|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
31.1.2008 23:00:17   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: tejč
majchi,a ne de bom jaz prva vedla, če bo kej novga pr vas? hahahahahahahahahahahahaha! najbrž bo še kdo prej...user posted image

Tejč, veš da boš prva! Saj si Lani skor botrca (porodnišnična)user posted image user posted image !

uuuuuuuu, madona! kako lepo! hvala! ahaaa, to za sabo potegne, da botri vedno kej kupjo, a?user posted image

petrazg, a veš, da še ni nič katalogov za prvi maj ven. Sam mi itak gremo na poceni-zelo poceni varianto, in še to ne za cel teden, akr bo v večini v prvomajskih katalogih.
Aja, Anže je zelo luškan, pa ti si tud fuuul lepa na oni slikci, no, tud drgač, valda!user posted image user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
31.1.2008 23:08:54   
vanesa24
petrazg- res se splaca bit na rr
inuser posted image user posted image user posted image user posted image  prva liga ste vse majcice
upam, da vas bom s Kristinco kmal spozmal.
Aaaaaaaaaah ta Egipt, kaj bi dala,  da bi bla zdele tam.

Z mojim ze vsak vecer po 23h gledava eno oddajo o duhovih na Discaveryu. Naj bi blo po resnicnih dogotkih. Full strasno se z mojim full stiskava k to gledava. No tko,da zdele se grem stiskat. Aja a vrjamete v duhove? K sem glih pri tem.

lahko noc 
in lepe sanje 

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
31.1.2008 23:09:55   
vanesa24
Majchi- se enkrat hvala
Pa sporoc ce ti je ratal oddati
papa

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
31.1.2008 23:10:38   
petra a
O,petra zg...zdej si pa naredila skomine,jst bi tud šla kam v daljne kraje,full dobre fotke,anže je pa taka facauser posted image

majchi-mene nauš pretentala,dokler so nune nosečeuser posted image ,pol so pa štenge,pa sestra,pa soseda,pa kwa jst vem kdo še vse krivuser posted image

tejč-tebe bomo pa zvezal stran od računalnika in telefona,nauš nč ta prvauser posted image user posted image

kai-kako noga-ti pošiljam eno velikouser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
31.1.2008 23:12:52   
petra a
vanesa-nimam cajta še na duhove mislt in ne,ne verjamem v njihuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
31.1.2008 23:23:13   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
majchi-mene nauš pretentala,dokler so nune nosečeuser posted image ,pol so pa štenge,pa sestra,pa soseda,pa kwa jst vem kdo še vse krivuser posted image

tejč-tebe bomo pa zvezal stran od računalnika in telefona,nauš nč ta prvauser posted image user posted image  

A spet nagajaš?user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
31.1.2008 23:24:43   
petra a
en morauser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
31.1.2008 23:24:49   
Majchi
Vanesa, sem že nazaj. Oddano priporočeno! Malenkost.
Sem mojga še v McDonaldsa peljala, zdej pa še jaz žrem en ta nov sendvičuser posted image . Aja pa jagodni Mcflurry. Pa to ni res, no!

Aja, jaz pa verjamem v duhove. Ko je moja babica umrla, se je zgodil enih par zelo sumljivih stvari. Me je kar oblivalo, pa še par mesecev nisem mogla bit sama v temi. No, je minilo.

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Felicia, kje si pa ti zadnej čase??? Te že pogrešam...

Ja Feliška, hočmo, da si več tuki!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
31.1.2008 23:28:09   
petra a
user posted image kaj že vsi drnjohate? moj je pa dons pozabu na tiste forenzike,prav da zdej k ni unga rdečelasca (kako mu je že blo ime)-ta druga serija, sploh ni več zanimiv gledat,ampak bul pa vseen

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
31.1.2008 23:30:16   
petra a
jst pa ne maram McD.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
31.1.2008 23:32:31   
petra a
petrinja-kok že znaš in kok daleč maš seminarsko

naša seminarska je nerazpoznavna,hudiča,kt bi gledu 24 ur,kmal bo še notr kakšne tangice nos tom cruise,sem tok besna,ves del je šu v nič

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
31.1.2008 23:34:57   
Majchi
Petra a, misliš David Caruso-rdečelasec. Ta je res dober igralec, pa dobro vlogo je imel, zelo sočutnouser posted image . Škoda, ker ni več.

Ne maraš McD? Blagor ti, srečnica!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
31.1.2008 23:40:42   
petra a
majchi-sej je bil edini rdečelasec,men je pri teh forenzikih dobr,če se vsaj dve zgodbi prepletata,če je ena sam ni tok zanimiv,ker že takoj na začetku veš kdo je koga...ne McD. pa ne maram,burgerji so mi ogabn,krompirček je čudn,pa vsa ostala jajca tud,še sladoled mi je zanič,grem raj na horsa,pol pa še kam na sladoled 

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
1.2.2008 0:00:54   
Majchi
Evo, izpod tuša. Zdej pa spaaaat, ker Lana bo zjutraj neusmiljenauser posted image . Nočko!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
1.2.2008 9:10:04   
Majchi
Jutrouser posted image ! Kaj delate, da vas ni?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
1.2.2008 9:15:00   
tejč
Hej,
jaz čakam, da se katera druga javi, d ane bom vedno jaz prva...user posted image
Maša puza po tleh, obe sva v pižami, se mi ne da "vstat", ker moram pospravljat naš svinjak.

Včeraj si bila pa res dobra, da si naredila veliko uslugo majčici. Pridna!user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
1.2.2008 9:28:35   
Putka
Evo še ena RR odvisnicauser posted image . Še zajtrkovala nisem, pa je ura že ćez 9, Katja je bila že ob 8 pokonci!!! Ste tolk napisale včeraj, da sem zdaj pol urce čitala..

Eca, upam da se pozdravite vsi skupaj in res čuvaj svoj hrbet. Če boš že zdaj imela težave s hrbtenico, kako bo šele na stara leta. Zato si tudi vzemi čas in telovadi, tistih nekaj vaj za hrbteničarje lahko komot na tleh doma (kmalu na hrastovemuser posted image parketu) narediš.

Drugače je pa meni zelo všeč bambus, pa še fajn trpežen je.
user posted image

Petrazg, bravo za slikce, super ste! Vau, Anže in piramideuser posted image

Majchi, Katjo nosim na boku, seveda, pa skoz glavo okrog obrača, firbec mali.

Feliška, te pogrešamo, vidiš!

Časopis - tole z izdajo Večera po naročilu - ste mi dale dobro idejo za fotra, ima kmalu rd.

Katja se tudi že premika naokoli, plazi se še ne dobro, ampak iz enega konca na drugega ji uspe vseeno prilezt. In potem se dviguje, pa tolk je še majava, da se kar fajn sesujeuser posted image , jo je treba stalno čuvat.

Ne gre več, tolk je sitna, kar cvili nekaj, najbrž se slabo počuti.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
1.2.2008 9:32:12   
Majchi
Lano uspavamuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
1.2.2008 9:34:23   
Putka
Pa ne štekam, saj David Caruso (Horatio) je še vedno v CSI:Miami. Pa že 6. sezono gledam!

Še tole, malo sem bave popravila, se tejč ne vidi

10. marec, Ljubljana ali bližnja okolica, predlogi punce(Kamnik...)

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja
13. indy

14. vanesa24
15. kai1
16. Eca
17.
18.

Piknik v maju na nedeljo kjerkoli v Slo za cele družine!

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek
4. mogoče BAMBINA_

5. sigurno tejč /predlagam MORJE
6. sugar
7. Majchi
8. mogoče felicia
9. lex (če ded ne bo hotel zraven pridem sama, da boste vidle moj buši )
10. dodi in moja delegacija
11. petrazg
12. Petrinja
13. indy
14. kai1
15. Eca (upam, da bo moj "za" če ne pridem sama z otroci, moj pa naj zida )
16.
17.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
1.2.2008 9:40:23   
Majchi
Včeraj si bila pa res dobra, da si naredila veliko uslugo majčici. Pridna!user posted image

Včeraj je bil zgleda tak dan. Sva se oba z mojim ravnala po trenutnih vzgibih. On je dopoldne naredil dobro delo, in sicer na bankomatu je eden pred njim pustil 100 eur. In moj jih je noter trgovki odnesel, potem pa SKB poklical. In oni so potem našli srečnega lastnikauser posted image . Zvečer, ko je pivo spil, se je sicer po glavi tolkel user posted image (iz heca), ampak vseeno. Sva šla potem zadovoljna spat.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
1.2.2008 10:01:27   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Včeraj je bil zgleda tak dan. Sva se oba z mojim ravnala po trenutnih vzgibih. On je dopoldne naredil dobro delo, in sicer na bankomatu je eden pred njim pustil 100 eur. In moj jih je noter trgovki odnesel, potem pa SKB poklical. In oni so potem našli srečnega lastnikauser posted image . Zvečer, ko je pivo spil, se je sicer po glavi tolkel user posted image (iz heca), ampak vseeno. Sva šla potem zadovoljna spat.

Uau! Kapo dol! Jaz ne vem, če bi bla tok dobra.user posted image  

feliška, ančka, rožica, indy, ..kje ste???

Putka, bravo Katji, novi plazilki! Saj bo! Maša odpira predale, vse ven zlaga, grabi net kabel, izklaplja sesalec, ko sesamuser posted image , zraven pa tisti njeni kriki in renčanje AAAAA (sej če jo poznate, veste kaj govorimuser posted image ), tok je smešna! Reži s ekot počen groš, če zatežim, da nekaj ne sme.

Jutri bomo pa krofe pekli in stanovanje pospravljali-vse tako izgleda; jaz sem še kar na netu, v pižami, Maša je nardila raztur na 50 kvadratih, jao, jao...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
1.2.2008 10:52:43   
BAMBINA_
Tudi jaz aplavdiram majčicam, ki ste tako ustrežljive. user posted image user posted image
Tejč jaz že komaj čakam, da spet vidim tvojo malo navihanko.
Naša mala biba je danes že v višjo prestavo dala pri plazenju, pa je posledično tudi že čofnil na nos user posted image Sem se ravnala po Petrinem zg (hja, kako se pa sklanja Petrazg user posted image ) nasvetu ravnala in ga nisem nič ujčkala, sem mu samo peti začela in se je hitro potolažil... da ne bo v preveliko jokico zrastel, če ga bom vsakič, ko bo kakšna "nesreča", vzela v naročje. 

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
1.2.2008 11:11:43   
rogljicek
Punce, tole za Vaneso ste pa super zrihtale. Bravo, res ste fajn. Saj sem že zadnjič rekla, kaj bi brez vas user posted image

Petra zg, ste užival, a. Pa sonček, tega najbolj pogrešam. Anže je res že pravi mali gospodič, ti si pa itak zmer lepa, pa fotoaparat te ima rad user posted image

Pravijo, da se malčki vlečejo za ušesa, kadar je kak zobek na poti. Verjamem pa, da tudi kadar so zaspani.

Tisti vgradni kamin je pa res lep. Ampak si pa ne predstavljam koliko dela in financ potegne lepota za sabo. Kai, a vi imate tega? Pa 200 kvadratov imate v enem štuku?!?! Kakšna bajta mora šele to bit!

Majci, ti pa tole resno o iskanju službe in pisanju profesional prošnje. No, saj pri 200 prošnjah moraš bit pa res nekaj posebnega, da te vzamejo. Me prav zanima kako izbirajo folk. V našem fohu je mal drugače. Moraš met dober portfolio in si in. Je pa dvorezni meč. Ker, če nimaš delovnih izkušenj oziroma, če nisi še dobil priložnosti za dober projekt, potem tudi nimaš nič pametnega za pokazat. In, na začetku je res težko dobit dober projekt. Vendar pa, ko si enkrat noter, si noter.
Držim pesti za vse nas, ki rabimo službo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
1.2.2008 11:13:52   
BAMBINA_
Jaz sem pa dobila, tralala, hopsasa, dobila sem, dobila, juhuhuuh user posted image user posted image user posted image , tralalaa, lalala, dobila sem podaljšanje porodniške za tri mesece user posted image user posted image
Je ravnokar prinesel poštar odločbo CSD-ja. Bom doma še do 08. julija. Juhuhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
1.2.2008 11:14:29   
rogljicek
Pa user posted image  vsem novopečenim plazilcem in stalcem. Mamice, ve pa mirno kri, itak, da bojo padali, se zaletavali, jedli smeti,... ampak, to je predpriprava za kasneje, ko shodijo. A ne Putka, Tejč i vse ostale z 2 ali več otroci. Heh, pa ma, Jaz visim na RR, Reya mi je pa razmetala vso omaro s papirji.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......