Krysia
|
Dobro jutro Ja, saj, vem, da je že malo pozno, ampak danes sem si privoščila malo poležavanja . Najprej za vse, ki ste uspešno opravile preglede , za tiste, ki vas to čaka danes, pa . Gajka, še ena taka, ki ne mara nakupovanja - sva že dve. Zaenkrat se še spravim v svoje stare obleke, ampak počasi bo treba vsaj kakšne hlače nabavit . No, bomo preživeli ... Aja, pa čestitke za napredek pri gnezdecu! Ste veliko naredili ... Glede materinske knjižice - jaz sem jo dobila na prvem pregledu (8 tednov). Tudi meni se zdi čudno, da jo nekatere še nimate, še bolj čudno mi je pa to, da jo morate nekatere plačat ... Midva sva še kar tiho o prihajajočem . bova povedala verjetno drug teden (po NS). Sicer dve moji kolegici že vesta, ker čisto tiho nisva mogla bit, ampak ostali bodo morali še malo počakat . Včasih sem kar težko tiho, pa mami me malo čudno gleda, ker ne jem pršuta . No, saj ji bo kmalu jasno ... Sonjaa - jaz jem jogutre, nisem še slišala, da bi bilo s tem kaj narobe. Za sirne namaze sem se tudi jaz spraševala, ampak zgleda da ni panike. Problem je samo v tem, da mi trenutno ne pašejo in sem čisto usekana na navadne jogurte. Aja, pa čokolešnik je postal moj vsakodnevni zajtrk?!?! Čudno, skratka. Mi pa smrdi meso (še vedno), dokler se peče / kuha. potem ga pa lahko jem, ampak v majhnih količinah. Aja, pa zadnjič je moj možek skoraj padel s stola, ko sem mu povedala, da bi mi ful pasal pečen kostanj ... saj vem, popolnoma nerealna želja, ampak kaj jaz morem ... Zoja Miša: meni se je tudi voda na začetku gravžala - nisem bila navajena pit toliko tekočine na dan. Potem mi je pa G rekla, da je najboljše, da si zjutraj napolnim vsaj tri pollitrske flaške in zvečer morajo bit prazne ... Prvih nekaj dni sem se malo matrala, zdaj pa večinoma pijem vodo in sem se kar navadila, če mi pa zapaše sok, si pa pač nalijem sok. Ne vem sicer, kaj bi ti še predlagala za pit, ampak kot pravim, jaz sem se počasi kar na vodo navadila .. Tako, lepo se imejte, še naprej tako pridno pišite in en pozdravček vsem. Pa pazite ne pikice, ki v bistvu niso več pikice, ampak so že kar konkretne pike
|