|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
31.1.2008 13:37:50   
tosja
user posted image Te tri slike bi tud kupila, ker so enake živalce gor kot na naši posteljnini in zavesi user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
31.1.2008 13:43:36   
NiLe
Hej čveke ... kak ste pridne user posted image user posted image user posted image zdele sem uletela pogledat na RR ... si bom do večera pustila, da vas v miru preberem in potem pokomentiram.

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

katka - Jaz sem vzela iz zmrzovalnika taščino sarmo...Se mi pa luštajo čufti, pa jih user posted image nima preveč rad; sva se že včeraj pogajala... user posted image

Tosja, pri nas pa bodo ČUFTI, ki jih vsi po vrsti obožujemo. Ampak ne moji, ampak narejeni by my DAD. Naredi vrhunske. Zraven pa pire krompir, pa solakta z koruzo in zame kumare s kislo smetano ...mnjami ... pa mislim, da bom šla do slaščičarne po KROFEEEE ... Obožujem nosečnost, ker mi ni treba gledat koliko pojem
user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
31.1.2008 13:46:36   
katka28
ti nas samo drazis s to Ikeo bomo vse nase mozeke gnjavile kake lepe stvari imajo pa kaj vse rabimo.... Pa vse bi potem eneke stvari imele user posted image   da bi jaz mojemu tezila bi se mi samo smejal in dejal, da mi spot hormoncki delajo 100 km/h...

Ve kr lepo nakupujte pa se mini srecanje boste imele. samo potem rabite velik avto, da boste vse spravile not...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
31.1.2008 13:56:26   
tosja
NiLe maš srečo, da si tolk daleč, ker bi te s šibo našeškala user posted image  user posted image  user posted image

Ma.................................. zdaj mi je pa tipkovnico zalilo... user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
31.1.2008 13:56:49   
NiLe
Če bi šle pa v shoping v Ikeo, bi se pa še jaz pridružila user posted image user posted image ... Samo jaz bi imela čas samo v torek ali sredo.
Če pa ne bo placa, te bom pa Ketrin prosila za ene par stvari ... če boš tako zlata user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
31.1.2008 14:06:35   
Tejcha
Babe, zdej pa bo počas dost. Sem se že veselila današnje rižote, zdej mi je  pa  ob vašem omenjanju čuft vse dol padl... :) Bodo jutr zihr na jedilniku... če ne že za večerjo...  :)

Krofi...hm... se zaenrkat še zadržujem, bo verjetno v  naslednjih dneh tega več, sem pa v ponedeljek šla v slaščičarno po kremšnite... in so tud pasale, :)

Tudi midva sva posteljnino (kovter in povšter) kupila  v Ikei. Dimenzije so sicer čist ekstra, tak da, če boste tam nabavljale, vzemite zravn še prevleke, ker jih pri nas  ni za dobit v takšnih velikostih. Js sm poenostavila in enostavno zmanjšala kovter.  Do takrat, da bomo tamalo bi bo prestavili v kinderpet,  upam, da bo Tilen že v  taveliki postelji in bo imel kar normalno velikost in  zato tokrat tega posebej še ne bova nabavljala.

Zdej pa lump spi, js pa grem spravit skupaj to našo "nesrečno" južno...

Aja, kakšne vaje  pa  delate na telovadbi? V teh naših koncih se  nč ne dogaja. Telovadba, ki je v ZDju, je kao priprava na porod, kjer te naučijo dihat in ti dajo vedet, da obstajajo tam spodaj še kakšne  dodatne mišice, s katerimi je priporočljivo že v času nosečnosti delat kakšno vajo... (keglove... - a to že trenirate kaj?)... Da bi se pa kaj na veliko migalo pa... user posted image
Šibam...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
31.1.2008 14:06:59   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

NiLe maš srečo, da si tolk daleč, ker bi te s šibo našeškala user posted image  user posted image  user posted image

Ma.................................. zdaj mi je pa tipkovnico zalilo... user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da je med Lj. in Mb. nekaj km razlike ...user posted image user posted image user posted image Pa pazi na tipkovnico user posted image
Meni so čufti ena od najljubših jedi user posted image . Tolaži se s tem, da boš svojega user posted image očarala s čufti (ko mu boš začela kuhati "tapravo hrano") in bosta z malim jedla čufte, možeku boš pa kaj drugega skuhala user posted image .

Zdele se bom pa skipala dol, čeprav mi je tko fino čvekati z vami user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
31.1.2008 14:15:24   
sinskaT
...sem že nazaj! user posted image
Glede imen in izračuna: nam tudi vsa imena fajn pridejo, hm malo sumljivo je to vse skupaj user posted image . ..magic!

Ikea - no zdaj imamo pa že veliko aprilčic najavljenih za šoping, sama še nisem 100%, da mi bo zneslo, če bi šle pa skup, da bi se zmenle in seveda delile potne stroške, bi blo pa sploh super user posted image . V primeru, da ne bom imela avta, bi te Ketrin ful lepo prosila, če bi mi vzela tisto posteljnino, ti prej prinesem €. Al sem preveč tečna ?user posted image

Jaz se pa ravnokar bašem s krofom, sicer ni tako dober kot trojanski ampak bo že. Aja, zraven mam še dodatno marmelado in jo kar z žlico jem user posted image user posted image user posted image mljask,
za kosilo ste mi pa dale idejo: čufti! mesek moj ljubi ; )

Srečanje - sem za, oba datuma mi ustrezata, tudi čez Trojane se bom zapelala, če bo treba, ker smo se zadnjič res fajn imele, pa zdaj se že ene malo poznamo in verjamem, da bo še bolj živahno.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
31.1.2008 14:21:29   
tasyo
Moj dan je pa še kar naprej lep... Ravnokar mi je tašča dostavila porcijo krofov - mmm, sem kar 2 zmazala, pa še kozarec mleka. Ob tem sem preletela lokalni časopis in ugotovila še, da je občina z novim letom dvignila sredstva za novorojenčka iz 100 na 200 evrov!

Tosja, tista posteljnina res ni preveč punčkasta, meni je zelo všeč. Komentar je bil mišljen bolj splošno, ker mi je moj možek ful smešen.

Za Ikeo bi tudi meni ustrezala torek ali sreda, ev. tudi petek; če bi nas bilo 5, pa lahko gremo tudi z 2 avtomobiloma - v našega picassoja gre čuda stvari, ampak za 5 nosečk pa res ni najbolj udoben. Sporočite, če boste za. Mater, moram teh 200 evrov zapravit, še preden jih dobim, me lahko sicer ožulijo!!!user posted image

Tejcha, sem se že večkrat odločila, da bom delala Keglove vaje, pa jih naredim samo takrat, ko se odločim in potem spet pozabim nanje... Se bom poskušala malo poboljšat do konca nosečnosti - samo se človek kar navadi takole zabušavat.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
31.1.2008 14:21:41   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha

Aja, kakšne vaje  pa  delate na telovadbi? V teh naših koncih se  nč ne dogaja. Telovadba, ki je v ZDju, je kao priprava na porod, kjer te naučijo dihat in ti dajo vedet, da obstajajo tam spodaj še kakšne  dodatne mišice, s katerimi je priporočljivo že v času nosečnosti delat kakšno vajo... (keglove... - a to že trenirate kaj?)... Da bi se pa kaj na veliko migalo pa... user posted image
Šibam...

Telovadba v ZD Fužine je fajna, ni glih da bi se orenk zadihal (vsaj zaenkrat user posted image , vpraš me čez kak mesec, dva - bom kot kaka lokomotiva), pa v začetku malo aerobike brez poskokov, potlej imaš vaje za moč (ročke za roke, elastike za noge oz. roke...) nič težkega, vse lepo počas in na izi. Potlej gremo rodit user posted image , ko se nadihamo pa še sproščanje. In nazadnje in ne najmanj pomembno, kakšen brzinski čvek z vaditeljico in soudeleženkami. Ja, tudi par keglovih nardimo vmes, da bi se pa še extra spomnila doma to delat, pa priznam...pozabim. Bo treba to mal popravit.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
31.1.2008 14:26:32   
Roberta69
Mene ste pa s temi krofi narajcale (samo zdejle se mi jih ne da peči), tko da bom za kosilo cmoke, ampak žal samo  Pečjakove (ker to ma drugače user posted image čez, ima prav voljo in je skoraj vedno vse domače user posted image ).

tasyo, kaj pa če izdaš mamino skrivnost? Itak tudi roka odigra svoje, tko da tako dobri ziher ne bojo...

A veste, da jaz pa Trojanskih sploh nimam tok rada (še topli mi že grejo, potem se mi zdijo pa taki zbiti user posted image ), še vseeno pa vedno, najbrž mal iz navade, ko grem mimo, kakšnega kupim.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
31.1.2008 14:35:33   
katka28
Ste pa res pridne s tole telovadbo dajte se namesto mene malo pomigat.
Za krofe bom do sobote pocakala, sem si pa reberco cokolade privoscila pa pride moj moz mimo in mi jo je pomagal pojesti, da se ne zredim prevec pravi. Zgleda, da bom morala v hladilnik po novo porcijo.
Cotke danes grem pa na cotke bom dala vse kar sem rabljeno kupila ven in pregledala ter zapisala koliko cesa imam da po seznamu vidim, kaj vse mi manjka in kaj mama.
Se zdaj pa mi ni nobena povedala kaj za boga so zabice?? user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
31.1.2008 14:40:18   
katka28
Tasyo nic receptov izdajat ti kar krofe prinesi pa bo najboljse user posted image ....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
31.1.2008 14:50:26   
NaTaŠa*
Pozdravljene
Se spet malo oglasim. Sem glih po južni. Danes sem bila prav pridna tako da je bla sarma do kosila že kuhana pa še za posladek sem naredila jabolčni zavitek. jutraj k sm brala te vaše poste o vseh teh krofih sem mogla koj it kup seb krofe tako da sem se posladkala.
Maškare- ja pri nas ne bo nič. Se mi ne da iskat obleko zase ker bi rabila prav velike cunje zdaj k sm nosečka. No mogoče bi se pa najdu kakšen klovn al kaj podobnega ampak tako kašljam še kar da se mi ne da, bom kar doma na toplem in čakala kdaj bo kakšna maškarca pršla na vrata da si jih mal ogledam in jim dam kaj sladkega.
Keglove vaje pa jaz delam vsaj ene 2-3x na teden, pa pravjo da je čist dost.

Aja, sem šla na izračun in sem kar zadovolna, mi piše da bo naša mal user posted image prava pustolovka, pa zlo pridna učenka no upam ker jaz nisem bla prav pridna v šol, bo pa vsaj en v familiji user posted image user posted image .

No, tako mislim da bo dost čeprav ste odprle že tok tem da kar sprot pozabim kaj moram napisat. Aja lepo da ste se odločile da bote šle skupaj u šoping, sam tko kukr je ena že prej napisala bi res rabile večje vato ali pa kar kombi da spravte vse not.

Zaenkrat tok se še kaj oglasim! Zdaj grem še mal jabolčnega zavitka popapat ker me kar vleče ke u kuhno k tko fajn diši.

Lep dan!

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
31.1.2008 14:51:52   
NaTaŠa*
Aja mi smo pa jutr že celi 31tednov user posted image in gremo počas v 32 teden. Bom kmal padla pod 60 dni. 

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
31.1.2008 14:57:18   
sinskaT
Saj pravim, da bom jaz ravno dobro okusila "radosti" zadnjega meseca nosečnosti, ko boste nekatere že pridno zibale user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
31.1.2008 15:00:59   
maja24-2
ojla čvekice
Vam pošiljam mojo stran k mate lih debato o posteljnincah www.posteljnina.lara.si no to je bil moj najljubši hobi sedaj pa pojma nimam kdaj in kako bom za mašega fantička kaj zašila k se mu tako mudi v naročje.
Se bom pa ta vikend potrudla. 
Z krofi pa nehejte rajcatuser posted image   jest sam gledam kaj bom vase zbasala
.
Sedaj se mi pa že mesek žge

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
31.1.2008 15:08:39   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Saj pravim, da bom jaz ravno dobro okusila "radosti" zadnjega meseca nosečnosti, ko boste nekatere že pridno zibale user posted image

Se podpisem zraven ali pa ne. Bova pa s prve roke izvedela kako potekajo prvi tedni. Vse je za nekaj dobro a ne?

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
31.1.2008 15:49:53   
sinskaT
Katka, se strinjam. Upam, da bodo ta prve aprilčice uspele kaj počvekat tu gori tudi potem, ko bodo že pestovale. Drugače bo kar hudo čakat dan D.

Maja, nevem zakaj ampak stran se mi ne odpre. user posted image

Sem pa zdajle odkrila eno luštno stran, kjer je kao dnevnik nosečnice (po tednih), no če je kateri dolgčas, tukaj je:
http://www.emmasdiary.co.uk/emmas_diary.html

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
31.1.2008 16:00:11   
tasyo
Če bi res katera rada, lahko gor pripopam recept od krofov, sej ni zapleten. Pa še sladki niso preveč, tako da če jih jeste brez marmelade, potem bi bili celo za vse, ki ste zaradi povišanega cukra na dieti... Je pa res, da je zgleda največ v rokah, ker ko jih delam sama, niso nikol tako dobri in lepi, kot jih naredi mami.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
31.1.2008 16:04:49   
sinskaT
Tasyo - če ti ni odveč, se priporočam za receptek user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
31.1.2008 16:38:15   
sinskaT
No, zdaj ko imam čas pa nobena noče/ne more klepetat user posted image . Alo kje ste...

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
31.1.2008 16:40:25   
darja33
Hojli!

Sem že iz šihta. Po južni in počitku.

Kozmetika... Ja sem bla in ni mi bilo težko ležati.

Tasyo...zaupaj nam no recept za KROFE. Js jih še sicer nikoli nisem delala, samo zdaj pa so hormoni naredili svoje in ....kdove? 

Ja, ta hrana je res grozna...

Ikea, ja tud jaz grem sam še ne vem kdaj. Mi je v katalogu marsikaj všeč. Samo ne vem, imam postlco 120X 60, kako pol daš gor 120X 35, oz 150X60? Al kaj?

No bom že.
Dijo

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
31.1.2008 16:44:20   
tasyo
Veđ da ni problem... Evo, tule so:
˝ kg moke, 3-4 dag kvasa, 5 rumenjakov (za navadno moko) oz 2-3 za namensko moko (hit mix ali boni),
˝ l mleka (posebej pa 2-3 ţlice za kvas), 5 dag olja, sol, 3 ţlice ruma, limonina lupina, sladkor za hajanje kvasa

Pripraviđ  kvas,1 ţlico moke, 2-3 ţlice mlačnega mleka in sladkor (zravnano ţlico) in dađ shajati.  Medtem ko kvas shaja, moko damo v večjo skledo in posolimo. V mleko (mlačno) damo rumenjake in jih stepemo nad ognjem, da se rahlo ogreje. Dodamo rum in olje in vse skupaj zlijemo v moko. Dodamo đe shajan kvas. Vse skupaj međamo (miksamo) toliko časa, da se testo odlepi od posode. Damo shajati 40 min. Testo stresemo na desko in z roko (ne z valjarjem) raztegnemo testo na 1,5 cm debelo. Z modelčkom oblikujemo krofe. Ostanke pripravimo za miđke. Pustimo da krofi in miđke shajajo (5-10 min) in jih obrnemo. Đe enkrat pustimo (10 min) shajati. Vloţimo jih v »fritezo« v vroče olje (od 160-170 stopinj) in pustimo 3-4 min pokrito da zlato zarjavi. Obrnemo in jih 3-4 min pečemo odkrite. Vzamemo iz friteze in jih poloţimo na papirnate servete (da se odcedi odvečna mađčoba). Ko se ohladijo jih posujemo z  sladkornim prahom. Hladne lahko z »modelčkom« napolnimo z marmelado.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
31.1.2008 16:47:26   
tasyo
uf... Upam da imate dobre učke - se opravičujem, da je tako na malo! Ampak recept je pa dober. In ne rabite nič posebej gret prostora. Če pa imate toplo, potem pustite krofe malj manj časa hajat, ker bodo v 20 min sigurno prehajani!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?