|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
31.1.2008 21:51:26   
Erin
Čeruser posted image
gajka -seveda si naša, če greš ti, moram iti tudi jaz, saj imam PDP po NS 27.7. Bova tukaj ostale, kajneuser posted image user posted image user posted image Jaz ne grem od naših punc, so vse tko festuser posted image

Jaz že nekaj časa ne morem več spati na trebuhu saj me začne boleti. Sem že nekaj časa na boku pa še to moram zgornjo nogo podložit si spoštrom da me ne začne bolet...user posted image
Pa prsi same me ne boiljo več, bradavice pa ful...pa srbijo me prsi (kot tebe Muklla), da skoraj ponorim...dobro da sem doma pa me noben ne gledauser posted image user posted image user posted image sem k ena opicauser posted image user posted image user posted image prask prask...

iva77 - so ti punce lepo svetovale. Upam da dobiš kmalu datum in da bo tisti pregled lep kot bi ga morala imeti. Ne bodi žalostnauser posted image

Vsem ostalim pa čestitke za lepe pregledeuser posted image ... KDAJ BOSTE POKAZALE SLIKCE?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejka - user posted image user posted image user posted image kratka, jedrnata in nasmejala si me...faca si...Kako je z Evo?

Jaz sem bila pa prej pri zdravniku da sva poslali dokumentacijo komisiji za bolniško potem sva pa skočila z mojmu še v eno trgovino za katero sem izvedela tri dni nazaj in sem si kupila fuuuuuuul dobre kavbojke (dvojne!!user posted image ) pa fuuuul pocen - 25€    za ene. Potem sem pa kupla še modrček za nosečke/matere ki dojijo, nosečniške gatke, majčko pa za dojenčka bodi, kavbojke pa kompletek za iz porodnišnice. Pa ful pocen majo, res...in sedaj sem hepi ker sem bila spet malo vzunaj pa še zapravljala sem (kar delam najraje)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tiste ki ste iz mojega konca - morate tja za hlače pogledat, res.

Sezname bo treba obnovit...hmm, naj jih danes, jutri? Ah kar jutri...

Pa čestitke vsem za 100-tko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
31.1.2008 21:52:13   
Erin
U sedaj sem pa že na 101...user posted image

Čestitke za 101!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
1.2.2008 8:00:18   
astrea
user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro jutro, bom pa jaz danes prva user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj?

Na hitro pišem iz službe, čestitke za upešne preglede in NSuser posted image user posted image user posted image .
Danes mi je malo slabo, ker rsem jedla pečen pršut v toastu - sem mislila, da je že mimo pa ni. Salame & Co. mi očitno še vedno ne pašejouser posted image .

Vsem, ki greste danes na pregled ali/in na NS želim veliko uspeha!!! Ostalim pa čim lepši danuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
1.2.2008 8:09:50   
srki
Dobro jutro, se vam pridružuje še ena avgustovka.

Počutje kar se nosečnosti tiče je OK, edino prehlad me daje, pa nobenih zdravil ne smem, tako da je prav zoprno. Bi rajši videla, da imam popadkeuser posted image , kot da me sinusi bolijo za znoret

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
1.2.2008 9:04:38   
Maja T.
Jutro user posted image !

Astrea hvala za user posted image . Tako mi kava diši, sploh, ko se na sveže odpre, piti je pa ne morem?

Srki dobrodošla user posted image user posted image user posted image med nas.

Punce jaz bom verjetno morala drug teden nazaj na delo, pa mi po tako dolgi pavzi ne diši prevečuser posted image .  Tako sem se navadila doma, tako mi je fajn, čas mi mine kot "šus". Nenehno nekaj počnem, se s katero kolegico dobim, uh kriza. No bom videla, upam na najboljšeuser posted image user posted image user posted image .

Si kasneje spet pišemo, pride teta na obisk.

POŠILJAM VAM SO000NČEEEEK....... user posted image

ps.
Bambi 14 in ostale, kako daleč je tortica user posted image user posted image user posted image , kaj se kar za drug teden zmenimouser posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
1.2.2008 9:07:17   
Maja T.
Avatarja sem si spet malo menjala user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
1.2.2008 9:07:20   
sayuri
Dobrodošla srki user posted image user posted image . Sem ful vesela, da si se javila in oglasila. user posted image  VSaj ena iz našega konca user posted image . Hitro daj vse podatke, da te šefica Erin na seznam pripopa user posted image . Ne pozabi na redna javljanja, čvekanja, jamranja, it.....smo same firbčne avgustovke tukile user posted image . Glede prehlada ti bo pa naša bambi14 kaj svetovala, saj je lekarnarka in obvlada situacije. user posted image
Srki, midve se bova lahko na kakšnem sokcu dobile, ko boš imela pregled user posted image
bambi14 ful fajn, da si med nami avgustovkami user posted image . Te bomo cukale za rokav user posted image , kar se tiče zdravil user posted image
astrea hvala za kavico. DAnes sem tudi jaz poskusila en kapučino spit in mi je kar šel po grlu user posted image . Sem pa včeraj naredila rekord s hrano. Pojedla eno banano za zajtrk, za kosilo kuhan krompir v kosih in pečeno piščančje stegno (brez kakršnihkoli začimb-samo malo posoljeno), popoldne pa še tekoči jogurt. In vse je ostalo v meni user posted image user posted image user posted image . Nič bruhala. user posted image user posted image  MA sem prav vesela za vsak takšen podvig user posted image
Erin vidim, da že lepo zapravljaš user posted image . Pridna user posted image  Mora bit denarnica pospravljena, a ne?user posted image  JAz sem pa že zdaj toooliko oblekic od prijateljic dobila. user posted image  Pa še od Filipa imam spravljene...., da ne vem, če sploh bomo kaj kupovali.user posted image  No, vsaj iz porodnišnice se spodobi, da gresta user posted image user posted image  praznično oblečena user posted image .
Tudi midve z zdravnico sva zrihtale dokumentacijo za komisijo. Sem ravno včeraj brala na eni temi, kako so strogi in da samo za en teden ali 14 dni podaljšujejo user posted image . Bomo videli, kako bo. A kaj veš Erin, v kolikšnem času dobimo pošto s komisije?
iva77 ti kar lepo zavrti telefone in se naroči na NS. Nekje se bo že našel prostor. user posted image  Si imela pa smolo z ginekologom na pregledu. Nosečke smo že tko občutljive in potem nam še kakšno takšno zabijejo. En objemček zate in drži se user posted image
VSem čestitke za uspešno opravljene včerajšnje preglede user posted image user posted image user posted image . Tudi tiste, ki jih imate danes opravite čimbolje user posted image

Spanje na trebuhu je pri meni že kakšen mesec nemogoče user posted image . Najprej me je sililo na bruhanje user posted image , zdaj imam pa že tko velik trebuh, da imam ful slab filing user posted image . Tko da se iz boka na bok premetavam. NA WC pa nič ponoči ne hodim user posted image . Po potem proti koncu bolj veselo user posted image .
sandra123, meni ni ginekolog nič omenil te nosečniške sladkorne user posted image . Sicer me toliko ne skrbi-vse se da preživet, ga bom pa na naslednjem pregledu malo o tem povprašala. user posted image  Sandra, koliko je tvoja punca stara?
Katja, je blo zoprno vaginalno na NS? Verjetno ti je kar nekaj časa moral tam notri šarit user posted image . Sicer pa - kaj ženske vse prestanemo zavoljo naših bebic user posted image
tejkaz kako si se odločila? Gresta na NS?
anckabancka ne sekiraj se zaradi okolice. V današnjem času je za ljudi marsikaj čudno. Meni se zdi zelo lepo imet veliko otrok. SAma sem si vedno želela 3 in sedaj se mi bo ta želja uresničila.user posted image   Izhajam iz družine s 5 otroci in bilo je tko luštno. user posted image . Misli pozitivno in se ne obremenjuj za to, kar pravijo ljudje, prav?
nevaeva sem brskala, če bi kaj našla o aerobiki. Tole sem našla: http://rekreacija.plavalna-zveza.si/nosecnice.htm 
Žal trenutno ni nobenega termina za vadbo nosečk na Difu user posted image
Sem pa še tole našla:
http://www.atlantis-vodnomesto.si/novica.php?id=1124 

Joj, zdaj sem pa toliko napisala, da moram nehat user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
1.2.2008 9:08:43   
bika
živjo, nosečke!

Zanima me, v katerem mesecu nosečnosti ste si že nabavile "posebne" nedrčke?

Ali jih nosite tudi ponoči?

Pozdravček vsem

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
1.2.2008 9:11:39   
sayuri
bika meni so prav vsi "stari" modrčki. Nisem nič novih nabavljala. Bom tam okrog 8. meseca šla kupit modrčke za dojenje. Ponoči sem brez.

(odgovor članu bika)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
1.2.2008 9:25:04   
naty13
Jutrooooooooo čveke!

Sem mela mal več za prebrat. Dobrodošla srki! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No končno ena druga kuha kavico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala Astera za user posted image .

Dons me tko čudn špika v spodnjem delu trebuha pa mal križ boli. user posted image  Verjetno je krivec tale naš grd vreme.user posted image user posted image user posted image
Še štiri dni do pregleda. komaj čakam.user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
1.2.2008 9:27:32   
naty13
Ko ste že pri cunjah -user posted image  mislim. Jaz imam še iz prve user posted image  ene nosečniške hlače - bolj športne in eno številko večji modrček sem kupila. Ostalo sem nosila isto kot prej ko nisem bila noseča. Zdej za poletje bo pa treba kakšno kratko majčko kupit. user posted image  

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
1.2.2008 9:51:27   
bambi14

Jutrooooo,user posted image

njami je dobra user posted image . Ej naty13 ja vejetno je vreme,....lepo pobožaj bušija in jaz mislim nate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image .

bika
-pozdravljena med čvekicami, pričakujemo tudi tvoje čvekanje in želimo ti lepo nosečnost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej, od kod pa si, kdaj imaš rok, kako se počutiš???
Oglasi se.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
1.2.2008 9:54:16   
sayuri
Končno sem album zrihtala user posted image . Zdaj lahko vidite, da ne lažem o trebuhu user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
1.2.2008 10:32:44   
naty13
Sayuri kako lep buši. Lahko si srečka, pikca sta ti omogočla da maš saj kej za božat. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej bo počas rasel. Pa itak maš dva. user posted image user posted image user posted image user posted image  Uffffff že 14t. Jest v nedeljo šele 12t začnem. Sej bo hitr 40t a ne? user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
1.2.2008 10:34:24   
naty13
Bambi14 je že dobro. Sem šla za pol ure nazaj pod kovter, pa mal sem zadremala, zdej je pa dober. V glavnem men proti bolečinam pomaga toplota. Sem ko nova. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
1.2.2008 10:43:16   
bambi14
Pozdravljene,

jaz pa sem dodala album našega mucka,...ki mi lepša dneve v bolniški. Buši pa pride, ko bo kaj za videt in slikice tud,...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
1.2.2008 11:19:39   
ANA_P
Oj punce,

NS je za nami. Vse OK. Rezultati pa naslednji:
Stara sem 29 let, TRISOMY 21 1:3083, tRISOMY 13+18: 1:9810, nosna kost vidna, guba: 1,7mm. Veliki pa smo že 6,11 cm, od ponedeljka pa do danes smo zrastli za 1,11 cmuser posted image . Ful dobro je bilo, imam tudi 19 slikic in dva posnetka. Noro dobro!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
1.2.2008 11:28:44   
Erin
sayuri -meni je rekla da mi bodo s komisije poslali čez en teden. Za koliko časa mi bodo pa podaljšal pa ne vem...sem včeraj šla samo do zdravstvenega(z avtom) pa do trgovine(z avtom) pa sem pomerila ene 5 hlač pame je zvečer vse tako špikal da je bilo kar zoprno...Če bo tako bom dol padla če me bodo tako poslali delat.user posted image

buhija maš pa fletnegauser posted image user posted image user posted image ne boš verjela, mam jaz tudi že podobnega, sem že kot ena žoga...user posted image

ANA - čestitam za lep pregleduser posted image

bambi, kako maš fletnega muca..meni tudi nagaja ena mačkonka, samo je stara že 5 let. Hvala bogu da jo imam, da mi ni dolgčas...samo lena je kot ne vem kaj sedaj pozimi...samo spi...user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
1.2.2008 11:32:57   
naty13
Erin dobro jutro.

Ma boš vidla, boš v formo pršla zdej spomlad. Ne boš vedla kam z energijo. To je blo ziher zato, ker si šla po dolgem času v šoping. user posted image user posted image user posted image  Hlače probavat, pa odločit se kere so prave, je pa tudi napor. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  zate, da ne boš mrzle pila.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
1.2.2008 11:45:19   
naty13
Erin, a tvoj je šel s tabo v šoping? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Če gre moj zraven, se vleče kot megla, pa nič se mu ne da pol pa še mene vse mine. To zdej za cunje govorim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da ti je pametno svetoval. Pri meni govori, da je vse dobr, čeprav ni. user posted image user posted image user posted image  Z mano gre ponavad tamavček. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
1.2.2008 11:50:09   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

04.2. - mishel
04.2. - Odette
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - Julija08
13.2. - Vilika
13.2. - košuta
13.2. - renatka
14.2. - pingo80
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - Krysia
22.2. - Muklla
25.2. - ANA_P
25.2. - Erin
25.2. - Zoja Miša
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
28.2. - NJINJA
03.3. - tejkaz
05.3. - nell
05.3. - aradej
06.3. - gajka
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

05.2. - astrea
05.2. - anaya
05.2. - BOJTKA
05.2. - buhtlčk
06.2. - m_m
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - NJINJA
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
13.2. - renatka
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
15.2. - Julija08
18.2. - Barbarinha
18.2. - Manika

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
1.2.2008 11:51:23   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 75 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje user posted image + 0 kg

30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  user posted image

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  user posted image

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice user posted image   +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana user posted image + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let user posted image

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 31.let  Postojna user posted image user posted image - 2 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje user posted image +0 kg

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor user posted image + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ sonce84
(1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota user posted image

12.08.

~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje user posted image +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje -1,5 kg
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg
~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25. let  Trbovlje
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ,user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje user posted image - 5 kg

20.08.
~ nell (
1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje + 3 kg
~ pingo80
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje - 1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +0,5 kg
~ matejchi
(2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg

25.08.
~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Kranj

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje + 0 kg

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana +1,5 kg

xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------
Dekleta, sporočite PDP, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) .  
Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
1.2.2008 11:55:47   
Erin
Punce, poročajte:user posted image
NS:
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz

GP:
01.2. - anonimna user posted image

naty - upam, da se mi telo ne bo polenilo, navsezadnje stanujem v 4 nadstropju in potrebujem telovadbo da bom lahko čez pol leta vsaj iz bloka prišla in nazaj domovuser posted image user posted image
Moj je šel zraven ja, me mora povsod spremljat sedaj, ga ne spustim izpred oči (ali pa on mene). Je pa sedel tam in me gledal kako sem hlače pomerjala in skoraj spal (moški pač)user posted image Je pa komaj čakal da greva in ko sem hotela še nekaj pogledat  se je kar postavil pred mene in rekel DOST MAŠuser posted image user posted image user posted image ...He, he...

Aja, hvala za kavicouser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
1.2.2008 12:02:06   
bambi14
Vidim, da nas je vedno več,...saj ne morem verjet kar 75user posted image .
Res bi mogle organizirat tam maja meseca kako srečanje bušijev.
Malo razmišljam: a mislite, da bi lahko dobile dovolj sponzorjev za kak vikend paket v kakšnih toplicah,.....povabili bi k sodelovanju vse možne trgovine, tovarne(,krka, lek, zavarovalnice..)..revije mami, nosečnica,...lahko bi združili ta portal?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj bi mogoče uspelo.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
1.2.2008 12:14:53   
naty13
Erin čim bo tvoje stanje normalno, probaj samo migat, migat, migat in vzdrževat kondicijo, če ne boš težko rodila. Mislim na to, da boš koj zmatrana.  Sej iz 4. nadstropja pa do avta je tudi že nekaj. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.