Abra
|
Kikaa, si prav predstavljam te naše dohterje! Najbolj izi je tko reč. Jaz sicer niti malo ne zgledam tko kot ta opisana ženska Jaz sem se odločla, da poskušam še kaj zvedet, kar se naši dohtarji nočjo zmigat. Vsi vemo, kje se končajo naše preiskave, pol pa OBMP dokler ne rata. Jaz zase vem, da 2 ali celo 3 leta mi psiha ni mogla delat nič. Jaz sem pač nehala jemat tablete in nadaljevala normalno z življenjem. Pravzaprav me G opozorila, da bi mogoče šla na kake preiskave, ko me je na pregledu vprašala, če bom tablete, jaz pa njej, da jih že par let ne jemljem, ker poskušam zanosit ... pa sem pol še čez pol leta šla do nje ... Sem pa prepričana, da jim take zvedave ženske gremo na živce, lažje je delat z mlajšimi, ki si ne upajo nič vprašat oz. s takimi, ki slepo sledijo njihovim odločitvam. Ne vem, jaz pri Rešu videvam tudi zeloo mlade pare, za katere imam občutek, da so komaj do faksa prišli. Oni najbrž vseeno nimajo tko stresnega življenja. Najbolj izi je reč, da so to ženske, ki so si najprej kariero nardile, pol pa tik pred meno hočejo še otroka ... Upam, da ne razumeš tega, kot napad nate, pliiiz. Tale aqua detox pa mene tudi zanima, boš poročala. Jaz imam tudi zelo slabo prekrvavitev, bi mi mogoče pomagalo. Imam pa namen po dolgem času spet malo na limfno drenažo. Nina, še ti poročaj, kako bo naprej Pija, zdaj vidim, da sva na isto alergični postali Dajamaja oddaja je o gradnji, prenovi hiš. Včasih so prav odštekane zadeve. V večini preskušajo kaj novega. Pred 2-3 leti sem to gledala na BBC-ju, zdej pa je na TV3 ob sobotah malo pred 12 in ob nedeljah, se mi zdi, da malo kasneje. Sem šele pred kratkim to slučajno ugotovila. A Skuše pa še kar ni?
|