|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI februar/marec
1.2.2008 20:35:35   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Mišmiš, za igrače ne bom naprej spraševala. ker je Karin danes sam pivo odobrila user posted image .

Pa fotostimulacijo tud user posted image .

Igračke so dost splošen pojem. Po moje lahko kam zakamuflirata.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 251
1.2.2008 20:36:05   
mismis
Dajamaja, bolje da ne...

Samo da ne bodo začeli dohtarji še ta forum brat, da nam ne bodo v bodoče, še kri jemali, da bodo videli koliko alkota je v krvi

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 252
1.2.2008 20:38:09   
pikovit
No pa sem spet nazaj.Sem malo želodček obložila.Moj mi ne pusti pira pit ampak moram vino.Joj kolk je tečen dons naš.Se mu moram skoz posvečatuser posted image Mi spet teži.Punce moramo se dobit v živo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 253
1.2.2008 20:38:54   
Pija76
Punce sorry grem ven še na kak pirček......se pišemo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 254
1.2.2008 20:39:01   
mismis
Daisy, daisy

kaj naj obesim sliko igrače oblečene v kožuh in rečem, da je to slika mojega morskega prašička, ki ga zelo rada imam

Punce, še cca 30 postov do 2 zvezdice, jupi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 255
1.2.2008 20:39:06   
Abra
Jaz se pa danes tko režim, kot takrat, ko je Pija po tipkovnici pir polila in sem bla v velikm pričakovanju plusa. Se spomnim, da sem štepala za svoj 500-ti post, za tretjo zvezdico, Daisy ti si bla pa sveža lastnica štirih. Mater smo naklofale od takrat user posted image
Tale smeh pa tko paše!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 256
1.2.2008 20:39:06   
dajamaja
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://artfiles.art.com/images/-/Bruce-Willis-Photograph-C11796808.jpeg&imgrefurl=http://atattoo.blogspot.com/2008/01/celebridades-e-tatuagens-13-bruce.html&h=450&w=361&sz=29&hl=sl&start=7&tbnid=kh7pkY3HhWJyKM:&tbnh=127&tbnw=102&prev=/images%3Fq%3Dbruce%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26sa%3DG][/link] pa so šle dve čebelice ....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 257
1.2.2008 20:39:20   
gold fish
..... pa saj to ni res.....zjutraj sem gor .....3 strani...zdaj pa že 9.... mater ste pridneuser posted image

Gloria - Jaz jem Dabroston, ko se spomnim.... približno tako kot Utrogestan...zjutraj edino po zajtrku...zdaj, kdaj to je, je pa odvisno kdaj sem uspem zbudit.....user posted image
Slabo mi je še vedno, vsaj danes se nekam čudno počutim,...sem prej šla kar spat..., bruham pa ne več... čeprav imam nonstop neki čudni občutek v grlu...... Zadnje čase se ful nekam čudno počutim....energije nobene, samo bi spala, .....

Aja, glede pira....meni se je zadnjič tako luštal, da sem spila enega... Radlerja....  Drugače mi glih ne diši....

Pa ful se mi je zelje, pa kumarice, pa .... , čez čas pa bi kar nekaj sladkega.... za znoret... 

Sulfinija - user posted image

Mi imamo pa v ponedeljek prvi UZ pri svojem ginekologu, pa po vsej verjetnosti dobim tudi  materinsko knjigo... Me zanima, če mi bo isto izračunal tedne kot si me same .... - danes točno 8t....

Bom se še pol kaj javila....

Sayuri - če kaj izveš za Koalo prosim javi.... sem  zdaj prebrala, da še ni niti v porodni sobi.... jaz pa sem že mislila, da carta Aleksa......

Pozdrav vsem,
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 258
1.2.2008 20:39:53   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Moj mi ne pusti pira pit ampak moram vino.

A pir bo pa on spil al kaj? Po mizi usekaj. Saj mi častimo pir!user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 259
1.2.2008 20:40:45   
dejansenka
nazdravje punce tudi mene ste pripravile do enega kozarčka piva se mora moja pikicauser posted image  v trebuščku na vse navadit user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 260
1.2.2008 20:41:58   
mismis
Daisy
a ni Pija častila pir, pa Pija nam je zdej ušla
Kdo da zdej za naslednjo rundo

Reč'  bunda

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 261
1.2.2008 20:42:24   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

pa so šle dve čebelice ....

NEEEEE! Čebelic pa ne dam! Tud za Brusa jih ne zamenjam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 262
1.2.2008 20:45:22   
mismis
Pa sej bo zdej pomlad, pa bo čbelic koker češ

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 263
1.2.2008 20:45:36   
dajamaja
Si vidla kolk se je Bruce za tebe žrtvoval ... praktično se je razlil po medmrežju, da ga ne bi uzrla in bila ob dve čebelice. dec te ma res rad.

Mišmiš jst danes praktično na napotnico pijem. Moram zvečer flajštre s šivov dol pobrat.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 264
1.2.2008 20:46:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reč'  bunda

bunda! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj to pomeni?
user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejansenka pir stran! Ti bosta lara in abra dali sok.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 265
1.2.2008 20:47:02   
mismis
auch to pa boli...ti se kar napij, sej bolel ne bo nič manj, bo pa vsaj smešno

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 266
1.2.2008 20:47:11   
dajamaja
Dejansenka, sam kozarček. Me smo vse na kondicijskih pripravah, ti pa si že odgovorna mami. Na zdravje obeh!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 267
1.2.2008 20:48:34   
mismis
Daisy

dej za runda

to je fora, k pri nas učimo nečaka od mojga, pol pa mali pride v vrtec in reče vzgojiteljici: "Reč bunda."

Pa ona seveda reče: "Bunda."

Mali pa njej: "Dej za runda." user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 268
1.2.2008 20:48:46   
DaisyE
Mismis evo jaz mam še enih par...user posted image

Kar ven iz sixpeka potegni.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 269
1.2.2008 20:50:38   
DaisyE

sej bolel ne bo nič manj, bo pa vsaj smešno

A boš delila z nami to trpljenje? user posted image user posted image user posted image

Meni se pa smiliš...

Ja brusa pa zdaj še bolj cenim....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 270
1.2.2008 20:51:02   
mismis
hvala, hvala

večno hvaležna. Pa bo dosti zate, da ne bo treba spet na Petrol letet, ker maš samo še  15 minut časa

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 271
1.2.2008 20:51:55   
lara light
Lepotičke moje, fajn ga žurajteuser posted image ...grem si oddahnit po obilni večerji pred tvuser posted image , moj dragi je precej ljubosumen na vas sem opazilauser posted image ..tko, da se moram poboljšat..glede kočevskih medvedov pa se pomenimo, ko boste trezne!
Lep večeruser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 272
1.2.2008 20:53:14   
DaisyE

ker maš samo še  15 minut časa

Čaki, to je pa zdaj že code red! Grem preverit!

Bo še zdržalo... user posted image user posted image user posted image  Na zdravje!

Pikovit, kako ti je všeč Kočevski Rog za srečanje?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 273
1.2.2008 20:53:21   
mismis
Lara

sej je lahko malo ljubosumen.
Ko bi on vedel, kako zelo dobro jaz zgledam, potem bi šele lahko bil ljubosumenuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 274
1.2.2008 20:54:17   
dajamaja
Pikovit, ti vino ne gre po grlu?
Neki me hoče družina vključit v kavč življenje. Moram se it mal posvečat, pridem nazaj, ko se me naveličajo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?