Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.2.2008 20:12:27
|
|
|
|
pikecpokec
|
Eh, tud jst si grem zdejle privoščit ene čokoladne sanje iz Rustike . moj možek je na nekemu predavanju, jst pa saaaaama s čokolado . jej, že letim! čao
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.2.2008 22:39:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Sem že rekla, da je bil težek dan, ne? In sem ga tudi prav kvalitetno zaključila . Pravkar sem v nulo zglancala podn v kuhinji, ker sem ob desetih zvečer uspela razbit skoraj čisto poln steklen kozarec medu. Tavelik. Sem bila tak v šoku, da sem šele na sredi pucarije pogruntala, da imam oblečene samo gumijaste rokavice (ravno sem namreč prišla iz bane). Škoda, da je Zajc že spal, druače bi še kako nagrado dobila . Boljš, da se zvrnem spat. Ajd, nočko!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.2.2008 23:46:24
|
|
|
|
HuAnita
|
Sem že rekla, da je bil težek dan, ne? In sem ga tudi prav kvalitetno zaključila . Pravkar sem v nulo zglancala podn v kuhinji, IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Do tu te citiram, pa tisto o čokoladi sokraj, samo da sem jaz napadla napolitanke Montija po moje po luftu meče, če me vidi Naša dva sta pa tudi tako kuhinjo naredila, pa roko na srce, že dolgo nisem temeljito, po kolenih ribala, pa je danes padlo...... Madona, eno uro Ampka zdaj se mi po trelh sveti kot krisbaum! Do jutri zjurraj verjetno, ko deca vstane,....
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 7:39:27
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Pa kaj je s temi froci?! Moj tamali se je pravkar vstal, tečen kot 100 , samo dere se, vse kar ga vprašam, je NE!, pa samo na meni bi visel... Res je prehlajen (jaz pa tudi), ampak tole je too much! Če men ne bodo vsi živci šli, preden tole zraste, majke mi! Grem mu probat nekaj stlačit v rit, ker tudi jest noče, pol ga pa vlečem ven na luft, če ni premrzlo, da mu mal spravim trmo ven. Ajd, čao!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 9:14:16
|
|
|
|
Naja30
|
snorlax koliko je že tvoj star? Ker moja 14m ima tudi danes foro, da samo Neeeee govori. Pa je bilo Neeee pri zajtrku in je samo mleko spila in je Neeee ko jo hočem oblečt in skoz je Neeee
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 13:00:37
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Pa kaj je s temi froci?! Snorči, jaz ti povem, da je vreme. Naša dva sta bila dva dni kot obsedena. Tolk enga tuljenja že dolgo nisem čula (pa ga vedno imamo na dnevnem redu). In evo, se mi je tista čokolada že maščevala - nisem mogla spat ponoči . Pismo rosno, in to glih danes, ko sta froca spala do nenormalno poznih ur (Vasja do 7.20 in Kajči do 8.30 ), Joe pa se je zvrnil že ob 20.15 in je tako spal 11 ur (saj si zasluži, ker sicer tako malo spi, da je kar groza). Edino jaz sem taka ko zombi...
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 14:17:21
|
|
|
|
Naja30
|
Jančika, si šla kaj pustovat s fanti?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 19:02:58
|
|
|
|
Janeja
|
Kako ste kaj preživeli pustno soboto? Mi smo bili kar doma, ker je ta ko grdo vreme, v kakšen šoping center ju pa nisem hotla vlačit. Smo komaj mal porihtali zdravje in nočem nič reskirat. Sta se pa mala dva vseen oblekla v kostume, pa še nečak je prišel na obisk in so imeli kar doma malo pustno rajanje No tole so pa maškarce: Batman Jan Čebelica Lea pa še vsi trije Kaj vas je pa vse nekaj slaba volja in trma napadala zadnje dni? Pri nas je bilo po čudežu kar OK vzdušje. Jančika, tvoj včerajšnji dan je bil pa menda res pester . A je danes kaj boljše?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 19:35:15
|
|
|
|
Jančika_
|
Dober večer. Nič nismo šli pustovat, ker je bilo tako usrano vreme, da ni bilo za nikamor. Prišel je brat z nečakom, ki je bil Nodi, pa smo se malo preganjali po stanovanju, popoldan smo šli pa z dedijem jest v kitajsko restavracijo. Vasja je bil tak naspidiran, da sem čisto uničena. Jaz ne vem, kaj je s tem otrokom. Skoz jamra in jokca, ene besede več ne pove z normalnim glasom . Na dolgi rok to tako hudičevo žere živce... Pa skoz ima tako trpečo grimaso na ksihtu, da boh pomagaj. Na srečo zna biti vmes tako zlat, da se malo potolažim, drugače pa komaj čakam, da mine še ta faza (vsaj upam, da je faza in ne karakter, ker sicer smo v buli ). Janeja, ful sta luštna ! Jan je pa že tako velik fant!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 20:02:54
|
|
|
|
shooo
|
evo še javljanje iz rs. 1. MORAM pohvaliti nežo, ki že 3. (TRETJO!!!!) noč spi brez svojih dud.ponavadi je rabila dve tri da je zaspala. ponoči je bila kar kriza če je kakšno zgubila med pojštri . v četrtek je pa kar pozabila na dude. jaz sem se tudi naredila norca in si pripravila živčke za čez noč.in res se je več krat zbudila in jamrala in jokala.na dudo se ni spomnila..jooj mi je bilo hudo jo gledeti kako se dere samo sem vseeno bila toliko zaje**** da sem vztrajala. pa sinoči tudi in upam da bomo počasi šli čez to. mislim , saj je sploh ne zahteva. dala sem ji malo vode za spit(kar smo že zdavnaj opustili) in je ok. pa v petek je bila ena dvomesečna dojenčica na obisku (priprave na ) in ji je podarila svoje dude. (simbolično samo dve, dve še imam skrite)...jaz sem jih sicer hotela zabrisati v smeti pa ni pustila.. jančika, huanita, janeja, lušne maske ! mi2 bova v torek miške. zadnjič smo se tehtali in vsi po vrsti smo neža: 17kg tata 90+drobiž mama 75, +13 kg v 29 tednu. glede na to da se redim v istem tednu kot pri neži lahko pričakujem nekje okoli 90. ker je m. nekje pri laškem(baje sneži!!) na žuru, in neža že spi grem malo gledati v knjigo. ooooo nocoj je lom valov. to bom pa gledala!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 20:43:27
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Na srečo zna biti vmes tako zlat, da se malo potolažim, Sam da tole mal pokomentiram Znajo bit tile mulčki res zlati, ja. Samo jaz temu ne rečem več zlat ampak zvit. Meni je Lea danes vse igrače (beri žebljičke in Lego kocke) v 2 minutah razmetala po celi dnevni. In ko sem se v prvi minuti napada še ene parkrat zadrla, da naj neha, se mi je samo smejala in nadaljevala. Pol sem bila pa kao fuuul jezna na njo in pride mali vragec do kavča, se mi obesi za vrat in reče: "mami, ti si moja lubica". Valjda, da ne moreš bit pol več jezen na njih no! Jančika, Jana pa še mi ne folgamo, tako hitro raste. Pri 6 letih mu kupujem vse cote za 7-8 let.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 20:54:35
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Znajo bit tile mulčki res zlati, ja. Samo jaz temu ne rečem več zlat ampak zvit. Vem, kaj misliš, ampak nisem mislila tega . Ko Vasja ne tečnari, se pokaže njegova dobra stran in takrat je res tak nežen, prijazen in pozoren fantek. Recimo danes ponoči me je poklical, ko je bil žejen in potem mi je rekel: mami, naj te malo po laskih pobožam. In ko me je, je hotel, da še jaz njega, potem je pa nazaj zaspal. Pikec moj.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 21:03:49
|
|
|
|
Janeja
|
Ja imaš prav, tole spada res v kategorijo zlatih otrok . Ima Lea tudi večkrat take zlate prebliske, pa 100x na dan se pride pocrtlat, ... OK priznam, so zlati!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 21:22:54
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: shooo mama 75, +13 kg v 29 tednu. glede na to da se redim v istem tednu kot pri neži lahko pričakujem nekje okoli 90. pol sva pa tam tam. Sam da sem jaz v 25t in +10
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 21:30:06
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 IZVIRNO SPOROČILO: shooo mama 75, +13 kg v 29 tednu. glede na to da se redim v istem tednu kot pri neži lahko pričakujem nekje okoli 90. pol sva pa tam tam. Sam da sem jaz v 25t in +10 Kaj bosta jarmali? Jaz še dobro noseča nisem bila, ko sem že delala zalogo Že prve 3m sem šla za skoraj 8 kg gor Z odrekanjem sem kg komaj ustavila na '18, evo, zdaj jih še 6,3 kg vedno nosim po svetu,m pa bo mali 4. star 18m Sicer pa so spet smučali, deklice ne dobim s smučk še kako uro in pol po tečaju Zdaj ko je pa malo povohala Mašin žago, pa itak noče dol s te vlečnice Je pa Maks od jerebice danes tudi smučal pri Svizcu in mu je šlo fino, gre jutri že menda na vlečnico... Predvsem JančiliRR v vednost
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 21:34:16
|
|
|
|
snorlax
|
Evo, raport današnjega dne. Zjutraj sem ga zamotila z risanko al kaj je že bilo po TV in ga nabasala s polento in kakavom. Pol pa marš ven na luft in sva cel dopoldan tancala okoli bajte. Vse sva pograbila in spucala, pravo generalno čiščenje. Je bilo toliko smeti, listja, vej, ciglov in ostale navlake, da je dec naložil celo prikolico od traktorja. Dobila sem žulj na roki od grabelj, tamali pa razbit kolen na betonu. Toda glej! Dretje in trma sta čudežno prenehala. Frišn luft res pomaga (sploh, če si blizu avtoceste). Cel dan je bil kot , samo zvečer je bil že tako utrujen, da se je dretje ponovilo. Sicer ne v takšni intenziteti, ker je bil crknjen, tako da se ni mogel dolgo dret. Po večerji in tuširanju je zaspal brez mene v sekundi. Tud mene bolijo noge kot norca, samo se tolažim, da je okolica malo bolj spodobna, pa mogoče kaka deka manj na tehtnici. Punce, uživajte! Pa veselga pusta hrusta!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 21:35:28
|
|
|
|
teta beta
|
sem se prav nasmejala temlem zadnjim postom. Naša tudi spada v kategorijo teh zlatih cart, hkrati pa tudi tistih zvitih, ko se jeziš, ona pa "Takoooo rada te imam!" Janeja, kako so luštne maškare! Še zlasti Lea mi je všeč. Mi smo bili v Trnovljah na rajanju, pa je naša čarovnica zaspala v avtu na poti tja. Tudi ko sva jo prinesla noter v dvorano, se ni zbudila, pa je bilo kar bučno. Čez čas se je, ampak ji ni bilo čisto jasno, kaj se dogaja in se tudi ni ravno razživela. Samo opazovala je in absorbirala, čeprav ji je bilo vidno všeč. Mogoče pripopam kasneje kakšno sliko z B.jevga računalnika; moj nima čitalca kartic. shoo, tvoja Neža je pa kar konkretna punca, če ima 17 kg. Pa jo še kaj nosiš ali dvigneš, ko si noseča? Meni je že moja pretežka, da bi jo kaj veliko nosila, pa ima 12 kg, ampak pri dveh letih sem jo pa še kar večkrat morala.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 21:44:05
|
|
|
|
teta beta
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 IZVIRNO SPOROČILO: shooo mama 75, +13 kg v 29 tednu. glede na to da se redim v istem tednu kot pri neži lahko pričakujem nekje okoli 90. pol sva pa tam tam. Sam da sem jaz v 25t in +10 Kaj bosta jarmali? Jaz še dobro noseča nisem bila, ko sem že delala zalogo Že prve 3m sem šla za skoraj 8 kg gor Z odrekanjem sem kg komaj ustavila na '18, evo, zdaj jih še 6,3 kg vedno nosim po svetu,m pa bo mali 4. star 18m Jaz sem se prvič v celi nosečnosti zredila za 13 kg. Zdaj pa v prvih treh mesecih za 2,5, koliko pa še v četrtem pa nimam pojma, ker nimamo tehtnice . Imam naslednji teden pregled, pa vam povem. No, vsaj tu pa imam srečo , tudi dol so šli hitro.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 21:52:25
|
|
|
|
Naja30
|
No ja, pol mi pa res ne gre tako slabo S kilami mislim. Sej se ne sekiram zarad kil, te bom že spravla dol. Sekiram se, ker sem mogoče pridelala sladkorno. V ponedeljek imam 3-urni test. In če je, na dieto
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 22:17:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Teta beta, jaz sem Vasjo še na koncu morala tu pa tam nosit gor po štengah v tretje nadstropje, ko je imel kak napad, da ne bi hodil in pač ni šlo drugače (ni bil v vrtcu, ampak z mano doma in sva bila veliko sama). Takrat, pri dveh letih, je imel sicer samo 10 kil in pol; je bolj drobižek in ima zdaj pri treh letih in pol končno 14 kil. No, kaj sem hotela povedat...aja, včasih žal ne gre drugače in moraš starejšega nosit, fajn pa ni, to pa ne. Shooo (vedno me zmede, kolk o-jem moram dat ), a 17 kil ima Neža? Koliko je pa stara? To so meni take nedosegljive cifre; kot rečeno, ima Vasja pri 3,5-letih 14 kil, pa še to je dosegel zadnji teden , prej je imel dolgo 13,8. Jih ima pa zato Kajči pri letu in pol 13 .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 22:20:36
|
|
|
|
Jančika_
|
Naja3, kako so pa posumili na sladkorno? A to so kaki znaki? Pojma nimam namreč.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 22:24:45
|
|
|
|
Naja30
|
Moja G vsako pošlje na ta test. Pa še v družini imamo in tudi hčerka je bila težka, ko se je rodila, čez 4 kg. In ja, veliko sem se zredila. Ampak prvo kot prvo, vsako pošlje.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 22:46:28
|
|
|
|
supermami
|
Halo, pa sem vas našla... Po dolgi pavzi (več kot eno leto), ko sem kot sodelovala na podobnih čvekih, se vam javljam, upam, da na pravem "naslovu". Sem iz okolice Šentjurja, včasih več v Celju kot doma, pa sem si nekako mislila, da mogoče pa tudi jaz nekako spadam sem.... če seveda še sprejemate nove člane... Doma imam dva navihanca, eno trmico, staro 6 let in enega mulca, starega 14 mesecev , noseča pa še nisem... Če boste za, se še slišimo, drugač pa...
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 22:48:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Zdravo, supermami, se te spomnim od prej . Fajn, da si nas našla!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.2.2008 22:58:46
|
|
|
|
shooo
|
Nežinih 17 kg je pri okorgli 2 letih kar veliko. in tudi dvignit je moram včasih. recimo v avtosedež.. pa zdnjič mi je zaspala v avtu in sem jo nesla domov (secer le 5 stopnic)... hudo je ker bomo kmalu ostali brez aktifit planic če bo šlo tako naprej...racmanke so ji že dolgo premajhne huanita, jaz sem rabila 9 m dojenja da sem dala dol 23 kg prve nosečnosti- nič dijete. verjetno posledica dojenja, ko je nehala na zizi viset sem tudi jaz nehala hujšati in ostala na 60-62 kg. (kar pa tudi ni malo na mojih 166)... spet se tolažim da bo pozizal kile. upam. problem je da je ta moj trebuh res ogromen (100cm čez popek) .mislim, kar dol me vleče .ko ležim na boku me zateguje če ležim na hrbtu ne morem dihat...jao, ne bi bila več noseča .pa še toliko je do 23.4. naja3 kdaj pa imaš rok?teta beta? jaz moram pa preverit kri in cuker, mgogče kaj ne štima... ma kaj ne štima vse je ok samo jaz imam živalski apetit (pa še sam junk bi jedla). jančika, daj koliko daš. en je itak viška.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......