|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.2.2008 20:12:27   
pikecpokec
Eh, tud jst si grem zdejle privoščit ene čokoladne sanje iz Rustike user posted image . moj možek je na nekemu predavanju, jst pa saaaaama s čokolado user posted image . jej, že letim!
čao



_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.2.2008 22:39:10   
Jančika_
Sem že rekla, da je bil težek dan, ne? In sem ga tudi prav kvalitetno zaključilauser posted image . Pravkar sem v nulo zglancala podn v kuhinji, ker sem ob desetih zvečer uspela razbit skoraj čisto poln steklen kozarec medu. Tavelik. user posted image Sem bila tak v šoku, da sem šele na sredi pucarije pogruntala, da imam oblečene samo gumijaste rokaviceuser posted image (ravno sem namreč prišla iz bane). Škoda, da je Zajc že spal, druače bi še kako nagrado dobilauser posted image .

Boljš, da se zvrnem spat. Ajd, nočko!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.2.2008 23:46:24   
HuAnita
Sem že rekla, da je bil težek dan, ne? In sem ga tudi prav kvalitetno zaključila . Pravkar sem v nulo zglancala podn v kuhinji,


IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR


Do tu te citiram, pa tisto o čokoladi sokraj, samo da sem jaz napadla napolitankeuser posted image  user posted image  user posted image  Montija po moje po luftu meče, če me vidiuser posted image

Naša dva sta pa tudi tako kuhinjo naredila, pa roko na srce, že dolgo nisem temeljito, po kolenih ribala, pa je danes padlo......user posted image user posted image user posted image  Madona, eno urouser posted image   Ampka zdaj se mi po trelh sveti kot krisbaum!user posted image   Do jutri zjurraj verjetno, ko deca vstane,....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 7:39:27   
snorlax
Jutro!

Pa kaj je s temi froci?! user posted image user posted image user posted image Moj tamali se je pravkar vstal, tečen kot 100 user posted image , samo dere se, vse kar ga vprašam, je NE!, pa samo na meni bi visel... Res je prehlajen (jaz pa tudi), ampak tole je too much! Če men ne bodo vsi živci šli, preden tole zraste, majke mi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem mu probat nekaj stlačit v rit, ker tudi jest noče, pol ga pa vlečem ven na luft, če ni premrzlo, da mu mal spravim trmo ven.

Ajd, čao!


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 9:14:16   
Naja30
snorlax koliko je že tvoj star? Ker moja 14m ima tudi danes foro, da samo Neeeee govori. Pa je bilo Neeee pri zajtrku in je samo mleko spila in je Neeee ko jo hočem oblečt in skoz je Neeee user posted image


(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 13:00:37   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Pa kaj je s temi froci?! user posted image user posted image user posted image


Snorči, jaz ti povem, da je vreme. Naša dva sta bila dva dni kot obsedena. Tolk enga tuljenja že dolgo nisem čula (pa ga vedno imamo na dnevnem redu).

In evo, se mi je tista čokolada že maščevala - nisem mogla spat ponočiuser posted image . Pismo rosno, in to glih danes, ko sta froca spala do nenormalno poznih ur (Vasja do 7.20 in Kajči do 8.30user posted image user posted image user posted image ), Joe pa se je zvrnil že ob 20.15 in je tako spal 11 uruser posted image (saj si zasluži, ker sicer tako malo spi, da je kar groza). Edino jaz sem taka ko zombi...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 14:17:21   
Naja30
Jančika, si šla kaj pustovat s fanti?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 19:02:58   
Janeja
Kako ste kaj preživeli pustno soboto? Mi smo bili kar doma, ker je ta ko grdo vreme, v kakšen šoping center ju pa nisem hotla vlačit. Smo komaj mal porihtali zdravje in nočem nič reskirat. Sta se pa mala dva vseen oblekla v kostume, pa še nečak je prišel na obisk in so imeli kar doma malo pustno rajanje user posted image
No tole so pa maškarce:

Batman Jan
user posted image

Čebelica Lea
user posted image

user posted image

pa še vsi trije
user posted image


Kaj vas je pa vse nekaj slaba volja in trma napadala zadnje dni? Pri nas je bilo po čudežu kar OK vzdušje.
Jančika, tvoj včerajšnji dan je bil pa menda res pester user posted image . A je danes kaj boljše?


(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 19:35:15   
Jančika_
Dober večer. Nič nismo šli pustovat, ker je bilo tako usrano vreme, da ni bilo za nikamor. Prišel je brat z nečakom, ki je bil Nodi, pa smo se malo preganjali po stanovanju, popoldan smo šli pa z dedijem jest v kitajsko restavracijo. Vasja je bil tak naspidiran, da sem čisto uničena. Jaz ne vem, kaj je s tem otrokom. Skoz jamra in jokca, ene besede več ne pove z normalnim glasomuser posted image . Na dolgi rok to tako hudičevo žere živce...user posted image Pa skoz ima tako trpečo grimaso na ksihtu, da boh pomagaj. Na srečo zna biti vmes tako zlat, da se malo potolažim, drugače pa komaj čakam, da mine še ta faza (vsaj upam, da je faza in ne karakter, ker sicer smo v buliuser posted image ).

Janeja, ful sta luštnauser posted image user posted image user posted image ! Jan je pa že tako velik fant!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 20:02:54   
shooo
evo še javljanje iz rs.
  1. MORAM pohvaliti nežo, ki že 3. (TRETJO!!!!) noč spi brez svojih dud.ponavadi je rabila dve tri da je zaspala. ponoči je bila kar kriza če je kakšno zgubila med pojštriuser posted image .
v četrtek je pa kar pozabila na dude. jaz sem se tudi naredila norca in si pripravila živčke za čez noč.in  res se je več krat zbudila in jamrala in jokala.na dudo se ni spomnila..jooj  mi je bilo hudo jo gledeti kako se dereuser posted image samo sem vseeno bila toliko zaje**** da sem vztrajala. pa sinoči tudi in upam da bomo počasi šli čez to.
mislim , saj je sploh ne zahteva. dala sem ji malo vode za spit(kar smo že zdavnaj opustili) in je ok.
pa v petek je bila ena dvomesečna dojenčica na obisku (priprave na user posted image ) in ji je podarila svoje dude. (simbolično samo dve, dve še imam skrite)...jaz sem jih sicer hotela zabrisati v smeti pa ni pustila..
jančika, huanita, janeja, lušne maske !user posted image
mi2 bova v torek miške.

zadnjič smo se tehtali in vsi po vrsti smouser posted image
user posted image neža: 17kg
user posted image tata 90+drobiž
user posted image mama 75, +13 kg v 29 tednu. glede na to da se redim v istem tednu kot pri neži lahko pričakujem nekje okoli 90.user posted image user posted image

ker je m. nekje pri laškem(baje sneži!!) na žuru, in neža že spi grem malo gledati v knjigo.
ooooo nocoj je lom valov. to bom pa gledala!



_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 20:43:27   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Na srečo zna biti vmes tako zlat, da se malo potolažim,



Sam da tole mal pokomentiram user posted image

Znajo bit tile mulčki res zlati, ja. Samo jaz temu ne rečem več zlat ampak zvit. Meni je Lea danes vse igrače (beri žebljičke in Lego kocke) v 2 minutah razmetala po celi dnevni. In ko sem se v prvi minuti napada še ene parkrat zadrla, da naj neha, se mi je samo smejala in nadaljevala. user posted image   Pol sem bila pa kao fuuul jezna na njo in pride mali vragec do kavča, se mi obesi za vrat in reče: "mami, ti si moja lubica". Valjda, da ne moreš bit pol več jezen na njih no!

Jančika, Jana pa še mi ne folgamo, tako hitro raste.  Pri 6 letih mu kupujem vse  cote za 7-8 let.  user posted image



(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 20:54:35   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Znajo bit tile mulčki res zlati, ja. Samo jaz temu ne rečem več zlat ampak zvit.

Vem, kaj misliš, ampak nisem mislila tegauser posted image . Ko Vasja ne tečnari, se pokaže njegova dobra stran in takrat je res tak nežen, prijazen in pozoren fantek. Recimo danes ponoči me je poklical, ko je bil žejen in potem mi je rekel: mami, naj te malo po laskih pobožam. In ko me je, je hotel, da še jaz njega, potem je pa nazaj zaspal. Pikec moj.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 21:03:49   
Janeja
Ja imaš prav, tole spada res v kategorijo zlatih otrok user posted image .
Ima Lea tudi večkrat take zlate prebliske, pa 100x na dan se pride pocrtlat, ... OK priznam, so zlati! user posted image


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 21:22:54   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: shooo

user posted image mama 75, +13 kg v 29 tednu. glede na to da se redim v istem tednu kot pri neži lahko pričakujem nekje okoli 90.user posted image user posted image



pol sva pa tam tam. Sam da sem jaz v 25t in +10 user posted image  

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 21:30:06   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: shooo

user posted image mama 75, +13 kg v 29 tednu. glede na to da se redim v istem tednu kot pri neži lahko pričakujem nekje okoli 90.user posted image user posted image



pol sva pa tam tam. Sam da sem jaz v 25t in +10 user posted image  


Kaj bosta jarmali? Jaz še dobro noseča nisem bila, ko sem že delala zalogouser posted image   Že prve 3m sem šla za skoraj 8 kg goruser posted image   Z odrekanjem sem kg komaj ustavila na '18, evo, zdaj jih še 6,3 kg vedno nosim po svetu,m pa bo mali 4. star 18muser posted image

Sicer pa so spet smučali, deklice ne dobim s smučk še kako uro in pol po tečajuuser posted image  Zdaj ko je pa malo povohala Mašin žago, pa itak noče dol s te vlečniceuser posted image  
Je pa Maks od jerebice danes tudi smučal pri Svizcu in mu je šlo fino, gre jutri že menda na vlečnico...user posted image
Predvsem JančiliRR v vednostuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 21:34:16   
snorlax
Evo, raport današnjega dne. user posted image

Zjutraj sem ga zamotila z risanko al kaj je že bilo po TV user posted image in ga nabasala s polento in kakavom. Pol pa marš ven na luft user posted image in sva cel dopoldan tancala okoli bajte. Vse sva pograbila in spucala, pravo generalno čiščenje. user posted image Je bilo toliko smeti, listja, vej, ciglov in ostale navlake, da je dec naložil celo prikolico od traktorja. user posted image Dobila sem žulj na roki od grabelj, tamali pa razbit kolen na betonu. Toda glej! Dretje in trma sta čudežno prenehala. Frišn luft res pomaga (sploh, če si blizu avtoceste). user posted image Cel dan je bil kot user posted image , samo zvečer je bil že tako utrujen, da se je dretje ponovilo. Sicer ne v takšni intenziteti, ker je bil crknjen, tako da se ni mogel dolgo dret.  Po večerji in tuširanju je zaspal brez mene v sekundi.user posted image

Tud mene bolijo noge kot norca, samo se tolažim, da je okolica malo bolj spodobna, pa mogoče kaka deka manj na tehtnici.user posted image

Punce, uživajte! Pa veselga pusta hrusta! user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 21:35:28   
teta beta
user posted image sem se prav nasmejala temlem zadnjim postom. Naša tudi spada v kategorijo teh zlatih cart, hkrati pa tudi tistih zvitih, ko se jeziš, ona pa "Takoooo rada te imam!"

Janeja, kako so luštne maškare! Še zlasti Lea mi je všeč.

Mi smo bili v Trnovljah na rajanju, pa je naša čarovnica zaspala v avtu na poti tja. Tudi ko sva jo prinesla noter v dvorano, se ni zbudila, pa je bilo kar bučno. Čez čas se je, ampak ji ni bilo čisto jasno, kaj se dogaja in se tudi ni ravno razživela. Samo opazovala je in absorbirala, čeprav ji je bilo vidno všeč. Mogoče pripopam kasneje kakšno sliko z B.jevga računalnika; moj nima čitalca kartic.

shoo, tvoja Neža je pa kar konkretna punca, če ima 17 kg. Pa jo še kaj nosiš ali dvigneš, ko si noseča? Meni je že moja pretežka, da bi jo kaj veliko nosila, pa ima 12 kg, ampak pri dveh letih sem jo pa še kar večkrat morala.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 21:44:05   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: shooo

user posted image mama 75, +13 kg v 29 tednu. glede na to da se redim v istem tednu kot pri neži lahko pričakujem nekje okoli 90.user posted image user posted image



pol sva pa tam tam. Sam da sem jaz v 25t in +10 user posted image  


Kaj bosta jarmali? Jaz še dobro noseča nisem bila, ko sem že delala zalogouser posted image   Že prve 3m sem šla za skoraj 8 kg goruser posted image   Z odrekanjem sem kg komaj ustavila na '18, evo, zdaj jih še 6,3 kg vedno nosim po svetu,m pa bo mali 4. star 18muser posted image




Jaz sem se prvič v celi nosečnosti zredila za 13 kg. Zdaj pa v prvih treh mesecih za 2,5, koliko pa še v četrtem pa nimam pojma, ker nimamo tehtnice user posted image . Imam naslednji teden pregled, pa vam povem. No, vsaj tu pa imam srečo user posted image , tudi dol so šli hitro.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 21:52:25   
Naja30
No ja, pol mi pa res ne gre tako slabo user posted image  S kilami mislim. Sej se ne sekiram zarad kil, te bom že spravla dol. Sekiram se, ker sem mogoče pridelala user posted image  sladkorno. V ponedeljek imam 3-urni test. In če je, na dieto user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 22:17:13   
Jančika_
Teta beta, jaz sem Vasjo še na koncu morala tu pa tam nosit gor po štengah v tretje nadstropje, ko je imel kak napad, da ne bi hodil in pač ni šlo drugače (ni bil v vrtcu, ampak z mano doma in sva bila veliko sama). Takrat, pri dveh letih, je imel sicer samo 10 kil in pol; je bolj drobižek in ima zdaj pri treh letih in pol končno 14 kil. No, kaj sem hotela povedat...aja, včasih žal ne gre drugače in moraš starejšega nosit, fajn pa ni, to pa ne.

Shooo (vedno me zmede, kolk o-jem moram datuser posted image ), a 17 kil ima Neža? Koliko je pa stara? To so meni take nedosegljive cifre; kot rečeno, ima Vasja pri 3,5-letih 14 kil, pa še to je dosegel zadnji tedenuser posted image , prej je imel dolgo 13,8. Jih ima pa zato Kajči pri letu in pol 13user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 22:20:36   
Jančika_
Naja3, kako so pa posumili na sladkorno? A to so kaki znaki? Pojma nimam namreč.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 22:24:45   
Naja30
Moja G vsako user posted image  pošlje na ta test. Pa še v družini imamo in tudi hčerka je bila težka, ko se je rodila, čez 4 kg. In ja, veliko sem se zredila. Ampak prvo kot prvo, vsako pošlje.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 22:46:28   
supermami
Halo, pa sem vas našla...user posted image

Po dolgi pavzi (več kot eno leto), ko sem kot user posted image  sodelovala na podobnih čvekih, se vam javljam, upam, da na pravem "naslovu".
Sem iz okolice Šentjurja, včasih več v Celju kot doma, pa sem si nekako mislila, da mogoče pa tudi jaz nekako spadam sem.... če seveda še sprejemate nove člane...

Doma imam dva navihanca, eno trmico, staro 6 letuser posted image in enega mulca, starega 14 mesecevuser posted image , noseča pa še nisem...

Če boste za, se še slišimo, drugač pa...user posted image














(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 22:48:59   
Jančika_
Zdravo, supermami, se te spomnim od prejuser posted image . Fajn, da si nas našla! 

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.2.2008 22:58:46   
shooo

Nežinih 17 kg je pri okorgli 2 letih kar veliko. in tudi dvignit je moram včasih. recimo v avtosedež.. pa zdnjič mi je zaspala v avtu in sem jo nesla domov (secer le 5 stopnic)...
hudo je ker bomo kmalu ostali brez aktifit planic če bo šlo tako naprej...racmanke so ji že dolgo premajhneuser posted image

huanita, jaz sem rabila 9 m dojenja da sem dala dol 23 kg prve nosečnosti- nič dijete. verjetno posledica dojenja, ko je nehala na zizi viset sem tudi jaz nehala hujšati in ostala na 60-62 kg. (kar pa tudi ni malo na mojih 166)...
spet se tolažim da bouser posted image pozizal kile.user posted image upam.

problem je da je ta moj trebuh res ogromen (100cm čez popek) .mislim, kar dol me vlečeuser posted image .ko ležim na boku me zategujeuser posted image   če ležim na hrbtu ne morem dihat...jao,
ne bi bila več nosečauser posted image .pa še toliko je do 23.4.
naja3 kdaj pa imaš rok?teta beta?
jaz moram pa preverit kri in cuker, mgogče kaj ne štima...
ma kaj ne štima vse je ok samo jaz imam živalski apetit (pa še sam junk bi jedla).user posted image

jančika, daj koliko daš. en je itak viška.


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.