Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 aja, putka pa mislim da ni mislila tako kot ste nekatere razumele, ni namigovala da bi se katera zlagala. hotla je samo povedat, da si ni fino take stvari želet..ker ko je nekdo res bolan, si želiš ravno nasprotno. Je že Kaya namesto mene napisala Daleč od tega, da bi hotela katero užalit, samo ne znam tako simpl napisat kot nekateri . Bambina, saj sem napisala, da ne leti na nobeno. Ampak moja soseda je pa res ena pokvarjenka, da se bogati na račun otrokove nesreče. To pa ni nobeno namigovanje, ampak kar dejstvo. In tudi na Majchi ni letelo , mah tudi jaz bi bila še doma, verjemite mi... Je pa res, da se z enimi kar dosti vidimo, torej tudi z otroki. In jih poznam in vidim napredek, pa še na kavi se marsikaj pomenimo, pa mogoče tukaj ne napišemo . S tistimi, ki ste pa daleč ali ne pridete na srečanja, tiste pa poznam samo iz tega, kar napišete. In če se odločite, da ne delite stvari je tudi prav. Ampak se zgodi, da sklepam na podlagi napisanega, ker pač ne poznam cele zgodbe. Jaz vsekakor želim vsem zdrave otročke in čim manj skrbi. Se mi zdi, da tudi tale RR malo pomaga, vsaj meni kadar pojamram, pa me punce potolažite.. Eca, jaz iz gimnastike poznam kar precej hiperekstenzičnih deklic, ni bilo nobeni nič hudega razen da so čuda lahko delale. Je pa res, da lahko zaradi mehkih vezi kasneje shodijo. Ti niso pri Dorianu nič omenili, saj zdravnik ve, da ima Mark težave? Pomoje bi sigurno omenil, če bi se mu zdelo kritično. Če ne moraš pa sama vprašat, kakšni dr-ji so čisto brez volje. Vesna je imela sošolca v vrtcu, je tudi pozno shodil zaradi gibljivosti, pa skoraj v moški špagi je sedel . Pa mu danes čisto nič ne manjka, gibalno mislim.
|