni masaža, ampak samo pol urice malo nogice namakaš v eni banjici z elektrodo... pa na elektriko je priklučen en aparat, potem naj bi to delovalo na principu elektrolize... razstruplevanje celic. Naj bi bila potem membrana celice bolj prepustna za odvajanje strupov in za dovajanje hranilnih snovi... Bomo vidl...

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 431
2.2.2008 18:40:46   
kikaa
Jaz sem bila danes prvič...naslednjo imam v sredo...

NiNa - koliko ti daš za en tretma?

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 432
2.2.2008 18:42:47   
kikaa
Pija - kao uspešna ženska = preobremenjena ženska, ne vem...tko so rekli

Pri nama je pojasnena..."slepi naboji"

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 433
2.2.2008 18:45:14   
kikaa
Pija 65 - ne vem kje se to dela drugače, jaz sem šla kar v službo, mi je sodelavka to zrihtala (s sabo prinesla), pa je bila danes dežurna in mi je to naredila...

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 434
2.2.2008 18:47:18   
Pija76
Kikaa ah mogoče je kej na tem, sam pomoje une k sam to premišljujejo ( -mo) da res kaj na to vpliva, druge stvari pa ne vem....je pa sigurno fajn na off bit, pa nič mislit a ne?

Ej tud jaz sem se full namatrala takrat da sem slikico gor spravila, sem skor doktorat naredila, bi jo zamenjala, pa se mi ne da spet isto študirat user posted image .

Takoj ko si napisala, sem se spomnila da sva o tem že pisali, sorry veliko nas je user posted image . Kam pa se hodi na to masažo?

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 435
2.2.2008 18:48:55   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: kikaa

Pija 65

user posted image user posted image user posted image  kje pa si to številko našla? A me hočeš postarati? A veš da je št zraven moja letnica. Madoniš po tvoji ne vem če bi mi sploh še hotl otroke dat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 436
2.2.2008 19:16:32   
Abra
Kikaa, si prav predstavljam te naše dohterje! Najbolj izi je tko reč. Jaz sicer niti malo ne zgledam tko kot ta opisana ženska user posted image user posted image Jaz sem se odločla, da poskušam še kaj zvedet, kar se naši dohtarji nočjo zmigat. Vsi vemo, kje se končajo naše preiskave, pol pa OBMP dokler ne rata. Jaz zase vem, da 2 ali celo 3 leta mi psiha ni mogla delat nič. Jaz sem pač nehala jemat tablete in nadaljevala normalno z življenjem. Pravzaprav me G opozorila, da bi mogoče šla na kake preiskave, ko me je na pregledu vprašala, če bom tablete, jaz pa njej, da jih že par let ne jemljem, ker poskušam zanosit ... pa sem pol še čez pol leta šla do nje ... Sem pa prepričana, da jim take zvedave ženske gremo na živce, lažje je delat z mlajšimi, ki si ne upajo nič vprašat oz. s takimi, ki slepo sledijo njihovim odločitvam. Ne vem, jaz pri Rešu videvam tudi zeloo mlade pare, za katere imam občutek, da so komaj do faksa prišli. Oni najbrž vseeno nimajo tko stresnega življenja. Najbolj izi je reč, da so to ženske, ki so si najprej kariero nardile, pol pa tik pred meno hočejo še otroka ... Upam, da ne razumeš tega, kot napad nate, pliiiz.
Tale aqua detox pa mene tudi zanima, boš poročala. Jaz imam tudi zelo slabo prekrvavitev, bi mi mogoče pomagalo. Imam pa namen po dolgem času spet malo na limfno drenažo.

Nina, še ti poročaj, kako bo naprej

Pija, zdaj vidim, da sva na isto alergični postali user posted image user posted image

Dajamaja oddaja je o gradnji, prenovi hiš. Včasih so prav odštekane zadeve. V večini preskušajo kaj novega. Pred 2-3 leti sem to gledala na BBC-ju, zdej pa je na TV3 ob sobotah malo pred 12 in ob nedeljah, se mi zdi, da malo kasneje. Sem šele pred kratkim to slučajno ugotovila.

A Skuše pa še kar ni?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 437
2.2.2008 19:29:38   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pija, zdaj vidim, da sva na isto alergični postali user posted image user posted image

He he he a na leta?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 438
2.2.2008 19:31:39   
Abra
Na uspešne ženske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 439
2.2.2008 19:34:52   
Pija76
Abra a misliš na mnenja drugih o uspešnih ženskah? To da je uspešnost vzrok neplodnosti pa to?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.2.2008 19:36:42   
Abra
To ja!! Zdaj vidim, da je blo res nerazumljivo. user posted image user posted image
Nihče ne mara uspešnih žensk, banda dohtarska!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 441
2.2.2008 19:47:36   
Mijavček
Oj,

hudiča, a res kažejo take slike okol? O suhih, v kostimih, z očali, misim? Pa ja niso moje slike kazal?! user posted image

Ne resno mislim, jaz se precej najdem tam v opisu, ki ga je kikaa napisala. ampak se ne sekiram preveč zato,... eni v vsaki svari iščejo ene vzorce.
Moj kostim pa očala pa laptop nima veze z mojo endometriozo, zmešanimi hormoni pa še slabo prehodnimi jajcevodi povrh. Pa noben me ne bo prepričal drugač. Resda, se strinjam, stres definitvno slabo vpliva, ampak če je nakaj fizično narobe in to že od faksa naprej, ko še ni blo kostima, ne laptopa,....

Ne vem no,...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 442
2.2.2008 19:55:35   
Abra
Mijavček, jaz tut tko mislim ... najlažje je vkalupit ... pa vse vemo, kako različni prihajamo v te ambulante ... name bi tak opis moral letet, ker mi kao nič ne fali, na njihovo smolo pa je moj imidž čist drgačen user posted image user posted image no laptop imam user posted image Naj se raje trudijo v raziskavah, kot da iščejo fotke lepih, uspešnih žensk. To se v drugih branžah dela user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 443
2.2.2008 19:55:42   
Pija76
No Abra in Mijavček vidim da imamo vse enako mnenje, pa drugi o nas tud podobnega user posted image user posted image . Na moje neprehodne jajcevode verjetn sevanje od laptopa vpliva, al pa od govorjenja po telefonu user posted image user posted image . Folk mora pač nekaj rečt takrat ko je fovš! Pa naj bo to tvoj lep kostim, poslovna torba al pa očala, pa sej te pa itak moraš imet že zaradi zdravja oči a ni tko? Sam moje morjo bit z dioptrija, thx god da sam za avto in na daleč gledat, tko da jih precej zanemarjam

Gledam vizito sem se odločila da se prijavim da po smrti darujem organe....no jajcevodov valda ne presajajo a ne?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 444
2.2.2008 19:59:05   
Shuka
Evo meeeeee,  user posted image user posted image
Dons je bil čudovit danuser posted image

Se opravičujem, da sem vas pustila toliko čakatiuser posted image

DAJAMAJA
- smo doma, in sicer trije v enmu kosu user posted image . Ta postopek je bil uspešnejši od prejšnjega in pridelali smo mali fuzbalski timuser posted image user posted image , oplodilo se je kar 8 jajčec in vseh 8 je ostalo lepih do danes, ali bodo še do ponedeljka pa lahko samo upam. Bila sva točna, skočila sem na mizo, vstavil mi je user posted image  user posted image in veselo sva šla proti domu. Malce sva se še ustavila v trgovinah in ker sva bila dokaj zgodnja sva morala nekje zapraviti čas, saj kalamare ne strežejo pred 12h user posted image user posted image user posted image In pasali so kalamari tako da smo zabetonirali postopek.

16.2. naredim test in .... user posted image , da ratauser posted image user posted image

ANIME - DaisyE ti je punkcijo tako lepo opisala, da bi bilo škoda besed še kaj dodati. Tvoji folikli pa res lepo rastejo, le tako naprejuser posted image . In kot je ABRA rrekla, gredo pri Rešu res s svetlobno hitrostjo tile pregledi, jaz sem mu celo na punkciji prejšnjič rekla, a levo stran pa ne boste punktiral, pa je rekel, sem žeuser posted image user posted image user posted image , čist nas prehiteva user posted image user posted image user posted image user posted image

BAMBI75 - user posted image

SAYURI - mislim nate in na tvoja user posted image user posted image korenjaka, da bi ti bilo vsak dan bolje.user posted image

ABRA - kolk ti mene veš user posted image . Res sva bla lih takrat na kalamarih, ampak sem cel dan mislila na vas, na moje user posted image , na moje pupe, ki me tako zelo dobro razumete. Le kaj bi brez vasuser posted image

Lara, Pija, DaisyE, Mijavček, ribica, kikaa, pikovit, mismis in ostale user posted image user posted image

Skuša vil bi bakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.2.2008 20:04:44   
Abra
No Skuša, si nas pa zmatrala! user posted image Superca, ti boš pa imela otrok! user posted image user posted image Zdaj pa še grozdje grickat, da bo test lep plus pokazal. Lepo ju grej!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.2.2008 20:09:20   
Mijavček
Ja, vidm, da smo enotne.
A so hotl s tem povedat; če hočte zanosit pejte za trak delat user posted image

Ma me je tole kar razkuril zdele, kako ljudje po videzu ocenjo človeka... narobe; očala mam zato, ker imam -4 dioptrije in bi z veseljem leče nosila, če bi jih le prenašala, pa jih ne. Kostime nosim za v službo, ker jih moram, pa še takrat trpim ko žival (v resnici najraj nosim kavbojke), laptop mam zato, da lahko s terena mejle berem (pa na RR hodimuser posted image ), suha sem zato, ker smo v familiji vsi in v življenju nisem bla na nobeni dieti. Da sem v službi uspešna pa je razlog ravno to, da nimam otrok in v 4 letih poskušanja, sem se pač poskusila skoncentrirat ša na kaj drugega v življenju, kot na otroke, čeprav mi je to v štartu bil glavni motor življenja; imeti družino, psa, kam na lepše potovat....

Uf, tipkovnica je mal trpela, ampak mal tkole naklofat pa res paše.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.2.2008 20:12:36   
Mijavček
O Šuka, sem zlo vesela zate! user posted image

Pija, sam res ne vem, saj jajcevode bi pa lahko presajal? Sam mislim, da jih ne, al pa?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.2.2008 20:16:53   
Pija76
Mijavček pomoje jih ne no...bi jih pa verjetn lahko. Pa moj je itak zanič! Tko da ni učinka. Vsem tvojim opisom iz slike tud jaz ustrezam, sam očala še niso tako potrebna, pa laptop imam zato da lahko domov ga nosim občasno in kaj nardim...domačega imam pa za RR v glavnem, pa da lahk pivo po njem polivam user posted image user posted image . A da bi šle za trak delat? Hm jaz sem na brzino narejena pa lahk še normo podrem in spet ratam uspešna user posted image .

Skuša lepo grej otroke, pa da 16 res zagledaš user posted image , držim pesti!

No grem pobrat svoje 3 kavbojke iz stroja pa obest, pol pa Bratta in Georgia gledat. NOčko od mene!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.2.2008 20:19:37   
kikaa
Pija76 - user posted image user posted image user posted image  sorry za cifro!!! Sem se zatipkala... ne vem, kje sem to našla. Sej vem da si 76...samo eno leto mlajša od meneuser posted image .

Abra - ne jemljem tega kot napaduser posted image , saj se tudi jaz ne strinjam z njimi...samo povedala sem, kaj sem videla in slišala...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?