Putka
|
Evo še ena RR odvisnica . Še zajtrkovala nisem, pa je ura že ćez 9, Katja je bila že ob 8 pokonci!!! Ste tolk napisale včeraj, da sem zdaj pol urce čitala.. Eca, upam da se pozdravite vsi skupaj in res čuvaj svoj hrbet. Če boš že zdaj imela težave s hrbtenico, kako bo šele na stara leta. Zato si tudi vzemi čas in telovadi, tistih nekaj vaj za hrbteničarje lahko komot na tleh doma (kmalu na hrastovem parketu) narediš. Drugače je pa meni zelo všeč bambus, pa še fajn trpežen je. Petrazg, bravo za slikce, super ste! Vau, Anže in piramide Majchi, Katjo nosim na boku, seveda, pa skoz glavo okrog obrača, firbec mali. Feliška, te pogrešamo, vidiš! Časopis - tole z izdajo Večera po naročilu - ste mi dale dobro idejo za fotra, ima kmalu rd. Katja se tudi že premika naokoli, plazi se še ne dobro, ampak iz enega konca na drugega ji uspe vseeno prilezt. In potem se dviguje, pa tolk je še majava, da se kar fajn sesuje , jo je treba stalno čuvat. Ne gre več, tolk je sitna, kar cvili nekaj, najbrž se slabo počuti.
|