|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
2.2.2008 12:31:48   
anita goitan
user posted image  a mate kaj za pusta hrusta? Hehe danes sem si tudi jaz krof privošila, sicer imam delovno soboto, še mal pa bo. Pregled oz posvetovalnico pa imam 14.2.user posted image na Valentina dan, drugače sem super, pa vse lepo pozdravljam. Aja, a se avgustovkam kja že pozna? Jza še vedno moje kavbojke običajne nosim, pa tudi s kg sem še na istem kot preden sem izvedela za nosečnost.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
2.2.2008 12:43:04   
iva77

NUHALNA SVETLINA:

07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell

A ima katera od vas NS v Domžalah popoldne??? jest mam uro 17:45

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
2.2.2008 12:44:12   
nell
Pozdravljene punce!

Sayuri - joj, ti se mi pa res smiliš...to je pa skor že mučenje, če ti tkole cvrejo pod nosom, teb pa to smrdi. Sej upajmo, da bo to stanje čimprej za nami in nam bo tud kej dišalo, ne sam smrdelo.

Sm dans zelo dobre volje, najprej zaradi tega, ker je sobota in sem se končno lahko naspala...sej js bi še kr, ampak bi pa res mal čudn zgledalo. Sm spala do 10.30, kot dojenček...sej vmes sm šla enih 3-krat na wc, ampak se nisem kej preveč pustila motit. Joj, js zaspanček. Moj user posted image pa mi je med tem mal avto popravljal oziroma pregledoval, da vse dela tko k je treba. Pa je ugotovil enih par nepravilnosti in že dans se odpravljava k mehaniku...sej prav da tko skrbi za mene.

Bi mogla pospravit stanovanje, pa se mi gladko malo ne da...se bom raje odpravla na en dolgi sprehod po dežju, mogoče bom potem mela kaj več volje.

Iva77 - tud js mam NS pri Strahovi 7.2.08, ob 15.45. ampak verjetno se bova glih zgrešile, al pa tud ne...vse kakor ti želim dobro opravljen pregled.

Bodite v sončku ali pa čofotajte v dežju...

...js zdajle grem vseekakor čofotat v dežju, ker drugače se danes ne premaknem iz postelje.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
2.2.2008 12:48:13   
nell
Pozabla sem povedat kaj je drugi razlog, da sem danes zelo dobre volje, ker sem videla, da še 200 dni pa bomo menda videli našo bibiko al pa bibeka user posted image user posted image user posted image .

Hmm pa še tole, vas berem, da lahk še nosite stara oblačila. Ok men majice in modrci ne delajo težav, težava so sam hlače. Tko da sm kupila že dvojne, pa ene dobila...in jih je prav luštno nosit. Ne prenesem namreč, da se me kaj tiši pri popku...prej sm skos v kavbojkah okol hodla...no sej zdej tud, am te nimajo gumbov. V službi pa v jaslicah nosim kar trenirko, se počutim še najbolj fajn in komot.

lep dan

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
2.2.2008 12:48:33   
tejkaz
Dan
Mi smo spali do osmih. Uf, kako paše. Erin, izgleda da je res Elevit kriv. Sam jaz ga moram še jest. Do 17.2 ziher sam bom še naprej. Zaradi moje krvi, ker je bila full slaba. No, zdaj je zaenkrat dobra in upam da bo ostalo tako.

Jaz sem pa pojedla en krof sam zdaj že en čas čutim kvas v ustih user posted image

Šli pa ne bomo nikamor pustovat. Eva ima sicer kostum sam še malo kašlja zato bomo še doma.

Naty sem hotela pogledati slikice od vašega lumpa sam imaš album zaklenjen. Lahko dobim geslo?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
2.2.2008 14:02:07   
naty13
Tejkaz geslo sem ti poslala na zs.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
2.2.2008 16:29:35   
bambi14
Mi smo spali do osmih. Uf, kako paše. Erin, izgleda da je res Elevit kriv. Sam jaz ga moram še jest. Do 17.2 ziher sam bom še naprej. Zaradi moje krvi, ker je bila full slaba. No, zdaj je zaenkrat dobra in upam da bo ostalo tako.

user posted image Elevit( vsebuje veliko železa -60mg) in zaradi tega imate nekatere probleme z odvajanjem in tudi temnejše blato. Pač je potrebno uživat več vlaknin,..kot je že bilo svetovano od ostalih jim pomaga: jogurt, donat(ker vsebuje magnezij), polnozrnat kruh, namočene slive, čaj iz lanu,...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
2.2.2008 16:39:23   
Erin
o bambi hvala za vse podatke, si tako pridna ko nam svetuješ, hvalauser posted image user posted image

Jaz sem bila zaprta skoraj dva meseca in pol (ko sem jedla folno kislino)pa sem veliko jogurta jedla, donat pila, pa mi ni nič pomagalouser posted image ...ko pa sem en teden nazaj končala s tabletami se je pa vse spremenilo...nisem več tako napeta in napihnjena, tudi štoka me ne več tako v trebuhu...očitno je bilo zelooooooooo tesno noter...user posted image user posted image user posted image

Sem pa že taka bunka da se mi hočejo strije na bokih delat pa se pridno mažem sedaj z mandljevim oljem in je dobro, so malce zbledele in se ne širijo.

A še katero trebuh srbi in joške? Mislim da to zato ker raste/jo in je koža napeta...user posted image  

< Sporočilo je popravil Erin -- 2.2.2008 16:40:53 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
2.2.2008 17:01:30   
cicmic
Zdravo punce!

Se že nekaj časa nisem javila, ker sem ful utrujena. Ko pridem iz službe sem čist out, me vse boli v predelu maternice..., potem me pa še moja hčerkica okupira in je prava lumpa, ker tudi ponoči noče spat.
Men pa čedalje bolj vse smrdi, nobena hrana mi ne paše, pa zelo sem lačna, da mi kar kruli, ko pa pomislim da bi dala kaj v usta se mi pa kar obrne. Sicer bruhala še nisem.
Sem bla v četrtek na pregledu in je pikec lepo zrasel, samo je še vedno cca. 16 dni mlajši kot po moji evidenci, tko da imam rok zaenkrat 3.9. Zdaj sem naročena na NS pri Pušenjaku šele 19.2. in to ob 19.45- a ima še katera ob tok pozni uri pregled?Upam da bo še pri volji takrat. Potem imam pa pregled pri svoji G šele 5.3.- to se mi zdi pa še ful daleč.
Že nekaj časa nazaj ste spraševale, kater albumček je fajn za kupit. Jaz sem imela pri moji To sem jaz, zdej pa nameravam kupiti enega od Didakte, sem ga vidla pri kolegici, pa se mi je ful dopadel. Prodajajo pa ga tudi v Baby centru, pa zadnjič sem ga vidla znižanega v Mercator centru v mislim da DZS al eni trgovini.

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
2.2.2008 17:09:35   
lana777
Pozdravljene drage moje user posted image ,

berem, ker tako pridno čvekate, pa kar pozabim
kaj napisatuser posted image

cicmic - sm vesela, da je vse okuser posted image

Vsem ob lepih rezultatih NS - čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa komaj čakam na ponedeljek popoldne,
da mi končno pogleda, kako je pa z mojo pikico ...

Držite pesti!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
2.2.2008 17:56:52   
Barbarinha
Lepo pustni soboto souser posted image !

Se nekaj časa nisem oglasila. Pa bom nadoknadila.

Končno sem dobila moj regrat danes, se me je mami usmilila in ga šla iskat, čeprav je še redek. Z malo motovilcem in jajčko. Mmmmmmmm...

Kaj se je zgodilo z Maniko? Nič več se ne oglasi!!! Držim pesti, da ni kaj narobe z njo. Če bereš, Manika, zanima me, če imaš tudi v torek MŠ ob pol enih.

Cicmic v DZS imajo znižan (iz 24 na 17 E) Moj prvi album, pa še pokažejo ti ga. Imajo tri knjigice, meni je bila ta najbolj všeč. Ima prav poseben predalček za UZ slikice, ogromno podatkov, ki si jih sama nikakor ne bi izmislila, če bi morala sama delati album. Priporočam!

V torek imam prvič materinsko šolo! Me prav zanima, o čem bomo govorili. Zavedam se, da je večina od vas že drugič ali več user posted image , pa me zanima, če še vedno obiščete MŠ?

Lepo soboto in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
2.2.2008 18:20:59   
Maja T.
Lep pozdrav vsem user posted image

Lana vse naj, naj na pregleduuser posted image in ostalim čestitam za konec user posted image .

Erin sem komaj zdaj videla, da celo obstaja seznam vseh user posted image , jaz sem se sicer pofočkala, pa par avgustovk tudi. Kaj bi nas dala vse gor, če si seveda za, jaz upam, da so ostale punce tudiuser posted image .

Jaz imam pa ta teden skoraj vsak dan kar močne glavobole. Sem brala, da je značilno za 12., 13...teden in upam, da bo hitro minilo.user posted image user posted image user posted image

Tudi mene srbijo prsi, si jih namažem z oljem, je malo boljše. Drugače vse ok.

Lepo bodite, prijetne sanje, grem ležat, ker mi spet v glavi nabija, user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
2.2.2008 19:07:14   
K_a_t_j_a
sayuri super, da imaš spet apetit in da lahko že normalno ješ. user posted image
Meni še vedno tako smrdi kakršnokoli meso in vonj cvrtja, mi kar želodec obrača. Mislim, da bi že bil čas, da se to neha. Sem pa zdaj v nosečnosti začela jest jabolka, ki jih prej nisem jedla.
Erin tudi mene tako srbijo prsi, da včasih že ne vem kaj bi naredila. Zgleda, da se res vse razteguje in zato srbi. Jaz si vsak večer namažem bušija in prsi z mandljevim oljem babylove.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
2.2.2008 20:58:54   
sandra123
Jaz imam 7.2. NS pri dr.Strahovi ob 15.15 uri, torej si takoj za menoj, Nell user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
3.2.2008 9:43:26   
aradej
Jutro user posted image

Danes pa jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še en dan brez kuhanja in tega da mi vse smrdi kar se kuha.Upam na čim več takih dni.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
3.2.2008 10:06:47   
nell
Dobro jutro punce!

Sandra123 - torej si bova lahko na hitro pomežiknile - super. Ti boš že takrat videla svoja user posted image user posted image , js bom pa še cela v pričakovanju.

Lepo nedeljo vam želim in bodite v sončku ali s sončki.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
3.2.2008 10:15:05   
sayuri
DA vas še jaz pozdravim. Včeraj zvečer sem zopet objemala školjko user posted image , tko da sem se prehitro veselila. user posted image  Izgleda, da pri meni ni še konec bruharije. user posted image

Naredite si lepo nedeljo.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
3.2.2008 11:01:38   
sandra123
Sayuri, jaz je pa včeraj za čudo nisemuser posted image , je bilo v petek bolj pestro...Je pa res, da tudi včeraj ni veliko manjkalo, ko me je en krofek premamil, slabo mi je bilo za znoret...Ampak, ko sem danes zjutraj stopila na tehtnico, sem bila spet presenečena...še vedno ista kilaža; imam že od prej dovolj zaloge, tako, da sem prav vesela. user posted image jaz!!!

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
3.2.2008 11:07:07   
sandra123
Jutro...jaz sem že sicer od 7-ih aktivna, pa nisem imela časa, da se vam javim. Imam likanja za cel danuser posted image , tako, da se malo na hitro javljam. Nell, verjetno boš kar malo zamude imela, ker mora meni oba user posted image user posted image temeljito pogledati, bom pa pozorna, kje te zagledamuser posted image ...z menoj bo pa itak moj najdražji in bova oba imela nasmešek do ušes...

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
3.2.2008 11:27:57   
naty13
Aradej hvala za user posted image . Dons sem jo pa res rabila, sem zaspana. Ponoč smo spet okol dohtarjev letal. Na srečo nam je bolnica ušla, tko da smo doma.

Jaz pa že odštevam. Še dva dni, pa dobim materinsko knjižico in svojga pikca/pikico bom videla. user posted image user posted image user posted image user posted image

Men se kosilce že kuha. Juhica je kuhana. Še meska in krompirčka moram skuhat, za tamavčka pa še čežanca.

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
3.2.2008 12:26:54   
matejchi
Kje ste maske? Dobr ste se zamaskirale, da vas nikjer ni videt...
Uzivajte "čudovito" nedeljo...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
3.2.2008 12:51:30   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 75 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje user posted image + 0 kg

30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  user posted image

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  user posted image

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice user posted image   +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana user posted image + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let user posted image

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 31.let  Postojna user posted image user posted image - 2 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje user posted image +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota user posted image

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor user posted image + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

12.08.
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje user posted image +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let + 0 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje -1,5 kg
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg
~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25. let  Trbovlje
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje user posted image - 5 kg

20.08.
~ nell (
1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje + 3 kg
~ pingo80
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje - 1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +0,5 kg
~ matejchi
(2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg

25.08.
~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Kranj

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje + 0 kg

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana +1,5 kg

03.09.
~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30. let

xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------
Dekleta, sporočite PDP, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) .  
Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
3.2.2008 12:52:37   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

04.2. - mishel
04.2. - Odette

05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - Julija08
13.2. - Vilika
13.2. - košuta
13.2. - renatka
14.2. - anita goitan
14.2. - pingo80
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - Krysia
22.2. - Neža7
22.2. - Muklla
25.2. - ANA_P
25.2. - Erin
25.2. - Zoja Miša
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
28.2. - NJINJA
29.2. - sonce84
03.3. - tejkaz
05.3. - cicmic
05.3. - nell
05.3. - aradej
06.3. - gajka
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

05.2. - meeryana
05.2. - astrea
05.2. - anaya
05.2. - BOJTKA
05.2. - buhtlčk
06.2. - m_m
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - iva77
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - NJINJA
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
13.2. - renatka
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
15.2. - Julija08
18.2. - Barbarinha
18.2. - Manika
19.2. - cicmic

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
3.2.2008 13:03:09   
Erin
Punce poglejte to: navodila za pravilno uporabo dojenčkov:

http://www.bildschirmarbeiter.com/fun_12167_richtiger-umgang-mit-babies.html

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
3.2.2008 13:25:27   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punce poglejte to: navodila za pravilno uporabo dojenčkov:

http://www.bildschirmarbeiter.com/fun_12167_richtiger-umgang-mit-babies.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.