Bonnie_RR
|
Čer! Uh, je bilo danes kislo vreme! Sem mislila, da bo Nik tud danes zato kaj bolj tečen kot po navadi, pa na srečo ni bil. Drugače zna bit pa Nik tud pravi ali pa pravi . V tem smislu, ki ga pa ti opisuješ, Jančika, se je pa Nik šele nekje v zadnje pol leta malo spremenil. Prej se ni nikoli preveč rad cartal, pa nekaj stiskal in podobno, zdej pa pridejo tud taki trenutki. Najlepše je proti jutru, ko zleze k nama v posteljo, pa se tako stisne med naju, da vsi skoraj zašvicamo v glavo in še eno rundo skupaj odspimo. Potem se pa še malo pocartamo in naju malo poljubčka... Glede kg... Nik ima pri skoraj 2 letih 11,5kg. Je bolj droben, ampak me vseeno začnejo roke bolet, če ga imam dlje časa v naročju. Se mi zdi na trenutke že ful težek... Ima pa zadnje čase vsake toliko neke prebliske in se spomne, da bi se rad nosil. Enkrat sva bila na sprehodu in sedi v vozičku, kar naenkrat pa začne težit, da bi se nosil. Pa ene 2 dni nazaj mi je scene delal pred vrtcem, ker ni hotel sam 10 korakov peš it do avta. Glede na to, da je prej prav rad zraven mene hodil, pa mi še celo roko dal, ne vem, kaj ga je zdaj pičilo... Upam, da ga čim prej mine. Janeja... Ste imeli pa lepe marškarce! Nik je bil pa danes malo za probo (smo šli na kosilo k sorodnikom) našemljen v klovnčka, pa je bil na konu bolj polovični klovnček. Mašne okoli vrata ni imel niti 5 minut gor, klobuček je še prej letel dol, krogca na ličkih sta se po 3 minutah razmazala in zbrisala, potem je pa ves srečen užival v pajacku... Aja, pa tisto piščalko papirnato, ki se odvija je ko nor skoz pihal in bil nasploh fajn razpoložen. naja... Katero G pa imaš, če te lahko vprašam? Sem malo radovedna, ker je mene G (imam Peterneljevo) dala na ta test "samo" zaradi otrokovega prehitevanja v rasti. Skozi nosečnost sem se enakomerno in ne pretirano redila (do konca sem pridelala +14kg, s tem, da sem dobila samo v zadnjem mesecu +3kg zaradi zastajanja vode). Tud drugače ni ničesar drugega izpostavljala, vse je bilo bp. No, saj s tem testom ni nič narobe, samo zanima me, ali sem bila "rutinsko" na tem testu... Pa fajn opravi v ponedeljek! snorlax... Vidiš, pa ste opravili fajn delo in še malega ste zamotili in utrudili... Lp