adrijana.sara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja ... No ja, zdej je, kar je, naslednjič pa bom g zamenjala al pa jo opozorila na zadevo... NASLEDNJIČ.... a je pri vas še kaj v načrtu ? Dobra si, jaz si dva ne upam imeti, vsaj zaenkrat ne. Služba je stekla, vrtec tudi (babica je malo vskočila, da jo pelje po sedmi uri in jo do danes pobirala po kosilu). Danes je bilo že mnogo bolje - sem morala dopoldan klicati in smo se odločili, da poskusi še spati tam, pa je uspelo brez težav. In v štirih dneh je uspelo, da se je sprijaznila in ni več tako hudo. Zjutraj nas je pa že pogruntala kako deluje sistem, tako da ima doma malo krize, v vrtcu pa skoraj ne več. UH, grem kar z lažjim srcem od doma. Full dobre maškarce, sploh tavelike (jih bolj redko vidimo zadnja leta) . Midve imava tudi obe usklajene kostume sposojene - pikapolonici. Čeprav pa ne vem kako v vrtcu deluje - a so cel dan oblečeni, jih preoblačijo, ker ne more biti enako oblečena spodaj, ko je noter in ko gre ven... katera kaj izkušenj s tem? Naja tudi jaz držim pesti. Bolje, da je test negativen, drugače pa tudi ni hude panike, dokler se držiš navodil. Nič sekirat, samo relaksirat! - Snorlex to velja tudi zate in vse ostale nosečke. Žanek tebi pa hitro celjenje teh šivov. Sem imela tudi jaz prvi mesec precejšne bolečine - sem se pa tuširala tam spodaj tudi po 6krat na dan. Hladen curek mi je full pomagal. Ok, dovolj za danes. Malo knjigo prebrat in spat, jutri pa veselo na delo. Me veseli, da je to služba, kjer dejansko delaš in ne tako kot je bilo na praksah in podobno, da si pač bil tam. Če te je kdo rabil slučajno si kaj naredil, drugače si pa luft mešal. Tukaj pa dela še in še, tako da je dan takoj naokoli. Smo res socialno problematični Slovenci, so zasipani z delom... Lahko noč vsem! Mislim, da še ni luna, tako da naj bi mirno spali.
|