|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
31.1.2008 11:45:20   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Narava bom zadovoljna, če prinese Jana kremšnite, ki jih ima usput. user posted image  Joj, ne vem več imena počivališča. Tale nosečniški sindrom - pozabljivost je vsak dan hujši. Ne vem, če ne bom kar v trgovino skočila po krofe. Je tale naša trgovina ful daleč (beri 30 m). user posted image

iz tepanja bi mela kremšnite? No problem.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
31.1.2008 11:50:07   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: narava

anonimne pa ja ne berejo nasega foruma?! user posted image  user posted image  user posted image

Hmm. kar misli si. Marsikaterauser posted image  
Npr. Ko sem jaz sodelovala v eni temi nekaj časa nazaj, mi je ena anonimna svoje še kar na našem forumu povedala. Da bo zaleglo.  Mislim, da je bila neka občutljiva tema glede vere, splava, pa kdaj se duša naseli v telo......  Ja, takšne teme se vedno razvijejo v burno dabato. Že zaradi same narave teme.

Pa upam, da se kakšna naša ne skriva pod anonimno.. Ker ste same fejst punce in si upate zagovarjat svoje stališče pod pravim nickomuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
31.1.2008 11:53:27   
80kaja
tamara in vse ostale majčice....najprej pozdravček in hvala za pikepoke....danes je bilo na GP vse ok....
pismo je moje dete že veliko...cca 3cm nad popkom...uf...srček lepo bije...vodike dovolj :-) jaz pa tudi popravila kri oz.železo, le pritisk je malček nižji...ostalo bp...
hvala za pestke še 1x in vse dobro želi
kaja

aja...no glede vozička vas še 1x prosim....sama razmišljam med Jane slalom pro in "qinijem" speedy.... kaj pa stoke...ni kaj prida za terensko vožnjo,kaj... prosim vas za kakšen predlog oz.izkušnjo oz....kaj boste kupile ve? ste že bile v buši trgovini? kako je , se splača it počekirat?
sem vas zasula sedajle s temi mojimi vprašanji na koncu,joj....
sorry....
kaja

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
31.1.2008 12:00:35   
barbaw
Se že bašem s krofi. Grenivko šparam za večerjo. Sem včeraj eno pojedla, pa je bilo takoj manj vode v telesu (2 kg manj je tehtnica kazala user posted image ). Tepanje so prave ja! mmmmm user posted image

Tamara ene teme so za nekatere res občutljiva točka. Jaz vedno stojim za svojim imenom in me ni strah povedat svojega mnenja. Če pa vidim, da je prehudo sem pa rajše tiho.

80kaja user posted image  za pregled. Jaz sicer ne mislim kupiti ne Quinnyja ne Jane-a, ker sta za moj žep malo too much, ampak bi raje izbrala Jane-a. Se mi zdi bolj kompakten, fajn za vozit. Ko sem si ga jaz ogledovala je bilo vse + razen tistega nastavka, ki ni ne sedež ne košara user posted image .

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
31.1.2008 12:05:49   
valentina2006
80kaja: user posted image user posted image  za pregled...user posted image user posted image

Anonimne: user posted image  Povsod jih je dost z njihovimi ..... komentarji.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
31.1.2008 12:14:37   
jana81
80kaja...ti bom danes dala sliko gor od našega jane slalom pro. Men je res super za vozit, čeprav kot pravi barbaw je cena too much, midva bi ga najprej naj dobila, potem sva ga pa na koncu morala sama plačat, sem mogla it po limit na  banko, user posted image  pa to je že druga zgodba o prijateljih ki to niso.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
31.1.2008 12:17:37   
valentina2006
Majčice........tole s krofi pa kremšnitami....dobr se sliš.

Škoda, da sem z Gorenjske....user posted image user posted image ...

sem se mal drugač znajdla.............

user posted image ......user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
31.1.2008 12:19:40   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

pravi kdo?? pr Smonu majo tak najboljse kremsnite v celi Sloveniji! user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 1533
31.1.2008 12:36:16   
valentina2006

pravi kdo?? pr Smonu majo tak najboljse kremsnite v celi Sloveniji! user posted image

Kdo/kaj je Smon???? 

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
31.1.2008 12:41:11   
narava

Kdo/kaj je Smon???? 

aaam. na Bledu imajo slascicarno, kjer izdelujejo cisto domace in po njihovem skrivnem receptu narejene kremsnite - pri Šmonu. sej so se svetovni rekord al kaj ze porusili z najvecjo kremsnito. al neki tacga. vsi, ki pridejo na Bled gredo k Šmonu na kremsnito.
cudno, da ne poznas?? s katerega konca Gorenjske pa si?

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 1535
31.1.2008 12:43:18   
katy82
Hej hej mačkice

Najprejuser posted image user posted image user posted image za TamaroJ da je vse v redu,pa še user posted image user posted image user posted image za Naty* da bi blo vse ok,da bi vaju zvečer oči crkljal doma.Kolkr kol bo držimo pestke.

Estrella* zate in za tvojga user posted image pa tuduser posted image user posted image user posted image da bo vse v redu,po moje če bi blo kej kritičnega te ne bi kar domov poslal ampak bi te poslal na kake preiskave.Da boš mirna pa res vpraši za še kako mnenje.

Kasso ful lep buši res velik,si lahko ponosna nanj, pa otročki so tud k angelčki,ful luškani.

Mi pa take lušte delate s temi krofi,ma bi ga zmazala takoj zdle.Mam pa popoldne materinsko šolo tko da si bom zihr šla kakšnga kuptuser posted image .

Aja še to,včer sm user posted image pokazala tist filmček k ga je Špelin@ prpopala gor.Je bil tako šokiran nad porodom v vodi pa kako zgleda glavca pa v bistvu cel otrok k pride ven,da me je fehtu če ga ne bi silila,da men direkt med noge gleda k mu je mal tumač.Je oblubu da ne bo skup padu,če bo pa hotu pogledat bo pa po svoji volji.Itak sm se strinjala k men je itak najbolj pomemben,da ga mam zraven,da mi bo pomagu.Je pa res da sm na praksi vidla dva poroda v živo pa sm noge tko skup tiščala k sm to gledala,sm mislila,da me bo konc,najbrž ni treba posebi omenjat da neki cajta nismo user posted image .No sj mogoče je tud to blo krivo k je prva punca bla stara 17 let in se je obrnila stran k se je otrok rodil pol jo je pa še en doktor šival k ga kličejo mesar pa me je vse minil.No ta drugi ženski sm pa budala ponudla roko,pa mi je babica rekla,da naj pazm prste.Valda jst brihtna frajla nism mislila kaj mi bo ta ženska velka meter pa pol nardila.Na kratko:popadek,ženska vpije stiska mojo roko,jst pa zraven postelje klečim na tleh vsa mokra od bolečine k tud zavpit nism mogla,babca pa v smeh k je vidla kako me je zvil,pa mam visok prag bolečine,prosm!No ko je blo konc popadka sm dobila svojo roko nazaj,ženska se mi je ful opravičevala sam ok nism mogla bit jezna nanjo.Ampak moja roka,k bi ve to vidle,bla je zeleno modra,prsti pa vsi skupi stisnjeni en čez druzga v krču.Me je babca napodila pod mrzlo vodo jo sprat,da je vsej mal barve počas nazaj pršlo.Groza kaj mi je malo ženšče nardilo,valda je to zvedla tud moja profesorca pa je skor skup padla tolk se mi je smejala.No pa sej sam da je minil.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
31.1.2008 13:02:11   
narava
katy, sedaj sem se pa posteno nasmejala! user posted image  user posted image   user posted image

mislim, da partner tak stoji nekje pri tvoji glavi, ne hodi nize (razen ce hoce) tko, da ne rabi gledat med noge (ce nima res zelje).. ni panike.. sam da je tam, to je najbolj pomembno. bo koj mene mal manj bolel k bom gledla kak je ves beli in presran, se bom mogla smejat user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
31.1.2008 13:06:22   
jana81
katy a si dobla pol vsaj kej boljšo oceno za prakso?

jst tud mojga ne bom silila da je tm spodi (je tud sam reku da bo pr glavi), hočem da je z mano ob popadkih, pol ko se bo pa porod začel, se pa naj sam odloči ali bo zraven ali ne? najbolj važn mi je da je z mano ko bom trpela ob popadkih.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
31.1.2008 13:07:11   
valentina2006
narava: Iz okolice Kranja.... Hvala, se oglasimo pr Šmonu, ko bomo na Bledu....user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
31.1.2008 13:11:48   
narava

narava: Iz okolice Kranja.... Hvala, se oglasimo pr Šmonu, ko bomo na Bledu....user posted image user posted image

no prob.
na poti za na Grad. ne mores zgresit user posted image

Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 1540
31.1.2008 13:21:38   
kodrana
dan bejbe.

kako ste?

jst sm bla danes s taščo v mestu. sem kupila nujne potrebne zaloge (beri:čokoladeuser posted image ).

Tamara user posted image ,da si vs eušimala z učki.

Naty zate še stiskamo pesti. samo,da bo z vama z bebico vse ok.

Estrella 
žal mi je,da te je toliko vrglo vse skup iz tira. glede ledvičk sem skoraj sigurna,da ni nič kaj hujšega. najina bebica tudi tako leži,da ni blovidet obraza, tako da.. se bomo spoznali, ko se rodimo. drži se.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
31.1.2008 13:51:21   
barbaw
Katy82 sem se nasmejala. user posted image user posted image user posted image  Oprosti, ampak je tako smešno. Jaz se ne spomnim, da bi svojega lubija sploh za roko držala. Če pa se kaj stiskala pesti med popadki pa res ne bi vedla, ker se mi je takrat kaj drugega dogajalo. user posted image  Moj je bil cel čas pri meni in ker je zdravstveni teh. se mi je pomagal na trebuh uležt, ker ni hotel tamal ven. Glavica v enem popadku, telo pa kar brez. Je srčni utrip padel in je bilo treba vse na en dva tri. V tistem filmčku pa je bila glavica ful dolgo zunaj preden je še ostalo stisnila ven. Mi ni ravno jasno zakaj, če pa so popadki kar v eno. Mogoče je to samo pri umetnih? user posted image

Tisto slaščičarno na Bledu še jaz poznam. mmm kakšne dobre tortice imajo. Je ful znana.

kodrana čokolade pa ni več na moji nakupovalni listi. user posted image  Sem jo tako mljackala, da sem se ji rajše odpovedala.

user posted image  za eno kolegico. Se baje že vali okrog. user posted image  Je zaradi bolniške nič ne vidim. Še tri tedne ima do roka, pa bo spoznala svojega očarljivca, ki bo njeni princeski delal družbo. Ne vedo ali je tamala zaščitniška ali ljubosumna, ker še ne zna govorit (1,3 leta) in ji veselo pokriva trebuh, ko ga hoče kdo pobožat. user posted image

Zdaj pa grem svoji tašči kosilo pomagat kuhat, potem pa v vrtec.

Nekaj sončnih žarkov lahko pošljem. Špelin@ tista vremenska napoved je vsekala mimo za včeraj in danes. user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
31.1.2008 15:11:06   
špelin@

Nekaj sončnih žarkov lahko pošljem. Špelin@ tista vremenska napoved je vsekala mimo za včeraj in danes. user posted image

In to kljub našemu neumornemu čveku, ja user posted image  user posted image

Drugače ste pa packe, da veste user posted image  Ne samo krofi, zdaj pokukam gor in najdem še KREMŠNITEEEEE!!!!!!! Ojej, kako bi zdajle eno zmazala... user posted image  Ne eno, DVEEEEEEEEEEE!!!

Anonimne,... ja user posted image  Mene najbolj razpeni, ker določeni ljudje dejansko ne znajo stati za svojim lastnim mnenjem in "stisnejo" kljukico pod anonimno, samo da ne umažejo svojega skrbno negovanega nicka - le komu na čast? Saj najbolj lažejo prav sami sebi in si mečejo pesek v oči, da "oni pa že niso takšni" user posted image  Od mene lahko pričakujete kakršnokoli mnenje pod točno temle nickom user posted image  Pa saj veste user posted image

V tistem filmčku pa je bila glavica ful dolgo zunaj preden je še ostalo stisnila ven. Mi ni ravno jasno zakaj, če pa so popadki kar v eno. Mogoče je to samo pri umetnih? user posted image

Pri meni je bilo tudi tako, da je v enem popadku pokukala ven glavica, potem sem si malo odpočila, šele v naslednjem pa vse ostalo user posted image  Dodane sem imela umetne popadke.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
31.1.2008 15:20:39   
Estrella*
Tamara: sem vesela, da si opravila in da boš lahko normalno rodila.

Drugače punce, hvala za tolažilne besede. Sem takoj zjutraj poslala post Pušenjaku in še čakam na odgovor. Joj kako se vleče ta čas...
Sama nekako globoko v sebi čutim, da ni nič resnega, pa vendar mi je prav pokvaril razpoloženjeuser posted image  
Sploh si ne morem kaj, da ne bi pomislila na vse stvari, ki so se mi zgodile junija 2006, junija 2007 in le kaj me čaka junija 2008???

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
31.1.2008 15:27:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Hvala vam za vse pikepoke, pesti in lepe želje...  vesela sporočam, da je res pomagalo. Tam sem bila od 8-12, dajali so mi tiste kapljice za razširitev in vmes čaaakaaanje (pa lakotauser posted image ). Potem se šla končno na mikroskop in so me mrcvarili skoraj eno uro, da mi je res vse, vse pregledal. Pa z enim mikroskopom, pa drugim... In na koncu je ugotovil, da imam na mrežnici nekakšno gubo, ki pod slabšim mikroskopom res lahko izgleda kot zatrganina in luknjica. In mi rekel, da je vse ok. Da razne podobne anomalije ne vplivajo na odstop mrežnice in da grem b.p. rodituser posted image  (kar se oči tičeuser posted image ). Če pa bi res obstajala poškodba, potem nebi bil samo porod problem, ampak lahko bi samo kaj težjega dvignila (tudi po porodu) in bi prišlo do odstopa. No, hvala bogu je vse ok in nisem imela laserja in sem danes pridno v službi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če ni tole res ena fantastična novica user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Sama nekako globoko v sebi čutim, da ni nič resnega, pa vendar mi je prav pokvaril razpoloženjeuser posted image  
Sploh si ne morem kaj, da ne bi pomislila na vse stvari, ki so se mi zgodile junija 2006, junija 2007 in le kaj me čaka junija 2008???

Drži se svojega občutka in da se mi takoj nehaš žreti, drugače... user posted image  Resno: VSE JE IN BO V NAJLEPŠEM REDU, zato kar nasmeh na obraz in pogumno glavo pokonci user posted image  user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
31.1.2008 16:23:05   
barbaw
Estrella jaz sicer ne vem kaj je bilo junija 2006 in 2007, boš pa definitivno junija 2008 vozičkala z nami. user posted image  Naši notranji občutki se ponavadi ne motijo zato lepo prosim, kot je Špelin@ napisala nehaj se sekirat. Drugače ti grozi, da te bo Špelin@ z valjarjem okoli lovila. user posted image  Si prav predstavljam kako bi tole zgledalo. user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
31.1.2008 16:36:07   
Soncnica Sandra ***
Zdravo souser posted image !

Evo še pozdravček od mene. Mater ste bile pridne včeraj, ste tolko napisale, da sem zvečer komaj uspela prebrati vse. Zjutraj pa sem vas zaman čakala, pa čakala pa nobene ni blo od nikjer user posted image

No, zdej pa šibam v laboratorij, moram vodo it dat, ker mam jutri GP. Me je kar mal strah, ker mi je pred 14dnevi rekla, da se mi je MV skrajšal. Tako, da bomo videli, kaj bo jutri rekla.
Upam, da bo bolje!!!!

Estrella:tebi pa upam, da se bo vse dobro izteklo. Bom držala pesti za vaju!!!
Tele pa so za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa lep dan še naprej!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
31.1.2008 16:41:44   
Estrella*
Sončnica Sandra: Hvala. Enako tebi za jutrišnji pregled. Upajmo, da bo še vedno 2,1cmuser posted image user posted image user posted image

Špelin se pa bojim tako, da ne bom več razmišljala o tej stvari user posted image .

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
31.1.2008 16:45:12   
Estrella*
Drži se svojega občutka in da se mi takoj nehaš žreti, drugače

sem se nehala žreti, namesto tega sem šla v štacuno in požrla 2 krofauser posted image ! Sedaj me pa zgaga peče...
Ampak ste mi naredile take lušte z vašimi slikcami in komentarji, da se enostavno nisem mogla upreti.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
31.1.2008 16:53:21   
špelin@
Sončnica Sandra ***, user posted image user posted image user posted image  za jutri. Res bomo fajn stiskale pesti zate user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
sem se nehala žreti, namesto tega sem šla v štacuno in požrla 2 krofauser posted image ! Sedaj me pa zgaga peče...

user posted image  user posted image  user posted image

No, jaz sem se tudi kraljevsko nažrla - moja velika pika se je usmilila svoje lačne matere in stekla v slaščičarno po tole:
user posted image

Ja, če je zgoraj slika "prej", je tole "potem" user posted image
user posted image

A ste vidle user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.