Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: indy Mislm a je to normalno? Za moje pojme ne. Ampak starši so dostikrat slepi za napake svojih otrok. Moja mami pravi, da bom že videla, ko bosta večji. Moj oči bi pa za sestro naredil čisto vse, sploh ne vidi, da ji s tem ne dela ravno usluge. No, za naju s katjo v ponedeljek srečanje odpade, ker ima bronhitis! Sva šli vseeno k zdravnici danes, še dobro ker bi se lahko čez vikend zapacalo. Ušeska in pljuča so na začetku, tako da je zaenkrat brez antibiotikov, v ponedeljek pa kontrola. Moram spirat nos (nič novega), po 50ml ali več naenkrat Ostajam pri brizgi. Katja pa zdaj po novem tudi kaj popije, ampak samo iz plastenke, ali tiste z nastavkom (male Jamnice so zakon!) Bambina, super za podaljšanje. Vsem ostalim, ki si to želite samo iz tega razloga, da bi bile dalj doma pa tole v opomin. Jaz sem kar vraževerna, kar se takih stvari tiče. Nikoli ne upam lagati o zdravju, pa če na koga fajn mislim me pokliče (včasih). In sem čisto vesela, da je Katja zdrava čeprav to pomeni, da grem kmalu v službo. Si niti slučajno ne želim, da bi doma ostala zaradi razlogov, kot jih ima Bambina. Same dobro veste, kako je bil Griša revček in kako jim je bilo težko. seveda ji privoščim, da bo doma! Ampak je bila cena previsoka, se strinjaš Bambina? Juniorka, kaj ima Nel tudi kakšne težave? Se ne spomnim, da bi kdaj omenila. Saj je tak korenjak in že skoraj hodi. Še en primer (pa ne me narobe razumet, da enačim s temle, samo kaj vse je folk zmožen): Soseda je dobila visoko odškodnino od zavarovalnice, ker je tožila kolegico. Na obisku se je njena hčerka opekla s kavo/čajem in sta skupaj nategnili zavarovalnico. Dobila je ene 300.000Sit takrat. Ko se je vesna par mesecev za tem poparila, mi še na pamet ni prišlo, da bi se šla kaj takega. No, zadnjič spet srečam to sosedo v kafiču, prisedem in se meni s svojo sestrično, ki njo toži, ker je po njenih stopnicah padla in se poškodovala.
|