|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
30.1.2008 18:07:38   
Erin
http://www.trgovinapopek.com/zemljevid.htm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
30.1.2008 18:08:16   
tejkaz
Aja, sem pozabila, uradni rok imam zdaj 18.8 in tudi jaz imam 200 dni do PDP :)
Naslednji pregled pa 3.3. Uf, komaj čakam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
30.1.2008 20:34:08   
NJINJA
Ponovno pozdravljene vse user posted image !
Full je fajn prebirat vsa vaša sporočila.
ARADEJ jaz imam NS pri Pušenjaku ob 18.15. Mogoče se pa vidimo-sicer sva kar 2 uri narazen-tko, da dvomim-škoda-bi šli na kofe.
K_A_T_J_A full hvala za čestitke, upam, da bo tudi NS uredu, jaz sem mela mal smole avgusta-izvenmaterična nosečnost-me skoz skrbi, čeprav odganjam slabe misli-tko da verjamem, da bo vse OK.
SAYURI upam, da boš kmalu bolje, da bo slabost izginila, velik sreče
SONJAA-jaz jem full velik jogutrov, namaze-skratka vse mlečne izdelke jem in sem tudi brala, da je to full zdravo-čeprav sem jaz vseeno full zaprta, moram prov sirup pit, ki mi ga je G predpisala.

ERIN-sem ti pozabila napisat, da imam drugi oz.že tretji pregeld pri G 28.2.2008

Bodite v user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
31.1.2008 6:55:31   
naty13
Jutro!

Evo najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki boste prišle za mano.

Meni so občasne slabosti izginile. Ta teden jih ni več. Počutim se tudi fajn. Kar gledam po stanovanju kaj bi še lahko pospravila. user posted image user posted image user posted image user posted image  Se vidi da grem proti drugemu tromesečju. Še mal, pa bom tam.user posted image user posted image user posted image user posted image  Trebušček mal izbočen, ampak ni  videti da bi kaj zrasel. Hlače in majice še vedno nosim iste kot prej. user posted image user posted image user posted image user posted image  Nosečniške bomo pa pol za poletje kupli. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem katea je že omenila, da kar ne more in ne more povedat za otročka. Mi je dala kar mislit. Ker seveda mene tudi to še čaka. Nobeden od sorodnikov ne ve. Ve nekaj kolegic. Mislim da tri. Sploh ne vem, kako bova povedala. Me že kar stiska. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu NJINJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
31.1.2008 7:46:07   
lana777
Dobro jutrouser posted image ,

spet je zadišala jutranja user posted image  ...

Vsem, ki imate danes preglede seveda user posted image ,
jaz pa že vse bolj nestrpna in živčna ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
31.1.2008 9:12:59   
Maja T.
Jutro punce!

Uh user posted image nas že čaka, hvala Naty13, bo pasalo.

Sayuri hvala za informacijo za RH -, dobro potem sem imela pravi podatek.

Vidim, da se že o oblačilih pogovarjate. Pri nas je H & M poceni, pa še vedno je znižana roba. Jaz sem npr. dala za zelo lepo tuniko in nosečniško kiklco -70%. Hlače so nekoliko dražje, samo sem imela to srečo, da sem dobila dvojne kavbojke, bež in rdeče hlače od kolegice.user posted image . Vse mi je še malo preveliko samo, če dam majčko čez, se ne vidiuser posted image .

Sem začela koprivin čaj piti, je dober za kri in hemoglobin. Upam, da se mi bo do naslednjega pregleda zvišal. user posted image

Tejkaz user posted image user posted image user posted image za pregled in dober hemoglobin, ko bi jaz prišla saj na 115, pa še to je pod mejo...

Jaz sem pa materinsko knj. dobila v 6. t in je tudi že kar nekaj noter vpisano. So rekli, da jo je treba vedno zraven nosit v torbici z vsemi izvidi vred, naj bolj pa mora biti viden izvid RH, da ko jo odpreš, takoj vidiš. Mi je kar sestra "prav" zložila.

Dobre ste, da ste lahko o svoji user posted image še tiho. Jaz sem takoj povedala.user posted image Zdaj pa me mami vsak dan kliče, kako semuser posted image , tašča pa kvačka plišaste živalce od ptička, medvedka, pingvinčka, ribice, pujsa, losa... Prava mojstrica je, full lepe igračke. user posted image user posted image user posted image .

Danes vas ima spet malo več NS in GP, punce vse naj, naj user posted image user posted image user posted image , pa hitro potem poročat user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte in pričarajte si sonček, na nebu ga žal danes ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
31.1.2008 9:42:31   
bambi14
Dobro jutro,
sssrrrrk user posted image . Jaz sem tud nabavla poletne hlače v H&M za 15 eur in kavbojke z naramnicami za samo 8 eur,....tak, da se da dobit tudi kaj bolj poceni,...je pares ko iščeš točno nekaj tega itak ni.
Vsem, ki imate danes kake preglede: user posted image user posted image user posted image ,
jaz pa user posted image dat kri in po bplniški list in,.....

Se tipkamo zvečer,
bušajte se.user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
31.1.2008 9:51:42   
ANA_P
Dobro jutro,

ooo, hvala za kavico. Je dobra user posted image .
Jaz pa imam eno vprašanje, ziher ste že pisale o tem, samo ne najdem. Kakšen ultrazvok je za NS, vaginalni ali zunanji?
Hvala.

Vsem, ki imate danes preglede pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
31.1.2008 10:01:53   
naty13
ANA-P zunanji UZ je na NS. Siser jo še nisem imela, ampak tako pravijo punce. user posted image

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
31.1.2008 10:05:21   
ANA_P
naty13, hvala.
Sem prav vesela user posted image user posted image , me še vedno jajčniki tak bolijo in me je bila kar groza, če bi bil vaginalni. Jooj, kako sem zdaj vesela, da bi ne bo nič tam dol delal in jih premikal user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
31.1.2008 10:36:30   
Maja T.
Imam vprašanje, spet user posted image ? Kaj tiste, ki spite na trebuhu, to še prakticirate? Jaz še vedno spim na trebuhu, načeloma mi ni moteče, je pa to edini položaj, da lahko zaspimuser posted image

Erin, daj malo seznamčkov gor na 99 stran, da bomo čim prej na 100, malo šaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo boditeuser posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
31.1.2008 10:38:15   
Krysia
Dobro jutrouser posted image

Ja, saj, vem, da je že malo pozno, ampak danes sem si privoščila malo poležavanjauser posted image . Najprej za vse, ki ste uspešno opravile preglede user posted image user posted image , za tiste, ki vas to čaka danes, pa user posted image user posted image .

Gajka, še ena taka, ki ne mara nakupovanja - sva že dve. Zaenkrat se še spravim v svoje stare obleke, ampak počasi bo treba vsaj kakšne hlače nabavit user posted image . No, bomo preživeli ... Aja, pa čestitke za napredek pri gnezdecu! Ste veliko naredili ...

Glede materinske knjižice - jaz sem jo dobila na prvem pregledu (8 tednov). Tudi meni se zdi čudno, da jo nekatere še nimate, še bolj čudno mi je pa to, da jo morate nekatere plačat ...

Midva sva še kar tiho o prihajajočem user posted image . bova povedala verjetno drug teden (po NS). Sicer dve moji kolegici že vesta, ker čisto tiho nisva mogla bit, ampak ostali bodo morali še malo počakat user posted image . Včasih sem kar težko tiho, pa mami me malo čudno gleda, ker ne jem pršuta user posted image . No, saj ji bo kmalu jasno ...

Sonjaa - jaz jem jogutre, nisem še slišala, da bi bilo s tem kaj narobe. Za sirne namaze sem se tudi jaz spraševala, ampak zgleda da ni panike. Problem je samo v tem, da mi trenutno ne pašejo in sem čisto usekana na navadne jogurte. Aja, pa čokolešnik je postal moj vsakodnevni zajtrk?!?! Čudno, skratka. Mi pa smrdi meso (še vedno), dokler se peče / kuha. potem ga pa lahko jem, ampak v majhnih količinah. Aja, pa zadnjič je moj možek skoraj padel s stola, ko sem mu povedala, da bi mi ful pasal pečen kostanj ... saj vem, popolnoma nerealna želja, ampak kaj jaz morem ...

Zoja Miša: meni se je tudi voda na začetku gravžala - nisem bila navajena pit toliko tekočine na dan. Potem mi je pa G rekla, da je najboljše, da si zjutraj napolnim vsaj tri pollitrske flaške in zvečer morajo bit prazne ... Prvih nekaj dni sem se malo matrala, zdaj pa večinoma pijem vodo in sem se kar navadila, če mi pa zapaše sok, si pa pač nalijem sok. Ne vem sicer, kaj bi ti še predlagala za pit, ampak kot pravim, jaz sem se počasi kar na vodo navadila ..

Tako, lepo se imejte, še naprej tako pridno pišite in en pozdravček vsem. Pa pazite ne pikice, ki v bistvu niso več pikice, ampak so že kar konkretne pikeuser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
31.1.2008 10:41:42   
m_m
Nuhalno bo moja zdravnica delala. Sam čudno je, ker sem prvič dobila knjižico že pri 7t.

Punce, kaj imate kakšne posebne želje pri hrani? Jaz niti ne. Mogoče bolognese omaka 4krat na teden in nič sladkarij (kar je malo skregano z mano drugače).

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
31.1.2008 11:20:20   
sonjaa
Pozdravljene,

Pri ANI P sem zasledila, da jo bolijo jajčniki. Tudi jaz imam podoben problem. Zabolijo pa me takrat, ko kihnem ali pa se smejimuser posted image user posted image . Zato punce ne mi smešnic pisat tu gor, ker bodo moji jajčniki user posted image user posted image . A se vam zdi ta pojav normalen?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
31.1.2008 11:22:42   
sonjaa
Pa še eno vprašanje...

a vodo pijete kar iz pipe ali jo mogoče kupujete oz. prekuhavate?

Hvala in lp

(odgovor članu sonjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
31.1.2008 11:53:45   
K_a_t_j_a
Punce tak smo pridne, da bomo kmalu na 100 strani!! user posted image user posted image user posted image
Jaz komaj čakam danes, da bo ura 18.00, ko imam pregled! Moja teže še kat stoji na +1kg. Tudi meni še smrdi meso, imam pa tudi rada navadne jogurte kot Krysia. Pa sam, da je kak rogljiček, navihanček, krof... mmmm to jaz trenutno obožujem. Drugače se pa slabosti počasi umirjajo, razen predvčerajšnjim zvečer sem pa res skoraj bruhala, ko sem si zobe umivala.user posted image
Hvala naty13 za kavico! user posted image Jaz sem pa danes kar doma ostala, ker se tako slabo počutim. Upam, da bo do jutri boljše imama namen it v IKEO mal pogledat. Kupujema mizo za v kuhinjo in stole, pa še mal bi pogledala kaj imajo za našo user posted image .
Jaz sem tudi materinsko dobila v 9.tednu in brezplačno. To je pa res čudno, da jo nekatere morate kupovat.user posted image

Vam zvečer poročam kako je bilo na NS!

Lep dan vam želim!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sonjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
31.1.2008 12:11:10   
sayuri
Zdaj je postala že rutina, da se je treba vsak dan poforčkat tukile user posted image .

So danes tudi kakšni pregledi? Grem najprej seznam gledat user posted image  UUU, kar nekaj punc ima danes NS in GPuser posted image . Fajn opravite in ne pozabit poročat.user posted image

bambi14, sem šla včeraj v lekarno in mi je farmacevtka priporočila tele Panthol tabletke za grlo. Mater, kok je pa to zanič user posted image . PA sirup mi je dala iz islandkega lišaja (al neki tazga) - neki naravnega user posted image . Jaz sem za zdravila itak totalen nevedenež. V glavnem-zdaj ližem te Panthol tablete in imam še bolj ogaben okus v ustih, kot ponavadi. Bambi, sem že enkrat postavila vprašanje - kaj ti mogoče kje v zdravstvu delaš al kaj podobnega?

Nosečniške oblekice jaz nosim še vsa stara oblačila. Saj sem itak cele dneve doma in sem večinoma v trenirki. Sem pa dobila od prijateljice nekja nosečniških oblačil: ene dolge poletne hlače, ene 3/4 in eno kiklco user posted image . Zagotovo mi bo prav prišlo, saj sva približno enake postave. No, pri mojih 180 cm je največji problem dolžina hlač user posted image . KAkšna druga oblačila si ne nameravam kupovat - edino tisto majčko Prihajava avgusta. Zihr je razlika za nosečke, ki ste vsak dan v službi, kot pa zame, ki sem na bolniški. JAz ne rabim toliko oblačil. user posted image  Se pa strinjam, da so zadeve drage.

sonjaa jaz ne vidim ovir, zakaj ne bi jedla Tamar sira. Pravijo, da jej normalno kot prej. Izogibaš se surovega mesa, sušenih mesnin, majoneze in podobne nezdrave prehrane.
Anonimna25 dobra si, da toliko časa zdržiš s svojo malo skrivnostjo, ki pa vsak dan postaja večja user posted image . Meni se ne da več zgreši nosečniškega trebuha. No-če sem v bundi, ga nihče ne opazi user posted image
gajka, ful ste pridni pri gradnji. Midva tudi malo razmišljava, da bi kopalnico renovirala pred prihodom dvojčkov. Kopalnica je edini prostor, ki še ni renoviran. user posted image  Mogoče se pa le odločiva. Najhuje je, ko neki delaš v stanovanju, kjer živiš. Pol je pa polno prahu, pa vse se raznaša...user posted image  Zaenkrat tole še ne pride v poštev - vsaj, dokler je meni tko slabo. Rabim školjko nujno vsake 3-4 ure user posted image
tejkaz fajn, da je ta mala vsak dan boljša. Bogica. Meni se ti otročki tok smiljo. Mi imamo sedaj borbe s kožico na lulčku user posted image . Pred 14 dnevi so mu jo gor potegnili in mormo to zdaj vsak dan trenirat. mali pusti le v banji potegnit gor in dol, drugače vpije, kot aleluja. JAz kar moža pošljem, da onadva to po moško zrihtata. Men se tko smili.
Moram končat, kerm mož neki računalnik rabi user posted image

(odgovor članu sonjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
31.1.2008 12:14:44   
naty13
K_a_t_j_a ne omenjaj mi krofov, sem dons že enga popapcala. Dobr da nobenga več nimam.
Držim pesti, da bo s pikico vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image  In sporoči, če je tvoj user posted image  pokazal, kaj ima med nogami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  So bolj sramežljivi naši user posted image

Kmal bomo 100 strano načvekale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo dons sigurn dežek padal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam da ne bo medl. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejkaz jaz ne bi šla na nuhalno če ti je že na GP pomerla vse. No to je moje mnenje. A si pri Evi šla? Jaz v prvo nisem šla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  punce, da se zbudite. To je že za malco kavica. Pa še posladek user posted image  za vse ki bi nekaj konkretnega.

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
31.1.2008 14:11:19   
Erin
Dober daaaaaaaan..

Kako ste?  Danes je spet nekaj NS in GP...

31.1. - cicmic
31.1. - aradej

NUHALNA SVETLINA:

31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - iva77
31.1. - Arašida
Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede jogurtov - jaz jih jem in sem čist nora na njih odkar sem noseča, navadni, sadni, ni važno...pa solate, vložene kumarice (brez miškuser posted image )...sladko mi pa ne paše, še vedno...
Pijem tudi veliko -sokovi, voda, čaji, čimmanj sladkani...opažam da si veliko večkrat zaželim pijače kot prej ampak zvečer je ne upam preveč pit ker se potem vsaj 3x na noč sprehajam do wc-ja..katastrofauser posted image sploh ne vem od kod pride vse  ker iz mene lije kot bi zvečer spila 3 litre tekočine...
Kaj pa ve? Kolikokrat na noč se sprehodite do wc-ja?

Pa še nekaj...meni so rekli sorodniki da gotovo nosim spredaj otroka ker imam že tak trebuh. Moja prijateljica ima rok maja pa imava isti trebuhuser posted image user posted image

Pa ve, se vam že pozna? Jaz skrijem trebuh samo še z bundouser posted image ..sem bom morala v kratkem malo poslikat za spomin na rastoči trebuščekuser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 31.1.2008 14:17:22 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
31.1.2008 14:22:08   
Julija08
Hojla bejbe...

Uf, danes sem šla jaz kar na GP, ker imam ful vnetje, vse me peče, srbi, boli pa izcedek mam. Katastrofa!user posted image user posted image  Mislm, prov boli me, najraje bi se spraskala do krvi.
Mi je ginekologinja rekla, da v nosečnosti je to normalno in da verjetno ni zadnjič. Ja hvala za tolažbo. user posted image user posted image

Ta vnetja sem imela že prej, ampak tolk močnega pa še ne. Ampak ful pazim, da nosim bombažno spodnje perilo, pa dnevne vložke imam vsak dan, pa intimno milo uporabljam...ampak očitno sem nagnjena k vnetjem.

No kar se pa jogurtov tiče, pa jaz ne morem nič kaj preveč mlečnega, ker me takoj zgaga peče. user posted image

Ah, trebušček se pa meni skoraj nič še ne pozna. user posted image user posted image  Komaj čakam trebuščekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
31.1.2008 15:06:52   
Nevaeva
Julija08 - meni je G rekla da naj čimmanj uporabljam dnevnih vložkov, ker so sintetični (ne vsi) in nekateri so celo odišavljeni. Menda pomaga, če tampon pomočiš v jogurt. Jaz sem imela tako vnetje do sedaj samo enkrat in še takrat je rekla, da sicer so intimna mila vredu ampak pri meni se je izkazalo da je najboljše če se umivam striktno samo z vodo. Aja, pa poskusi zmanjšati količino mehčalca ko pereš perilo.

Držim za vse, ki imate GP in NS danes! Seveda pa čestitam vsem,ki ste pred dnevi opravile NS. Sem videla rezultate in so prav super.

Pri meni se pa prav nič takega ne dogaja, da bi imela za pisati. Edino, da iščem primerno vadbo za nosečnice, po možnosti jogo v mojem okolišu. A mogoče katera od vas ve, ali na Fakulteti za šport že izvajajo vodno aerobiko za nosečnice?

No, lep dan želim vsem souser posted image !

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
31.1.2008 16:04:37   
gajka
Maja T. - jaz še vedno prakticiram spanje na trebuhu, ker mi tako že tudi od nekdaj paše zaspat. Pa zaenkrat še nimam večjih problemov s tem in upam, da bo čim dlje časa tako.

sonjaa - jaz pijem kar vodo iz pipe. Zaenkrat še naj ne bi bilo problemov z našo vodo (mislim, da je nekje iz Savinjske doline user posted image ), tako da ustekleničeno prakticiram zelo redko.

Erin - ja, nočni sprehodi do WCja so tudi pri meni postali stalnica. Sedaj se mi je sicer malo umirilo, moram samo nekje 2× ponoči vstat, nekaj tednov nazaj pa tudi do 5×.

Jaz sem bila danes po hitrem postopku naročena na GP, ker so mi ga prejšnji teden zaradi odsotnosti zdravnice prestavili za nedoločen čas. Pa sem jih danes poklicala in sem kar takoj prišla na vrsto. Končno sem tudi jaz ponosna lastnica materinske knjižice! user posted image  Mi je pa G glede na velikost ploda na NS kar ohranila PDP glede na ZM - torej 28.7. Očitno velikosti ploda na 1. pregledu res niso preveč zanesljiv pokazatelj za dolžino nosečnosti. V glavnem, a sem lahko še vseeno za vami? Proooosiiiiim! Se sploh ne morem počutiti kot julijka, če sedaj že tukaj vse poznam! user posted image  In končno sem izvedela, kakšni so moji rezultati mojih krvnih in urinskih preiskav. Hja, toxe še nisem imela, mi je to precej presenečenje, glede na to, da sem od malih nog na veliko v bližini živali in tudi kak korenček sem že direktno iz vrta poglodala... Pač bo očitno treba bit sedaj malo bolj pazljiv. user posted image

Torej, spet bo delo zate, Erin. PDP je po novem 28.7., čeprav jaz sem trdno prepričana, da bo dejansko user posted image  ugledal luč sveta prve dni v avgustu, ampak naj ima G svoj prav... user posted image  Naslednji GP pa imam 6.3. Uf, bo še dolga do takrat! user posted image

Joj, madonca, a še ni 100-ka padla? Me prav firbec matra, če bom jaz uspela 100. stran štartat. Itak pa napovedujejo padavine za vikend, tako da smo očitno stranem navkljub dost čvekave! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 31.1.2008 16:10:34 >

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
31.1.2008 16:21:52   
naty13
A bom jaz tista ki bo otvorila 100tko?

Erin tudi jaz grem enkrat ali dvakrat ponoči na WC.

Gajka seveda  te obdržimo pri avgustovkah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljen GP.

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
31.1.2008 16:58:19   
gajka
Hvala, naty13! Saj sem vedela, da ste avgustovke fejst punce in me ne boste kar brcnile med julijke. Pa zgleda, da nama ni usojena tale stotka! user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
31.1.2008 17:00:38   
sayuri
Tale stotka nas pa res zeza user posted image user posted image user posted image .

Gajka, definitivno sodiš med avgustovke user posted image user posted image user posted image

JAz sem šla pa prej pod tuš in sem skor oči zgubila, kok mam jst res velik trebuh user posted image . Sem hotla slikat, pa so prazne baterije v digitalcu. Bom jutri pripopala slike. Mene bo razneslo do avgusta user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.